malesef sorunlar bitmiyo cok zor bi hamilelik geciriyorum sonu guzel olur insallah kontrolumde doktor rahim birbucuk cm olmus bebegi sadece dikisler tutuyo dedi kasilmalarim var onlarda erken dogum tehlikesiymis ben her gidisimde guzel seyler duyzcagimi umit ederken yikilarak donuyorum surekli yatiyorum bakalim daha neler gorucem selcen bu durumda o listeye giremem hic bisey istedigim gibi olmuyo zor bi hamilelik olacagini biliyordum ama bu kadarini beklemiyordum
selam arakadaşlar...epeydir bakmıyordum bi açayım dedim..bissürü gelişmeler olmuş...hamile arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyorum..ve maalesef aramıza yeni katılan annelere başsağlığı ve bol sabır diliyorum..
beni sorarsanız bir iyi bir kötü idare ediyorum
ama çok şükür 2012 yılı bana iyi geldi..2011 hastalıklarla geçti ama 2012de herşey çok şükür yolunda:)
map çok çok çok az kaldı..ne mutlu sanaallah nazardan korusun seni ve tüm hamileleri...
malesef sorunlar bitmiyo cok zor bi hamilelik geciriyorum sonu guzel olur insallah kontrolumde doktor rahim birbucuk cm olmus bebegi sadece dikisler tutuyo dedi kasilmalarim var onlarda erken dogum tehlikesiymis ben her gidisimde guzel seyler duyzcagimi umit ederken yikilarak donuyorum surekli yatiyorum bakalim daha neler gorucem selcen bu durumda o listeye giremem hic bisey istedigim gibi olmuyo zor bi hamilelik olacagini biliyordum ama bu kadarini beklemiyordum
amin canım ne güzel dua böyle....rabbim vermeyi istemeseydi ,istemeyi vermezdi...
inşallah hayırlı zmanda bizede verecek....
canım inşallah kuzucun sana sımsıkı tutunsun....senı bu dünyada da anne yapsın.....senın nazarında bebek bekleyen
isteyen melek annelerimizi....hatta anne olan arkadaşlarımıza da 2. 3. ve 4. yü nasip etsin inşallah...
kızlar çok tuhafıma gidiyor ama paylaşmak istedim..
eskıden 1 çocuk yahut en fazla 2 çocuk diyen ben bu aralar hep 4 çocuk istiyorum diyorum...hayra çıksın inşallah ....dereyi görmeden paçayı sıvamak gibi bişey galiba....
daha 1 çocuk nasıl bakılır nasıl idare edilir bilemeyen ben 4 tane bırden istiyorum...ve dunyada anneliği yaşayamayan ben...sanırım insan kaybedınce değerini daha ıyı anlıyo bazı şeylerın ....
Kizlar bugün Randevum vardi ve hersey yolunda cok sükür bizim ufakligin bütün organlari gelismis, 5,5 cm olmusuz bile.
Idrar yollarimda Iltihap varmis maalesef Antibiyotik kullanmam gerekiyor...
Bize el salladi sanki ultrasondan Seymayida götürdük Randevuya bayildi kardesine cok tatli benim (Erkek Kardesim ) diyor doktora
Subatta seker yüklemesi yapilacak daha önceki hamileligimde gebelik sekeri oldugu icin..
Doktor cok ümitli konusuyor bu sefer gecenki seyleri yasamayacaksin diye ama ben yinede biraz tereddütlüyüm buda norml herhalde hic birsey olmamis gibi davranamiyorum.
Ve Doppler Ultrasona gidecegim 8 hafta sonra bana dua edin kizlar ne olur...
Rabbim bütün melek annelerine tekrar anne olmayi nasip etsin..
Allah tüm melek annelerinin yolunu açık etsin yardımcısı olsun, gönlündekileri hayırlısıyla versin bu yolda inşaallah..
zor durumdayım. çok zor durumdayım. bebekte karnında su görüldü. izleneceğiz. dileğimiz ve duamız bu sıvının hiç bir organa geçmemesi ve bir daha görülmemesi yönünde.
ama
kesinlikle bnzetmek istemesem de, kızımda da aynen bu haftasında ilk bağırsağında görüldü ve sonrakii haftalarda da kalbinde. devamını hepiniz biliyorsunuz.
