Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

İyi bak muayene olmuşsun seni rahatlatmadıysa başka doktora mutlaka git. Yücel Karaman ismini çok duydum inşallah hiçbir şeyi atlamazlar da süreci hızlandırırsın.

Ağzına eline sağlık arkadaşım bize moral oluyorsun inşallah biz de bu moralle bebeklerimizi sağlıkla zamanında kucağımıza alacağız ve başkalarına moral olacağız. Allah bebişine sağlıklı uzun ömürler versin.

Ben SAĞLIKLI HAMİLELİK, SAĞLIKLI DOĞUM, SAĞLIKLI BEBEK , ŞEN YUVA sloganıyla devam ediyorum. Geçen hafta yazılı yapmıştım bu hafta da onları okuyacağım diye uğraşıyorum. Yatılı misafirim var bu arada. Hafta sonunda 30 kişilik günüm var. Hayat tüm hızıyla akıyor. Ben de bundan çok memnunum kendimi dinlemeye fırsat bulamıyorum. Tek problem bir türlü yetmeyen uykular Allah'a binlerce şükürler olsun Rabbim hiçbirimize aşılmayacak dertler vermesin.

28maviciğim ne kadar güzel enerjik ve olumlu bir gebesin böyle giderse gebeliğini göz açıp kapayıncaya kadar sağlıklı bir şekilde atlatıp yavruna kavuşursun inşallah.

28maviciğim ne kadar güzel enerjik ve olumlu bir gebesin böyle giderse gebeliğini göz açıp kapayıncaya kadar sağlıklı bir şekilde atlatıp yavruna kavuşursun inşallah.

maşaallah 28maviye.

map? peki sen nasılsın arkadaşım? bana biraz anlatsana neler hissediyor, dışarıya nasıl davranıyorsun ardarda kayıp yaşayan bir hamile olarak?

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Denizim16[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]17.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]17.12.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]07.01.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

28mavi sloganına bayıldım. İnşallah hep böyle neşe içinde geçsin hamileliğin. Canım senin beklenen doğum tarihin ne listede eksik kalmış ekleyeyim.

Map sana da kocaman bir maşallah hem liste başı oldun hem de 28 haftalık. İlk basamak tamam göreceksin bundan sonrası daha çabuk geçecek. İkinci basamak 30. hafta, üçüncü basamak 32., dördüncü basamak 34., beşinci basamak 36. hafta ondan sonra istediği zaman buyursun gelsin küçük paşa. Önünde böyle hedefler olunca zaman çabucak geçiveriyor bir de bakmışsın bebeğin kollarında.

Son düzenleme:
map? peki sen nasılsın arkadaşım? bana biraz anlatsana neler hissediyor, dışarıya nasıl davranıyorsun ardarda kayıp yaşayan bir hamile olarak?

NKOB, dışarıya karşı nasıl davranmam gerektiği konusunda ben de ilk başlarda çok bocaladım benim bulantılarım ve halsizliğim olduğu için rapor almak zorunda kaldım dolayısı ile 6 haftadan sonra işyerimdeki herkes öğrenmiş oldu. Aslında 10-12 haftalara kadar kimseye söylememe niyetindeydim. Başlangıçta insanlar bana hadi bakalım inşallah bu sefer olacak dediklerinde yüzlerinde hep koskoca bir soru işareti var gibiydi. Bu kız gene başaramayacak der gibi bakıyorlardı bana. Bakışlarında biraz acıma da hissediyordum aslında. Ama çok şükür dualarla bugüne kadar getirdim. Ben nasılsın diye sorduklarında ne kötü olduğumu ne de iyi olduğumu fazla belli eden biri değilimdir yine öyle davrandım. Eh işte dedim, inşallah dedim. Hala da öyleyim. İnşallah yavrumu zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde kucaklamak nasip olur diyorum. Günlerimi mümkün olduğu kadar kendimi hem bedenen hem ruhen rahatlatmaya çalışarak geçiriyorum.
Kaderde varsa olacaktır diyorum. Bazen korku çukurlarında boğulacak gibi oluyorum aklıma meleklerim düşüyor ama bir şekilde karnımdakini de düşünerek kendimi toparlıyorum. Bu arada bu topikteki herkese de çok teşekkürler bana destek olan tüm melek anneleri inşallah herkes yavrusunda yavrularına sağlıkla kavuşur ve sağlıklı uzun ömürler geçirirler.

