Çok şanslıymışsın bakıcı konusunda. Tabii önce sağlıklı doğum yapabilmek var aklımda ama insan düşünyor işte herşeyi. Hele ki çalışmak zorunda kalınca. Ama önce sağlık sıhhat. Çınar kaç hafta doğmuştu kaç gr dı kuvöze girdi mi? Çok soru sordum ama durumlarımız benzediği için merak ettim. Bu arada sen elbette artık tecrübeli bir annesin. Ama benim aklıma süt pompası geldi. Özellikle elektrikli pompa ile iş yerinde sütünü sağıp akşam eve bırakıp gündüz bakıcının vermesini sağlayabilirsin.
Senin hamilelik haberini , kanamanın başlamasını, evde dinlenmeni umutsuzluğa kapılmanı ve tüm bunların için mucize bir bebeğin gelişini daha dün gibi hatırlıyorum. İzinlerin bitmiş çalışmaya başlayacakmışsın. Her şey yolunda epey de büyümüş bence vicdan azabı çekme. Çünkü eninde sonunda çalışman gerekecek kabuleniesen daha kolay olur. Süt izni konusunda kesinlkikle pes etme bu senin yasal hakkın. Bakıcı mı var yoksa büyüklerden biri mi bakıyor???? Akışına bırak canım her şey yoluna girer.
Arkadaşlara cevaplar yazayım diye girmiştim. horizon'un yazdıkları aklımı aldı. beynimi boşalttı, neler nelerle doldurdu.
2 kayıp daha zor oluyor demişşş. oooffffffffffff içim çok yanıyor. aklım zorlanıyor. ruhum daralıyor. 2.deki daha da inanılmaz ve beklenmedik anda olan kayıp olunca bn napayım şimdi, napayım? yetmiyor aklım ve kalbim bana. elimden tutsun biri. sımsıkı tutsun. bn ahh!! dedikçe o elimi sıksın.
merhaba hepinize... Yeni katilan melek annelerine bol sabir diliyorum...uzun zamandir giremedim bugün kontroldeydik cooook sükür ilk defa bugün biraz sevindirici haberler aldik. Masallah cok sükür bebegimin sagligi cok iyiymis bebek icin allaha sükür hersey yolunda hareket edip duruyor...benim sürekli yatmaya devam etmem gerekiyor malesef her an kanama korkusuyla...sürekli kasik agrilarim oluyor.doktorum ilk hedefimiz 33.hafta diyor... Bir saat sonra, yarin ne olacagini bilmiyorum ve cok korkuyorum...allahim ayni acilari daha beterini yasatmaz ınsallah hic birimize...premete canim bebegimin cinsiyeti belli oldu yine oglum olacakmis insallah ve masallah... Hepinizi öpüyorum dualarinizi eksik etmeyin bizdende...
anladığım kadarı ile şuanda hamilesin..sizlerin cesaretini, umudunu kırmayı hiç istemem..yazdıklarım ile umutsuzluğa düşmeniz en son isteyeceğim şey. çünkü ben ancak yeniden hamile kalıp bebeğini sağlıkla doğuranlarla umut doluyorum.. Hepinize duacıyım.. Melek annelerinden gelen her hamile ve doğum haberi beni okadar mutlu ediyor ki..
Babam: "senin hayatın tehlikeye giriyor 2'dir, artık hamile kalmana gönlüm razı olmuyor" dedi..ama ben ne olursa olsun, kendi hayatımı tehlikeye atsam bile istiyorum..