öyle işte...
vaktim dua ve gözyaşıyla geçiyor.
buralara yazılar yazabilecek bir geleceğim olur mu bundan sonra bilmiyorum.. duam herşeyin iyi gitmesi yönünde.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
en hekimden daha hekim O. en yardımcıdan daha yardımcı O. başka diyeceğim yok.
duadan başka herşeye susuyorum.
Herkese merhabalaaar
Hamile olan arkadaslarım Rabbim saglikla kucaklamanızı nasip etsin
Benim dört buçuk yasında bir oğlum var ikinci oğlumu bes ay önce bes buçuk aylık hamileyken kaybettim
OgLm kardes istiyor ve bekliyor hasretler
Basımıza bu acı olay gelmeden evvel üçüncüyü bile düşünen eşim şimdi başka cocuk istemiyor
Biraz daha zaman geçsin diyor daha hazır değilim diyor ben cok istiyorm hatta uç dört cocuğum olsun istiyorm ama yasım otuzdort
Rabbim isteyen herkese versin bebis
selam arakadaşlar...epeydir bakmıyordum bi açayım dedim..bissürü gelişmeler olmuş...hamile arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyorum..ve maalesef aramıza yeni katılan annelere başsağlığı ve bol sabır diliyorum..
beni sorarsanız bir iyi bir kötü idare ediyorum
ama çok şükür 2012 yılı bana iyi geldi..2011 hastalıklarla geçti ama 2012de herşey çok şükür yolunda:)
map çok çok çok az kaldı..ne mutlu sanaallah nazardan korusun seni ve tüm hamileleri...
Allah tüm melek annelerinin yolunu açık etsin yardımcısı olsun, gönlündekileri hayırlısıyla versin bu yolda inşaallah..
zor durumdayım. çok zor durumdayım. bebekte karnında su görüldü. izleneceğiz. dileğimiz ve duamız bu sıvının hiç bir organa geçmemesi ve bir daha görülmemesi yönünde.
ama
kesinlikle bnzetmek istemesem de, kızımda da aynen bu haftasında ilk bağırsağında görüldü ve sonrakii haftalarda da kalbinde. devamını hepiniz biliyorsunuz.
öyle işte...
vaktim dua ve gözyaşıyla geçiyor.
buralara yazılar yazabilecek bir geleceğim olur mu bundan sonra bilmiyorum.. duam herşeyin iyi gitmesi yönünde.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
en hekimden daha hekim O. en yardımcıdan daha yardımcı O. başka diyeceğim yok.
duadan başka herşeye susuyorum.
en son herseyin yolunda oldugunu yazmisim gecen cuma kontrolum vardi ve cok zor gunler yasadim rahim boyum kisalmis doktor hemen dikis sart dedi cuartesi dikisim atildi o gece resmen hayattan koptum butun gece agladim hic uyumadim sabaha kadar dusecek diye bekledim ben uzuldukce oglumun tekmeleri guclendi ben burdayim der gibiydi hem bebegimi kaybetme korkusu hemde dikis korkusu kabus gibiydi ama korktugum gibi gecmedi cok agrim kanamam da olmadi allaha sukur yarin kontrolum hhersey yolunda giderse artik listeye girmeye hazirim tabi korkularim var ama yenicem insallah
İnşallah her şey güzel olacak bir sonraki kontrolünde sudan eser kalmayacak. Önceki hamileliğinde böyle olması seni üzüyordur ama her seferinde aynı şey yaşanacak diye bir şey yok. Sen zaten çok güzel yazmışsın en büyük şafi O. Dualarla inşallah bunun üstesinden gelecek bebiş. Lütfen nsen olumlu düşünmeye çalış.
Zor bir hamilelik geçiriyorsun ama hiçbirimizinki ne yazık ki kolay değil. İnşallah sonu güzel olur. Sen tamamen hareketsiz kalıp yatınca kendini hamileliğe verdin ve stresini daha da arttırdın bence. İç sesini duymamaya çalış çünkü o şimdi pek hoş şeyler söylemeyecektir. Bebişin şuan seninle ve zamanı geldiğinde de kucağında olacak inşallah. Pozitif ol elinden geldiğince.
