Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

günaydınlar ben geldimm ,, daha yeni açtım gözlerimi ,, dışarısı öyle soğukki yataktan çıkmak istemedim ,,neler yapıyorsunuz bakalım?? gününüz güzel olsun inş..
premetecim hayırlısı olsun canım , daha bu ilk deneme ,normal süreç 6 ay diye biliyorum ..
angelhope nerelerdesin yahu öle ce deyip kaçmak yok ,,tıkır tıkırız maşallah biz ya sen nasılsın...
melekcim eşinin böyle hissetmesi normal , ama bebeğinizi kucağınıza aldığınızda herşey çok güzel olacak eminim ,,

neyse ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum , siz de buyrun gelin...

cok saol canım ıcımı rahatlattın sende Allaha emanet ol

mrb kızlar nasılsınız
ben aynıyım
tekbaşıma evin bekçiliğini yapıyorum.
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

selam melek anneleri,
dün internette okudum iki haber vardı belki sizler de okumuşsunuzdu eşim tv haberleri de verdi dedi.
Ankara'da eşi yurtdışına çalışmaya gitmiş olan bir hanım başka birinden gebe kalıyor aldırmıyor doğuruyor ve çöp poşetine koyup yasak aşk yaşadığı adamın işyerinin kapısına koyuyur zavallı bebek donarak ölmüş bu soğukta. Başka bir haberde de bir üniversite öğrencisi kız otobüs yolculuğunda dinlenme tesislerinde doğum yapıyor tuvalette ve bebeğini çöpe atarken yakalanıyor bu bebek yaşıyor resmini de koymuşlar tosun gibi maşallah. Bu haberleri okudukça adaletin bu mu dünya? diyorum başka da bitley demiyorum.

evet canım bende izledim akşam haberlerde ,, içim parçalandı izlerken kadın wc de doğum yapıyor ve bebğini çöpe atıyor nasıl anne nasıl vicdan küvezde ki görüntülerini gösterdiler ağladım inan ki ..öldürmeyen Rabbim öldürmüyor ,,, donarak ölen bebeğin annesine de söliyecek söz bulamıyorum ,,Allah affetsin..

Meraba canım, Ankara da çok soğuk...Ben de mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaya çalışıyorum...
Canım , bebeğimizi kucağımıza aldığımız anı düşünemiyorum bile :) Allahım hepimize o günleri gösterir inşallah....

Arkadaşlar sizlere güzel haberlerim var...
Bugün kontrolümüz vardı...
Çok şükür bebişim iyiymiş...Teyzeleri 780 gr olmuş bebşimizDoktor bir hafta ilerden gidiyor dedi...
Kan akışını kontrol etti , hem benim , hem bebeğin kan akışını ...Her şey normalmiş , iğneye ve asprine devam dedi...Folbiole gerek yok dedi...Tabi elevite de devam...
Arkadaşlar toplamda 5 kilo aldım , kilo alışımıda çok beğendi doktor...Eğer 5 kilo daha alırsan 10 kilo ile tamamlarsın hamileliğini dedi...Kiloya çok dikat ediyorum , sezeryan dikişlerim çok kilo alırsam daha çok gerilirmiş gibi geliyor...ınşallah toplamda 10 kiloyu geçmem...
Önümüzdeki kontrolde bebek 28 haftalık olacak , bu kontrolden sonra gerek yok ama yine de daha sık çağırıcam dedi...

Ben de tuvalette doğum yapanı okumuştum gazetede. Valla kanım dondu. Bir insan nasıl molada tuvalette doğum yapıp sonra hiçbirşey olmamış gibi otobüse binip yoluna devam edebilir ki. Ya madem istemiyordunuz bu bebekleri aldırsaydınız ya. Canım sakınan göze çöp batıyor. Keşke biz de gamsız olabilseydik. Eminim öyle olsaydık şimdi bebeklerimizi pışpışlıyorduk. Ama ne olur isyan etme. Elif Şafak'ın Aşk kitabında şöyle yazıyor " Hakk'a yakınlaşabilmek için kadife gibi bir kalbe sahip olmalı. Her insan şu veya bu şekilde yumuşamayı öğrenir.Kimi bir kaza geçirir, kimi ölümcül bir hastalık, kimi ayrılık acısı çeker, kimi maddi bir kayıp...Hepimiz kalpteki katılıkları çözmeye fırsat veren badireler atlatırız. Ama kimimiz bundaki hikmeti anlar ve yumuşar; kimimiz is ne yazık ki daha da sertleşerek çıkar." Ne olur kalbinin sertleşmesine izin verme.