Sezaryenden 5 ay sonra doktorumun da izni ile 2.ye hamile kaldım. üstelik eşimde varikosel var ve ameliyet olmasına rağmen değerleri düzelmedi, normal morfoloji %1, ileri hareket hiç yok..ama ben 2 kez doğal yoldan hamile kaldım..ilkinde 5. Ayda, ikincisinde ilk ayda.. ürolog doğal yoldan hamile kalman büyük ikramiyeyi tuturman gibi olur demişti, ve biz ikramiye bize vurdu diye sevinmiştik, meğer acılara gebeymişim..neyse, ikinci hamileliğimde daha 6 haftalıkken teşhis kondu, kese dış gebeliklerin çoğunda olduğu gibi tüplere değil, 10.000'de 1 görülen bir şekilde rahim ağzına tutunmuş. Buna servikal gebelik deniyormuş..orada bebeğin büyüme ihtimali olmadığı gibi kürtaj da yapılamıyormuş. Rahmi besleyen bütün büyük damarlar oradan geçiyormuş ve rahimağzının kasılma yeteneği olmadığı için kanama da durmazmış..kanama durmazsa rahmini almamız gerekir dediler..düşüne biliyor musun? 5 ay önce oğlumu toprağa vermişim, zaten yaşayan ölüyüm, bir de hastanede bir çeşit kemoterapi ilacı ile kesenin kendiliğinden küçülüp yok olmasını beklemek zorunda kaldım.hastanede 13. Gün düşük başladı, tazzikli ve hiç durmayan bir kanama, allhtan hastanedeyim!!!!!! 15 dakika içinde ameliyetheneye aldılar beni, yine yalvarıyorum, bu sefer de "nolur rahmimi kurtarın" diye.. Allaha bin şükür kürtajı yapar yapmaz kanama kendiliğinden durmuş. Tabi bu doktorların hiç istemediği bir düşüktü..onlar kanamasız kendiliğinden kesenin küçülmesini istiyorlardı.ama aldığım ilaçlar sayesinde kanama durmuş.. Tıbbın gelişmediği bir zaman olsa ben 2 olayda da çoktan ölmüştüm..annem beni doğurduğunda ultrason bile yokmuş! Ve annem bana dedi ki: " sen yeniden bir bebek yapabiirsin, ama ben bir tane daha senden yapamam!" işte ozaman annemin de bir anne olduğunu ve toparlanıp en azından onun için yaşamam gerektiğini anladım.
Doktor bu servikal gebeliği geçirdiğim sezaryene bağladı. Rahim hazır değilmiş ki rahime tutunamamış dedi. Ben prof. Lütfü önderoğluna gidiyorum ilk kaybımdan sonra , ve çok memnunum ondan.allah razı olsun, servikal gebelikten sayesinde hasarsız kurtuldum. 6 ay daha bekle dedi. 6 ay bittiğinde sezayen olalı da 1 yıl geçmiş olacak. Yani nisan ayında.. Ben herşeye rağmen tekrar deneyeceğim. Uamrım allah bu sefer yüzümüzü güldürür.
Merak ettiğim birşey var. Ben 2. Bebeğimi çok erken bir haftada keybettiğim için tam yaşayamadım. Kayıptan sonraki hamilelikleriniz nasıl gidiyor?.. Korkulara dayanma gücü oluyor mu insanda? Ultrasonda gördüğünde ya da içinde hareket ettiğinde yeniden heves ve mutluluk hissedebiliyor mu insan? Bunları öğrenmeye ihtiyacım var..
Hamile gördüğümde ilk zamanlar nefret ediyordum, sonra kıskançlık başladı, şimdi de yeniden özeniyorum.. Biliyorsun avm'ler, sokaklar, televizyon hep hamilelerle dolu..aslında hep varlardı da bizim bu kadar dikkatimizi çekmiyordu..
Kan pıhtılaşması çıktı bende,iğne olacağım allah yani bir hamilelik nasip ederse.. 2.sinde de oluyordum iğne ama teşhis konunca bıraktırttı doktor.
Işte böyle, anne olabilmek dışında hiçbirşey ilgimi çekmiyor artık.. Bununla yatıp bununla kalkıyorum..çok korkuyorum ama çok da özlüyorum hamileliği..içimde bebeğimin büyümesini, yeniden nefes alabilmeyi çok istiyorum. Ben 31 yaşınadayım, eşim 36.. çok aşık olup evlendik, 4 yıl oldu evleneli.. Aşkımız mükafatını birgün alacak diye umut ediyorum..yaşadıklarımızdan sonra iyice kenetlendik allaha şükür..onundesteği olmasa asla dayanamazdım. Başkalarının çocuklarına bakıp iç çekmek istemiyoruz artık.
