evet muayene oldum. Ama bana erken doğumun sebebi bilinmez. senin erken doğumun bu rahim şeklinden dolayı değil dedi kesinlikle. Ama internette herkes bundan dolayı erken doğum yapmış. şişli etfalde doğmu yaptıranlarda sebebin bu olduğunu söylemişti kafam çok karıştı... bir de yücel karama gideyim diyorum. rahim şekillerinden dolayı çok ameliyat yapmış.
slm melek anneleri ben 2010 temmuzda 26-4 de kızımı dünyaya getirdim 1,5 gün sonrada hiç kucağıma alamadan kaybettim sonra bir ara burada yazmıştım şuan oğlum kucağımda 2 aylık emziriyorum sol memeyi beğenmiyor savaş yapıyo emerken bende yazıyorun size önce tevekkül ve sabırdan sonra binlerce şükür bugünleri gördüm hala inanamıyorum benimde bir çocuğum var rüya gibi onca dökülen göz yaşından sonra hiç sorunsuz bir hamilelik ve çok sağlıklı ve yakışıklı bir evlat sizlere moral olsun diye yazmak istedim her döktüğümüz göz yaşının bir mükafatı olucak biraz sabır ve duayla oluyor sakın umudunuzu yitirmeyin kaybettiğimiz evlatları asla unutmuycaz içimizin bir yeri hep kor ama gelecektende umudu kesmiycez geçmişe ve acılara takılı kalmıycaz ve sonunda sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alıcaz ben aldım şükürler olsun sizlerde tez saatte alırsınız inşallah bizim de sınavımız evlatlaymış inşallah geçmişizdir Rabbim bir daha ne bizlere ne başkasına yaşatmasın
BenSAĞLIKLI HAMİLELİK, SAĞLIKLI DOĞUM, SAĞLIKLI BEBEK , ŞEN YUVA sloganıyla devam ediyorum. Geçen hafta yazılı yapmıştım bu hafta da onları okuyacağım diye uğraşıyorum. Yatılı misafirim var bu arada. Hafta sonunda 30 kişilik günüm var. Hayat tüm hızıyla akıyor. Ben de bundan çok memnunum kendimi dinlemeye fırsat bulamıyorum. Tek problem bir türlü yetmeyen uykular Allah'a binlerce şükürler olsun Rabbim hiçbirimize aşılmayacak dertler vermesin.
28maviciğim ne kadar güzel enerjik ve olumlu bir gebesin böyle giderse gebeliğini göz açıp kapayıncaya kadar sağlıklı bir şekilde atlatıp yavruna kavuşursun inşallah.
map? peki sen nasılsın arkadaşım? bana biraz anlatsana neler hissediyor, dışarıya nasıl davranıyorsun ardarda kayıp yaşayan bir hamile olarak?
Map sana da kocaman bir maşallah hem liste başı oldun hem de 28 haftalık. İlk basamak tamam göreceksin bundan sonrası daha çabuk geçecek. İkinci basamak 30. hafta, üçüncü basamak 32., dördüncü basamak 34., beşinci basamak 36. hafta ondan sonra istediği zaman buyursun gelsin küçük paşa. Önünde böyle hedefler olunca zaman çabucak geçiveriyor bir de bakmışsın bebeğin kollarında.
slm kızlar bugün kontrolüm vardı ense kalınlığı ölçüldü 1.4 dedi iyiymiş hayırlı olsun dedi ayın 29unda 2 li test sonucum çıkıcak onunla birlikte tekrar rahim boyu ölçülecek bugünki doktor kürtajımı yapan doktordu bana dedi araştırmalara göre kötü düşünen hamileler kötü sonuçlarla karşılaşıyolar hep olumlu düşün sen istesende istemesende zaten olacağına varır kendini yıpratma güzel düşün herşey güzel olsun dedi gerçekten ikincide kötü düşünmüştüm hatta ilkinde de kucağıma alamam diyodum ama şimdi olacak diyorum bu sefer herşey güzel gidecek hiç yaşadıklarımı aklıma getirmiyorum bunda da böle olur mu yok başıma yine bişey gelirmi demiyorum inşallah düşündüğüm gibi güzel sonuçlar alırım tüm melek anneleri tekrar yaşamaz bu acıyı allah bekleyen herkeze en kısa zamanda hamileliği nasip etsin onu ultrasondan görmek bile çok müthiş bi duygu allah daha fazla özlem ektirmesin hepinizi öpüyorum
evet regl olman ıyı...Bebişlerini kucaklarına alan arkadaşlar sizler adına ne kadar mutlu oldum anlatamam. Rabbim analı babalı büyütsün. çok koklayın onları yüreklerinizdeki yaralara merhem olsun. Rabbim bizlerede nasip etsin.
dualarımız seninle cnm. Rabbim yardımcın olsun.
seni iyi anlıyorum cnm. Benim bir eltim yok ama kafayı bize takmış bir eski eş var. Eşimin ilk eşinden bir kızı var. Hamile olduğumu duyunca çocukla haber göndermiş "ölü doğar diye" etrafada ben onlara beddua ettim demiş. ölü doğmadı ama 18 saat yaşayabildi yavrum. Rabbim dedim sen bilirsin dedim ağladım. Kabarıyorsa bundan dolayı sana havale ediyorum dedim. Sonra kızında böbrek rahatsızlığı çıktı. Sürekli ağlayıp duruyormuş. Hemen anladım secdeye vardım rabbim sen affet o cahil dedim. çok şükür şimdi kızı iyi ona bişey olsaydı çok üzülürdüm. Rabbim herkesin evladını korusun.biz istesekte zalim olamayız melek annelerine yakışmaz bu. Bize düşen sadece sabırrrrr...
