Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

merhaba kizlar yazilarinizi okudum rabbim hepimzn hayatini guzellestirsin yasama tutuna bilmek icin sebepler versin hic bir kadini annelik duygusundan mahrum etmesin insallah
amin canım ne güzel dua böyle....rabbim vermeyi istemeseydi ,istemeyi vermezdi...
inşallah hayırlı zmanda bizede verecek....

canım inşallah kuzucun sana sımsıkı tutunsun....senı bu dünyada da anne yapsın.....senın nazarında bebek bekleyen
isteyen melek annelerimizi....hatta anne olan arkadaşlarımıza da 2. 3. ve 4. yü nasip etsin inşallah...

kızlar çok tuhafıma gidiyor ama paylaşmak istedim..
eskıden 1 çocuk yahut en fazla 2 çocuk diyen ben bu aralar hep 4 çocuk istiyorum diyorum...hayra çıksın inşallah ....dereyi görmeden paçayı sıvamak gibi bişey galiba....
daha 1 çocuk nasıl bakılır nasıl idare edilir bilemeyen ben 4 tane bırden istiyorum...ve dunyada anneliği yaşayamayan ben...sanırım insan kaybedınce değerini daha ıyı anlıyo bazı şeylerın ....

Sinannuraycim gecmis olsun canim Insaallah bundan sonra cok rahat bir hamilelik yasarsin ve Oglunu saglikli bir sekilde zamaninda kucagina alirsin canim...

Sudem bende ayni senin kafadayim eskide iki cocugum olsun derdim simdi ise keske en az 3 cocugum olsa diye düsünüyorum.
Alnimiza yazilan belli Insaallah gönlümüzden gecenler yaziyordur...
Rabbim tez zamanda sanada tekrardan annelik duygusunu yasatsin canim...

Kizlar bugün Randevum vardi ve hersey yolunda cok sükür bizim ufakligin bütün organlari gelismis, 5,5 cm olmusuz bile.
Idrar yollarimda Iltihap varmis maalesef Antibiyotik kullanmam gerekiyor...

Bize el salladi sanki ultrasondan Seymayida götürdük Randevuya bayildi kardesine cok tatli benim (Erkek Kardesim ) diyor doktora
Subatta seker yüklemesi yapilacak daha önceki hamileligimde gebelik sekeri oldugu icin..
Doktor cok ümitli konusuyor bu sefer gecenki seyleri yasamayacaksin diye ama ben yinede biraz tereddütlüyüm buda norml herhalde hic birsey olmamis gibi davranamiyorum.
Ve Doppler Ultrasona gidecegim 8 hafta sonra bana dua edin kizlar ne olur...

Rabbim bütün melek annelerine tekrar anne olmayi nasip etsin..

Son düzenleme:
Allah tüm melek annelerinin yolunu açık etsin yardımcısı olsun, gönlündekileri hayırlısıyla versin bu yolda inşaallah..

zor durumdayım. çok zor durumdayım. bebekte karnında su görüldü. izleneceğiz. dileğimiz ve duamız bu sıvının hiç bir organa geçmemesi ve bir daha görülmemesi yönünde.

ama

kesinlikle bnzetmek istemesem de, kızımda da aynen bu haftasında ilk bağırsağında görüldü ve sonrakii haftalarda da kalbinde. devamını hepiniz biliyorsunuz.

öyle işte...

vaktim dua ve gözyaşıyla geçiyor.

buralara yazılar yazabilecek bir geleceğim olur mu bundan sonra bilmiyorum.. duam herşeyin iyi gitmesi yönünde.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

en hekimden daha hekim O. en yardımcıdan daha yardımcı O. başka diyeceğim yok.

duadan başka herşeye susuyorum.

güzel allahım tanımadıkları insanlara dua edenlerin dualarını kabul edermiş. yazını her nında dua ederek okudum... rabbim bebeğini korusun inşallah. sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım.. hayatın boyunca da hep mutlu ol bebeğinle inşallah...

Sinannuraycığım zaten geçen gebeliğinde yaşadığın sıkıntıları da hatırlıyorum sana dikiş atılması gerekli gibi duruyordu. Bak 1 haftan dolmuş çok şükür dikişten sonra. Artık atlattın ve listeye de girmelisin. Korkma arkadaım bol istirahat et bol sıvı al bugünleri atlatacaksın inşallah. Sana da hep dua edicem, neler çektik inşallah ferah günlere çıkacağız arkadaşım.

Bu sefer farklı olacak canım hiç benzetme. Gebeliğin sağlıkla devam ettiği müddetçe umutlar birmez. Dualarımız seninle.