Sizler hep umutsunuz bize.. Allah önce hamile olan melek annelerine sonra da bizim gibi beklemede olanlara önce sabır sonra da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Merhaba Melek anneleri, arasıra yazı yazıyorum ama beni bu forumda tanıyan arkadaşlar az kaldı heralde. Bende iki meleği olan anneyim ama Allaha şükürler olsun meleklerimin kardeşine kavuştum. Allahım bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün. Doğum izni ücretsiz izin derken işe başladım. Allahım kuzucuğumun canına sağlık versin hem kendi geleceğim hemde minnoşumun geleceği için tekrar çalışıyorum. Ama şu bir gerçek çalışan annelerin işi çok zor. Annelik hep bir vicdan azabı çekmek heralde. İşyerinde kuzumu düşünüp onu bıraktığım için üzülüyorum. Süt iznim var ama işyeri kullandırmak istemiyor ben haklarımı aramaya çalışıyorum. Bakalım sonu ne olacak. Birde eve iş sitresi taşımaya başlayacağım ister istemezAllahım hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah. Herşey yoluna girer inşallah.
Map doğuma az kalmış. Allah yardımcın olsun. Kuzucuğuna sağlıklı sıhatli kavuş inşallah.
Zaman nasıl geçecek diyordum ama çok şükür içim rahat. Doktora gittiğimizde de bu rahatlığım devam eder inşallah. Aspirin konusunda netim artık. İğne dozu iyi denildiğine göre ben de sorgulamayı bırakmalıyım değil mi ama? Bazen bu kadar şey bilmek korkutucu oluyor keşke diyorum daha genç yaşımda cahil bir hamilelik geçirseydim. Tolga neredeyse bir yaşına basacak. Yürüyordur değil mi? Sen peşinde koşmaya devam ediyorsundur. Yaramazlıklar artmıştır muhtemelen. Doğum günü yapacak mısınız? İlk doğum günü ya çok özel maşallah.
deliler gibi isteyerek hamile kaldığım meleğimle tam 34 hafta geçirdik beraber, hiç sorun yaşamadan.."allahım" diyordum, "midem bile bulanmadı, şeker yok, tansiyon yok, rahat hareket ediyorum, bebeğim hep 2 hafta önden gidiyor, doktorlar maşallah diyor,herşey okadar doğal akışında ve sorunsuz gidiyor ki, ben normal doğum yapmalıyım" ahh nereden bileceğim ki!
28 nisanda (34+0) karnımda bir ağrıyla uyandım, meleğimin odasına girdim,"çok az kaldı bebeğim,yakında kavuşuyoruz" dedim, eşim mutfakta kahvaltı hazırlıyor şarkı söyleyerek.ben hep kabız olduğum için gaz ağrısıdır diyorum..ama geçmediği gibi artıyor ve karnım semsert olmaya başlamış, bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum..doktoru aradım, anlattım. en yakın hastanede nts ye gir dedi, apar topar çıktık..yolda artık yolunda gitmeyen birşey olmadığını anladım, bunlar doğum habercisi bile değil, daha da kötü birşey diye düşünüyordum..nst ye girdim, bebeğimin kalp atışları zayıf, ultrasona girdim ve doktor direkt :"kalbi durmak üzere, sezayene alıyoruz" dedi ve ben hiçbirşey anlayamadan kendimi ameliyathanede buldum..yalvarıyorum herkese "nolur kurtarın, acele edin!!!!!"
