Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

neslihancım nerdesin gözükmüyorsun merak ettim seni..

ii insan lafının üstünemi gelir derler ,, yoksa iti an çomağı hazırlamı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3,, hangisine sayarsak sayalım...kaydirigubbakcemile3 şu an çok mutluyum geçmişi okudumm veeeee
premetecim hamileymişşş çok sevindim yaaa ne güzelll ..Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.. ,,bu sefer herşey çok güzel olacak inş. Mete kardeşini göndermişş darısı bizim başımıza inş.. ayy nasıl mutluyumm ne yazacağaımı ne diyeceğimi şaşırdım....Allahın izniyle kese yi ve kalp atışlarınıda duyacaksın canım ,,o kalp le beraber senin kalp atışlarında değişecek dünyan değişecekk yeni heyecan yeni bebek...

yelz cim Allah kabul etsin canım ..

beyazmelekcim , beni merak etmişsin iyim ben canım ,,kızkardeşim ve ablam geldi ,, onlarla vakit geçiriyorum ,,sen nasılsın tatlışım ,, yazdıklarını okuduğum kadarıyla bütün pozitifliğinle bomba gibisin maşallahh...

evet iyi insan lafın üstüne gelirmiş güzelim gözün aydın canım güzel güzel hasret giderin
kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: allah iyiligi versin emi hemde patlayacak bomba gibiyim :roflol::roflol:

premete gözlerim doldu yazdıklarını okurken
kendi gelene istemiyorum der miyim hiç? ama gelmeyeceğini biliyorum ben de ve eşimde öyle problemler var ki doğal yoldan gebe kalma mucize olur. ,yine de öyle güzel yamışsın ki
şu an bile ağlıyorum

Canımın içi inşallah bu sene sırayla bütün melekler kardeşlerini yollayacaklar. Allah hamilelerin duasını kabul edermiş sizin için hep dua edeceğim. Bak ben sözümü tuttum sen de sözünü tut Şubat'ta haberini bekliyorum.Gözün aydın ablanla kardeşin gelmiş sen onlarla bol bol hasret gider, moral depola. Benden kaçış yok ensendeyim haberin olsun.

Canım kendiliğinden olması zor olabilir ama imkansız değil. Hamileyim bölümünü oku bak hergün ne mucizeler oluyor. Allah inşallah sana da bir mucize nasip eder yeter ki sen yürekten dilemekten vazgeçme. Lütfen ağlama. Allah bir daha ağlatmasın hep güldürsün seni.

Canım arkadaşlarım iyi ki siz varsınız. Hepiniz o kadar iyi insanlarsınız ki. Ben bu kadar samimiyeti ne ailemden, ne de arkadaşlarımdan görmedim. Hep hayatta bazı şeyleri tek başıma göğüslemek zorunda kaldım. Şimdi sizin varlığınız bana öyle bir güç veriyor ki herşeyin üstesinden gelebilirmişim gibi geliyor bana. Boynu bükük yalnızlığıma ilaç oldunuz. Dünden beri yazdıklarınızı okuyup okuyup ağlıyorum. Zaten bütün hormonlarım çıldırmış durumda muslukları açtım kapayamıyorum. Ben bu sefer bu yolculuğa bir adım önde başladım çünkü yanımda olduğunuzu biliyorum. Çok çok teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum.:1hug:

canım benim hamile olmana çok sevindim
inş. bu sefer herşey güzel olacak.
bende çok istiyorum 1 ayım kaldı
inş. çok bekletmeden gelir bebegim
buğünlerde ona çok ihtiyacım var eşimle sorunlar
yaşıyoruz.bana haksızlıklar yapıyor
ve benimd eelimden birşey gelmiyor.
çok zoruma gidiyor yaptıkları hiç birini haketmediğimi düşünüyorum.
bakalım neler olacak
bir bebegim olsa hiç takmıyacagım onu
evde yalnızım hep onun yolunu gözlüyorum hayatımı ona adadım
oda bunlara şımarıyor ama bebegim olsun onunla hiç ilğilenmeyecegim
inş. canım hemen hamile kalırım
çok istiyorum
haklısın gerçekten biz hak ediyoruz anne olmayı
ahh kuzummm bir göbşime gelsenn
annen seni hiç bırakmıyacakta
ahh gelsen içinde bulunduğum yanlış insanlardan kurtarsan beni.

Hadibakemcim sağol canım. ınşallah önümüzdeki ay dileğin gerçekleşir. Eşinle olan problemleri çok kafana takma. ıkiniz de streslisiniz bazı sıkıntılar olması normal hem hangi ailede problemler olmuyor ki. ınşallah sağlıkla bebeğinize kavuşunca herşeye hallolur.

premete canım benim iyiki sende varsın gerçekten dedigin gibi arkadaşlarımızdan böyle sevgigi görmüyoruz kocaman öpüyorum meleginin kardeşinden haber bekliyorum..
hadibakem aile içinde normel şeyler bunlar eşlerimiz bizi anlıyamazlar bütün o güzel duyguları biz yaşıyoruz onlarıda böyle kabul edecegiz yapacak birşey yok...
benim annem bir laf söylemişti ya bu deveyi güdücen yada bu diyardan gidicen çok dogru bir laf oyüzden sen elinden geldigi kadarıyla umursama biz umursadıkça ondan dahada havaya giriyor..

hadibakemcim eşine sadece ona odaklanmadığını hayatında başka uğraşlarında olduğunu hissettir bence arkadaşlarınla ailenle vakit geçir hobin varsa ona zaman ayır hep onun sevdiği istediği yemekleri yapma biraz kendini ön plana al ve o da bunu hissetsin o zaman anlar senin kıymetini.
anlamazsa da bence çok üstünde durma olayı büyütme biliyorsun bebek için ihtiyaç var ona , ayrıca stres gebe kalmanı zorlaştırabilir canım.

