Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canim tolga dogum gunun kutlu olsun melek mete nin en az mete kadar yakisikli kardesi evine huzur mutluluk getirdin annenin ozlemini dindirdin bizede umut oldun insallah cok guzel ve huzurlu bi hayatiniz olsun

ben bugun burugum " gun once kizimin dogum gunuydu bugunde onu kaybettigim topraga verdigim gun cok ozledim mezarina bile gidemiyorum kardesinide kaybetmeseydik 1yasinda olacakti kucagim dolu olacakti kizimi ozledikce onu opup koklayacaktim butun yasadiklarim dogum yapotigim kaybettgim gunler saniye saniye gozumun onunde ne zor seyler yasadim ve halada yasiyorum ne buyuk imtahanmis ben anlatamiyorum icimden gecenleri ama sizin beni anladiginizi iyi biliyorum acimi yarami tarif edecek kelime yok cok ozledim cokkkkk

allah sabır versin canım sana, bana ve bütün melek annelerine... Benim meleğimde yaşasaydı 4 ay 11 günlük olacaktı. Bende her gün hayallerimde büyütürüm kızımı... Akranlarına bakıp iç geçiririm ahhhhhh diye... Tıpkı yazdığın gibi canım "anlatamıyorum içimden geçenleri ama sizin beni anladığınızı iyi biliyorum".. Yavrumu çok özledim.. Burnunda tütmek deyimin sadece mecazi olduğunu düşünürdüm öyle değilmiş. Gerçekten burnumda tütüyo kızımın özlemi, içimi paramparça ediyo....

Canım, Allah tesellini en kısa zamanda versin inşallah. Diyecek bir şey yok. Çekenbilir derler. Doğru. İnşallah Allahım seninde görmemiş döndürsün. Hiç bu sıkıntıları yaşamamış gibi ol.

Kesinlikle katılıyorum. Hayatta mecazi olarak algıladığım bir çok şeyin başıma gelince gerçeğe döndüğünü anladım. Dünyam karardı, yüreğim sızladı, kuzucuklarım burnumda tüttü. Bunlar ve daha fazlasını birebir ben de yaşadım. Allah sabır versin. Acın çok taze. İnşallah Allahım en kısa zamanda yüreğinizin ateşini söndürecek kuzucuğu kucağınıza verir.Amin.

amiiiiiinnnnnnnnnnnnn..........:)))

Gözün aydın arkadaşım. İnşallah bundan sonra da herşey yolunda gider. Ben yavrunu dualarınla, dularımızla sağ salim kucağına alacağına inanıyorum. Hayırlı haberlerinizi eksik etme.

Ne güzel rabbimin izniyle sorun çözülmüş. İçimde gerçekten pozitif bir his var bu kez en az kızın kadar sağlıklı bir çocuğun olacak canım.

inşallah burda "arkadaşlar doğum yaptım, bebeğimde bende çok iyiz" diye müjdeli haberi de verip hepimizi çoook sevindireceksin... Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...

Çok sağolun arkadaşlar. bu iyi niyetlere ve duaya bağlıyorum bn sonuçlarımızı şu an sadece. elhamdulillah ve maşaallah bugunkü kontrolumuzde de kotu birşey çıkmadı. ankara yolcusuyuz 10 gun kadar sonra tekrar. iyi geçer inşaallah.

premete canım oğlunun doğrum gunu kutlu olsun. Rabbim hepimize yeni bebeklerimizin sağlıkla doğum gunlerini kutlamayı nasip etsin inşaallah.

map yaşasın yaa.. maşaallah yaa 37. haftaya geldin. darısı hayırlısıyla nurayın bnm başıma ve hepimize 39 40 lara, sağlıklı doğumlara inşaallah..

ya hamileysem diye çok korkmuştum. ama değilmişim. şimdi de hamile olmadığım içi üzülüyorum( hem çokkorkuyorum yeniden aynı şeyleri yaşamaktan hemde çok istiyorum bu dengesizlik normal mi?(

ftzeynepduru güzelim hepimizde var o iki arada bi derede kalma işi. neyse ki Bizi bizden daha iyi tanıyan bilen, bizi annemizden daha çok seven ve herşeyi muuttttlaka bizim iyiliğimiz için veren yüce bir makam var.

sen kendini ne kadar korusan da o bebek sana gelir. ama bizim sağlığımız bu esnada çok muhim. hem biyolojik hem de psikolojik. bunların hepsi yeni ve sağlıklı bebeğe hazırlık demek. sakın aklından çıkarma ve vakti gelince de korunmayı bırak.

