Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.Kızım ve ben iyiyiz Allaha çok şükür. Benim kızım biraz yaramaz uykuproblemizmiz var hiç düzenli uyumuyor.
Uzun bir süredir giremiyorum. Sağlıklı olsunda çekeriz artık. Darısı hamile olan ve hamile olmak isteyen tüm arkadaşların başına inşallah.Rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza aldığınız günleri göstersin. Sürekli sizlere dua ediyorum.
Maytapcım çok üzüldüm. Güçlü ol lütfen inşallah Rabbimin mucizesine kavuşacaksın.

Canım kafanı çok fazla karıştırıyorsun. Her doktor farklı şeyler söylüyorlar. Bence güvenebileceğin iyi bir doktora git ve onda devam et. Prf.ların muayenesi yüksek. Tam gün yasası çıkmadan öncede tüm prf.lar muayenehanesinde muayene ediyorlardı. Yapılcak ameliyat vs. şeyler için hastaneleri kullanıyorlardı. Alttan muayeneyi senin rahim boyunun net ölçülmesi için yapıyorlar. O muaynenin bir zararı yok. İçin rahat olsun. Bana 4. aya kadar sürekli alttan bakmışlardı. Her seferinde de kanama oluyor onda birşey olmuyor. Dikiş atılırken seni uyutuyorlar sen birşey hissetmiyorsun. Hamileliğinde de dikkatli oluyorsun. Ama sonuçta yavruna kavuşacaksın. Onun için herşeye değer...

LİMBURG arkadaşımızı tebrik ederim o da çok çekti ama sonunda ulaştı mucizesine inşallah rabbim bize de sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip eder. Ve tüm hamile olmak isteyenlere de en kısa zamanda sağlıklı gebelikler verir.
Bu arada DEFNOSUM clexan ile ilgili aklını karıştırmışlar biraz ama sana şu bilgiyi vereyim bende pıhtılaşmayı tespit eden kadındoğumcu gebe kalmadan 2 ay önce clexana başlaman gerekir demişti kendiliğinden gebelik oluşmayacağı düşünüldüğünden de tedaviye başlamadan 2 ay önce clexan başlarız demişti. Ama ben kendiliğimden gebe kaldım sürpriz olduğu için de clexanı gebelik öğrenildikten sonra başlamış oldum.
Yani önceden başlamanın sakıncası değil faydası var diye biliyorum. Ama yine de herkesin durumu kendine özel.

Arkadaşlar Gamzelikız da bugün oğlu Şimşek Ege'yi kucağına almış. İkisinin de sağlığı iyiymiş. Gamzelikız'ı tebrik ediyor, oğluna sağlıklı,mutlu bir ömür diliyorum.

Ben progesterona başladım çok şükür bir problem yok. İnşallah böyle devam eder.
Gamzeli kız ve Limburg arkadaşlarımıza bebeklerini sağlıklı büyütecekleri mutlu günler diliyorum. Darısı bizlerin başına.

İSOVES Muayene olmuşsundur muhtemelen canım. Doktoruna güvenmen çok önemli farklı isimler bir taraftan iyi diğer taraftan da kafa karıştırıyor. Burada pek çok kişi bahsettiğin doktorun ismini zikrediyor. Tabi senin neler düşündüğün ve nasıl hissettiğin belirleyici olur.

DEFNOŞUM Klomen kullanmadığım için bir fikrim yok. Hamileliği öğrendikten sonra clexan kullanmaya başladım. Sen neden bu ilacı kullanacaksın? Forumda mutlaka bilgi edinirsin burda yok yok.

PREMETE Fuat hoca ile başladığıma memnunum. İnşallah sonucu da güzel olur.

