Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Dün regli olmam gerekiyodu ama hala olmadım. Normalinde adet tarihim her ay bir hafta öne atardı ama bu sefer öyle olmadı geçen ay 20 siydi. Hala bi şey yok...
Evde test de yaptım 2 gün önce ama negatif.. Sizce ne olabilir testlerde bi hata var mıdır?

çook sevindim canım
inşallah her hafta güzel haberler vereceksin
Tevekkeltü alellah

Çok sağol arkadaşım. Amin inşallah sağlıkla kavuşmak en büyük dileğimiz. Öyle büyük bir hasret ki. Rabbim dileyen herkese bu anı yaşamayı nasip etsin özellikle de melek annelerine.

Ne güzel rabbimin izniyle sorun çözülmüş. İçimde gerçekten pozitif bir his var bu kez en az kızın kadar sağlıklı bir çocuğun olacak canım.

Canm bence birkaç gün bekleyip testi tekrarlayabilirsin. Gebelik ihtimali var. Ya da yarın pazartesi kanda baktırabilirsin daha kesin bir sonuç veriyor.

Canm bence birkaç gün bekleyip testi tekrarlayabilirsin. Gebelik ihtimali var. Ya da yarın pazartesi kanda baktırabilirsin daha kesin bir sonuç veriyor.

ya hamileysem diye çok korkmuştum. ama değilmişim. şimdi de hamile olmadığım içi üzülüyorum( hem çokkorkuyorum yeniden aynı şeyleri yaşamaktan hemde çok istiyorum bu dengesizlik normal mi?(

ya hamileysem diye çok korkmuştum. ama değilmişim. şimdi de hamile olmadığım içi üzülüyorum( hem çokkorkuyorum yeniden aynı şeyleri yaşamaktan hemde çok istiyorum bu dengesizlik normal mi?(

Bazı durumlarda gecikmeler olabiliyor ama hiç olmuyordu demişsin. İnşallah hamilesindir ama değilsen de hiç üzülme canım. Hamile kalmayı sağlıklı bebeklere kavuşmayı her şeyden çok istiyoruz bir taraftan da deli gibi korkuyoruz. Bu sadece sana özgü değil hiç tasalanmana gerek yok hepimiz aynı durumdayız. Hamilelik de epey uzun bir süreç bizim gibiler için geçmek bilmiyor artık.

Üçlü test sonuçlarım çıktı canım. Çok şükür her şey normal. Fuat Hocaya telefonda bildiriyordum ama bu sefer fakslayın dedi cuma günü faksladık yarın görüşürüz artık. Doktorun görüşü önemli tabi amniyosentez konusunda ama ben de niyeyse o 200 de 1 ihtimal gelir beni bulur diye düşündüm. İnşallah bir sorun çıkmaz.

AMİNNNNNNN Hamile olanları ve olacak olanları rabbim tamamına erdirsin inşallah. Ben ilk oğlumu kaybettim , ikinci bebeğim çok küçük olduğundan cinsiyeti belli değildi. Bu zamana kadar gözüm hep erkek bebeklerdeydi. Sağlıklı hayırlı evlat olsun kız erkek farketmez diyordum. Gerçekten de hemen kıza adapte oldum. Kıyafetler, tokalar, saçı- başı derken büyüttüm de birlikte çarşı pazar gezmemelerine bile götürdüm. Yalnız eşimde ve ailesinde müthiş rekek düşüncesi var. Eşim her şey yolunda gitsin başka bir şey istemiyorum diyor. Kayınvalidem ise kız olacağınıu duyunca " Olsun varsın artık" dedi beni sinir etti yani ne kadar düşüncesiz. Ben rabbim kızımın acını gösterme diyorum sadece.
Allah gönlüne göre versin canım. Bir iki ay önce sonra hiç farketmez sen hamilelik fikrine odaklanma işlerin daha hızlandığını göreceksin bak.

Başın sağ olsun acın çok taze. Yalnız müthiş bir teslimiyet ne mutlu sana. Çok mgüzel yazmışsın paylamışın için sağol.

Sen anı yaşa canım. Doktor şimdilik her şey yolunda demiş Allah'ın izniyle hep öyle olacak inşallah. Ne güzel annenler yanında seninle ilgileniyorlar. Biz gurbette olduğumuzdan eşimle baş başa kalkıyoruz bütün her şeyin altından. Daha da güzeli sağlıklı bir kızın var ona bak mutluluk al canım. Dualardasın.