Doktor ümitli konuşuyorsa vardır bir bildiği. Kolay kolay öyle konuşmuyorlar. Şeymanın kardeş özlemi beni çok etkiliyor. Ben de 12 yaşına basmıştım kardeşim geldiğinde. Benimki de erkek kardeş. Bak göreceksin ömür boyu o sevgi bitmiyor ve Şeyma senin her zaman en büyük desteğin yardımcın olacak kardeşi konusunda.

canım allah ım yar ve yardımcın olsun.inşallah bebişine hiçbişey olmayacak ve sağlıkla alacaksın kucağına...

amin canım inşallah sağlıkla gelir senin miniğinde....herşey yolundaymış ne güzel inan bütün korkuları bizde yaşadık ama sağlıkla aldık kucağımıza allahım sizede nasip eder inşallah...

sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini canım.. allah yar ve yardımcın olsun..

Hepinize cok tesekkür edrim canlarim iyiki varsiniz....

Nkop canim aklina kötü seyler getirme Insaallah bu sefer hic birsey olmayacak bebegini saglikli bir sekilde kucagina alacaksin yavrunu...

Map canim seni ne zaman sezeryana alacaklar 40. haftaya kadar bekleyecekmisin?
Bebeginin adini ne koymayi düsünüyorsunuz?

canım ya melek annelerının 3-4 tane çcougu olsun istiyorum..
çunku anneliğin kıymetını bebekle gecırilen her bır dakıkanın kıymetını bılen bu anne adaylarının güzel nesıller yetiştireceği,kaliteli çocuklar ı olacağı için hayatta böyle kaliteli ailelerin kaliteli çocukları bol olsun
....AMİN....
Söylemek kolay ama rahat ol canım..

canım dua ile diyorum....Allahın izniyle inşallah bişey olmayacak....gönlünü ferah tut

Herkese merhabalaaar
Hamile olan arkadaslarım Rabbim saglikla kucaklamanızı nasip etsin
Benim dört buçuk yasında bir oğlum var ikinci oğlumu bes ay önce bes buçuk aylık hamileyken kaybettim
OgLm kardes istiyor ve bekliyor hasretler
Basımıza bu acı olay gelmeden evvel üçüncüyü bile düşünen eşim şimdi başka cocuk istemiyor
Biraz daha zaman geçsin diyor daha hazır değilim diyor ben cok istiyorm hatta uç dört cocuğum olsun istiyorm ama yasım otuzdort
Rabbim isteyen herkese versin bebis

Beni en geç 38 de alacaklar sezeryana 2 farklı doktor da aynı görüşte. Daha önce sezeryan olduğum için bir de pıhtılaşma olduğu için. Tabii benimki o zamanı inşallah bekler ve sağlıkla gelir. İsim konusunu hala cesaret edip de konuşamadık. Önerileriniz varsa yazabilirsiniz melek anneleri.

Öncelikle kaybın için başsağlıpı diliyorum inşallah eşin de kısa zamanda kendini toplar ve ister çünkü tek kişi altından kalkılacak bir olay değil sen zaten annesin bilirsin ikiniz de hazır olduğunuzda hayırlısı ile rabbim verir inşallah.

selam arakadaşlar...epeydir bakmıyordum bi açayım dedim..bissürü gelişmeler olmuş...hamile arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyorum..ve maalesef aramıza yeni katılan annelere başsağlığı ve bol sabır diliyorum..
beni sorarsanız bir iyi bir kötü idare ediyorum
ama çok şükür 2012 yılı bana iyi geldi..2011 hastalıklarla geçti ama 2012de herşey çok şükür yolunda:)
map çok çok çok az kaldı..ne mutlu sanaallah nazardan korusun seni ve tüm hamileleri...

allah yardımcınız olsun..inşallah herşey yolunda gidecek...

canım çok zor ama ne olur gönlünü ferah tut ne olur. bu sefer aynı şey olmayacak allahın izniyle saülıkla kavuşacaksın yavruna . bizim de dualarımız hep seninle sen de bizleri habersiz bırakma olur mu.

Allah yardimciniz olsun, dualarimiz hep sizinle. Allah'im sizi de bebeklerinizi de korusun. Cok zor tabi, elde degil uzulmemek, aglamamak ama nolur bebekleriniz icin kendinizi yipratmamya calisin. Onlar herseyi anliyorlar. Ben cok inaniyorum buna, anne ne hissediyorsa bebek de ondan etkileniyor. Birakmamaya calisin kendinizi. Biz malesef diger hamileler gibi degiliz, olamayiz. Sinannuray, hep yat, dinlen, kafani guzel seylerle mesgul et. Dikis de atilmis, onlemler alinmis cok sukur. Allah'in izniyle hersey yolunda gidecek. Akliniza iyi seyler getirin, nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…