Arkadaşlar Gamzelikız da bugün oğlu Şimşek Ege'yi kucağına almış. İkisinin de sağlığı iyiymiş. Gamzelikız'ı tebrik ediyor, oğluna sağlıklı,mutlu bir ömür diliyorum.

ayyy çok sevindim:) allahım sen bizlere burada hep güzel haberler paylaşmayı nasip et ya rabbim

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorm...ben artık bebek istemiyorum...içimde maalesef hiç bir istek kalmadı...çok yoruldum...
bigün bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi...ama benim için bebek konusu kapandı...2tane meleğim var çok şükür...inşallah allahım öbür dünyada onları sevmeyi koklamayı nasip eder...

gamzelikız ve limburg allahım bebeğinize uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin...darısı isteyen herkesin başına....

premete ben faceden ekledim seni :) umarım doğru kişiye göndermişimdir.

klomeni bilmiyorum ki hiç işleri mi hızlandırıyor geçen bakmıştı yumurta büyümüş dedi ama regl olunca 5 gün kullan dedi? anlayamadım.

iğneyi de klomen kullanacağım için verdi doktor 5 gün vurulacakmışım

maytapcım şimdi yorgunsun biliyor ve seni anlıyorum ben de tüp denemesşinden sonra doğaldan hamile kalıp 5 aylıkken karnımda ölmesi sonucu kaybettim çok zor bişi bu ay tüp yaptırmayı düşünüyorum benim gücüm de çok değil ama pes etmek yok pes etmicez

klomen yumurta uyarıcı bir hap birden fazla yumoş üretmeyi sağlar
bebeğini kucağına almış arkadaşlarım gönülden tebrik ediyorum sizleri dualarınızı eksik etmeyin
hamileler kazasız belasız inşallah

Maytapcım seni incitmek, üzmek istemem; affına sığınarak soruyorum hiç evlat edinmeyi düşündünüz mü? Benim kuzenimin çocuğu olmuyordu, 4 kere tüp bebek denedi tutmadı en sonunda ben bu işkenceye daha fazla dayanamayacağım dedi ve evlat edinme başvurusunda bulundular. Allah yüzlerine güldü ve onlara Kurumdan 15 günlük bir bebek verdiler. Ufaklığımız şimdi 2 yaşında, hepimizin gözbebeği. O geldikten sonra kuzenim ve eşinin gözlerinin içi gülmeye başladı, evleri şenlendi. Gerçi senin durumun ondan çok farklı ben senin hiçbir tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalabileceğini düşünüyorum ama eşin ve senin için uygunsa anne olabilmek için böyle bir alternatif olduğunu da unutma.

Son düzenleme:
maytapcım bı arkadaşımda bebek sayfasını kapattıktan sonra kendınden hamiş olup beeğini kucağına aldı......

bu konuları bi müddet düşünmemen de bence en doğsusu bıraz kafanı boşalt,kendıne senı çok oyalayacak bişeyler bul...

ben kılo vermeye takmıştım kafayı aylarca yok spordu yok dıyet tı suydu buydu kafamı doldurdum....şimdide gezmeyle kafayı dagıtıyom....

lımburg ve gamzelı gözünüz aydın darısı ısteyenlere..........

kızlar birşey soracağımm doktor klomen verdi demiştim ya forumlara vs bakıyorum klomen kist yapabiliyormuş bir de ikiz gebelik

bilgisi olan var mı? şimdi de buna taktım kafayı

slm melek anneleri ben 2010 temmuzda 26-4 de kızımı dünyaya getirdim 1,5 gün sonrada hiç kucağıma alamadan kaybettim sonra bir ara burada yazmıştım şuan oğlum kucağımda 2 aylık emziriyorum sol memeyi beğenmiyor savaş yapıyo emerken bende yazıyorun size önce tevekkül ve sabırdan sonra binlerce şükür bugünleri gördüm hala inanamıyorum benimde bir çocuğum var rüya gibi onca dökülen göz yaşından sonra hiç sorunsuz bir hamilelik ve çok sağlıklı ve yakışıklı bir evlat sizlere moral olsun diye yazmak istedim her döktüğümüz göz yaşının bir mükafatı olucak biraz sabır ve duayla oluyor sakın umudunuzu yitirmeyin kaybettiğimiz evlatları asla unutmuycaz içimizin bir yeri hep kor ama gelecektende umudu kesmiycez geçmişe ve acılara takılı kalmıycaz ve sonunda sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alıcaz ben aldım şükürler olsun sizlerde tez saatte alırsınız inşallah bizim de sınavımız evlatlaymış inşallah geçmişizdir Rabbim bir daha ne bizlere ne başkasına yaşatmasın

evet muayene oldum. Ama bana erken doğumun sebebi bilinmez. senin erken doğumun bu rahim şeklinden dolayı değil dedi kesinlikle. Ama internette herkes bundan dolayı erken doğum yapmış. şişli etfalde doğmu yaptıranlarda sebebin bu olduğunu söylemişti kafam çok karıştı... bir de yücel karama gideyim diyorum. rahim şekillerinden dolayı çok ameliyat yapmış.