Kan pıhtılaşması için tromfofili paneli diye bir test yapıyo rlar 8 farklı şeye bakıyorlar. Bunların içinde en çok önem verdikleri faktör V ona mutlaka bakmaları lazımdı galiba eksik bakmışlar. Biz bunları biliyoruz dışarıda bunları bilmeyen pek çok kişli var sağlıklı bebekleri var. Hayal değil canım yalnız her şey sırasını bekliyor. Antidepresan seni geçici olarak rahatlatacak sen kafanda bu olayı kendince çözümlemeye çalış yoksa hiçbir şey kar etmiyor. Kabus bile görmüşsün bak.

MAP Maşallah sana oğlan aceleci falan derken duruldu bak annesini rahatlattı.İnşallah 38. haftayı da göreceksin. Niyeyse her girişimde seni doğum haberini alacakmışım gibi geliyor. Bizi habersiz bırakma aklım sende şu aralar.

Ben beş gündür dökülüyorum. Felaket grip oldum. Burun akıntısı baş ağrısı her şey var. Dişlerim kemiklerim bile sızlıyor. Bitkisel olarak atlatmam gerekiyor ıhlamur, süt sıcak su içip duruyorum. Bir taraftan da portakal limon ama daha pek iyileşme belirtisi yok. Anladım ki en önemli şey sağlık. Rabbim dermansız dert verip derman aratmasın.

Canım negatif düşünmek olumsuzluğu getirir iyi şeyler düşün bende senin gibiydim ama şimdi son 3 aydır bebek çalışmalarına başladık çünkü şunu farkettim ancak yeni bir can ailemize katılacak tatlı bir bebiş benim üzüntümü acımı hafifletebilir kafan çocukla meşgul olursa eskileri düşnmeye zamanın kalmaz elbetteki evlat acısı tamamen geçmez ama bir evladın acısını ancak diğer evlat dindirebilir ben bebeklerimi kaybettiğimden beri tamamen piskolojim uyku düzenim herşeyim alt üst oldu sabahlara kadar uyuyamıyorum gözlerimi kapattım mı hep bebeklerim aklıma geliyor sıkıntılar basıyor ama şimdi bir bebişim olsa onunla uğraşmaktan yorgun düşüp illaki uyuyacağım ve hayatım düzene girecek 11 ay oldu bebeklerimi sonsuzluğa uğurlayalı hergün gün sayıyorum ilk zamanlar eşime diyordum ki asla bir daha bana bir tana daha çocuğumuz olsun deme ama sonunda ikna oldum ve şimdi çok istiyorum çünkü biliyorum bana çok iyi gelecek artık oğluşum bile annecim kardeşim olsun artık diyor üstelik oğlum 9 yaşında :) hiç korkma aklına kötü şeyler getirme olur mu :)

her anım kızımla geçiyorbenimde,evde,işte, tv seyrederken, çalışırken, kitap okurken yaptığım hiçbir şey onu aklımdan çıkarmak için bir sebep değil. Belkide haklısın arkadaşım bir bebek, kızımın misk kokusunu evimize dolduracak bir bebek iyi gelecek... Haftaya doktora gitmeye karar verdim dikişlerim ne alemde, hamile kalmaya hazır mıyım diye.. Bakalım ne diyecek...

Premetecim yanlis bilmiyorsam yarin Tolga`nin dogum günü... Dogum günü kutlu olsun Tolgamizin. Allah hayirli saglikli mutlu uzun ömürler versin Tolgaya ve bütün bebeklerimize insallah.....Insallah bizlerede nasip olur evlatlarimizin dogum günlerini kutlamak....Nice yillara TOLGA

Sagolun, artik ilacsiz filan altindan kalkmam lazim bu acinin. Burasi zaten hep terapi gibi geldi bana. Daha iyiyim simdi cok sukur. Pihtilasmayla ilgili internete bakayim dedim, icinden cikamadim. Icim icimi yiyecegine en iyisi bir hematologa gideyim dedim. Persembe sabah hematolojiden bir profla gorusecegim. Cuma da jinekolog baska bir prof. Testleri isteyen jinekolog pek yorum yapamadi. Acikcasi benim gordugumden fazlasini soyleyemedi. Sinirin disinda olan Protein S icin 'bu sebep oluyordur preeklamsiye, aspirin kesin al, belki bir de clexan igne yemen gerekebilir' dedi. Bakalim isin uzmani ne diyecek, neler isteyecek. Cok korkuyorum kotu birsey cikacak diye. Insallah temizdir hersey. Doktor doktor geziyorum iste. Hayirlisi olsun!Korku bebegimin hastaligindan beri yakami birakmadi. Korkunun ecele faydasi yok ama elimde degil!