Benim pazartesi günü kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda. İkili test doktorun ölçümlerinden farklı yapılmıştı ölçümler farklı ama sonuç güzel riskli grupta değilsin dedi. Üçlü test için dün kan verdim. Yarın sonuçlar çıkacak telefonla bildireceğim doktoruma. 28. ve 10. haftada kaybettiğim bebeklerime genetik inceleme yapılmadığı için, isterseniz amniyosentezle yüzde yüz emin olalım , bu testler tarama testleri tam olarak gerçeği yansıtmaz , 15 gün düşük riski var o da 200 de 1 ihtimal dedi. Açıkçası üçlü test de normal çıkarsa ben yaptırmayı düşünmüyordum eşim ise mutlaka yaptıralım diyor. Şimdiden görüş ayrılığına düşmüş vaziyetteyiz. Her şeye bu kadar dikkat ederken bir de bu riski almak istemiyorum. Neyse artık zaman göstercek her şeyi.
PREMETECİĞİM Bebeğimizin cinsiyeti belli olduKIZ Annesinin güzel kızı diye sevmeye başladım İnşallah sağ salim zamanında kucağıma alırım da doya doya severim.
Kizlar merhaba,.
Pihti testlerim cikmis. Malesef bende de varProtein S normal sinirdan biraz dusuk cikmis. Preeklamsinin sebebi bu olabilirmis. Toplumun sadece %2sinde olurmus. Ne sansliyim dimi! Hamile kalir kalmaz bebe aspirini alacakmisim, belki bir de clexan diye bir igne. Igneden emin olamadi, pek bilemedi gibi geldi bana. Kararsiz kaldi, aspirini kesin al ama dedi. Bir proftan daha randevu aldim, 27sinde de onu goreyim, bakalim o ne diyecek. Ben ustune dusmesem hicbir doktorun bunu arastiracagi yoktu. Simdi de acaba herseyi test etiler mi diye merak ediyorum. Pihti problemi olanlariniz, siz ne testleri yaptirmistiniz? Hematolaga gitmek de gerekiyor mu? Internetten baktim Factor V filan diyor, ben de o olculmemis. Nerden bilecegim pihtilasmayla ilgili her testi yaptirdigini doktorun? KAbus dolu gunlerim geri geldi. Hic bitmeyecek gibi. Sanki bir daha hic mutlu olamayacakmisim gibi! Antidepresan aliyordum, 10 gun once biraktim. Cok iyi geliyormus, 1 haftadir her gece kabus, her gece ruyamda bebekli bir hikaye...Bir gece korkunc bir kabus gordum. 5 cocugum varmis, boy boy. Salgin bi hastalik gelmis, 4unu kaybetmisim, en kucugunu kurtarmaya calisiyor doktorlar. Kurtaramiyorlar onu da ( Ben de hastayim, beni de kurtarmaya calisiyorlar ama ben cok dua ediyorum oleyim ben de diye. Kotuye gittikce seviniyorum. Ama en sonunda beni kurtariyorlar ( Kabus bu iste, o aciyla yasamak zorunda kaliyorum ((hala etkisindeyim.hayir olsun!
HEm hipotiroid var hem pihti hem de bebegim rahatsizdi. Ben hayal mi kuruyorum bebek sahibi olma konusunda?!Bebeksiz olmayi hayal bile edemiyorum ama, olumden de beter geliyor. Allah'im nolur benim de bebgim olsun saglikla! Doktor 2 ay sonra calismalara baslamama izin verdi, ona bile sevinemedim. Niye cocugun olmasin ki dedi, bunlarin cozumu var dedi ama elimde degil. Hersey kabus olacak gibi(
Kusura bakmayin, karamsarligimla sizin de moralinizi bozmus olabilirim. Ama boyle gelgitlerle bogusuyorum bu aralar.
Premete henüz bebegimin cinsiyeti belli degil, biz erkek olsun istiyoruz ailecek ama kizda olsa fark etmez yeterki saglikli bir sekilde dogsunda...
İnşallah her şey güzel olacak bir sonraki kontrolünde sudan eser kalmayacak. Önceki hamileliğinde böyle olması seni üzüyordur ama her seferinde aynı şey yaşanacak diye bir şey yok. Sen zaten çok güzel yazmışsın en büyük şafi O. Dualarla inşallah bunun üstesinden gelecek bebiş. Lütfen nsen olumlu düşünmeye çalış.
Zor bir hamilelik geçiriyorsun ama hiçbirimizinki ne yazık ki kolay değil. İnşallah sonu güzel olur. Sen tamamen hareketsiz kalıp yatınca kendini hamileliğe verdin ve stresini daha da arttırdın bence. İç sesini duymamaya çalış çünkü o şimdi pek hoş şeyler söylemeyecektir. Bebişin şuan seninle ve zamanı geldiğinde de kucağında olacak inşallah. Pozitif ol elinden geldiğince.
