- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
Canım sen bunlara takma kafanı. Zaten ağzı olan konuşuyor. Zaman zaman tansiyonu yükselen her hamile erken doğum yapsaydı etrafta zamanında doğum yapmış insan olmazdı. Kolestrol de zaten hamilelerde yüksek olur demişti doktorum bana. Tabiki kendine dikkat et, olabileceklere karşı temkinli ol ama erken doğum falan diye düşünüp de canını sıkma. Allah'a emanet olun.
selam melek anneleri,
dün internette okudum iki haber vardı belki sizler de okumuşsunuzdu eşim tv haberleri de verdi dedi.
Ankara'da eşi yurtdışına çalışmaya gitmiş olan bir hanım başka birinden gebe kalıyor aldırmıyor doğuruyor ve çöp poşetine koyup yasak aşk yaşadığı adamın işyerinin kapısına koyuyur zavallı bebek donarak ölmüş bu soğukta. Başka bir haberde de bir üniversite öğrencisi kız otobüs yolculuğunda dinlenme tesislerinde doğum yapıyor tuvalette ve bebeğini çöpe atarken yakalanıyor bu bebek yaşıyor resmini de koymuşlar tosun gibi maşallah. Bu haberleri okudukça adaletin bu mu dünya? diyorum başka da bitley demiyorum.
günaydınlar ben geldimm ,, daha yeni açtım gözlerimi ,, dışarısı öyle soğukki yataktan çıkmak istemedim ,,neler yapıyorsunuz bakalım?? gününüz güzel olsun inş..
melekcim eşinin böyle hissetmesi normal , ama bebeğinizi kucağınıza aldığınızda herşey çok güzel olacak eminim ,,
neyse ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum , siz de buyrun gelin...
selam melek anneleri,
dün internette okudum iki haber vardı belki sizler de okumuşsunuzdu eşim tv haberleri de verdi dedi.
Ankara'da eşi yurtdışına çalışmaya gitmiş olan bir hanım başka birinden gebe kalıyor aldırmıyor doğuruyor ve çöp poşetine koyup yasak aşk yaşadığı adamın işyerinin kapısına koyuyur zavallı bebek donarak ölmüş bu soğukta. Başka bir haberde de bir üniversite öğrencisi kız otobüs yolculuğunda dinlenme tesislerinde doğum yapıyor tuvalette ve bebeğini çöpe atarken yakalanıyor bu bebek yaşıyor resmini de koymuşlar tosun gibi maşallah. Bu haberleri okudukça adaletin bu mu dünya? diyorum başka da bitley demiyorum.
Arkadaşlar sizlere güzel haberlerim var...
Bugün kontrolümüz vardı...
Çok şükür bebişim iyiymiş...Teyzeleri 780 gr olmuş bebşimizDoktor bir hafta ilerden gidiyor dedi...
Kan akışını kontrol etti , hem benim , hem bebeğin kan akışını ...Her şey normalmiş , iğneye ve asprine devam dedi...Folbiole gerek yok dedi...Tabi elevite de devam...
Arkadaşlar toplamda 5 kilo aldım , kilo alışımıda çok beğendi doktor...Eğer 5 kilo daha alırsan 10 kilo ile tamamlarsın hamileliğini dedi...Kiloya çok dikat ediyorum , sezeryan dikişlerim çok kilo alırsam daha çok gerilirmiş gibi geliyor...ınşallah toplamda 10 kiloyu geçmem...
Önümüzdeki kontrolde bebek 28 haftalık olacak , bu kontrolden sonra gerek yok ama yine de daha sık çağırıcam dedi...
Arkadaşlar sizlere güzel haberlerim var...
Bugün kontrolümüz vardı...
Çok şükür bebişim iyiymiş...Teyzeleri 780 gr olmuş bebşimizDoktor bir hafta ilerden gidiyor dedi...
Kan akışını kontrol etti , hem benim , hem bebeğin kan akışını ...Her şey normalmiş , iğneye ve asprine devam dedi...Folbiole gerek yok dedi...Tabi elevite de devam...
Arkadaşlar toplamda 5 kilo aldım , kilo alışımıda çok beğendi doktor...Eğer 5 kilo daha alırsan 10 kilo ile tamamlarsın hamileliğini dedi...Kiloya çok dikat ediyorum , sezeryan dikişlerim çok kilo alırsam daha çok gerilirmiş gibi geliyor...İnşallah toplamda 10 kiloyu geçmem...
Önümüzdeki kontrolde bebek 28 haftalık olacak , bu kontrolden sonra gerek yok ama yine de daha sık çağırıcam dedi...
