merhaba kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun giremedim kusura bakmayın maytap sonucuna çok üzüldüm bu sefer olumlu gibiydi ama vardır bunda da bi hayır inşallah daha fazla beklemezsin sende bi mucize yaşarsın kızlar benim kafam çok karışık bugün çapaya gittim rahim boyu3cm dedi şimdilik dikiş gerekli görülmüyo dedi biraz daha büyüyünce tekrar gel o zaman yine ölçüp karar veririz dedi 2gün sonra engin beyle randevum var ama ona gitmek istemiyorum dikiş konusunda korkuyorum geç kalınırsa muayeneyi normal doktorlar yapıyo proflar muayene etmiyomuş artık cemil akgülün iyi olduğunu duydum bide rıza madazlı onlarda çok yoğun çok geçe randevu veriyolar bide ücretleri çok pahalı artık doktorlara para yedirip boşa çıkmasından da sıkıldım off ne yapcam ben ya
Arkadaşlar Gamzelikız da bugün oğlu Şimşek Ege'yi kucağına almış. İkisinin de sağlığı iyiymiş. Gamzelikız'ı tebrik ediyor, oğluna sağlıklı,mutlu bir ömür diliyorum.
Canım ben klomen kullanmadım o konuda bir bilgim yok ama daha hamile kalmadan iğneye başlayanı duymadım, hepimiz iğneye gebeliği öğrenir öğrenmez başladık. Senin yumurtlamayla ilgili sorunun mu var da doktor klomen verdi yoksa işleri mi hızlandırmak istediniz. Facedeki melek anneleri gizli grup. Ben sana özelden mail adreswimi yollayayım önce sen o mail adresiyle aratarak beni arkadaş olarak ekle son ben seni melek annelerine eklemeye çalışayım beceremezsem başka bir arkadaşa ekletirim.
maytapcım şimdi yorgunsun biliyor ve seni anlıyorum ben de tüp denemesşinden sonra doğaldan hamile kalıp 5 aylıkken karnımda ölmesi sonucu kaybettim çok zor bişi bu ay tüp yaptırmayı düşünüyorum benim gücüm de çok değil ama pes etmek yok pes etmicezarkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorm...ben artık bebek istemiyorum...içimde maalesef hiç bir istek kalmadı...çok yoruldum...
bigün bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi...ama benim için bebek konusu kapandı...2tane meleğim var çok şükür...inşallah allahım öbür dünyada onları sevmeyi koklamayı nasip eder...
gamzelikız ve limburg allahım bebeğinize uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin...darısı isteyen herkesin başına....
premete ben faceden ekledim seni :) umarım doğru kişiye göndermişimdir.
klomeni bilmiyorum ki hiç işleri mi hızlandırıyor geçen bakmıştı yumurta büyümüş dedi ama regl olunca 5 gün kullan dedi? anlayamadım.
iğneyi de klomen kullanacağım için verdi doktor 5 gün vurulacakmışım
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorm...ben artık bebek istemiyorum...içimde maalesef hiç bir istek kalmadı...çok yoruldum...
bigün bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi...ama benim için bebek konusu kapandı...2tane meleğim var çok şükür...inşallah allahım öbür dünyada onları sevmeyi koklamayı nasip eder...
gamzelikız ve limburg allahım bebeğinize uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin...darısı isteyen herkesin başına....
Ben progesterona başladım çok şükür bir problem yok. İnşallah böyle devam eder.
Gamzeli kız ve Limburg arkadaşlarımıza bebeklerini sağlıklı büyütecekleri mutlu günler diliyorum. Darısı bizlerin başına.
İSOVES Muayene olmuşsundur muhtemelen canım. Doktoruna güvenmen çok önemli farklı isimler bir taraftan iyi diğer taraftan da kafa karıştırıyor. Burada pek çok kişi bahsettiğin doktorun ismini zikrediyor. Tabi senin neler düşündüğün ve nasıl hissettiğin belirleyici olur.
DEFNOŞUM Klomen kullanmadığım için bir fikrim yok. Hamileliği öğrendikten sonra clexan kullanmaya başladım. Sen neden bu ilacı kullanacaksın? Forumda mutlaka bilgi edinirsin burda yok yok.