Evet premete bazen listeye bakınca ben bile inanamıyorum. Liste motivasyon açısından çok önemli. Hem bebeklerimiz hem hamişlerimiz melek annelerine umut oluyor. Bana her iki doktor da seni 38 haftadan uzun tutamayız dediler. Ki ben o haftaya gelsem gelebilsem (inşallah) yeter de artar bile. Ama öncelikli hedefim 30 ve üzeri olabilmek. Yavrumu yaşama bağlayabilecek kadar ve sonra da mümkün olduğu kadar sağlıklı gelişmiş bir şekilde dünyaya getirmek istiyorum tüm hamişler gibi. Bizim durumumuzda başkaları için eksik olan haftalar mucize gibi geliyor.

Son düzenleme:
slm kızlar bugün kontrolüm vardı ense kalınlığı ölçüldü 1.4 dedi iyiymiş hayırlı olsun dedi ayın 29unda 2 li test sonucum çıkıcak onunla birlikte tekrar rahim boyu ölçülecek bugünki doktor kürtajımı yapan doktordu bana dedi araştırmalara göre kötü düşünen hamileler kötü sonuçlarla karşılaşıyolar hep olumlu düşün sen istesende istemesende zaten olacağına varır kendini yıpratma güzel düşün herşey güzel olsun dedi gerçekten ikincide kötü düşünmüştüm hatta ilkinde de kucağıma alamam diyodum ama şimdi olacak diyorum bu sefer herşey güzel gidecek hiç yaşadıklarımı aklıma getirmiyorum bunda da böle olur mu yok başıma yine bişey gelirmi demiyorum inşallah düşündüğüm gibi güzel sonuçlar alırım tüm melek anneleri tekrar yaşamaz bu acıyı allah bekleyen herkeze en kısa zamanda hamileliği nasip etsin onu ultrasondan görmek bile çok müthiş bi duygu allah daha fazla özlem ektirmesin hepinizi öpüyorum

Senin adına çok sevindim sinannuraycığım sen de çok sabrettin inşallah mükafatını alacaksın ense kalınlığı ölçümün süper. Bana da pek çok kişi aynı şeyi söylüyor olumlu düşün olumlu olsun diyorlar. Bizim durumumuzda her ne kadar zor da olsa dualara tutunu başarabilmeliyiz bunu. İnşallah her ultrasonda bebişinin sağlıklı büyümesini görürsün arkadaşım. Zamanı gelince de kucağına alacaksın sağlıkla inşallah.

Bütün hamile melek anneleri için dua ediyorum.İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Doğum yapan arkadaşlarında gözü aydın olsun. Acılarımızı, dertlerimizi, özlemlerimizi paylaştık inşallah hepimiz sırayla yavrularımıza kavuşuyoruz. Map, sinannuray sağlıkla kavuşun yavrularınıza inşallah. Allahım yardımcınız olsun. Dediğiniz gibi olumlu düşünün olumlu olsun inşallah. İnsan nasibinde ne varsa onu yaşıyor. Dularım sizinle çok çok öptüm.

SİNANNURAY Hep güzel haberler al arkadaşım. Kötü düşünmenin bize hiçbir şey kazandırmadığını biraz geç olsa da anladık. Bundan sonra her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle.

MAP İinşallah canım 38. haftayı sağlıklı bir şekilde göreceksin ve bebeğini kucağına alacaksın. Benim de hedefim 38 Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

NKOB ve PREMETE sloganımı beğenmişsiniz. Elimden geldiği kadar pozitif olmaya çalışıyorum ve Rabbim buna olanak sağlıyor. Günümü dün akşam yaptım. Gün boyunca ikramlık yaptım. Eşim temizliğe yardım etti ama toz al, yerleri sil tuvalet bonyo yıka derken felaket yoruldum. Bugün telafi ediyorum artık sabahtan beri tembellik yapıyorum. Maddi olarak biraz toparlansak temizlik için bir bayanla anlaşmayı düşünüyoruz ama ocak ayına kadar pek mümkün görünmüyor. Neyse artık gözümü kapatacağım ne yapayım? Kontrolüm çarşamba günü inşallah güzel haberlerle dönerim. Kanama duvarından eser kalmamış olur. Tahmini doğum tarihini Fuat Bey nasıl oldu da atladı acaba? Belki çarşamba günü kendisi söyler bizi rahatlatır.

evet regl olman ıyı...
ama beklemen doğru bı karar olur dkişlerin için kendını toparlaman için...
ben diyet yapmıştım dogumdan 2 ay sonra başladım 10-11 ay yaptım ve 11 kılo verdım...
acaip kafa dağıtıyor insan sürekli kılo vermeye odaklanıp onla ılgılı araştırma yapıyorsun.
sanada şiddetle tavsiye ederım ..
kk da diyet grupları var oraya takıl...
çok iyi insanlar var her gun muhabbet sonbet zaman hızlı gecıyo ınsan kendı bıle ınanamıyo ..
15 ay olmuş kızımı kaybedeli........
hey gidi günler diyosun....
ne kadar çabuk geçmiş...
senınde öyle olacak çok hızlı gcecek anlamıycaksın......