arkadaşım allah yavrunu sana bağışlasın. neden erken doğum olmuştu seninki ? kanama vs mi oldu?

bizlere moral molsun diye yazmışsın , gerçekten bizlere çok ama çok moral oluyor:) umarım gerçekten dediğin gibi yüreğimizden akan bunca göz yaşının bir mükafatı olur.

Dogum yapan arkadaslarimizin gözü aydin. Allah anali babali büyütsün insallah...Darisi bizlerin basina...Hamile arkadaslarima bir sorum var kizlar kasik agrilariniz oluyormu? Benim cok kasiklarim ve belim agriyor nekadar normalki bu agrilar.Sizlerdede varmi...

canım bende de çok oluyo iki kaybıma rağmen gayet normal geliyo bana bunlar olan şeyler benim ilk defa hamileliğimde belim ağrıyo kasıklar çok kötü bide iltahap çıktı karnımda ağrıyo ama sakın korkmam kasık ağrısı normal sarı yeşil akıntın olmadığı sürece herşey yolunda

Sagol canim bazen normal diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama gecen günlerde kanamam oldu iyice korkmaya basladim ve suan sadece yatiyorum... sen kacinci haftadasin canim kanamalarin durdumu...

inşallah tatlım bizimde olur inşallah isteyen herkesin olsun hayırlısıyla iki ellimizde dolsun çoluk çocuklarımız olsun bir sürü ALLAH IM sağlıklı uzun ömürler versin size

Sagol canim bazen normal diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama gecen günlerde kanamam oldu iyice korkmaya basladim ve suan sadece yatiyorum... sen kacinci haftadasin canim kanamalarin durdumu...

kanamada aslında ilk haftalarda normal gibi yerleşme kanaması bende hep yatıyorum kanamam kesildi ama iltahap vr çok karnım ağrıyo ilaç kullandım faydası olmadı salı günü idrar kültürü sonucu çıkacak onu bekliyorum 11+6 olduk kuzum büyüdü :))

Bebişlerini kucaklarına alan arkadaşlar sizler adına ne kadar mutlu oldum anlatamam. Rabbim analı babalı büyütsün. çok koklayın onları yüreklerinizdeki yaralara merhem olsun. Rabbim bizlerede nasip etsin.

dualarımız seninle cnm. Rabbim yardımcın olsun.

seni iyi anlıyorum cnm. Benim bir eltim yok ama kafayı bize takmış bir eski eş var. Eşimin ilk eşinden bir kızı var. Hamile olduğumu duyunca çocukla haber göndermiş "ölü doğar diye" etrafada ben onlara beddua ettim demiş. ölü doğmadı ama 18 saat yaşayabildi yavrum. Rabbim dedim sen bilirsin dedim ağladım. Kabarıyorsa bundan dolayı sana havale ediyorum dedim. Sonra kızında böbrek rahatsızlığı çıktı. Sürekli ağlayıp duruyormuş. Hemen anladım secdeye vardım rabbim sen affet o cahil dedim. çok şükür şimdi kızı iyi ona bişey olsaydı çok üzülürdüm. Rabbim herkesin evladını korusun.biz istesekte zalim olamayız melek annelerine yakışmaz bu. Bize düşen sadece sabırrrrr...

Bende regl oldum doğum yapalı 2 ay olmuştu. Bu iyi bişey değilmi? Yani demekki vucut yumurta üretimine başladı. Yani sütü koruyup 7-8 ay olamayanları duyuyordum. Gelçi ben daha en az 6-7 ay daha bekliyeceğim sezeryan dikişlerim iyileşsin diye ama yinede sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…