selamm kızlarrr...
uzun zaman oldu buraya uğrayamayalı ve size cok güzel haberlerle geldim..
ben 17 kasım perşembe günü öğlen oğlumu kucağıma aldım...allahıma binlercekez şükür hayırlısıyla 38. haftamı sorunsuz tamamladım ve cennet kokulu kuzumu kucağıma aldım...
hala rüya gibi neler geldi gecti onca gözyaşı ve umusuzluk dolu günlerin ardından bende yavrumu kucakladım...
dilerim rabbim bütün melek annelerinin kucaklarını cennet kokulu kuzucuklarıyla doldursun..
bu arada yeni hamişlerimiz varmış hepsini tebrik ederimm allahım hayırlısıyla yavrularını kucaklamayı nasip etsin dualarım sizlerle arkadaşlar...
oğlumun adı şimşke ege 17.11.2011 doğumlu..
selamm kızlarrr...
ben 17 kasım perşembe günü öğlen oğlumu kucağıma aldım...allahıma binlercekez şükür hayırlısıyla 38. haftamı sorunsuz tamamladım ve cennet kokulu kuzumu kucağıma aldım...
hala rüya gibi neler geldi gecti onca gözyaşı ve umusuzluk dolu günlerin ardından bende yavrumu kucakladım...
dilerim rabbim bütün melek annelerinin kucaklarını cennet kokulu kuzucuklarıyla doldursun..
bu arada yeni hamişlerimiz varmış hepsini tebrik ederimm allahım hayırlısıyla yavrularını kucaklamayı nasip etsin dualarım sizlerle arkadaşlar...
Özlemimsin arkadaşım çok sağol inşallah ben de sağlıkla kavuşurum kuzuma. Senin kıza da maşallahanne anne diye bacaklarına yapışması nasıl güzel bir duygudur kimbillir. İnşallah tüm melek anneleri yaşar bunları.
ben normal doğum izni kullanıcam galiba.doğum ve ölüm raporu gönderdim.bankadan bana dönüş yapmadılar.
bende öğretmenim ama fizik öğretmeniyim.atanamadım ve özel bankada çalışıyorum.
bakalım ne olcak.raporu kabul etceklermi yoksa işe mi çağıracaklar
selamm kızlarrr...
kızlar hepinize selam
5 gün önce 21 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettimve normal doğumla aldılar allahım kimseye yaşatmasın bu duyguları tekrar
selamm kızlarrr...
kızlar hepinize selam
5 gün önce 21 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettimve normal doğumla aldılar allahım kimseye yaşatmasın bu duyguları tekrar
evet canım benimde 20 haftalık bebeişimi kaybettim 1 ay önce.zor çok zor.Ama Allah acıyla beraber dayanma gücünüde veriyor.
benim açtığım konu var canım.şimdi yatmam gerekiyor.sizlerden de ayrılmıyorum.yarın oradan konuşuruz oldumu.su kesesi yırtıldığı için 20 haftalık bebeğimi kaybettim konusunu açmıştım.genelde oraya yazıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html
Arkadaşlar iyi günler ben aranıza yeni katıldım gerçi sizler yazalı yıllar olmuş belkide hepiniz bebek sahibi olmuşsunuzdur .Ben ise bebeğimi kaybedeli 3 hafta oluyor.Beni için en uğursuz gün olan 11.11.11 de bebeğimi kaybettim.Nedenini tam olarak bilemiyoruz.Kızım dünyaya gözlerini açamadan karnımda son nefesini vermiş doğmadan öldü yani.Midesi büyümemiş.Çok nadir rastlanan bir durummuş bu tam ölüm nedenini öğrenmek için otopsiye gönderdik 10 gün bebeğimin nerde olduğunu bile bilmeden yaşadım bu acıyı asla anlatamam daha sonra aldık ve defnettik.O gün benim için anlatılmayacak kadar zor geçti düşünün gözümün içi gibi baktığım meleğimi bir kerecik bile görmeden toprağa verdik.Rabbim böyle bir acıyı evlat acısını düşmanıma bile vermesin.Sormak istediğim bilmediğim birşey var otopside tam ölüm nedeni anlaşılır mı yardımlarınızı bekliyorum.Birde eski yıllarda yazanlar bebeğiniz oldumu ?Sizlerden güç almam lazım...
evet regl olman ıyı...
ama beklemen doğru bı karar olur dkişlerin için kendını toparlaman için...
ben diyet yapmıştım dogumdan 2 ay sonra başladım 10-11 ay yaptım ve 11 kılo verdım...
acaip kafa dağıtıyor insan sürekli kılo vermeye odaklanıp onla ılgılı araştırma yapıyorsun.
sanada şiddetle tavsiye ederım ..
kk da diyet grupları var oraya takıl...