gözümü açtım, odam kalabalık, anestezinin de etkisiyle habire oğlumu souyorum..cevap hep aynı:"küvezde,biraz kritik"... doktor geldi ve plasentanın erken ayrıldığını ve benim ölümden döndüğümü anlattı.."bebeğim?" diyorum, ilglenmiyor, "doğduğunda ağladı mı?" aklımsıra ciğerleri gelişti mi diye merak ediyorum. "hayır" diyor doktor, "benim işim sizsiniz, ben bebeği bilemem!" offf, gelen giden bana durumun nekadar vahim olduğunu anlatamıyor....bebeğim üniversite hastanesinde, ben eve yakın olan ve acil gittiğimiz başka bir hastanede.. gitmek istiyorum yanına, doktor izin vermiyor..doğum katında yatıyorum, heryerden bebek sesleri, kapı süsleri, kahkahalar..ben öleceğim gibi hissediyorum..eşim bir benim yanımda bir oğlumuzun,parçalanıyor gözlerimin önünde..2700gr doğduğunu öğrenip seviniyorum, gurur duyuyorum onunla, ama bilmiyorum ki doktorlar "bu sabahı çıkaramaz" diyorlarmış!! 3 gün dayandı...ama bebeğim bu dünyaya veda etmeden beni bekledi. ben taburcu oldum, hemen yanına koştum, aşık oldum ona görür görmez..her yerinde kablolar, cihazlar.. okadar kötü bir manzaraydı ki, ama benim tek düşnebildiğim "allahım, nekadar güzel" di..... ben onun yanından annemin zoruyla eve döndüm ve bir haber geldi: "ilk kez kendi kendine, hafif hafif nefes alıyor" diye..eşim elinde telefon yere yığıldı, mutluluktan ölüyoruz..nekadar sürerse sürsün bu işkence, razıyız, yeterki sağlıkla çıkalım oradan..hayaller kuruyoruz, davullarla zurnalarla çıkacağız küvezden, bir saniye susmadan dua ediyoruz..hemen ertesi gün birkez daha gittim yanına, ona varlığım hayat katıyordu resmen. ben yanına gittikten sonra nefes almıştı bebeğim.. koşarak gittim !! bir gittim ki rengi mosmor, irkildim, dünkü pespembe meleğimin rengine inanamadım, yine makinalar!!..meğer o sabah 2 kez kalbi durmuş bana çok sonra söylediler..doktora sordum,"dün nefes alıyordu ama" dedim..soğuk soğuk şöyle dedi:"bebek karnınızda bir süre oksijensiz kalmış,beyni, böbreği, ciğeri hep hasarlı! hayırlı olan yaşaması değil!!!" enkazım çıktı yanından..yine annemin zoruyla eve döndüm ve o korkunç haber geldi hemen benim ardımdan! ahhhhh!!!
sonra da zaman durdu işte! takvimler ilerlemiyor, hayat akmıyor !
Merhaba hepinize... Yeni katilan melek annelerine bol sabir diliyorum...Uzun zamandir giremedim bugün kontroldeydik cooook sükür ilk defa bugün biraz sevindirici haberler aldik. Masallah cok sükür bebegimin sagligi cok iyiymis bebek icin Allaha sükür hersey yolunda hareket edip duruyor...Benim sürekli yatmaya devam etmem gerekiyor malesef her an kanama korkusuyla...Sürekli kasik agrilarim oluyor.Doktorum ilk hedefimiz 33.hafta diyor... Bir saat sonra, yarin ne olacagini bilmiyorum ve cok korkuyorum...Allahim ayni acilari daha beterini yasatmaz INSALLAH hic birimize...Premete canim bebegimin cinsiyeti belli oldu yine OGLUM olacakmis insallah ve masallah... Hepinizi öpüyorum dualarinizi eksik etmeyin bizdende...
anladığım kadarı ile şuanda hamilesin..sizlerin cesaretini, umudunu kırmayı hiç istemem..yazdıklarım ile umutsuzluğa düşmeniz en son isteyeceğim şey. çünkü ben ancak yeniden hamile kalıp bebeğini sağlıkla doğuranlarla umut doluyorum.. hepinize duacıyım.. melek annelerinden gelen her hamile ve doğum haberi beni okadar mutlu ediyor ki..
babam: "senin hayatın tehlikeye giriyor 2'dir, artık hamile kalmana gönlüm razı olmuyor" dedi..ama ben ne olursa olsun, kendi hayatımı tehlikeye atsam bile istiyorum..