Son düzenleme:

aklıma her geldiğinde resmen burnumun içinde bir yer titriyor, acıyor, pır pır ediyor. yani burnumun direği sızlıyor. bn hala ortamlara girmiyorum. neşeli olan her yer bana dar geliyor.

nuraycığım kendi konuma da yazdım. ben= sen şu anda her an. kendime ne istiyorsam içindesin. Allahım izin verdiği sürece duamdasın.

hiç bir melek annesini kendimden ayrı tutmamaya gayret ediyorum. inanın duadan başka elimden gelen hiç bir şey yok. cümle bile kuramıyorum bn artık. yorumlarınızı yeterince cevaplayamıyorum bile bu yuzden.

Başın sağolsun şeymacım. Allah cennette yavrularımıza kavuştursun. Küçük meleğininde doğum günü kutlu olsun.

Tesekkür edrim canim Rabbim Ahirette bebeklerimizden ayirmasin...

Biliyorum canim bebegime zararli oldugunu ama kendime hakim olamiyorum, Oglumu o kadar cok özledimki burnumda tütüyor ...

Teşekkür ederim canım. İnan senin acını deşmemek için burada oğlumdan bahsetmek istemiyorum. Senin de meleğinin cennet doğum günü kutlu olsun. Rabbim onun ömrünü ablasına, kardeşine versin.

Öyle sey olurmu canim tabikide oglundan bahsedeceksin, oglumun dogum ve ölüm günü olan günler benim icin cok zor geciyor , ama bu aciyla yasamayi ögrenmem lazim...

Simdi yanimda olmasada benim biricik oglum iyiki ben onun annesi olmusum ve iyiki onu karnimda tasimisim...

Bu bebegim ve kizim seymanin acisini yasatmasin bana rabbim ...

Ah ah benim oglmda yasasaydı şimdilerde kucağımda olacaktı
Tam 162 gun oldu kaybedeli
Esim hala ikinci bebise negatif yaklaşıyor hala istemiyor
Oglumda bende cok istiyoruz 4.5 yaşındaki oğlum kardesi olsun diye dua ediyor olmayan kardeşine isim hazırlıyor
Bu günde kuzenimin esi aradı hamileyim haber vereyim dedim dedi cok üzüldüm ya

eşimle karar verdik 6. Ayımızda yeniden deneyeceğiz.. Yani 1.5 ay sonra.. Tabii doktor müsaade ederse.. Sezeryan olduğum için dikişlerim benim hala çok endişelendiriyor.. Ama kızımsız günlerim bitsin istiyorum.. Bana onun kokusunu getirecek bir yavrum olsun istiyorum...

Bugün yine çok kötüyüm... Yavrumun kefenli, başına yeşil bir örtü sarılmış hali gözümün önünden gitmiyo.. Okadar mı güzel yaratır rabbim kulunu o kadar mı kusursuz olur bir bebek... ölümü bu kadar mı yakıştırır kuluna yüce mevlam...dayanamıyorum...nefes alamıyorum...

Sevindim bu kararı beraber almı olmanıza. Çünkü bazı arkadaşlarımız var ki eşlerini ikna edemiyor. bn de bunlardan biriydim mesela. Kaç gün küs gezdim bu durum için. İnşaallah dr da sorun görmez de başlarsınız hayırlısıyla.

Canım benim o duygu melek annesinde hep olan duygudur. şahsen gitmesini beklemiyorum bn kendimden mesela. Sadece hamdederek kendimizi alıştırmaya, hayatı daha az etkiletmeye alışıyoruz, hatta mecburen öğreniyoruz bu duyguyla yaşamayı.

