neslihancım nerdesin gözükmüyorsun merak ettim seni..
ii insan lafının üstünemi gelir derler ,, yoksa iti an çomağı hazırlamı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3,, hangisine sayarsak sayalım...kaydirigubbakcemile3 şu an çok mutluyum geçmişi okudumm veeeee
premetecim hamileymişşş çok sevindim yaaa ne güzelll ..Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.. ,,bu sefer herşey çok güzel olacak inş. Mete kardeşini göndermişş darısı bizim başımıza inş.. ayy nasıl mutluyumm ne yazacağaımı ne diyeceğimi şaşırdım....Allahın izniyle kese yi ve kalp atışlarınıda duyacaksın canım ,,o kalp le beraber senin kalp atışlarında değişecek dünyan değişecekk yeni heyecan yeni bebek...
yelz cim Allah kabul etsin canım ..
beyazmelekcim , beni merak etmişsin iyim ben canım ,,kızkardeşim ve ablam geldi ,, onlarla vakit geçiriyorum ,,sen nasılsın tatlışım ,, yazdıklarını okuduğum kadarıyla bütün pozitifliğinle bomba gibisin maşallahh...
ii insan lafının üstünemi gelir derler ,, yoksa iti an çomağı hazırlamı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3,, hangisine sayarsak sayalım...kaydirigubbakcemile3 şu an çok mutluyum geçmişi okudumm veeeee
premetecim hamileymişşş çok sevindim yaaa ne güzelll ..Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.. ,,bu sefer herşey çok güzel olacak inş. Mete kardeşini göndermişş darısı bizim başımıza inş.. ayy nasıl mutluyumm ne yazacağaımı ne diyeceğimi şaşırdım....Allahın izniyle kese yi ve kalp atışlarınıda duyacaksın canım ,,o kalp le beraber senin kalp atışlarında değişecek dünyan değişecekk yeni heyecan yeni bebek...
yelz cim Allah kabul etsin canım ..
beyazmelekcim , beni merak etmişsin iyim ben canım ,,kızkardeşim ve ablam geldi ,, onlarla vakit geçiriyorum ,,sen nasılsın tatlışım ,, yazdıklarını okuduğum kadarıyla bütün pozitifliğinle bomba gibisin maşallahh...
premete gözlerim doldu yazdıklarını okurken
kendi gelene istemiyorum der miyim hiç? ama gelmeyeceğini biliyorum ben de ve eşimde öyle problemler var ki doğal yoldan gebe kalma mucize olur. ,yine de öyle güzel yamışsın ki şu an bile ağlıyorum
canım benim hamile olmana çok sevindimAnneoluncaa dediğin gibi hayata bi yerden tutunmak lazım. Kendini toplamak için çabalaman çok güzel. Bir kere kendini bırakırsan arkası geliyor benim mesela doğumumun üzerinden 9 ay geçti inan bu süreçte nasıl yaşadığımı hatırlamıyorum. Mecazi anlamda demiyorum gerçekten hatırlamıyorum, sanki bu süreçte dünyadan silinmişim, hiç yaşamamışım gibi. Kendimi öyle bir dağıtmışım ki şu an aynada gördüğüm insanı tanıyamıyorum, ne zaman bu hale geldim diye düşünüyorum. Sanki komadan yeni uyanmış bir hasta gibi hissediyorum kendimi hala beynim uyuşuk. Sen herşeye rağmen hayata tutunmaya çalışıyorsun, yeniden deneme kararını da yürekten kutluyorum. İnşallah bundan sonra herşey istediğin gibi gerçekleşir. Her gebeliğin seyri birbirinden farklı, sonuçta ulaşacağımız şey o kadar güzel ki biraz cesareti hakediyor.
Hadibakemcim demek beklemekten vazgeçtin. İnşallah hemen bebeğine kavuşursun.