Maşallah benim tobiş kızıma. Valla Melekcim seni çok takdir ediyorum. Çok azimli, çok gayretlisin. Hem hamile kalmadan önce, hem de şimdi kendine çok dikkat ettin, sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek için çok özen gösterdin.Canım sen bu gayretle kilo da almazsın Çağla Şıkel gibi 6,5 kiloyla bitirisin hamileliği. Keşke sendeiki azmin onda biri ben de olabilse. Hamile kalmayı becerebilirsem senden tiyoları isteyeceğim. Yakında 30'lu haftaları göreceğiz. Çok heyecanlanıyorum. Valla seninle bir gün sayıyorum.

Son düzenleme:
melek 76 senin haftaların ilerledikçe mutlu oluyorum arkadaşım
çok az kaldı bebişini sağlıkla doğurmana
gri günler geride kalacak pembe günlere çıkacaksınız inşallah,
kedine ve bebişine iyi bak annesi

maşallah Allah nazarlardan saklasın ,,, seninle beraber biz de burda çok heyecanlanıyoruz ,dualrım seninle ve kızınla canım..

Aman Allah'ım gözlerime inanamıyorum. Neslihan uyanmış hem de bu saatte. Bu şerefi neye borçluyuz :) Günaydınnnnnnnn

Herkese günaydın.

Aman Allah'ım gözlerime inanamıyorum. Neslihan uyanmış hem de bu saatte. Bu şerefi neye borçluyuz :) Günaydınnnnnnnn

Herkese günaydın.

kaydirigubbakcemile3 günaydın canım .. ya bu sabah nedense uyku tutmadı ,. halbuki gece 2 de yattım ,, erken kalkmışken faturaları yatırmaya gittim , şimdi geldimm .. bir sürü iş yaptım ve hala saat 12 ye geliyor , aslında erken kalkmak gibisi yokta tembellik yapıyorum.. sen nasılsın bakalım?

selam melek anneleri maşallah herkez iyi görünüyor kaydirigubbakcemile3 sanki sizi görüyormusum gibi... benimde hafta sonu sınavım vardı atlattım bitti bu arada hastalandım 2 gün geçikmeli şubatta gelir inşallah sonbahar bebegi olmak istiyor bebegim sanırım

Valla tembellik yap güzelim. Keşke benim de tembellik edecek fırsatım olsa. Ben idare eder durumdayım. Grip olacağım galiba başım felaket ağrıyor. Yatıp uyumak istiyorum ama maalesef daha 5'e kadar çalışmak zorundayım. Akşam da yemeğe kayınvalidemlere gideceğiz. Ne ekmek ne de su tek isteğim uykuuuuu...

Canım üzüldüm . Benim de olmadı bu ay. İnşallah şubatta ikimiz de müjdeli haberi veririz.

geçmiş olsun canımcım ,bol bol c vitamini ve sıvı al evet dediğin gibi uyku gibisi yok bugün leyla gibi dolaşıyorum evin içinde ,, bugün saatller geçmedi ..kayınvaliden yapmıştır güzel güzel yemekleri afiyet olsun

inş. bir daha ki ay gelir bebeğin inş. canım ,, premete ve senin güzel haberlerini heyecanla bekliyorumm ...

Canım benim , çok teşekkür ederim , inşallah sonuna kadar böyle gider...6,5 kilo ile btirebilirmiyim onu bilmiyorum işte:) Canım inşallah önümüzdeki aya senin hamileliğinle ilgili konuşuruz ve tiyoları büyük bir zevkle sana veririm :)

mapcim , çok teşekkür ederim...En büyük dileğim buradaki herkes için pembe günlerin başlaması...
maşallah Allah nazarlardan saklasın ,,, seninle beraber biz de burda çok heyecanlanıyoruz ,dualrım seninle ve kızınla canım..
Canım , sizlerinde benimle birlikte sevindiğinizi gönülden hissediyorum...Duaların için de çok teşekkür ederim , sizlerde benim dualarımdasınız...

melekcim maşallah bebegimize büyüyor allahım nazarlardan saklasın..
Sağol canım , inşallah hep birlikte umut dolu güzel günlere doğru hızla koşacağız...

Canım oyunbozanlık yapıyorsun. Hani seninle Şubat konusunda anlaşmıştık neden kendi ismini de saymıyorsun. Ben de senin güzel haberini bekliyor olacağım ŞUBAT'ta.

Canım oyunbozanlık yapıyorsun. Hani seninle Şubat konusunda anlaşmıştık neden kendi ismini de saymıyorsun. Ben de senin güzel haberini bekliyor olacağım ŞUBAT'ta.

premetecim nasıl istiyorum bir bilsen,,,adetime daha var belki o zamana kadar sonuç açıklanırda bende tedaviye başlarım inş. belki şubat sonuna yetişirim..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…