Nasıl unuturuz ki canımızın parçasının o en istenmeyen halini.. misler gibi battaniyede hayal edilen göz nurumuzun o konumda olması nasıl akıldan çıkar ki.. Hepimizde oyle çok anı var ki meleklerimizle ilgili. Bazen yazmaktan kaçıyoruz bazen konuşmaktan. Ama düşünmekten nasıl kaçılır bilmiyorum. Tek ama tek tesellimiz onların mertebeleri. İmrenilecek mertebede olmaları ve onlar sayesinde bizlere de bu mertebenin nasip olabileceği. Allah melek anneliğine layık yaşatsın bizi ve hem burada sahip olacağımız bebeklerimiz hem de onlarla
sonsuz cenneti nasip etsin.

Allahım gücümüzü arttırsın ve isyansızca yaşadıklarımızın devamını bir an önce güzelliklerle mutluluklarla getirsin.

Ha bu arada, bir tarih belirlemek insana değişik bir çaba ve heves verir. Meleğinin artan özlemiyle bir sonraki bebeğine hazırlanır insan. Artık bir ümit kondurmuştur yüreğine. Ve hem somut hem de soyut olarak sağlam ve sağlıklı olmak , güçlü kalmak, ruhumuza kazınmış olan bir melekle gülümseme vaktidir:)

Allah yüreğinin ateşini söndürecek yavruyu tez zamanda sana hayırlısıyla bahşetsin inşallah. Üzme kendini diyeceğim caresi yok. Üzülmemek imkansız. Kuzularımı kaybedeli 2 seneden fazla oldu. Ama hala meleklerimin hasreti yüreğimde. Bir kuzucuğumu hiç kucağıma alamadım, sarılıp öpüp koklayamadım. Diğerinin 40 gün kuvezde başını bekledikten sonra kucağımda götürdüm kabristana. O zaman sarılabildim. Yarım saat taşıdım kucağımda, ayrılması çok zor geldi. Sıcacık tenini öpmek koklamak nasip olmadı. Buz gibi tenine deydi dudaklarım. Cenaze arabasında yıkanmasını izledim. Yumuk yumuk elleri ayakları.. öpemedim. Yüreğim hala düşününce yangın yeri. Yüreğim hasterinden içime sığmıyor. Çok zor. Allahım kimseyi kuzusundan ayırmasın. Allahım nolur kimseye evlat acısı verme. Kucağını boş bırakma. Allah bütün melek annelerinin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:

okadar güzel yazmışsınki.. Allah razı olsun...

CANIM BENİM....NASIL ZOR BİR SINAV BU...rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...sağlıklı,sıhhatli ,hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere..

Son düzenleme:
canim tolga dogum gunun kutlu olsun melek mete nin en az mete kadar yakisikli kardesi evine huzur mutluluk getirdin annenin ozlemini dindirdin bizede umut oldun insallah cok guzel ve huzurlu bi hayatiniz olsun

Sağol canım benim.

Allah dayanma gücünü arttırsın. İnşallah yaza kucağın dolu gireceksin, acın azalacak, yaraların sarılacak o günleri düşünüp teselli bulmaya çalış
canım.

premete canım oğlunun doğrum gunu kutlu olsun. Rabbim hepimize yeni bebeklerimizin sağlıkla doğum gunlerini kutlamayı nasip etsin inşaallah.

Amin canım teşekkürler.

İsoves hamileliğin hayırlı olsun, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Diğer doktorlar konusunda bilgim yok ama ama Rıza Madazlı'ya giden arkadaşlarımız vardı ve çok memnunlardı.

Canım kararınız hayırlı olsun. Çok uzun yolculuklar bile ufacık bir adımla başlar şimdi siz bu adımı attınız ya gör bak şimdiden kendini eskiye göre daha iyi hissetmeye başlayacaksın.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Denizim16[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]17.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]KIZ[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seymacim[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27.07.2012[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]11.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]17.02.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Maptan haberi olan var mı? Doğum yapmış olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…