Canım arkadaşlarım size kendimle ilgili önemli bir haberim var. Adetim gecikti. Hem dün akşam hem de bu sabah idar testi yaptım iki çizgiyi gördüm. Sanırım bir mucize oldu hamileyim. Tekrar kan testi yaptırmadım, keseyi görmeden de inanamayacağım. Bir yola çıkıyorum Allah bu sefer yarı yolda bırakmasın. Herşeyin bu sefer yolunda gitmesini diliyorum. Korkuyorum ama bir yandan da içimden bir ses bu sefer başaracaksın diyor. Darısı isteyen, bekleyen tüm arkadaşlarımın başına.
inş. canım hemen hamile kalırımhadibakem inşallah martta bebegin gelir bitanem hayırlısıyla...
anneolunca gerçekten çalışmak iyi gelir sana kafanı azıcıkda olsa dagıtırsın tedavinide atlatıp bebeginde gelir inşallah...
ben ev hanımıyım kafamı dagıtmak için puzzle yapıyorum ve oda bana çok iyi geliyor hayatla baglantım kopuyor ona odaklanıyorum hiçbir şey düşünmüyorum
Canım , ben mucizelere inanıyorum , her şey duayla canımm,senin mucizenin de bir gün göbüşüne hiç beklemediğin bir anda konacağına gönülden inanıyorum...premete gözlerim doldu yazdıklarını okurken
kendi gelene istemiyorum der miyim hiç? ama gelmeyeceğini biliyorum ben de ve eşimde öyle problemler var ki doğal yoldan gebe kalma mucize olur. ,yine de öyle güzel yamışsın ki
şu an bile ağlıyorum
Canım benim bu ay bebişin göbüşüne konacak ve bütün sıkıntılarını sana unutturacak inşallah...Eşler konusuna gelince de , malesef bazen düşüncesiz olabiliyorlar. O yüzden kafana şu dönemde hiç bir şeyi takma , sen ve bebeğin ön planda canım , bunu unutma...canım benim hamile olmana çok sevindim
inş. bu sefer herşey güzel olacak.
bende çok istiyorum 1 ayım kaldı
inş. çok bekletmeden gelir bebegim
buğünlerde ona çok ihtiyacım var eşimle sorunlar
yaşıyoruz.bana haksızlıklar yapıyor
ve benimd eelimden birşey gelmiyor.
çok zoruma gidiyor yaptıkları hiç birini haketmediğimi düşünüyorum.
bakalım neler olacak
bir bebegim olsa hiç takmıyacagım onu
evde yalnızım hep onun yolunu gözlüyorum hayatımı ona adadım
oda bunlara şımarıyor ama bebegim olsun onunla hiç ilğilenmeyecegim
inş. canım hemen hamile kalırım
çok istiyorum
haklısın gerçekten biz hak ediyoruz anne olmayı
ahh kuzummm bir göbşime gelsenn
annen seni hiç bırakmıyacakta
ahh gelsen içinde bulunduğum yanlış insanlardan kurtarsan beni.
Canım Allah kabul etsin...4 ay sonra bebeğin hiç bekletmeden gelir inşallahhhh...slm melek annleri.nasılsınz.umarım herkes iidir.uzun zamandan beri giremedim.kendimi toparlamaya ihtiyacım vardı.dün kızım yağmurumun 40 yasinini okuttum rabbim kabul etsin inşş.dün okunurken çok ağladım.dayanamadım yavrumun yüzü geldi sürekli gözümün önüne.sizleri özledim ama.doktoruma gittim.6 ay sonra hamile kalabikirsin dedi ayrıca genetik test yaptırmama gerek yokmuş.bebeğin kendi gelişimiyle ilgiliymiş.2 ayım geçti.4 ay kaldı tekrar denememe...rabbim ttüm isteyenlere versin inşşş.öpüyorum herkesii.
Aminnnnnnn canımmm...Canımmm sağol. Allah hepimize bebeklerimizin mis gibi kokusunu doya doya içimize çekmeyi nasip etsin. Tavsiyelerine başlayabilirsin senden öğreneceğim çok şey var.
