merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende erken doğum yaptım.bebeğim 10 gün yaşadı.o kadar acı ki kaybettim bebeğimi.şimdi çocuk sahibi olmaya çalıışıyorum ama olmuyo 10 ay oldu.
merhaba melek anneleri nasılsınız.
inanmıyorum canım arkadaşım çok çok sevindim okadar mutluyumki senağlamasenağlamasenağlama
kendimmişim gibiyim valla allahım meleginin kardeşini sana gönderdi inşallah sonsuza kadar seninle olucak sende içini ferah tut bebegini düşün onun için kardeşinin kokusu gelecek inşallah
slm melek annleri.nasılsınz.umarım herkes iidir.uzun zamandan beri giremedim.kendimi toparlamaya ihtiyacım vardı.dün kızım yağmurumun 40 yasinini okuttum rabbim kabul etsin inşş.dün okunurken çok ağladım.dayanamadım yavrumun yüzü geldi sürekli gözümün önüne.sizleri özledim ama.doktoruma gittim.6 ay sonra hamile kalabikirsin dedi ayrıca genetik test yaptırmama gerek yokmuş.bebeğin kendi gelişimiyle ilgiliymiş.2 ayım geçti.4 ay kaldı tekrar denememe...rabbim ttüm isteyenlere versin inşşş.öpüyorum herkesii.
premete arkadaşım ben sana söylemiştim adete 6 gün kala verilen test negaytif çıkar yine de dikkatli ol hamile olabilirsin demiştim ve işte hamilesin :))) tebrik ediyorum ve mutlu sona kavuşacağına canı yürekten inanıyorum haftaya ya da öbür haftaya kese görününce kendini çok daha iyi hissedeceksin tansiyonuna dikkat et canım fazla yükselmemesine çalış kendini yorma stres hiç yapma sadece mutlu sona odaklan,offf ne çok nasihat verdim değil mi?Ama sizlerden mutlu haberler geldikçe kendiminmiş gibi seviniyorum şimdi buna bir de kendiminmiş gibi endişelenme eklendi. Hepimiz melek annesiyiz
bu dünyada anne olmayı en çok hakedenler melek anneleridir.
premete , canım benimmmmm....İnannn çokk sevindimmm:teytey::teytey::teytey:...Allah hayırlısıyla , sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebişine...
slm melek annleri.nasılsınz.umarım herkes iidir.uzun zamandan beri giremedim.kendimi toparlamaya ihtiyacım vardı.dün kızım yağmurumun 40 yasinini okuttum rabbim kabul etsin inşş.dün okunurken çok ağladım.dayanamadım yavrumun yüzü geldi sürekli gözümün önüne.sizleri özledim ama.doktoruma gittim.6 ay sonra hamile kalabikirsin dedi ayrıca genetik test yaptırmama gerek yokmuş.bebeğin kendi gelişimiyle ilgiliymiş.2 ayım geçti.4 ay kaldı tekrar denememe...rabbim ttüm isteyenlere versin inşşş.öpüyorum herkesii.
Canım benim teşekkür ederim. 2010'un açılışını ben yaptım artık sırayla sizin haberlerinizi bekliyorum. İnanıyorum bu sene bu sayfa bebek haberleriyle dolacak. Çok ağladık Allah'ım artık yüzümüzü güldürsün. Hepiniz için yürekten dua edeceğim. Bu arada kan testi de yapm 145 çıktı. Bu duruma göre 3 veya 4 haftalık hamileyim. Sanırım geç döllenme olmuş. Bakalım haftaya doktora gidip keseyi de göreyim de o zaman tam inanacağım.
Canım Allah kabul etsin. Melek Yağmurum sevinmiştir. Doktorun 6 ay bekle demesine çok sevindim. Sayılı gün geçiyor canım. İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?