Aman Allah'ım gözlerime inanamıyorum. Neslihan uyanmış hem de bu saatte. Bu şerefi neye borçluyuz :) Günaydınnnnnnnn
Herkese günaydın.
kaydirigubbakcemile3 günaydın canım .. ya bu sabah nedense uyku tutmadı ,. halbuki gece 2 de yattım ,, erken kalkmışken faturaları yatırmaya gittim , şimdi geldimm .. bir sürü iş yaptım ve hala saat 12 ye geliyor , aslında erken kalkmak gibisi yokta tembellik yapıyorum.. sen nasılsın bakalım?
selam melek anneleri maşallah herkez iyi görünüyor kaydirigubbakcemile3 sanki sizi görüyormusum gibi... benimde hafta sonu sınavım vardı atlattım bitti bu arada hastalandım 2 gün geçikmeli şubatta gelir inşallah sonbahar bebegi olmak istiyor bebegim sanırım
geçmiş olsun canımcım ,bol bol c vitamini ve sıvı al evet dediğin gibi uyku gibisi yok bugün leyla gibi dolaşıyorum evin içinde ,, bugün saatller geçmedi ..kayınvaliden yapmıştır güzel güzel yemekleri afiyet olsunValla tembellik yap güzelim. Keşke benim de tembellik edecek fırsatım olsa. Ben idare eder durumdayım. Grip olacağım galiba başım felaket ağrıyor. Yatıp uyumak istiyorum ama maalesef daha 5'e kadar çalışmak zorundayım. Akşam da yemeğe kayınvalidemlere gideceğiz. Ne ekmek ne de su tek isteğim uykuuuuu...
selam melek anneleri maşallah herkez iyi görünüyor kaydirigubbakcemile3 sanki sizi görüyormusum gibi... benimde hafta sonu sınavım vardı atlattım bitti bu arada hastalandım 2 gün geçikmeli şubatta gelir inşallah sonbahar bebegi olmak istiyor bebegim sanırım
Canım benim , çok teşekkür ederim , inşallah sonuna kadar böyle gider...6,5 kilo ile btirebilirmiyim onu bilmiyorum işte:) Canım inşallah önümüzdeki aya senin hamileliğinle ilgili konuşuruz ve tiyoları büyük bir zevkle sana veririm :)Maşallah benim tobiş kızıma. Valla Melekcim seni çok takdir ediyorum. Çok azimli, çok gayretlisin. Hem hamile kalmadan önce, hem de şimdi kendine çok dikkat ettin, sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek için çok özen gösterdin.Canım sen bu gayretle kilo da almazsın Çağla Şıkel gibi 6,5 kiloyla bitirisin hamileliği. Keşke sendeiki azmin onda biri ben de olabilse. Hamile kalmayı becerebilirsem senden tiyoları isteyeceğim. Yakında 30'lu haftaları göreceğiz. Çok heyecanlanıyorum. Valla seninle bir gün sayıyorum.
mapcim , çok teşekkür ederim...En büyük dileğim buradaki herkes için pembe günlerin başlaması...melek 76 senin haftaların ilerledikçe mutlu oluyorum arkadaşım
çok az kaldı bebişini sağlıkla doğurmana
gri günler geride kalacak pembe günlere çıkacaksınız inşallah,
kedine ve bebişine iyi bak annesi
Canım , sizlerinde benimle birlikte sevindiğinizi gönülden hissediyorum...Duaların için de çok teşekkür ederim , sizlerde benim dualarımdasınız...maşallah Allah nazarlardan saklasın ,,, seninle beraber biz de burda çok heyecanlanıyoruz ,dualrım seninle ve kızınla canım..
Sağol canım , inşallah hep birlikte umut dolu güzel günlere doğru hızla koşacağız...melekcim maşallah bebegimize büyüyor allahım nazarlardan saklasın..
geçmiş olsun canımcım ,bol bol c vitamini ve sıvı al evet dediğin gibi uyku gibisi yok bugün leyla gibi dolaşıyorum evin içinde ,, bugün saatller geçmedi ..kayınvaliden yapmıştır güzel güzel yemekleri afiyet olsun
inş. bir daha ki ay gelir bebeğin inş. canım ,, premete ve senin güzel haberlerini heyecanla bekliyorumm ...
Canım oyunbozanlık yapıyorsun. Hani seninle Şubat konusunda anlaşmıştık neden kendi ismini de saymıyorsun. Ben de senin güzel haberini bekliyor olacağım ŞUBAT'ta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?