Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kızlar ben yatsam iyi olacak yarın işe gideceğim.epey geç oldu.9 da kalkacağım.biraz dinlenmemde fayda var.:)

açtığım bir konu var orada yazışıyorum genelde.oraya gelirsenizde sonraki günlerde orada devam ederiz konuşmamıza.

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html

iyi geceler.Allah yardımcımız olsun.inanıyorumki meleklerimiz bizimle beraber.artık bize ait meleklerimiz var.

sizlere doğum izni neden vermediler

ben kullanmadım canım.evde tek başıma bir anlamı olmayacaktı.doğum yaptım ama bebeişim yanımda yok.ne yapacaktım.ağlayıp duruyorum şimdi bile yanlız kalınca.cumartesileri evde yanlız kalıyorum.her cumartesi 14 de kadar yatıyorum.meleğimi düşünüp ağlıyorum.daha fazla ağlamak istemiyorum.

bana doğum izni vermeleri gerek aslında .çünkü doğum raporu var.orada doğum öncesi ve sonrası izinlerini kullanabilir diyor.
ben raporu gönderdim. ameliyat raporu istediler 20 günlük. hastane bana bu raporu vermedi bu bir doğumdur dedi
bu olaydan sonra bana bankadan hiç dönüş yapmadılar. belkide atmışlardır

ben soranlar konuya kısa cevap verip kapattırıyorum.çocuklarada söyledim anneleriniz gelip sormasın geçmiş olsun da demesin ben daha çok üzülmek istemyorum dedim.tamam öğretmenim dediler.:) canlarım benim çok seviyorum onları.iyiki varlar.
eşinde fabrikdakilere söylesin sormayın diye.başlarda seni hamile bilenlerle görüşmek zor oluyor.sonra alışıyorsun.

canım benim face im yok.eşim rahatsız oluyor facemin olmasından bekarken vardı kapattım.

kızlar hepinize selam
5 gün önce 21 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ve normal doğumla aldılar allahım kimseye yaşatmasın bu duyguları tekrar

kızlar hepinize selam
5 gün önce 21 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ve normal doğumla aldılar allahım kimseye yaşatmasın bu duyguları tekrar

evet canım benimde 20 haftalık bebeişimi kaybettim 1 ay önce.zor çok zor.Ama Allah acıyla beraber dayanma gücünüde veriyor.
benim açtığım konu var canım.şimdi yatmam gerekiyor.sizlerden de ayrılmıyorum.yarın oradan konuşuruz oldumu.su kesesi yırtıldığı için 20 haftalık bebeğimi kaybettim konusunu açmıştım.genelde oraya yazıyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html

kızlar hepinize selam

bende bebeğimi kaybettiğimde soranlara başka bahara kaldı diyordum.

bilmiyorum inşallah bana zaten herşey oğlumu hatırlatıyo özledim zaten çok bizimde evimiz ağlama sesleriyle dolsun koca gece ağlasın bebeklerimiz uyumayalım çok zor dayanıyorum

allah yardımcımız olsun cnm çok zor gerçi şuan herşey rüyaymış gibi geliyor ama inşallah herşey yoluna girer

sana iyi uykular cnm görüşürüz

allah yardımcımız olsun cnm çok zor gerçi şuan herşey rüyaymış gibi geliyor ama inşallah herşey yoluna girer

sana iyi uykular cnm görüşürüz

evet canım ,ama geçiyor yavaş yavaş.ben her sabah kalktığımda ağlıyordum.kabustan uyandım sanıyordum.elimi karnıma götürünce gerçek olduğunu fark ediyordum.Allah yardımcın olsun şebnemciğim.artık bir meleğin var.o seni cennette bekliyor.bunu bilmek iyi geliyor.

ben balkonda oturuyorum arkadaşım okuyo ünıversite gelmiş tatile aaa aslı hamilemisin nasıl gidiyo iyimisin dedi ben yeni kaybetmiştim o zaman evet iyim demiştim herşey güzel gidiyo söyleyememiştim sonra bi ağla ben bi ağla

evet her sabah uyunınca kısacık bir an sanki hala hamile gibi hissedip sonra gerçeklerle yüzleşiyoruz.
bunu hep beraber atlatıcaz arkadaşlar.
inşallah seneye bu tarihlerede birbirimize hamile haberlerimizi vericez
sonra da bebek haberleri:)))))))))))))

bende bebeğimi kaybettiğimde soranlara başka bahara kaldı diyordum.

atlatıcaz cnm hayırlısıyla yapılacak birşeyin olmadığı bir durum allahın takdiri ilahisi ne diyebiliriz ki . Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm bundan sonra hayırlı uzun ömürlü sağlıklı bebekler nasib etsin hepimize . evet cnm öyle birşey olduğunu yeni öğrendim bizi öbür tarafta bekleyip karşımıza çıkcağını rabbim böyle olmasını istedi herşeyin sabrınıda veriyor çok şükür

inşallah bi görsek o günleri:)

zaten öyle düşünerek ayaktayız canım bence ALLAH ım isteyen herkese versin yarabbim bizlerede

selamm kızlarrr...

uzun zaman oldu buraya uğrayamayalı ve size cok güzel haberlerle geldim..

ben 17 kasım perşembe günü öğlen oğlumu kucağıma aldım...allahıma binlercekez şükür hayırlısıyla 38. haftamı sorunsuz tamamladım ve cennet kokulu kuzumu kucağıma aldım...
hala rüya gibi neler geldi gecti onca gözyaşı ve umusuzluk dolu günlerin ardından bende yavrumu kucakladım...

dilerim rabbim bütün melek annelerinin kucaklarını cennet kokulu kuzucuklarıyla doldursun..

bu arada yeni hamişlerimiz varmış hepsini tebrik ederimm allahım hayırlısıyla yavrularını kucaklamayı nasip etsin dualarım sizlerle arkadaşlar...

oğlumun adı şimşke ege 17.11.2011 doğumlu..

GAMZELİKIZ çok sevindim canım inşallah bize de nasip olur o haftaları tamamlamak. Oğluşuna ve sana sağlık dolu uzun ömürler dilerim. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.

mapcım sana kocaman bir maşallahhhhallahım nazarlardan korusun senide senin gibi herkeside...

Özlemimsin arkadaşım çok sağol inşallah ben de sağlıkla kavuşurum kuzuma. Senin kıza da maşallah anne anne diye bacaklarına yapışması nasıl güzel bir duygudur kimbillir. İnşallah tüm melek anneleri yaşar bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…