Canım , ben mucizelere inanıyorum , her şey duayla canımm,senin mucizenin de bir gün göbüşüne hiç beklemediğin bir anda konacağına gönülden inanıyorum...
Canım benim bu ay bebişin göbüşüne konacak ve bütün sıkıntılarını sana unutturacak inşallah...Eşler konusuna gelince de , malesef bazen düşüncesiz olabiliyorlar. O yüzden kafana şu dönemde hiç bir şeyi takma , sen ve bebeğin ön planda canım , bunu unutma...

Canım Allah kabul etsin...4 ay sonra bebeğin hiç bekletmeden gelir inşallahhhh...
Canımmm sağol. Allah hepimize bebeklerimizin mis gibi kokusunu doya doya içimize çekmeyi nasip etsin. Tavsiyelerine başlayabilirsin senden öğreneceğim çok şey var.
Aminnnnnnn canımmm...
Aklıma geldikçe tavsiyelerimi yazıcam canımm...
Kilo alımı ile ilgili benim uyguladıklarım şunlar...
İlk üç ay çok az kilo almaya çalıştım , günde en az 45 dakika parça parça da olsa yürümeye özen gösterdim...Öğlen ve akşam ekmek yememeye çalıştım , eğer midem kazınıyorsa ince bir dilim yedim tabiki...Öğün aralarında ya süt içtim ya da meyve yedim...Pilav ya da makarna 3 yemek kaşığından fazla koymadım tabağıma...Sebze ağırlıklı beslendim...Abur cubur tüketmemeye çalıştım , canım istediğinde azar azar yedim ama...Sebze yemeklerinin yanında yoğurt tükettim...meyve suyu hiç içmedim...Her sabah yeşillik tükettim kahvaltı ile birlikte , kahvaltıyı doyasıya yaptım...İki çeşit yemeği aynı anda yememeye çalışdım , mesela çorba içiyorsam , 1-2 saat sonrasından sebze yemeğimi yedim...Azar azar sık sık prensibine uymaya çalıştım yani...

çok çok teşekür ederim arkadaşlar
işte takmayayım diyorum ama
insan takıyor

zaten ilğilenmiyorum artık
ne hali varsa görsün
ben kendi psikolojimi düzeltememişken
onun psikolojisiyel uğraşaammm

dün gece rüyamda bir erkek bebegim olumruş kızlar
ayy çok tatlıydı yaaa
aynı benn
ohhh babasına benzemesinn
:9):
inş. gönderir kardeşini inş.

haklısın canım
kan tesitini yaptırdınmı canım
hamilelik nasıl gidiyor.

Cnm premete tbrıkler Çok sevındım .allahım saĞsalım kucaĞına almayı nasıp etsınnn.ÖpÜyorum senı kocamannn

Premete tebrikler canım çok sevindim bu aralar biraz meşguldüm birşey yazamadım...
Yazdıklarını görünce çok sevindim canım ALLAH tan sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve mutluluğunun daim olmasını dilerim..........
Herkeze selamlar...

haklısın canım
kan tesitini yaptırdınmı canım
hamilelik nasıl gidiyor.

Canımcım hamilelikten henüz birşey anlayamadım. Bugün doktora gideceğim. Gözümle görürsem inanabilirim belki. Çok güzel bir rüya görmüşsün. Allah en kısa zamanda gerçekleştirsin rüyanı.

Cnm premete tbrİkler Çok sevİndİm .allahım saĞsalİm kucaĞına almayı nasİp etsİnnn.ÖpÜyorum senİ kocamannn

Yelzcim sağol canım. Allah en kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerini almayı nasip etsin.

Seblevcim sağol canım darısı en kısa zamanda senin başına inşallah. Meşguliyetin sıkıntılı bir durumdan ötürü değildir umarım, sağlığın nasıl oldu.

premetee ; cok sevindimm delikafadulden
allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahhh
çok mutlu ıolun ınsss :dance:

darısıı bu sayfada yazann heerrrkeeze olsunn

ay canım benim ya canım arkadaşım
inşallah rabbim yeniden nasip edecek ve bu seferherşey güzel olacak muhammedmustafayla yusuf kardeşlerni gönderecekler size inşallah..
bunları düşünme artık canım inşallah en kısa zmaanda yine yeni umutlara yelken acacaksın belkide adını umut koyarsın yada omur öyle güzel bi isim olmalıki duyan evet demeli canımm
kilo ver spor yap daha saglıklı ol inşallah en güzel haverlerinii bekliyoruz inşallah

buarda anneolunca dün işe başladı hemide ilk günden nöbetciydi dün akşam bayagı konuştuk.. inşallah önüne bakacak ve güzel dogru kararlar alıp güzel ve güvenilir bi yerde tedaviyi olup güvenilir elerde gebeliğini takip ettirecek inşallahh :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…