Benim pazartesi günü kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda. İkili test doktorun ölçümlerinden farklı yapılmıştı ölçümler farklı ama sonuç güzel riskli grupta değilsin dedi. Üçlü test için dün kan verdim. Yarın sonuçlar çıkacak telefonla bildireceğim doktoruma. 28. ve 10. haftada kaybettiğim bebeklerime genetik inceleme yapılmadığı için, isterseniz amniyosentezle yüzde yüz emin olalım , bu testler tarama testleri tam olarak gerçeği yansıtmaz , 15 gün düşük riski var o da 200 de 1 ihtimal dedi. Açıkçası üçlü test de normal çıkarsa ben yaptırmayı düşünmüyordum eşim ise mutlaka yaptıralım diyor. Şimdiden görüş ayrılığına düşmüş vaziyetteyiz. Her şeye bu kadar dikkat ederken bir de bu riski almak istemiyorum. Neyse artık zaman göstercek her şeyi.
PREMETECİĞİM Bebeğimizin cinsiyeti belli olduKIZ Annesinin güzel kızı diye sevmeye başladım İnşallah sağ salim zamanında kucağıma alırım da doya doya severim.
Premete henüz bebegimin cinsiyeti belli degil, biz erkek olsun istiyoruz ailecek ama kizda olsa fark etmez yeterki saglikli bir sekilde dogsunda...
seni cok iyi anliyorum bende yaklasik 2ay once 23+1 haftalik ikizlerimi kaybettim( ilk cocuklarimdi daha once cocugum yok zaten keske olsaydi belki cok destegi olurdu bana. Allahtan hepimize sabir dilemesini istiyorum. cok zor bir durum insallah zamanla alisacagiz allah daha beterini yasatmasin. benimde aniden sancilar geldi 10 saatlik sancidan sonra kizlarim dunyaya ölü olarak geldiler. nedeniini daha arastiriyorlar bana göre tek bir nedeni allah boyle istedi can onun cani verirde alirda duayla insallah ustesinden gelecegiz ve herseyin hayirlisini onlar benim meleklerim cennetteler. cocugunu kaybedenler allah sonsuz cennet bagisliyor orda sonsuza dek birlikte olacagiz
inşallah burda "arkadaşlar doğum yaptım, bebeğimde bende çok iyiz" diye müjdeli haberi de verip hepimizi çoook sevindireceksin... Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...ilgilenen, dua eden herkesten binlerce kez alllah razı olsun. Bu süreçte evde kalmadım. Annemler bırakmadı, gözlerinin önünden ayırmadı hiç. Kızıma bakamadım zaten. Teyzesi falan ilgilendi okuluna yolladı vs vs.
Dünya durdu, nefesim durdu, bn de gün saydım.
Net sorunlu annemlerde. Haber vermek zorunda olduğumdan girebildiğim an yazıyorum.
Aynen doktorun soylediğini yazıyorum arkadaşlar. Bn noktası virgülüne beynime kaydettiğim için başka cümle gelmiyor aklıma.
'' şu an normal her şey. Ama çok sevinmek de yok, çok üzülmek de. Haftalık kontrol olacak. Gelecek haftaya da ekosu çekilecek. Kalp en iyi ekoda görünür çnk''
işte boyle. Elhamdulıllah rabbime. Allahım sağlıkla hayırla huzurla gebelik geçirip, sağlıkla hayırla huzurla doğurup, tüm çocuklarımızı sağlıklı, hayırlı, akıllı, ahlaklı, imanlı yetiştirmeyi nasip etsin inşaallah hepimize, herkese ve bana da.. (eksik hacet diletmesin bizlere, istediklerimize ve istemediklerimize pişman etmesin inş.)
nuraycımm seni de dualarıma eklemediğim zaman olmaması için elimden geleni yaptım canım. Dilimden düşürmemeye gayret ettim.
Arkadaşlar eminim hepinizin ayrı ayrı dilek ve duaları semada karşılığını bulmuş, cevabı hem bana hem de fazlasıyla sizlere dönmüştür. Sağolun.
Girebildikçe yazarım bn. çok vaktim yok şu an.
Selam ve sevgiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?