Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

özlenen canım hayırlısı olsun biz nekadar istesekte vakit saat zaman gelmeyince olmuyor
inşallah 3ümüz aynı anda hamile kalıp halay çekeriz...

allahım inşallah en yakın zamanda melek annelerinin göbüşüne kuzularını gönderir...:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende erken doğum yaptım.bebeğim 10 gün yaşadı.o kadar acı ki kaybettim bebeğimi.şimdi çocuk sahibi olmaya çalıışıyorum ama olmuyo 10 ay oldu.

anneoluncaa arkadaşım inanır mısın dün akşam sen aklıma geldin neler yapıyor acaba bir kez geldi bir daha yazmadı diyordum
ben yine aynı mutsuzum kendime ve hayata güvenim sıfırv yüzümde bir maske ile yaşıyorum
melek annelerinin ortak kaderini yaşıyorum yani
sen nasılsın ?
ooof aramıza hoşgeldin ben üç evladımı tüp bebek yöntemi ile gebe kalmıştım ve kara toprağa verdim bütün yaşadıklarımdan sonra öğrendiğim şey şudur ki olmaması kaybetmeten iyidir saati gelince kendiliğinden olacaktır olmuyorsa zorlamanın anlamı yok, ben böyle düşünüyorum sen de sabırlı olmaya çalış. 10 aydır olmuyor diyorsun ya olsaydı da yine kaybetseydin bu acıyı bilen biri olarak sen de takdir edersin ki bu acı bambaşka olmaması kaybetmekten daha iyi ben şimdi geçmişe dönüp baktığımda keşke tüp bebek hiç yaptırmasaydım diyorum bir de keşke tutmasaydı hayatım keşkelerle dolu ama iş işten geçti...

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende erken doğum yaptım.bebeğim 10 gün yaşadı.o kadar acı ki kaybettim bebeğimi.şimdi çocuk sahibi olmaya çalıışıyorum ama olmuyo 10 ay oldu.

Başın sağolsun arkadaşım. Aramıza hoşgeldin. Sanırım ilk bebeğine doğal yollardan sahip olmuştun bu durumda tekrar hamile kalmanda bir engel yoktur diye düşünüyorum. Stres hamile kalamamakta en büyük etken. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.

merhaba melek anneleri nasılsınız.

Merhaba canım. Biz bıraktığın gibiyiz. Sen nasılsın. Umarım biraz daha toparlanabilmişsindir.

offf başın sagolsun canım inşallah bebegin hayırlı zamanda seninle olur..
anne olunca iyiyiz canım sen nasılsın keyfin nasıl...

teşekür ederim beyaz melek, premete.istemeye istemeye yaşıyorum sizin gibi hayatı işte.
map'cım teşekür ederim canım.bir yerden başlamak gerek biliyorsun değilmi? insan kendini bir bıraktımı bidaha toparlayamıyor. biliyorum hepimiz aynı kaderi yaşıyoruz. heleki bizim gibi zor hamile kalan insanlar için en çok istediği, umutlarını hayallerini kaybeden insanlar için bir bebeğin kahkahasının, onun minik ellerinin, onun mis kokusunun ne demek olduğunu kimsecikler anlayamaz.
evlat acısı gibi koydu derlerya işte hiçbirşey aslında evlat acısı gibi koymuyor insana.
peygamberimizi düşünüyorum. o bile paygamberken birçok evladını kaybetmiş.
sorular hep kafamda. NEDEN? neden diyorum. ama bir yere kadar gidip tıkanıyorum.

dünyanın hiç adaleti yok malesef. neden bukadar haksızlık diyede sorgulamak haddimizemi onuda bilmiyorum.vardır elbet bir hayır diyip kendimi bununla avutuyorum. vardır elbet bir hayır.

sezeryandan sonra kontrolüm vardı 6 hafta sonra demişlerdi.
ankaraya gittik.
beni hastanede yatarken takip eden profun kliniğine
kan testleri yapıldı herşey yolunda dendi.
tekrar denemek için 2,3 ay geçmesi lazım dediler.
ama tüp bebekten önce uzun süre suyum geldiği için rahme zarar vermişmi vermemişmi diye histeskopi yapılacakmış.
bizde 2 ay sonra bu işlemi yaptırmaya karar verdik.

çocuk sevgisi, anne baba olmak öyle güzel bir duyguymuşki eşimde bende geçmişten ders alıp önümüze bakmaya ve Allah nasip ederse tekrar denemeye karar verdik.
ama önce benim kilo vermem lazım.

