ilgilenen, dua eden herkesten binlerce kez Alllah razı olsun. bu süreçte evde kalmadım. annemler bırakmadı, gözlerinin önünden ayırmadı hiç. kızıma bakamadım zaten. teyzesi falan ilgilendi okuluna yolladı vs vs.
dünya durdu, nefesim durdu, bn de gün saydım.
net sorunlu annemlerde. haber vermek zorunda olduğumdan girebildiğim an yazıyorum.
aynen doktorun soylediğini yazıyorum arkadaşlar. bn noktası virgülüne beynime kaydettiğim için başka cümle gelmiyor aklıma.
'' şu an normal her şey. ama çok sevinmek de yok, çok üzülmek de. haftalık kontrol olacak. gelecek haftaya da ekosu çekilecek. kalp en iyi ekoda görünür çnk''
işte boyle. elhamdulıllah rabbime. Allahım sağlıkla hayırla huzurla gebelik geçirip, sağlıkla hayırla huzurla doğurup, tüm çocuklarımızı sağlıklı, hayırlı, akıllı, ahlaklı, imanlı yetiştirmeyi nasip etsin inşaallah hepimize, herkese ve bana da.. (eksik hacet diletmesin bizlere, istediklerimize ve istemediklerimize pişman etmesin inş.)
nuraycımm seni de dualarıma eklemediğim zaman olmaması için elimden geleni yaptım canım. dilimden düşürmemeye gayret ettim.
Arkadaşlar eminim hepinizin ayrı ayrı dilek ve duaları semada karşılığını bulmuş, cevabı hem bana hem de fazlasıyla sizlere dönmüştür. sağolun.
girebildikçe yazarım bn. çok vaktim yok şu an.
selam ve sevgiyle..
Map, Maşallah 36. haftayı görmüşsün. Allahım sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne güzel bir duygu karnında kıpır kıpır oynuyordu. Vallahi ne kadar zor da geçirmiş olsam hamileliğimi özledim. Ama kucağuna almak bir başka güzel. Bu en iyi biz melek anneleri anlarız. İnşallah sağlıcakla kavuş bebişine.
Ne günler geçirdik sonunda Allah muradımızı verdi. Bir ara hiç bu günleri göremiyecek gibi karamsarlaşıyordum. 1-1,5 sene içinde neler neler değişti. Melek76 ile Angelhop derken Peremete daha birçok arkadaş bebişine kavultu. İmkansız, ben bu defteri kapattım diyen sen ümidini kaybeden seymacım ve nuray simdi hamilesiniz inşallah sizde Allahın izniyle kavuşacaksınız bebişlerinize. İnşallah bizim yaşadıklarımız burada bebişlerini kaybetmiş yeniden yavrusuna kavuşmak için gün sayan arkadaşlarımıza umut olur. Allah yardımcımız olsun. Amin.
ilgilenen, dua eden herkesten binlerce kez Alllah razı olsun. bu süreçte evde kalmadım. annemler bırakmadı, gözlerinin önünden ayırmadı hiç. kızıma bakamadım zaten. teyzesi falan ilgilendi okuluna yolladı vs vs.
net sorunlu annemlerde. haber vermek zorunda olduğumdan girebildiğim an yazıyorum.
aynen doktorun soylediğini yazıyorum arkadaşlar. bn noktası virgülüne beynime kaydettiğim için başka cümle gelmiyor aklıma.
'' şu an normal her şey. ama çok sevinmek de yok, çok üzülmek de. haftalık kontrol olacak. gelecek haftaya da ekosu çekilecek. kalp en iyi ekoda görünür çnk''
işte boyle. elhamdulıllah rabbime. Allahım sağlıkla hayırla huzurla gebelik geçirip, sağlıkla hayırla huzurla doğurup, tüm çocuklarımızı sağlıklı, hayırlı, akıllı, ahlaklı, imanlı yetiştirmeyi nasip etsin inşaallah hepimize, herkese ve bana da.. (eksik hacet diletmesin bizlere, istediklerimize ve istemediklerimize pişman etmesin inş.)
nuraycımm seni de dualarıma eklemediğim zaman olmaması için elimden geleni yaptım canım. dilimden düşürmemeye gayret ettim.
Arkadaşlar eminim hepinizin ayrı ayrı dilek ve duaları semada karşılığını bulmuş, cevabı hem bana hem de fazlasıyla sizlere dönmüştür. sağolun.
selam ve sevgiyle..
Dün regli olmam gerekiyodu ama hala olmadım. Normalinde adet tarihim her ay bir hafta öne atardı ama bu sefer öyle olmadı geçen ay 20 siydi. Hala bi şey yok...