28mavi, gozun aydin! Kizin olacakmis. Bosver sen kayinvalidenin dediklerini. Senin cocugunsa onun da torunu ama bir cocuga anne babasi kadar kimse yakin degil. Her zamanki anafikirlerimizden birine gelmis gibi olacagim ama...:) malesef bizi bizden baskasi anlamiyor. Ne seker olur o simdi:)Cicili bicili elbiseleri olur, annesine arkadas olur, ne guzel!Allah bagislasin canim. Bir de sana cok gecmis olsun. Dinlen guzelce, gerekirse rapor al. Tavuk suyuna corba yap, cok iyi geliyor. Bir de sarimsak ye:)

Premetecim, oglunun dogumgunu yarin mi? Nice mutlu, saglikli, sevgi dolu, kismet, sans dolu yillar diliyorum Tolga'ya. Bu forumu ilk buldugumda, sen baslattigin icin ilk senin yasadiklarini okumustum. Icim ciz etmisti. Sonra Tolga'nin resmini gorunce, bi de atlaya ziplaya okuyup bebegin oldugunu gorunce nasil sevinmistim nasil! Sen ve yeniden anne olan melek anneleri en buyuk umudum oldunuz. Hala da oylesiniz. Yine duygulandim iyi mi:)

Premete canim Tolgamizin dogum günü kutlu olsun canim, Rabbim uzun ömürler versin....

Benim Biricik oglumda yasasaydi bugün dört yasina girecekti

Başın sağolsun şeymacım. Allah cennette yavrularımıza kavuştursun. Küçük meleğininde doğum günü kutlu olsun.

Peremete; Tolga'nın doğum gününü kutluyorum Nice Mutlu Senelere İnşallah. İyiki doğdun Tolga, İyiki doğdun Tolga. Mutlu Yıllar. Allah sizi hiç ayırmasın inşallah. Aminnnnn.

Son düzenleme:
Şeymacım kendini üzme inşallah meleklerimize kavuşacağız bir gün. O zaman her günümüz bir kutlama olacak. Benim ilk meleğim de yaşasaydı 4 e çoktan girmiş olacaktı. O yaşlardaki çocukları görünce işte diyorum benim canım melek oğlum da böyle olacaktı. Ama bu bir işe yaramıyor hele gebeyken bunları düşünmek yavrularımıza da zarar veriyor.
Premete arkadaşım Tolgamızın doğum günü kutlu olsun. Rabbim tüm melek annelerine bu duyguları yaşatsın inşallah.

Son düzenleme:

Gözün aydın arkadaşım. İnşallah bundan sonra da herşey yolunda gider. Ben yavrunu dualarınla, dularımızla sağ salim kucağına alacağına inanıyorum. Hayırlı haberlerinizi eksik etme.

Maşallah benim güzel kızıma. Sana da geçmiş olsun canım. Allahtan okullar tatil oldu en azından yatar dinlenirsin. Öpüyorum.

Son düzenleme:

Peremete; Tolga'nın doğum gününü kutluyorum Nice Mutlu Senelere İnşallah. İyiki doğdun Tolga, İyiki doğdun Tolga. Mutlu Yıllar. Allah sizi hiç ayırmasın inşallah. Aminnnnn.

Ya sizi o kadar çok seviyorum ki anlatamam. Buraya bakıp da Tolga'nın doğum gününü hatırladığınızı görünce çok duygulandım. Tepinize tek tek teşekkür ederim. Tolgam da sizi öpüyormuş teyzeleri. Allah hasretini çeken herkese bu mutlulukları nasip etsin.

Premete canim Tolgamizin dogum günü kutlu olsun canim, Rabbim uzun ömürler versin....

Benim Biricik oglumda yasasaydi bugün dört yasina girecekti

Teşekkür ederim canım. İnan senin acını deşmemek için burada oğlumdan bahsetmek istemiyorum. Senin de meleğinin cennet doğum günü kutlu olsun. Rabbim onun ömrünü ablasına, kardeşine versin.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Denizim16[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]17.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]KIZ[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seymacim[/TD]
[TD]14[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27.07.2012[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]11.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]17.02.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…