şuan için ruh sağlığımda çok bozuk. bazen nedensiz ağlama krizlerine giriyorum.

keşke bebeklerimin fotoğraflarını çekseydimde ta onları içime ciğerime soksaydım , öpüp koklasaydım diyorum.

dr. eğerki ikiz tutarsa yeniden bu sefer teke düşecek dedi.

rahim ağzında yetmezlik yok dedi. 10 hafta boyunca açılma olmamıştı. bende ozaman enfeksiyondanmı dedim. oda olmaz sanmıyorum enfeksiyon olsa 10 hafta dayanamazdı dedi.

lohusalık kanamam kesildi.
artık sütümde gelmiyor.

adet söktürücüye başladım.
sonrasında doğum kontrol hapına geçeceğim.

pazartesi günü resmi doğum iznim bitiyor. işe başlamak gerekk.
hiç istemiyorum ama eşim işe başlamamın kafamı dağıtacağını söylüyor.

içimdeki yangın hiç geçmiyor ama.

saçımı ikikere farklı renkelere boyattım.
bir sürü yeni kıyafet aldım.
ne yapacağımı hayata nasıl adapte olacağımı bilmiyorum.

işe başlayınca sorular sorunlar.
en acısıda okadar hastanede yattım bikere bile aramayan insanların hayatımızla ilgili gereksiz merakı.

facede grubunuza katıldım. a.ö.yaman benim bu arada

mrb melek anneleri
bende şubat sonunda başlıyacagım inş.
yeniden hamile kalmak için
çalışmalara
inş. bebegim gelir beni çok bekletmeden
bakalım aramızda önce kim hamile kalacak.
bir bakarmışız hep birlikte hamile kalıyormuşuzz
süper olurdu dimi.

Anneoluncaa dediğin gibi hayata bi yerden tutunmak lazım. Kendini toplamak için çabalaman çok güzel. Bir kere kendini bırakırsan arkası geliyor benim mesela doğumumun üzerinden 9 ay geçti inan bu süreçte nasıl yaşadığımı hatırlamıyorum. Mecazi anlamda demiyorum gerçekten hatırlamıyorum, sanki bu süreçte dünyadan silinmişim, hiç yaşamamışım gibi. Kendimi öyle bir dağıtmışım ki şu an aynada gördüğüm insanı tanıyamıyorum, ne zaman bu hale geldim diye düşünüyorum. Sanki komadan yeni uyanmış bir hasta gibi hissediyorum kendimi hala beynim uyuşuk. Sen herşeye rağmen hayata tutunmaya çalışıyorsun, yeniden deneme kararını da yürekten kutluyorum. ınşallah bundan sonra herşey istediğin gibi gerçekleşir. Her gebeliğin seyri birbirinden farklı, sonuçta ulaşacağımız şey o kadar güzel ki biraz cesareti hakediyor.

Hadibakemcim demek beklemekten vazgeçtin. ınşallah hemen bebeğine kavuşursun.

Canım arkadaşlarım size kendimle ilgili önemli bir haberim var. Adetim gecikti. Hem dün akşam hem de bu sabah idar testi yaptım iki çizgiyi gördüm. Sanırım bir mucize oldu hamileyim. Tekrar kan testi yaptırmadım, keseyi görmeden de inanamayacağım. Bir yola çıkıyorum Allah bu sefer yarı yolda bırakmasın. Herşeyin bu sefer yolunda gitmesini diliyorum. Korkuyorum ama bir yandan da içimden bir ses bu sefer başaracaksın diyor. Darısı isteyen, bekleyen tüm arkadaşlarımın başına.

Reactions: 2k1
inanmıyorum canım arkadaşım çok çok sevindim okadar mutluyumki senağlamasenağlamasenağlama
kendimmişim gibiyim valla allahım meleginin kardeşini sana gönderdi inşallah sonsuza kadar seninle olucak sende içini ferah tut bebegini düşün onun için kardeşinin kokusu gelecek inşallah

hadibakem inşallah martta bebegin gelir bitanem hayırlısıyla...
anneolunca gerçekten çalışmak iyi gelir sana kafanı azıcıkda olsa dagıtırsın tedavinide atlatıp bebeginde gelir inşallah...
ben ev hanımıyım kafamı dagıtmak için puzzle yapıyorum ve oda bana çok iyi geliyor hayatla baglantım kopuyor ona odaklanıyorum hiçbir şey düşünmüyorum