Arkadaşlar iyi günler ben aranıza yeni katıldım gerçi sizler yazalı yıllar olmuş belkide hepiniz bebek sahibi olmuşsunuzdur .Ben ise bebeğimi kaybedeli 3 hafta oluyor.Beni için en uğursuz gün olan 11.11.11 de bebeğimi kaybettim.Nedenini tam olarak bilemiyoruz.Kızım dünyaya gözlerini açamadan karnımda son nefesini vermiş doğmadan öldü yani.Midesi büyümemiş.Çok nadir rastlanan bir durummuş bu tam ölüm nedenini öğrenmek için otopsiye gönderdik 10 gün bebeğimin nerde olduğunu bile bilmeden yaşadım bu acıyı asla anlatamam daha sonra aldık ve defnettik.O gün benim için anlatılmayacak kadar zor geçti düşünün gözümün içi gibi baktığım meleğimi bir kerecik bile görmeden toprağa verdik.Rabbim böyle bir acıyı evlat acısını düşmanıma bile vermesin.Sormak istediğim bilmediğim birşey var otopside tam ölüm nedeni anlaşılır mı yardımlarınızı bekliyorum.Birde eski yıllarda yazanlar bebeğiniz oldumu ?Sizlerden güç almam lazım...

canım öncelikle başın sağolsun bizler bu topikte melek anneleri hep benzer acıları yaşadık seni en iyi bizler anlarız
bu arada otopsi sonucunda kesin ölüm nedeni anlaşılır merak etme ama midesi gelişmemiş diyorsun yavrun yaşasaydı da çok zorluklar acılar çekerdi şimdi o en güzel yerde ve ona birgün mutlaka kavuşacaksın hepimiz cennetteki meleklerimize bir gün kavuşabilmenin umudunu taşıyoruz. Elbette bu dünyada da kucaklarımızın boş kalmaması için hep dua ediyoruz umarım sen de bir an önce toparlanıp yeni bebiş için kolları sıvarsın. Bu arada melek annelerinden tekrar sağlıklı bebek sahibi olanlar ve şu anda hamiş olanlar çok var. Yarın liste yayımlanacak. O listeyi görürsen aradığın gücü de bulmana yardımcı olur.

canım başın sağolsun sen otopsiye yollamışın biz cesaret edemedik kıyamadık ......... ama kesin olarak anlaşılıyo diye biliyorum benimde amniyon sıvısı bitmiş tabi bunun birsürü nedeni var hangi sebepten olduğunu bilmiyorum ama azıcık anlaşaydım belki hayatta olacaktı ama ama ama

canım önceleikle allahım sabrını bol eylesin...otopside mutlaka sebep anlaşılır ama ben oğlumda istememiştim yapılmasını.şimdi ise 1 yaşında bir kızım var listemizi görünce seninde moralin yerine gelecek çoğu arkadaşlarımız şu an bebişleriyle birlikte.allahım bundan sonra aynı acıyı yaşatmasın inşallah.tekrara allah sabırlar versin...

mapcım sana kocaman bir maşallahhhhallahım nazarlardan korusun senide senin gibi herkeside...

canım benim sanada allahım sabırlar versin bende oğlumu aynı sebepten kaybettim...ben farkettim ama amniyon sıvısı az kalmıştı 3 cm falan diyolardı doktorlar 1 ay hastanede yattım ama yine kaybettim oğlumu bence olacakla öleceğe çare yok derler o sebep olmasaydı başka sebep olacaktı...aynı sebepten olupta yaşayanlarda var bizimkiler ise melek olmak için geldi dünyaya...

Son düzenleme:

öyle dimi canım yine melek olacaktı yani sebep arıyorum hep ama bulamıyorum canım benim 2 . hamileliğin nasıl geçti tekrarlama riski varmıydı

öyle dimi canım yine melek olacaktı yani sebep arıyorum hep ama bulamıyorum canım benim 2 . hamileliğin nasıl geçti tekrarlama riski varmıydı

benim 4 düşük 1 meleğim birde şuan kucağımdaki kızım....meleğim dördüncüydü sonra 1 düşük daha yaptım daha sonra kızıma hamile kaldım çok korktum oğlumda yaşayacaklarımı yaşarım diye doktorum bi kez oldu diye her zaman olacak diye birşey yok dedi beni rahatlattı sağolsun kızımda hiç problem yaşamadım şükürler olsun şimdi anne anne diyip sürekli bacaklarıma yapışan bir kızım var..inşallah allahım sanada nasip edecek umudunu asla yitirme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…