sezaryenden 5 ay sonra doktorumun da izni ile 2.ye hamile kaldım. üstelik eşimde varikosel var ve ameliyet olmasına rağmen değerleri düzelmedi, normal morfoloji %1, ileri hareket hiç yok..ama ben 2 kez doğal yoldan hamile kaldım..ilkinde 5. ayda, ikincisinde ilk ayda.. ürolog doğal yoldan hamile kalman büyük ikramiyeyi tuturman gibi olur demişti, ve biz ikramiye bize vurdu diye sevinmiştik, meğer acılara gebeymişim..neyse, ikinci hamileliğimde daha 6 haftalıkken teşhis kondu, kese dış gebeliklerin çoğunda olduğu gibi tüplere değil, 10.000'de 1 görülen bir şekilde rahim ağzına tutunmuş. buna servikal gebelik deniyormuş..orada bebeğin büyüme ihtimali olmadığı gibi kürtaj da yapılamıyormuş. rahmi besleyen bütün büyük damarlar oradan geçiyormuş ve rahimağzının kasılma yeteneği olmadığı için kanama da durmazmış..kanama durmazsa rahmini almamız gerekir dediler..düşüne biliyor musun? 5 ay önce oğlumu toprağa vermişim, zaten yaşayan ölüyüm, bir de hastanede bir çeşit kemoterapi ilacı ile kesenin kendiliğinden küçülüp yok olmasını beklemek zorunda kaldım.hastanede 13. gün düşük başladı, tazzikli ve hiç durmayan bir kanama, allhtan hastanedeyim!!!!!! 15 dakika içinde ameliyetheneye aldılar beni, yine yalvarıyorum, bu sefer de "nolur rahmimi kurtarın" diye.. allaha bin şükür kürtajı yapar yapmaz kanama kendiliğinden durmuş. tabi bu doktorların hiç istemediği bir düşüktü..onlar kanamasız kendiliğinden kesenin küçülmesini istiyorlardı.ama aldığım ilaçlar sayesinde kanama durmuş.. tıbbın gelişmediği bir zaman olsa ben 2 olayda da çoktan ölmüştüm..annem beni doğurduğunda ultrason bile yokmuş! ve annem bana dedi ki: " sen yeniden bir bebek yapabiirsin, ama ben bir tane daha senden yapamam!" işte ozaman annemin de bir anne olduğunu ve toparlanıp en azından onun için yaşamam gerektiğini anladım.
doktor bu servikal gebeliği geçirdiğim sezaryene bağladı. rahim hazır değilmiş ki rahime tutunamamış dedi. ben prof. lütfü önderoğluna gidiyorum ilk kaybımdan sonra , ve çok memnunum ondan.allah razı olsun, servikal gebelikten sayesinde hasarsız kurtuldum. 6 ay daha bekle dedi. 6 ay bittiğinde sezayen olalı da 1 yıl geçmiş olacak. yani nisan ayında.. ben herşeye rağmen tekrar deneyeceğim. uamrım allah bu sefer yüzümüzü güldürür.
merak ettiğim birşey var. ben 2. bebeğimi çok erken bir haftada keybettiğim için tam yaşayamadım. kayıptan sonraki hamilelikleriniz nasıl gidiyor?.. korkulara dayanma gücü oluyor mu insanda? ultrasonda gördüğünde ya da içinde hareket ettiğinde yeniden heves ve mutluluk hissedebiliyor mu insan? bunları öğrenmeye ihtiyacım var..
hamile gördüğümde ilk zamanlar nefret ediyordum, sonra kıskançlık başladı, şimdi de yeniden özeniyorum.. biliyorsun avm'ler, sokaklar, televizyon hep hamilelerle dolu..aslında hep varlardı da bizim bu kadar dikkatimizi çekmiyordu..
kan pıhtılaşması çıktı bende,iğne olacağım allah yani bir hamilelik nasip ederse.. 2.sinde de oluyordum iğne ama teşhis konunca bıraktırttı doktor.