PREMETE Fuat hoca ile başladığıma memnunum. İnşallah sonucu da güzel olur.
slm melek anneleri ben 2010 temmuzda 26-4 de kızımı dünyaya getirdim 1,5 gün sonrada hiç kucağıma alamadan kaybettim sonra bir ara burada yazmıştım şuan oğlum kucağımda 2 aylık emziriyorum sol memeyi beğenmiyor savaş yapıyo emerken bende yazıyorun size önce tevekkül ve sabırdan sonra binlerce şükür bugünleri gördüm hala inanamıyorum benimde bir çocuğum var rüya gibi onca dökülen göz yaşından sonra hiç sorunsuz bir hamilelik ve çok sağlıklı ve yakışıklı bir evlat sizlere moral olsun diye yazmak istedim her döktüğümüz göz yaşının bir mükafatı olucak biraz sabır ve duayla oluyor sakın umudunuzu yitirmeyin kaybettiğimiz evlatları asla unutmuycaz içimizin bir yeri hep kor ama gelecektende umudu kesmiycez geçmişe ve acılara takılı kalmıycaz ve sonunda sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alıcaz ben aldım şükürler olsun sizlerde tez saatte alırsınız inşallah bizim de sınavımız evlatlaymış inşallah geçmişizdir Rabbim bir daha ne bizlere ne başkasına yaşatmasın
Dogum yapan arkadaslarimizin gözü aydin. Allah anali babali büyütsün insallah...Darisi bizlerin basina...Hamile arkadaslarima bir sorum var kizlar kasik agrilariniz oluyormu? Benim cok kasiklarim ve belim agriyor nekadar normalki bu agrilar.Sizlerdede varmi...
canım bende de çok oluyo iki kaybıma rağmen gayet normal geliyo bana bunlar olan şeyler benim ilk defa hamileliğimde belim ağrıyo kasıklar çok kötü bide iltahap çıktı karnımda ağrıyo ama sakın korkmam kasık ağrısı normal sarı yeşil akıntın olmadığı sürece herşey yolunda
inşallah tatlım bizimde olur inşallah isteyen herkesin olsun hayırlısıyla iki ellimizde dolsun çoluk çocuklarımız olsun bir sürü ALLAH IM sağlıklı uzun ömürler versin sizeslm melek anneleri ben 2010 temmuzda 26-4 de kızımı dünyaya getirdim 1,5 gün sonrada hiç kucağıma alamadan kaybettim sonra bir ara burada yazmıştım şuan oğlum kucağımda 2 aylık emziriyorum sol memeyi beğenmiyor savaş yapıyo emerken bende yazıyorun size önce tevekkül ve sabırdan sonra binlerce şükür bugünleri gördüm hala inanamıyorum benimde bir çocuğum var rüya gibi onca dökülen göz yaşından sonra hiç sorunsuz bir hamilelik ve çok sağlıklı ve yakışıklı bir evlat sizlere moral olsun diye yazmak istedim her döktüğümüz göz yaşının bir mükafatı olucak biraz sabır ve duayla oluyor sakın umudunuzu yitirmeyin kaybettiğimiz evlatları asla unutmuycaz içimizin bir yeri hep kor ama gelecektende umudu kesmiycez geçmişe ve acılara takılı kalmıycaz ve sonunda sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alıcaz ben aldım şükürler olsun sizlerde tez saatte alırsınız inşallah bizim de sınavımız evlatlaymış inşallah geçmişizdir Rabbim bir daha ne bizlere ne başkasına yaşatmasın
Sagol canim bazen normal diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama gecen günlerde kanamam oldu iyice korkmaya basladim ve suan sadece yatiyorum... sen kacinci haftadasin canim kanamalarin durdumu...
kizlar cuma günü kontrolümüz vardi cok sükür bebegimin kalp atislarini duyduk bebek icin hersey cok yolunda iyimis bebegim allaha sükür...ama benim problemlerim basladi yine...kanamam oldu gecen hafta simdilik kesildi ama kasik agrilarim var biraz. Oglumda 9.haftamda baslamisti kanamalar busefer daha erken basladi. Cooooook korkuyorum kanamalarin devami gelecek diye oglumda devami gelmisti hep, korkuyorum yine ayni olacak diye moralim cok cok bozuk...sürekli yatmak zorundayim simdilik ve günde 3 sefer 2er tane progestan aliyorum...kizlar lütfen dua edin bizim icinde...
inş. Canım hayırla gelsın bebişin
gönlünü ferah tutumaya çalış tatlım
benım de en çok içime oturan eltimin çocuğu 7-8 yaşına gelene kadar bebek yapmayıp benim bebeğim öldükten sonra hamile kalması....
şimdi doğuracak ve o aileye 2. Torunu nasip edecek....
Sanki ben torun veremiyomuşum gibi....
Zaten epi topu ıkı gelınız.....
Madem bu kadar cocuk istiyordu benı mı bekledı.....
Ve süreklı eltımın büyük kızına hedıyeler almaktan bıktım eşim her seferde süper bı hedıye alır....
şimdi 2. Bebek biz yine kendı bebeğimizi değil başkalarının bebeklerıni hedıye yağmuruna tutacağız...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?