Bende regl oldum doğum yapalı 2 ay olmuştu. Bu iyi bişey değilmi? Yani demekki vucut yumurta üretimine başladı. Yani sütü koruyup 7-8 ay olamayanları duyuyordum. Gelçi ben daha en az 6-7 ay daha bekliyeceğim sezeryan dikişlerim iyileşsin diye ama yinede sevindim.
Arkadaşlar iyi günler ben aranıza yeni katıldım gerçi sizler yazalı yıllar olmuş belkide hepiniz bebek sahibi olmuşsunuzdur .Ben ise bebeğimi kaybedeli 3 hafta oluyor.Beni için en uğursuz gün olan 11.11.11 de bebeğimi kaybettim.Nedenini tam olarak bilemiyoruz.Kızım dünyaya gözlerini açamadan karnımda son nefesini vermiş doğmadan öldü yani.Midesi büyümemiş.Çok nadir rastlanan bir durummuş bu tam ölüm nedenini öğrenmek için otopsiye gönderdik 10 gün bebeğimin nerde olduğunu bile bilmeden yaşadım bu acıyı asla anlatamam daha sonra aldık ve defnettik.O gün benim için anlatılmayacak kadar zor geçti düşünün gözümün içi gibi baktığım meleğimi bir kerecik bile görmeden toprağa verdik.Rabbim böyle bir acıyı evlat acısını düşmanıma bile vermesin.Sormak istediğim bilmediğim birşey var otopside tam ölüm nedeni anlaşılır mı yardımlarınızı bekliyorum.Birde eski yıllarda yazanlar bebeğiniz oldumu ?Sizlerden güç almam lazım...
Arkadaşlar iyi günler ben aranıza yeni katıldım gerçi sizler yazalı yıllar olmuş belkide hepiniz bebek sahibi olmuşsunuzdur .Ben ise bebeğimi kaybedeli 3 hafta oluyor.Beni için en uğursuz gün olan 11.11.11 de bebeğimi kaybettim.Nedenini tam olarak bilemiyoruz.Kızım dünyaya gözlerini açamadan karnımda son nefesini vermiş doğmadan öldü yani.Midesi büyümemiş.Çok nadir rastlanan bir durummuş bu tam ölüm nedenini öğrenmek için otopsiye gönderdik 10 gün bebeğimin nerde olduğunu bile bilmeden yaşadım bu acıyı asla anlatamam daha sonra aldık ve defnettik.O gün benim için anlatılmayacak kadar zor geçti düşünün gözümün içi gibi baktığım meleğimi bir kerecik bile görmeden toprağa verdik.Rabbim böyle bir acıyı evlat acısını düşmanıma bile vermesin.Sormak istediğim bilmediğim birşey var otopside tam ölüm nedeni anlaşılır mı yardımlarınızı bekliyorum.Birde eski yıllarda yazanlar bebeğiniz oldumu ?Sizlerden güç almam lazım...
canım öncelikle başın sağolsun bizler bu topikte melek anneleri hep benzer acıları yaşadık seni en iyi bizler anlarız
bu arada otopsi sonucunda kesin ölüm nedeni anlaşılır merak etme ama midesi gelişmemiş diyorsun yavrun yaşasaydı da çok zorluklar acılar çekerdi şimdi o en güzel yerde ve ona birgün mutlaka kavuşacaksın hepimiz cennetteki meleklerimize bir gün kavuşabilmenin umudunu taşıyoruz. Elbette bu dünyada da kucaklarımızın boş kalmaması için hep dua ediyoruz umarım sen de bir an önce toparlanıp yeni bebiş için kolları sıvarsın. Bu arada melek annelerinden tekrar sağlıklı bebek sahibi olanlar ve şu anda hamiş olanlar çok var. Yarın liste yayımlanacak. O listeyi görürsen aradığın gücü de bulmana yardımcı olur.
canım başın sağolsun sen otopsiye yollamışın biz cesaret edemedik kıyamadık ......... ama kesin olarak anlaşılıyo diye biliyorum benimde amniyon sıvısı bitmiş tabi bunun birsürü nedeni var hangi sebepten olduğunu bilmiyorum ama azıcık anlaşaydım belki hayatta olacaktı ama ama ama
canım benim sanada allahım sabırlar versin bende oğlumu aynı sebepten kaybettim...ben farkettim ama amniyon sıvısı az kalmıştı 3 cm falan diyolardı doktorlar 1 ay hastanede yattım ama yine kaybettim oğlumu bence olacakla öleceğe çare yok derler o sebep olmasaydı başka sebep olacaktı...aynı sebepten olupta yaşayanlarda var bizimkiler ise melek olmak için geldi dünyaya...
öyle dimi canım yine melek olacaktı yani sebep arıyorum hep ama bulamıyorum canım benim 2 . hamileliğin nasıl geçti tekrarlama riski varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?