işte böyle, anne olabilmek dışında hiçbirşey ilgimi çekmiyor artık.. bununla yatıp bununla kalkıyorum..çok korkuyorum ama çok da özlüyorum hamileliği..içimde bebeğimin büyümesini, yeniden nefes alabilmeyi çok istiyorum. ben 31 yaşınadayım, eşim 36.. çok aşık olup evlendik, 4 yıl oldu evleneli.. aşkımız mükafatını birgün alacak diye umut ediyorum..yaşadıklarımızdan sonra iyice kenetlendik allaha şükür..onundesteği olmasa asla dayanamazdım. başkalarının çocuklarına bakıp iç çekmek istemiyoruz artık.
sizler hep umutsunuz bize.. allah önce hamile olan melek annelerine sonra da bizim gibi beklemede olanlara önce sabır sonra da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Sezeryala doğumdan ne kadar zaman sonra yeniden hamile kalınır bilginiz var mı?
Doktorum 6 ay sonra hamile kalabilrsin dedi. Doğumdan 9 ay sonraya tekabül ediyo.. şimdi çok korkuyorum. Yeniden erken doğum olma olasılığı diğer anne adaylarına göre %20-30 daha fazlaymış meleğimi erken doğumla dünyaya getirdiğim için.
Aranızda sezeryandan sonra yeniden anne olan arkadaşlar varsa ve bana bilgi verebilirlerse çok sevinirim.
mapcim,canım senin için hep iyi şeyler hissediyorum,bebeğin bence seni üzmeyecek ve son ana kadar uslu uslu göbüşünde duracak,allah yardımcın olsun canım.
nkob ,canım her şeyin yolunda olmasına çok ama çok sevindim.bebeğin yüzüne kocaman bir gülümseme getirecek.
horizon,canım benim yaşadıkların çok tanıdık.allah yaşadıklarının karşılığı olarak seni kat kat mükafatlandıracak inşallah.
ftzeynepduru, ahh arkadaşım kaybın daha çok yeniallah sabır versin.ben sezeryanımda 5 ay sonra hamile kaldım ve hiç problem yaşamadan bebeğimi sağlıcakla kucağıma aldım.sezeryandan 6 ay sonrayı bekleyemeden 4. Aydan sonra korunmayı bırakmıştım.
eburcu, işe başlamışsın ne güzel, bebişin büyümüş.sağlıklı olsun da bebeğin, süt işini ayarlarsın bir şekilde.sağlıktan önemlisi var mı şu dünyada.
28mavi,maşallah sana,içinin rahat olması çok güzel.her şey yolunda gidecek ve bebişini kucaklayacaksın inşallah.
rüyacım,oğluşunu öpüyorum kocaman,maşallah size.
defnoşum inşallah senden de yakında güzel haberleri alacağız.
öpüyorum hepinizi...
herkese merhaba,
yeni melek anneleri katılmış aramızaallah sabır versin, dayanacak güç versin, melek annelerinini kucağını bebişlerle doldursun inşallah...
Duru kızım büyüdü artık, 20 aylık oldu, nisanda 2 yaşına girecek.zaman nasıl bu kadar çabuk geçti hiç anlamadım.benim güzel bebeğim hala uslu ve annesini hiç üzmüyor.konuşmaya başladı.2 kelimelik cümleler kurabiliyor artık.derdini güzel anlatıyor. Yakında tuvaletini söylemesini de öğrenir diye düşünüyorum. Ne ilginç, günler ne kadar çabuk geçmiş. Hatta bu ayın 16 sında adet oluyorum, kızıma kardeş için çalışmalara bile başlayacağım...oğlumu unuttum mu? Asla...o hep kalbim de...oğlumu kaybedeli de mart ayında 3 yıl olacak...koskoca 3 yıl, hiç görmediğim oğlumu aklımdan 1 gün bile çıkaramadığım koskoca 3 yıl
canım ben sezeryandan 7 ay sonra hamile kaldım düşük yaptım ama benim sezeryandan önce 3 düşüğüm daha vardı düşükten 1.5 ay sonra yine hamile kaldım ve kızımı aldım kucağıma yani 6. Hamileliğimdi ve şükürler olsun hiçbir problem yaşamadım.
