sizlere doğum izni neden vermediler
biz fabrikada eşimle beraber aynı yerde çalışıyoruz şimdi eşime herkes sormuş zaten bide ben başlayınca millete laf anlat ama konuyu kapatın diyeceğim konuşmayacağım hiç faceleriniz var mı kızlar
biz fabrikada eşimle beraber aynı yerde çalışıyoruz şimdi eşime herkes sormuş zaten bide ben başlayınca millete laf anlat ama konuyu kapatın diyeceğim konuşmayacağım hiç faceleriniz var mı kızlar
kızlar hepinize selam
5 gün önce 21 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettimve normal doğumla aldılar allahım kimseye yaşatmasın bu duyguları tekrar
kızlar hepinize selam
5 gün önce 21 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettimve normal doğumla aldılar allahım kimseye yaşatmasın bu duyguları tekrar
evet canım benimde 20 haftalık bebeişimi kaybettim 1 ay önce.zor çok zor.Ama Allah acıyla beraber dayanma gücünüde veriyor.
benim açtığım konu var canım.şimdi yatmam gerekiyor.sizlerden de ayrılmıyorum.yarın oradan konuşuruz oldumu.su kesesi yırtıldığı için 20 haftalık bebeğimi kaybettim konusunu açmıştım.genelde oraya yazıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html
allah yardımcımız olsun cnm çok zor gerçi şuan herşey rüyaymış gibi geliyor ama inşallah herşey yoluna girer
sana iyi uykular cnm görüşürüz
bende bebeğimi kaybettiğimde soranlara başka bahara kaldı diyordum.
evet canım ,ama geçiyor yavaş yavaş.ben her sabah kalktığımda ağlıyordum.kabustan uyandım sanıyordum.elimi karnıma götürünce gerçek olduğunu fark ediyordum.Allah yardımcın olsun şebnemciğim.artık bir meleğin var.o seni cennette bekliyor.bunu bilmek iyi geliyor.
evet her sabah uyunınca kısacık bir an sanki hala hamile gibi hissedip sonra gerçeklerle yüzleşiyoruz.
bunu hep beraber atlatıcaz arkadaşlar.
inşallah seneye bu tarihlerede birbirimize hamile haberlerimizi vericez
sonra da bebek haberleri:)))))))))))))
atlatıcaz cnm hayırlısıyla yapılacak birşeyin olmadığı bir durum allahın takdiri ilahisi ne diyebiliriz ki . Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm bundan sonra hayırlı uzun ömürlü sağlıklı bebekler nasib etsin hepimize . evet cnm öyle birşey olduğunu yeni öğrendim bizi öbür tarafta bekleyip karşımıza çıkcağını rabbim böyle olmasını istedi herşeyin sabrınıda veriyor çok şükür
GAMZELİKIZ çok sevindim canım inşallah bize de nasip olur o haftaları tamamlamak. Oğluşuna ve sana sağlık dolu uzun ömürler dilerim. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.selamm kızlarrr...
uzun zaman oldu buraya uğrayamayalı ve size cok güzel haberlerle geldim..
ben 17 kasım perşembe günü öğlen oğlumu kucağıma aldım...allahıma binlercekez şükür hayırlısıyla 38. haftamı sorunsuz tamamladım ve cennet kokulu kuzumu kucağıma aldım...
hala rüya gibi neler geldi gecti onca gözyaşı ve umusuzluk dolu günlerin ardından bende yavrumu kucakladım...
dilerim rabbim bütün melek annelerinin kucaklarını cennet kokulu kuzucuklarıyla doldursun..
bu arada yeni hamişlerimiz varmış hepsini tebrik ederimm allahım hayırlısıyla yavrularını kucaklamayı nasip etsin dualarım sizlerle arkadaşlar...
oğlumun adı şimşke ege 17.11.2011 doğumlu..
mapcım sana kocaman bir maşallahhhhallahım nazarlardan korusun senide senin gibi herkeside...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?