Hadibakemcim sağol canım. İnşallah önümüzdeki ay dileğin gerçekleşir. Eşinle olan problemleri çok kafana takma. İkiniz de streslisiniz bazı sıkıntılar olması normal hem hangi ailede problemler olmuyor ki. İnşallah sağlıkla bebeğinize kavuşunca herşeye hallolur.
haklısın canım
kan tesitini yaptırdınmı canım
hamilelik nasıl gidiyor.
Cnm premete tbrİkler Çok sevİndİm .allahım saĞsalİm kucaĞına almayı nasİp etsİnnn.ÖpÜyorum senİ kocamannn
Premete tebrikler canım çok sevindim bu aralar biraz meşguldüm birşey yazamadım...
Yazdıklarını görünce çok sevindim canım ALLAH tan sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve mutluluğunun daim olmasını dilerim..........
Herkeze selamlar...
teşekür ederim beyaz melek, premete.istemeye istemeye yaşıyorum sizin gibi hayatı işte.
map'cım teşekür ederim canım.bir yerden başlamak gerek biliyorsun değilmi? insan kendini bir bıraktımı bidaha toparlayamıyor. biliyorum hepimiz aynı kaderi yaşıyoruz. heleki bizim gibi zor hamile kalan insanlar için en çok istediği, umutlarını hayallerini kaybeden insanlar için bir bebeğin kahkahasının, onun minik ellerinin, onun mis kokusunun ne demek olduğunu kimsecikler anlayamaz.
evlat acısı gibi koydu derlerya işte hiçbirşey aslında evlat acısı gibi koymuyor insana.
peygamberimizi düşünüyorum. o bile paygamberken birçok evladını kaybetmiş.
sorular hep kafamda. NEDEN? neden diyorum. ama bir yere kadar gidip tıkanıyorum.
dünyanın hiç adaleti yok malesef. neden bukadar haksızlık diyede sorgulamak haddimizemi onuda bilmiyorum.vardır elbet bir hayır diyip kendimi bununla avutuyorum. vardır elbet bir hayır.
sezeryandan sonra kontrolüm vardı 6 hafta sonra demişlerdi.
ankaraya gittik.
beni hastanede yatarken takip eden profun kliniğine
kan testleri yapıldı herşey yolunda dendi.
tekrar denemek için 2,3 ay geçmesi lazım dediler.
ama tüp bebekten önce uzun süre suyum geldiği için rahme zarar vermişmi vermemişmi diye histeskopi yapılacakmış.
bizde 2 ay sonra bu işlemi yaptırmaya karar verdik.
çocuk sevgisi, anne baba olmak öyle güzel bir duyguymuşki eşimde bende geçmişten ders alıp önümüze bakmaya ve Allah nasip ederse tekrar denemeye karar verdik.
ama önce benim kilo vermem lazım.
şuan için ruh sağlığımda çok bozuk. bazen nedensiz ağlama krizlerine giriyorum.
keşke bebeklerimin fotoğraflarını çekseydimde ta onları içime ciğerime soksaydım , öpüp koklasaydım diyorum.
dr. eğerki ikiz tutarsa yeniden bu sefer teke düşecek dedi.
rahim ağzında yetmezlik yok dedi. 10 hafta boyunca açılma olmamıştı. bende ozaman enfeksiyondanmı dedim. oda olmaz sanmıyorum enfeksiyon olsa 10 hafta dayanamazdı dedi.
lohusalık kanamam kesildi.
artık sütümde gelmiyor.
adet söktürücüye başladım.
sonrasında doğum kontrol hapına geçeceğim.
pazartesi günü resmi doğum iznim bitiyor. işe başlamak gerekk.
hiç istemiyorum ama eşim işe başlamamın kafamı dağıtacağını söylüyor.
içimdeki yangın hiç geçmiyor ama.
saçımı ikikere farklı renkelere boyattım.
bir sürü yeni kıyafet aldım.
ne yapacağımı hayata nasıl adapte olacağımı bilmiyorum.
işe başlayınca sorular sorunlar.
en acısıda okadar hastanede yattım bikere bile aramayan insanların hayatımızla ilgili gereksiz merakı.
facede grubunuza katıldım. a.ö.yaman benim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?