Evde test de yaptım 2 gün önce ama negatif.. Sizce ne olabilir testlerde bi hata var mıdır?
Canm bence birkaç gün bekleyip testi tekrarlayabilirsin. Gebelik ihtimali var. Ya da yarın pazartesi kanda baktırabilirsin daha kesin bir sonuç veriyor.
ya hamileysem diye çok korkmuştum. ama değilmişim. şimdi de hamile olmadığım içi üzülüyorum( hem çokkorkuyorum yeniden aynı şeyleri yaşamaktan hemde çok istiyorum bu dengesizlik normal mi? (
Dün regli olmam gerekiyodu ama hala olmadım. Normalinde adet tarihim her ay bir hafta öne atardı ama bu sefer öyle olmadı geçen ay 20 siydi. Hala bi şey yok...
Evde test de yaptım 2 gün önce ama negatif.. Sizce ne olabilir testlerde bi hata var mıdır?
Oy yerim ben o kızı. Güzel kızına da, güzel annesine de kocaman bir maşallah. Ben de üçlü test normal çıkarsa amniyosentez yaptırmama fikrini destekliyorum. Sonuçta biliyorsun bizler bahtsız bedeviyiz çölde kutup ayısına rastlarız o 200'de 1 ihtimal gelir bizi bulur. Test sonucu çıkınca sen eşini ikna edersin sonuçta biz kadınız erkekler hep kendi istedikleri yapıldı sanır ama aslında son sözü hep kadınlar söyler
<
ayyy canımmm allah tamamına erdirsin inşallah :) ben kız olduğuna ayrıca sevindim ben.
ne yalan söyliyeyim hayırlısı diyorum ama yine de kızım olmasını öyle çok istiyorum ki. ben de 2 ay klomen almıştım ama boş bu ay
doktor ara verelim kendiniz çalışın dedi bakalım hayırlısı allahtan.
SABRETMEKTEN BASKA NE YAPALIM ALLAH INS HEPIMIZE HAYIRLI EVLATLAR NASIP EDER. BENDE 23+1 HAFTALIK IKIZ KIZLARIMI KAYBETTIM BENIM ILK GOZ AGRIM CANIM KIZLARIMI
Belki De Onca Insanın Arasında
Neden Senin Seçildiğini Soruyorsun...
Oysa Rabbinin Seçtikleri Kıymetlilerdir...
Derdin Yoksa üzül asıl!
Dertliysen Bil Ki...
O Seni Seviyor....
Bak ! Sevdiğin Ne Diyor ?
"Allah Hayrını Dilediği Kişiyi Sıkıntıya Sokar!"
selam ve sevgiyle..
Kizlar merhaba,
Pihti testlerim cikmis. Malesef bende de varProtein S normal sinirdan biraz dusuk cikmis. Preeklamsinin sebebi bu olabilirmis. Toplumun sadece %2sinde olurmus. Ne sansliyim dimi! Hamile kalir kalmaz bebe aspirini alacakmisim, belki bir de clexan diye bir igne. Igneden emin olamadi, pek bilemedi gibi geldi bana. Kararsiz kaldi, aspirini kesin al ama dedi. Bir proftan daha randevu aldim, 27sinde de onu goreyim, bakalim o ne diyecek. Ben ustune dusmesem hicbir doktorun bunu arastiracagi yoktu. Simdi de acaba herseyi test etiler mi diye merak ediyorum. Pihti problemi olanlariniz, siz ne testleri yaptirmistiniz? Hematolaga gitmek de gerekiyor mu? Internetten baktim Factor V filan diyor, ben de o olculmemis. Nerden bilecegim pihtilasmayla ilgili her testi yaptirdigini doktorun? KAbus dolu gunlerim geri geldi. Hic bitmeyecek gibi. Sanki bir daha hic mutlu olamayacakmisim gibi! Antidepresan aliyordum, 10 gun once biraktim. Cok iyi geliyormus, 1 haftadir her gece kabus, her gece ruyamda bebekli bir hikaye...Bir gece korkunc bir kabus gordum. 5 cocugum varmis, boy boy. Salgin bi hastalik gelmis, 4unu kaybetmisim, en kucugunu kurtarmaya calisiyor doktorlar. Kurtaramiyorlar onu da ( Ben de hastayim, beni de kurtarmaya calisiyorlar ama ben cok dua ediyorum oleyim ben de diye. Kotuye gittikce seviniyorum. Ama en sonunda beni kurtariyorlar ( Kabus bu iste, o aciyla yasamak zorunda kaliyorum ((hala etkisindeyim.hayir olsun!