çok iyi insanlar var her gun muhabbet sonbet zaman hızlı gecıyo ınsan kendı bıle ınanamıyo ..
15 ay olmuş kızımı kaybedeli........
hey gidi günler diyosun....
ne kadar çabuk geçmiş...
senınde öyle olacak çok hızlı gcecek anlamıycaksın......
Maşallah sana ve oğluşunaAllah analı babalı güle güle büyütmeyi nasip etsin.
Allah sabır versin. Yapabileceğimiz hiçbir şey yok maalesef. Durumu kabullenip araştırmaya başlamak zaman kazandırıyor. Bedenen kendinizi toparladığınızda doktor araştırmalarına başlayın ve yapmanız gereken tahlilleri mutlaka yaptırın. Küçük şehirlerde oturanlar bu bakımdan biraz şanssız ama başıma geldiği için söylüyorum. Her şeyi önemseyecek bir tecrübeli bir doktor en önemlisi. Artık hiçbir şey giden meleklerimizi yerine getirmeyecek bari biz melek anneleri olarak üzüntümüze üzüntü eklemeyelim.
Azme bak yaaaa süper. Ne kadar güzel kilo vermişsin. Ben pazartesi başlayıp salı biten diyetlerle hiç yol alamadım. Şimdi de kilo umrumda bile değil doğrusu. Elimden geldiği kadar hamur işi ve tatlıdan uzak duruyorum o kadar. Amacım etrafımdakilere olabildiğince geç haber vermek. Tekrar tebrik ediyorum inşallah yakın zamanda hamile kalırsın da verdiğin bütün kiloları alırsınMerak etme sende bu kararlılık varken doğumdan sonra bir şey kalmaz.
Çarşamba günü kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda Dört boyutlu ultrasonla bebişi gördük. Kanama duvarım Allah'a bin şükür çok küçülmüş. Pazar gününden itibaren clexan 0.6 kullanacağım iğnenin dozu yükseltildi. İnşallah kanama riski ortaya çıkmaz. Şimdi beklenen tarih benim için 19 Aralık. Doktor ikili testi kendisinin yapacağını söyledi başkasına güvenemem dedi. Okulumuz bir hamilelik haberi ile yankılanıyor. Arkadaş ikinci çocuğuna hamile. Herkes bana dönüp " Allah sana da nasip etsin. Sen neler yapıyorsun? Bitmedi gitti tahlillerin ...." deyip duruyor. Ben de inşallah sağlıkla zamanında versin diyorum. Bir müddet sonra önlük giyip o şekilde kamufle etmek istiyorum. Nazar mıdır nedir bilmiyorum ama ben böyle çok rahatım. Bebişle kendi dünyamda sakin sakin bütün yorumlara kulak tıkayıp kalıyorum.
PREMETE Beklenen doğum tarihini sordum. " ooooo daha çok erken " tepkisini aldım ama yine de söyledi. Herhangi bir müdahale olmazsa (sezaryen) 2 TEMMUZ Bir sonraki gidişimde folbiolu değiştireceğini bir müddet sonra da aspirin ekleyeceğini söyledi. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah. Ne kadar rahat olmaya çalışsam da bir tarafım hep korkularla dolu. Hele rüyalar tam bir kabus. Senin de böyle olmuş muydu?
Canım gözün aydın inşallah hep böyle iyi haberlerini almaya devam ederiz. Hamilelik haberini kimseye söylememekle çok iyi yapıyorsun söyleyince herkesin gözü senin üzerinde oluyor, sürekli millete laf anlatmak zorunda kalıyorsun. Zaten göbek 4. ayda anca büyümeye başladığı için saklamakta zorlanmazsın. Ben de iş arkadaşlarımın bazılarına 3. ayda söylemiştim zaten 20. haftada da rapor alıp ayrıldım diğerleri de ancak o zaman öğrendi hamile olduğumu. Korkular içinde olman çok normal, hatta sen kendini rahat hissediyor bile olsan bilinç altın seni yiyip bitiriyor. Benim de her günüm korku içinde geçiyordu, her doktora gidişimde strese bağlı tansiyonum yükseliyordu ayrıca yine ilk trimestır boyunca her gün strese bağlı migren atakları yaşadım neredeyse iki güne bir serum takılarak idare edebildim. İkinci trimestırda hem riskli dönemi atlattığın için, hem de hamileliğe adapte olmaya başladığın için korkular nispeten azalıyor ama üçüncü trimestırda bütün korkular artarak geri geliyor özellikle önceki hamilelikteki doğum haftasında tavan yapıyor. Neyse sonuç olarak bu günler zor da olsa, korkuyla da olsa bir şekilde geçip gidiyor işte. Bebeğini kucağına aldığında bu günlerini gülümseyerek hatırlayacakın.
