benim 4 düşük 1 meleğim birde şuan kucağımdaki kızım....meleğim dördüncüydü sonra 1 düşük daha yaptım daha sonra kızıma hamile kaldım çok korktum oğlumda yaşayacaklarımı yaşarım diye doktorum bi kez oldu diye her zaman olacak diye birşey yok dedi beni rahatlattı sağolsun kızımda hiç problem yaşamadım şükürler olsun şimdi anne anne diyip sürekli bacaklarıma yapışan bir kızım var..inşallah allahım sanada nasip edecek umudunu asla yitirme...
bende 16/11/2011 de ıugr tanısı ile erken doğum yaptım.bebek 27 haftalıktı.2 gün yaşatabildiler.
malesef kaybettik .
1 sene mutlaka bekle dedi doktorlar ama kafam o kadar karışıkki anlatamam. burada yazılan tüm mesajları okudum.hepinizin hamilelik heycanınızı,yeni bebeklerin mutluluğunu gördüm.sağlıklı bir gebelik geçirebilecekmiyim????????????????
hiç bilmiyorum
bende 16/11/2011 de ıugr tanısı ile erken doğum yaptım.bebek 27 haftalıktı.2 gün yaşatabildiler.
malesef kaybettik .
1 sene mutlaka bekle dedi doktorlar ama kafam o kadar karışıkki anlatamam. burada yazılan tüm mesajları okudum.hepinizin hamilelik heycanınızı,yeni bebeklerin mutluluğunu gördüm.sağlıklı bir gebelik geçirebilecekmiyim????????????????
hiç bilmiyorum
malesef kaybettik .
hiç bilmiyorum
Arkadaşlar iyi günler ben aranıza yeni katıldım gerçi sizler yazalı yıllar olmuş belkide hepiniz bebek sahibi olmuşsunuzdur .Ben ise bebeğimi kaybedeli 3 hafta oluyor.Beni için en uğursuz gün olan 11.11.11 de bebeğimi kaybettim.Nedenini tam olarak bilemiyoruz.Kızım dünyaya gözlerini açamadan karnımda son nefesini vermiş doğmadan öldü yani.Midesi büyümemiş.Çok nadir rastlanan bir durummuş bu tam ölüm nedenini öğrenmek için otopsiye gönderdik 10 gün bebeğimin nerde olduğunu bile bilmeden yaşadım bu acıyı asla anlatamam daha sonra aldık ve defnettik.O gün benim için anlatılmayacak kadar zor geçti düşünün gözümün içi gibi baktığım meleğimi bir kerecik bile görmeden toprağa verdik.Rabbim böyle bir acıyı evlat acısını düşmanıma bile vermesin.Sormak istediğim bilmediğim birşey var otopside tam ölüm nedeni anlaşılır mı yardımlarınızı bekliyorum.Birde eski yıllarda yazanlar bebeğiniz oldumu ?Sizlerden güç almam lazım...
maalesef canım onu hiç birimiz bilmiyoruz benim bildiğim tek şey var hamile olunca kimseye söylemicem öyle bişey ki zaten hamile olduğuna insan sevinemiyor herşey yolundayken aniden bişey oluyor bebek gitti hani insan hamile olup sevinemiyor gerçekten neden bu kadar zorlaştı hamilelikler doğumlar
evet canım sana katılıyorum.bende hamile kalınca kimseye söylemeyeceğim.hatta hep bol giyineceğim.karnım yeni büyümeye başlamıştı ve herkes göbeğin belli olmaya başladı diyordu.çok güzel oldun diyorlardı.ve o haftaoldu ne olduysa.bir anda yok oldu.
aynen banada çok söyleniyorlardı aa ne güzel kilo almadın ne güzel ben hamile kıyafeti bile almamıştım zaten öyle dar şeyler giymem hani kıyafetlerimin çogu boldu ay millet ne güzel inan nazara geldik çok üzülüyorum maşallah çalışıyo bir sürü şey böyle insanlaı hiç sevmiyorum
benimde genelde boldur ama ben genel olarak zayıf görünümlü s beden biriydim hamilelik öncesi.6 kilo alınca hafif darlaştı kıyafetlerim.ama bir daha ki sefere beden anatomim belli olmayacak kadar bol giyeceğim.eşim dışında kimseye söylememeyi düşünüyorum.benim hamileliğimin 3 ayı çok zor geçmişti.seninde öylemiydi.hep kusarak ve serumlarla.yine öyle olmaz inşallah.
benim plasental yetmezlik vardı.bebekte gelişme geriliği oldu.dopler akımları bozulunca aniden aldılar.
bebek ters geldiği için çok büyük kesmişler hatta yatay ve dikey 2 kesi açılmış.buyüzden 1 sene bekle dediler. ben şuan kendimi hep yeni bebek hayali ile avutuyorum zaten.
benim plasental yetmezlik vardı.bebekte gelişme geriliği oldu.dopler akımları bozulunca aniden aldılar.
bebek ters geldiği için çok büyük kesmişler hatta yatay ve dikey 2 kesi açılmış.buyüzden 1 sene bekle dediler. ben şuan kendimi hep yeni bebek hayali ile avutuyorum zaten.
benim kuzum beni hiç üzmedi çok az midem bulandı oda erken kalkıyorum 6 da işe gitmek için o yüzdendi geç kalkınca bişey yoktu ne olduy ramazan ayında oldu
yaa ne güzel.maşallah.inşallah sonraki hamileliğindede öyle rahat geçer canım.benimde rahat geçmesi içinn şimdiden dua ediyorum.yoksa işi bırakmam gerekebilir.yarın çalışıyormusun.
ben yılbaşında işe başlıcam eylülde doğum yaptım raporluyum hiç istemiyorum işe gitmeyi
birkaç ay sonra pıhtılaşma testi yaptırcam. bakalım ne çıkacak.ben kastamonuda olduğum için zor buralarada yapmıyorlar.ankaraya gelmem lazım.herşeyi araştıracak detaycı bir doktor bulmalıyım.izindeyken herşeyi çözmem lazım.işe dönünce izin alamam
birde bu stres var[/QUOT
doğum iznindemisin canım sende.ben çok mu erken başladım acaba işe.2 hafta sonra başlamıştım.
pıhtılaşma testini nasıl yapıyrlar bilgin.iyi doktor bulmak çok zor hepsi para için doktor.gerçek doktor bulmk çok zor.özverili çalışan doktor yok denecek kadar az kaldı.
bende 29 ekimde doğum yaptım.2 hafta sonra işe başladım.benim içinde çok zor oldu.ama evde daha kötü olabilirdim.ben öğretmenim.33 tane kelebeğim var onlarla herşeyi unutuyorum.3.sınıflar.sen ne iş yapıyon canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?