HEm hipotiroid var hem pihti hem de bebegim rahatsizdi. Ben hayal mi kuruyorum bebek sahibi olma konusunda?!Bebeksiz olmayi hayal bile edemiyorum ama, olumden de beter geliyor. Allah'im nolur benim de bebgim olsun saglikla! Doktor 2 ay sonra calismalara baslamama izin verdi, ona bile sevinemedim. Niye cocugun olmasin ki dedi, bunlarin cozumu var dedi ama elimde degil. Hersey kabus olacak gibi(
Kusura bakmayin, karamsarligimla sizin de moralinizi bozmus olabilirim. Ama boyle gelgitlerle bogusuyorum bu aralar.
ya hamileysem diye çok korkmuştum. ama değilmişim. şimdi de hamile olmadığım içi üzülüyorum( hem çokkorkuyorum yeniden aynı şeyleri yaşamaktan hemde çok istiyorum bu dengesizlik normal mi? (
canım negatif düşünmek olumsuzluğu getirir iyi şeyler düşün bende senin gibiydim ama şimdi son 3 aydır bebek çalışmalarına başladık çünkü şunu farkettim ancak yeni bir can ailemize katılacak tatlı bir bebiş benim üzüntümü acımı hafifletebilir kafan çocukla meşgul olursa eskileri düşnmeye zamanın kalmaz elbetteki evlat acısı tamamen geçmez ama bir evladın acısını ancak diğer evlat dindirebilir ben bebeklerimi kaybettiğimden beri tamamen piskolojim uyku düzenim herşeyim alt üst oldu sabahlara kadar uyuyamıyorum gözlerimi kapattım mı hep bebeklerim aklıma geliyor sıkıntılar basıyor ama şimdi bir bebişim olsa onunla uğraşmaktan yorgun düşüp illaki uyuyacağım ve hayatım düzene girecek 11 ay oldu bebeklerimi sonsuzluğa uğurlayalı hergün gün sayıyorum ilk zamanlar eşime diyordum ki asla bir daha bana bir tana daha çocuğumuz olsun deme ama sonunda ikna oldum ve şimdi çok istiyorum çünkü biliyorum bana çok iyi gelecek artık oğluşum bile annecim kardeşim olsun artık diyor üstelik oğlum 9 yaşında :) hiç korkma aklına kötü şeyler getirme olur mu :)
Bazı durumlarda gecikmeler olabiliyor ama hiç olmuyordu demişsin. İnşallah hamilesindir ama değilsen de hiç üzülme canım. Hamile kalmayı sağlıklı bebeklere kavuşmayı her şeyden çok istiyoruz bir taraftan da deli gibi korkuyoruz. Bu sadece sana özgü değil hiç tasalanmana gerek yok hepimiz aynı durumdayız. Hamilelik de epey uzun bir süreç bizim gibiler için geçmek bilmiyor artık.
MAALESEF DEĞİLMİŞİM( RABBİM HEPİMİZN HAKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH. AMA KORKULARIMA RAĞMEN ARTIK DÜŞÜNÜYORUM YENİDEN HAMİLE KALMAYI.. TABİ RABBİM DE NASİP EDERSE YENİDEN..
Kan pıhtılaşması için tromfofili paneli diye bir test yapıyorlar 8 farklı şeye bakıyorlar. Bunların içinde en çok önem verdikleri faktör V ona mutlaka bakmaları lazımdı galiba eksik bakmışlar. Biz bunları biliyoruz dışarıda bunları bilmeyen pek çok kişli var sağlıklı bebekleri var. Hayal değil canım yalnız her şey sırasını bekliyor. Antidepresan seni geçici olarak rahatlatacak sen kafanda bu olayı kendince çözümlemeye çalış yoksa hiçbir şey kar etmiyor. Kabus bile görmüşsün bak.
Canım anladığım kadarıyla testlerin eksik yapılmış. Faktör V'in falan bakıldığı "kardiyovasküler hastalıklara yatkınlık paneli" için genetik laboratuarına kan vermen gerekiyor. Asıl önemli olan o testler çünkü iğne dozunda belirleyici olan o testlerin sonuçları. Pıhtılaşma sorunu çıktı diye hiç korkma doktorunun da dediği gibi bunlar çözümü olan problemler. Burada ben dahil pek çok arkadaşımızda kan pıhtılaşması çıktı. İyi ki antidepresan kullanmayı bırakmışsın. Bizler kendi kendimizin ilacı, doktoru, psikiyatristi olmak zorundayız. Bir gün gelecek o kabuslar yerini güzel rüyalara bırakacak ve bir gün gelecek o güzel rüyalar gerçek olacak yeter ki sen inancını, umudunu kaybetme.
<
selam ve sevgiyle..