bi görsek o günleri canım premete çok korkuyorum bende hamile olmadan daha napıcaz bilmem bende kimseye söylemicem söyledim de herkese laf anlat ne kadar salakmışım neden söylediysem bi doktora gidebilmem 2 sene bekle der diye ödüm kopuyo bide tekrarlarsa zaten bişey yoksa bile sıkınıdan şeker tansiyon çıkacak bende öff bende o tablodan istiyorum yazarım sana
Canım bana da yeniden anne olabilmek hayal gibi geliyordu, eminim diğer arkadaşlarım için de öyledir ama biz başardık siz de başaracaksınız. Her zaman derim korkunun ecele faydası yok. Eninde sonunda doktora gideceksin, durumunla yüzleşeceksin bence erteleme çünkü belki yapılması gereken tahliller vardır ve bazı tahlillerin sonucu 3-4 ayda çıkıyor sonradan bir de onlar için ekstradan beklemek zorunda kalabilirsin.Şimdiden hamilelik dönemini düşünüp sıkıntı yapma şimdi sadece kendini toparlamaya odaklan ve yeni hamileliğin için kendini hazırlamaya çalış. Bedenen ve ruhen ne kadar hazır olursan stres ve korkuyla baş etmen o kadar kolay olur.
Maşallah sana ve oğluşunaAllah analı babalı güle güle büyütmeyi nasip etsin.
Allah sabır versin. Yapabileceğimiz hiçbir şey yok maalesef. Durumu kabullenip araştırmaya başlamak zaman kazandırıyor. Bedenen kendinizi toparladığınızda doktor araştırmalarına başlayın ve yapmanız gereken tahlilleri mutlaka yaptırın. Küçük şehirlerde oturanlar bu bakımdan biraz şanssız ama başıma geldiği için söylüyorum. Her şeyi önemseyecek bir tecrübeli bir doktor en önemlisi. Artık hiçbir şey giden meleklerimizi yerine getirmeyecek bari biz melek anneleri olarak üzüntümüze üzüntü eklemeyelim.
Çarşamba günü kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda Dört boyutlu ultrasonla bebişi gördük. Kanama duvarım Allah'a bin şükür çok küçülmüş. Pazar gününden itibaren clexan 0.6 kullanacağım iğnenin dozu yükseltildi. İnşallah kanama riski ortaya çıkmaz. Şimdi beklenen tarih benim için 19 Aralık. Doktor ikili testi kendisinin yapacağını söyledi başkasına güvenemem dedi. Okulumuz bir hamilelik haberi ile yankılanıyor. Arkadaş ikinci çocuğuna hamile. Herkes bana dönüp " Allah sana da nasip etsin. Sen neler yapıyorsun? Bitmedi gitti tahlillerin ...." deyip duruyor. Ben de inşallah sağlıkla zamanında versin diyorum. Bir müddet sonra önlük giyip o şekilde kamufle etmek istiyorum. Nazar mıdır nedir bilmiyorum ama ben böyle çok rahatım. Bebişle kendi dünyamda sakin sakin bütün yorumlara kulak tıkayıp kalıyorum.
PREMETE Beklenen doğum tarihini sordum. " ooooo daha çok erken " tepkisini aldım ama yine de söyledi. Herhangi bir müdahale olmazsa (sezaryen) 2 TEMMUZ Bir sonraki gidişimde folbiolu değiştireceğini bir müddet sonra da aspirin ekleyeceğini söyledi. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah. Ne kadar rahat olmaya çalışsam da bir tarafım hep korkularla dolu. Hele rüyalar tam bir kabus. Senin de böyle olmuş muydu?
canım hayırla sağlıkla büyüt inşallahselamm kızlarrr...
canım senınde hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah..Azme bak yaaaa süper. Ne kadar güzel kilo vermişsin. Ben pazartesi başlayıp salı biten diyetlerle hiç yol alamadım. Şimdi de kilo umrumda bile değil doğrusu. Elimden geldiği kadar hamur işi ve tatlıdan uzak duruyorum o kadar. Amacım etrafımdakilere olabildiğince geç haber vermek. Tekrar tebrik ediyorum inşallah yakın zamanda hamile kalırsın da verdiğin bütün kiloları alırsınMerak etme sende bu kararlılık varken doğumdan sonra bir şey kalmaz.
sizlere doğum izni neden vermediler
canım merhaba nasılsın.
iyim sen bende diyordum bu akşam kimse yok
iyim sen bende diyordum bu akşam kimse yok
canım neden yazmıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?