Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

inşallah canım bi görsek o günleri aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum doktora gitmeye korkuyorum sen hiç pes etmemişsin bravo ne kadar güçlüsün o resimdeki kız galiba maşallahı var kuzum inşallah bendede sorun olmaz benim sezeryan oldu 6 ay dedi doktor eylülde kaybettim 3 ay bitcek bakalım

bende 16/11/2011 de ıugr tanısı ile erken doğum yaptım.bebek 27 haftalıktı.2 gün yaşatabildiler.
malesef kaybettik .
1 sene mutlaka bekle dedi doktorlar ama kafam o kadar karışıkki anlatamam. burada yazılan tüm mesajları okudum.hepinizin hamilelik heycanınızı,yeni bebeklerin mutluluğunu gördüm.sağlıklı bir gebelik geçirebilecekmiyim????????????????
hiç bilmiyorum

canım geçmiş olsun.bende 20 haftalık bebeğimi 1 ay önce kaybettim.neden erken doğum yaptın.doktorun neden 1 sene bekle dedi.bence en az 4 doktora daha görün.ona göre kararını ver.

canım bu benim açtığım konu.adresimi gönderiyorum.yazımı okumak istersen.

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html

maalesef canım onu hiç birimiz bilmiyoruz benim bildiğim tek şey var hamile olunca kimseye söylemicem öyle bişey ki zaten hamile olduğuna insan sevinemiyor herşey yolundayken aniden bişey oluyor bebek gitti hani insan hamile olup sevinemiyor gerçekten neden bu kadar zorlaştı hamilelikler doğumlar

canım çok geçmiş olsun.Allah sabırlar versin.bende bebeğimi 1 ay önce kaybettim.su kesesi yırtıldığı için.seninde ilk bebeğinmiydi.

ama Allah acıyla beraber dayanma gücünüde veriyor.zor biliyorum ama elimizden hiçbirşey gelmiyor.

evet canım sana katılıyorum.bende hamile kalınca kimseye söylemeyeceğim.hatta hep bol giyineceğim.karnım yeni büyümeye başlamıştı ve herkes göbeğin belli olmaya başladı diyordu.çok güzel oldun diyorlardı.ve o hafta oldu ne olduysa.bir anda yok oldu.

aynen banada çok söyleniyorlardı aa ne güzel kilo almadın ne güzel ben hamile kıyafeti bile almamıştım zaten öyle dar şeyler giymem hani kıyafetlerimin çogu boldu ay millet ne güzel inan nazara geldik çok üzülüyorum maşallah çalışıyo bir sürü şey böyle insanlaı hiç sevmiyorum

benimde genelde boldur ama ben genel olarak zayıf görünümlü s beden biriydim hamilelik öncesi.6 kilo alınca hafif darlaştı kıyafetlerim.ama bir daha ki sefere beden anatomim belli olmayacak kadar bol giyeceğim.eşim dışında kimseye söylememeyi düşünüyorum.benim hamileliğimin 3 ayı çok zor geçmişti.seninde öylemiydi.hep kusarak ve serumlarla.yine öyle olmaz inşallah.

benim kuzum beni hiç üzmedi çok az midem bulandı oda erken kalkıyorum 6 da işe gitmek için o yüzdendi geç kalkınca bişey yoktu ne olduy ramazan ayında oldu

benim plasental yetmezlik vardı.bebekte gelişme geriliği oldu.dopler akımları bozulunca aniden aldılar.
bebek ters geldiği için çok büyük kesmişler hatta yatay ve dikey 2 kesi açılmış.buyüzden 1 sene bekle dediler. ben şuan kendimi hep yeni bebek hayali ile avutuyorum zaten.

canım yaaaa çok üzüldüm

Hmm o zaman olabilir bilmiyorum.benim kesik dikiş v.s birşey yok.o yüzden 2 ay sonra hamile kalabilirsin korunmana gerek yok dediydi en son.ayın 7sinde kontrolüm var fikrini değiştirmezse tabi.inşallah bir aksilik çıkmaz.bende yeni bebek hayaliyle yaşıyorum.öyle nefes alıyorum.

normal doğum yaptın dimi canım sende.

benim kuzum beni hiç üzmedi çok az midem bulandı oda erken kalkıyorum 6 da işe gitmek için o yüzdendi geç kalkınca bişey yoktu ne olduy ramazan ayında oldu

yaa ne güzel.maşallah.inşallah sonraki hamileliğindede öyle rahat geçer canım.benimde rahat geçmesi içinn şimdiden dua ediyorum.yoksa işi bırakmam gerekebilir.yarın çalışıyormusun.

yaa ne güzel.maşallah.inşallah sonraki hamileliğindede öyle rahat geçer canım.benimde rahat geçmesi içinn şimdiden dua ediyorum.yoksa işi bırakmam gerekebilir.yarın çalışıyormusun.

ben yılbaşında işe başlıcam eylülde doğum yaptım raporluyum hiç istemiyorum işe gitmeyi

birkaç ay sonra pıhtılaşma testi yaptırcam. bakalım ne çıkacak.ben kastamonuda olduğum için zor buralarada yapmıyorlar.ankaraya gelmem lazım.herşeyi araştıracak detaycı bir doktor bulmalıyım.izindeyken herşeyi çözmem lazım.işe dönünce izin alamam
birde bu stres var

ben yılbaşında işe başlıcam eylülde doğum yaptım raporluyum hiç istemiyorum işe gitmeyi

bende 29 ekimde doğum yaptım.2 hafta sonra işe başladım.benim içinde çok zor oldu.ama evde daha kötü olabilirdim.ben öğretmenim.33 tane kelebeğim var onlarla herşeyi unutuyorum.3.sınıflar.sen ne iş yapıyon canım.

Son düzenleme:

biz fabrikada eşimle beraber aynı yerde çalışıyoruz şimdi eşime herkes sormuş zaten bide ben başlayınca millete laf anlat ama konuyu kapatın diyeceğim konuşmayacağım hiç faceleriniz var mı kızlar

ben normal doğum izni kullanıcam galiba.doğum ve ölüm raporu gönderdim.bankadan bana dönüş yapmadılar.
bende öğretmenim ama fizik öğretmeniyim.atanamadım ve özel bankada çalışıyorum.
bakalım ne olcak.raporu kabul etceklermi yoksa işe mi çağıracaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…