Üçlü test sonuçlarım çıktı canım.Çok şükür her şey normal. Fuat Hocaya telefonda bildiriyordum ama bu sefer fakslayın dedi cuma günü faksladık yarın görüşürüz artık. Doktorun görüşü önemli tabi amniyosentez konusunda ama ben de niyeyse o 200 de 1 ihtimal gelir beni bulur diye düşündüm. İnşallah bir sorun çıkmaz.
Ben beş gündür dökülüyorum. Felaket grip oldum. Burun akıntısı baş ağrısı her şey var. Dişlerim kemiklerim bile sızlıyor. Bitkisel olarak atlatmam gerekiyor ıhlamur, süt sıcak su içip duruyorum. Bir taraftan da portakal limon ama daha pek iyileşme belirtisi yok. Anladım ki en önemli şey sağlık. Rabbim dermansız dert verip derman aratmasın.
Premetecim yanlis bilmiyorsam yarin Tolga`nin dogum günü... Dogum günü kutlu olsun Tolgamizin. Allah hayirli saglikli mutlu uzun ömürler versin Tolgaya ve bütün bebeklerimize insallah.....Insallah bizlerede nasip olur evlatlarimizin dogum günlerini kutlamak....Nice yillara TOLGA
Sagolun, artik ilacsiz filan altindan kalkmam lazim bu acinin. Burasi zaten hep terapi gibi geldi bana. Daha iyiyim simdi cok sukur. Pihtilasmayla ilgili internete bakayim dedim, icinden cikamadim. Icim icimi yiyecegine en iyisi bir hematologa gideyim dedim. Persembe sabah hematolojiden bir profla gorusecegim. Cuma da jinekolog baska bir prof. Testleri isteyen jinekolog pek yorum yapamadi. Acikcasi benim gordugumden fazlasini soyleyemedi. Sinirin disinda olan Protein S icin 'bu sebep oluyordur preeklamsiye, aspirin kesin al, belki bir de clexan igne yemen gerekebilir' dedi. Bakalim isin uzmani ne diyecek, neler isteyecek. Cok korkuyorum kotu birsey cikacak diye. Insallah temizdir hersey. Doktor doktor geziyorum iste. Hayirlisi olsun!Korku bebegimin hastaligindan beri yakami birakmadi. Korkunun ecele faydasi yok ama elimde degil!
28mavi, gozun aydin! Kizin olacakmis. Bosver sen kayinvalidenin dediklerini. Senin cocugunsa onun da torunu ama bir cocuga anne babasi kadar kimse yakin degil. Her zamanki anafikirlerimizden birine gelmis gibi olacagim ama...:) malesef bizi bizden baskasi anlamiyor. Ne seker olur o simdi:)Cicili bicili elbiseleri olur, annesine arkadas olur, ne guzel!Allah bagislasin canim. Bir de sana cok gecmis olsun. Dinlen guzelce, gerekirse rapor al. Tavuk suyuna corba yap, cok iyi geliyor. Bir de sarimsak ye:)
Premetecim, oglunun dogumgunu yarin mi? Nice mutlu, saglikli, sevgi dolu, kismet, sans dolu yillar diliyorum Tolga'ya. Bu forumu ilk buldugumda, sen baslattigin icin ilk senin yasadiklarini okumustum. Icim ciz etmisti. Sonra Tolga'nin resmini gorunce, bi de atlaya ziplaya okuyup bebegin oldugunu gorunce nasil sevinmistim nasil! Sen ve yeniden anne olan melek anneleri en buyuk umudum oldunuz. Hala da oylesiniz. Yine duygulandim iyi mi:)
Peremete; Tolga'nın doğum gününü kutluyorum Nice Mutlu Senelere İnşallah. İyiki doğdun Tolga, İyiki doğdun Tolga. Mutlu Yıllar. Allah sizi hiç ayırmasın inşallah. Aminnnnn.
Şeymacım kendini üzme inşallah meleklerimize kavuşacağız bir gün. O zaman her günümüz bir kutlama olacak. Benim ilk meleğim de yaşasaydı 4 e çoktan girmiş olacaktı. O yaşlardaki çocukları görünce işte diyorum benim canım melek oğlum da böyle olacaktı. Ama bu bir işe yaramıyor hele gebeyken bunları düşünmek yavrularımıza da zarar veriyor.
Premete arkadaşım Tolgamızın doğum günü kutlu olsun. Rabbim tüm melek annelerine bu duyguları yaşatsın inşallah.
Premete canim Tolgamizin dogum günü kutlu olsun canim, Rabbim uzun ömürler versin....
Benim Biricik oglumda yasasaydi bugün dört yasina girecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?