Mapcim,canım senin için hep iyi şeyler hissediyorum,bebeğin bence seni üzmeyecek ve son ana kadar uslu uslu göbüşünde duracak,Allah yardımcın olsun canım.
NKOB ,canım her şeyin yolunda olmasına çok ama çok sevindim.Bebeğin yüzüne kocaman bir gülümseme getirecek.
Horizon,canım benim yaşadıkların çok tanıdık.Allah yaşadıklarının karşılığı olarak seni kat kat mükafatlandıracak inşallah.
FTZEYNEPDURU, ahh arkadaşım kaybın daha çok yeniAllah sabır versin.Ben sezeryanımda 5 ay sonra hamile kaldım ve hiç problem yaşamadan bebeğimi sağlıcakla kucağıma aldım.sezeryandan 6 ay sonrayı bekleyemeden 4. aydan sonra korunmayı bırakmıştım.
Eburcu, işe başlamışsın ne güzel, bebişin büyümüş.Sağlıklı olsun da bebeğin, süt işini ayarlarsın bir şekilde.Sağlıktan önemlisi var mı şu dünyada.
28mavi,maşallah sana,içinin rahat olması çok güzel.Her şey yolunda gidecek ve bebişini kucaklayacaksın inşallah.
Rüyacım,oğluşunu öpüyorum kocaman,maşallah size.
Defnoşum inşallah senden de yakında güzel haberleri alacağız.
Öpüyorum hepinizi...
Mapcim,canım senin için hep iyi şeyler hissediyorum,bebeğin bence seni üzmeyecek ve son ana kadar uslu uslu göbüşünde duracak,Allah yardımcın olsun canım.
NKOB ,canım her şeyin yolunda olmasına çok ama çok sevindim.Bebeğin yüzüne kocaman bir gülümseme getirecek.
Horizon,canım benim yaşadıkların çok tanıdık.Allah yaşadıklarının karşılığı olarak seni kat kat mükafatlandıracak inşallah.
FTZEYNEPDURU, ahh arkadaşım kaybın daha çok yeniAllah sabır versin.Ben sezeryanımda 5 ay sonra hamile kaldım ve hiç problem yaşamadan bebeğimi sağlıcakla kucağıma aldım.sezeryandan 6 ay sonrayı bekleyemeden 4. aydan sonra korunmayı bırakmıştım.
Eburcu, işe başlamışsın ne güzel, bebişin büyümüş.Sağlıklı olsun da bebeğin, süt işini ayarlarsın bir şekilde.Sağlıktan önemlisi var mı şu dünyada.
28mavi,maşallah sana,içinin rahat olması çok güzel.Her şey yolunda gidecek ve bebişini kucaklayacaksın inşallah.
Rüyacım,oğluşunu öpüyorum kocaman,maşallah size.
Defnoşum inşallah senden de yakında güzel haberleri alacağız.
Öpüyorum hepinizi...
Merhaba hepinize... Yeni katilan melek annelerine bol sabir diliyorum...Uzun zamandir giremedim bugün kontroldeydik cooook sükür ilk defa bugün biraz sevindirici haberler aldik. Masallah cok sükür bebegimin sagligi cok iyiymis bebek icin Allaha sükür hersey yolunda hareket edip duruyor...Benim sürekli yatmaya devam etmem gerekiyor malesef her an kanama korkusuyla...Sürekli kasik agrilarim oluyor.Doktorum ilk hedefimiz 33.hafta diyor... Bir saat sonra, yarin ne olacagini bilmiyorum ve cok korkuyorum...Allahim ayni acilari daha beterini yasatmaz INSALLAH hic birimize...Premete canim bebegimin cinsiyeti belli oldu yine OGLUM olacakmis insallah ve masallah... Hepinizi öpüyorum dualarinizi eksik etmeyin bizdende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?