slm melek annleri.nasılsınz.umarım herkes iidir.uzun zamandan beri giremedim.kendimi toparlamaya ihtiyacım vardı.dün kızım yağmurumun 40 yasinini okuttum rabbim kabul etsin inşş.dün okunurken çok ağladım.dayanamadım yavrumun yüzü geldi sürekli gözümün önüne.sizleri özledim ama.doktoruma gittim.6 ay sonra hamile kalabikirsin dedi ayrıca genetik test yaptırmama gerek yokmuş.bebeğin kendi gelişimiyle ilgiliymiş.2 ayım geçti.4 ay kaldı tekrar denememe...rabbim ttüm isteyenlere versin inşşş.öpüyorum herkesii.

Canım benim teşekkür ederim. 2010'un açılışını ben yaptım artık sırayla sizin haberlerinizi bekliyorum. İnanıyorum bu sene bu sayfa bebek haberleriyle dolacak. Çok ağladık Allah'ım artık yüzümüzü güldürsün. Hepiniz için yürekten dua edeceğim. Bu arada kan testi de yapm 145 çıktı. Bu duruma göre 3 veya 4 haftalık hamileyim. Sanırım geç döllenme olmuş. Bakalım haftaya doktora gidip keseyi de göreyim de o zaman tam inanacağım.

Canım Allah kabul etsin. Melek Yağmurum sevinmiştir. Doktorun 6 ay bekle demesine çok sevindim. Sayılı gün geçiyor canım. İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız.

premete arkadaşım ben sana söylemiştim adete 6 gün kala verilen test negaytif çıkar yine de dikkatli ol hamile olabilirsin demiştim ve işte hamilesin :))) tebrik ediyorum ve mutlu sona kavuşacağına canı yürekten inanıyorum haftaya ya da öbür haftaya kese görününce kendini çok daha iyi hissedeceksin tansiyonuna dikkat et canım fazla yükselmemesine çalış kendini yorma stres hiç yapma sadece mutlu sona odaklan,offf ne çok nasihat verdim değil mi?Ama sizlerden mutlu haberler geldikçe kendiminmiş gibi seviniyorum şimdi buna bir de kendiminmiş gibi endişelenme eklendi. Hepimiz melek annesiyiz
bu dünyada anne olmayı en çok hakedenler melek anneleridir.

anneoluncaa işe başlaman çok iyi ben de başlayacağım inşallah
işe gitmeyle ilgili beni de en çok endişelendiren şey insanların gerekli gereksiz soruları bir de bakışlar acıyan bakışlar onları üzerimde hissetmek istemiyoruuuummm...

Canım arkadaşım evet sen demiştin. Zaten test sonucu görünce aklıma ilk senin yazdıkların geldi. Beni bu kadar düşündüğün için çok teşekkür ederim. Ben de bu sefer mutlu sona ulaşacağıma inanıyorum çünkü artık yanımda her sevincimi de her üzüntümü de paylaşabileceğim siz canım arkadaşlarım varsınız. Doğru söylemişsin biz anne olmayı gerçekten çok hak ediyoruz. Allah inşallah sana da apansız bir minik yumurcak gönderiverir. Kendiliğinden gelene de istemiyorum denilmez değil mi.

premete , canım benimmmmm....İnannn çokk sevindimmm:teytey::teytey::teytey:...Allah hayırlısıyla , sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebişine...

premete , canım benimmmmm....İnannn çokk sevindimmm:teytey::teytey::teytey:...Allah hayırlısıyla , sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebişine...

Canımmm sağol. Allah hepimize bebeklerimizin mis gibi kokusunu doya doya içimize çekmeyi nasip etsin. Tavsiyelerine başlayabilirsin senden öğreneceğim çok şey var.

hamdolsun yaşamaya çalışıyoruz canım allah kabul etsin bitanem lütfen çok fazlada aglama çok aglarsak bizim şefaatçımız olmazmış meleklerimiz bizde seni özledik sevindim 4 ayın kalmasına az var hayırlısyla melegin gelicek inşallah bende öptüm opuyorumnanaktan

evet açılış senden sırayla bizlerde dökülecegiz inşallah dualarını eksik etme güzelim dualarım sizinle benim sonucun güzel canım inşallah hayırlısyla keseyide kalp atışınıda duyarsın haberlerini bekliyor olucam olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…