Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

inşallah beni de eklersin listene hamile olarak :)

MerHaba arkadaslar gelip yazmasamdda surekli sizi okuyorum
Biraz. Sancim cikiyo ilaclara ve yatmaya devam dua edin bize
34 haftayi bulsak super olacak insallah

canım allah ım hayırlı zamanda sağlıkla doğum yapmanı nasip etsin...kucağına alınca hepsi geçecek stresin bitecek inşallah...

hepiizin kandili kutlu olsun
ben de kaçgündür giremiyordum, map den haber var mı diye heyecanla girmiştim ama bir haber yok

Merhaba melek anneleri. Ben anne oldum şükürler olsun. Sizlerle paylaşamak için eve dönmeyi bekledim. Bugün taburcu olduk. Sezeryan ile doğum yaptım. Rabbim tüm melek annelerine bu duyguyu tattırsın. İçinizde hamişler ve hamiş olmak isteyenler var umudunuzu ne olursa olsun tüketmemeye çalışın. Hepinizi çok seviyorum. Daha uzun süre giremeyebilrim ama ara ara uğramaya çalışıcam.
Oğlum ALP de size selam söylüyor teyzeleri.

Canim gözünüz aydin hayirli olsun insallah...Allah anali babali büyütsün...Darisi bütün hamilelere ve anne olmayi bekleyenlere insallah...Sanada Alp ede kocaman masallah...

gozun aydin allah anali babali hayirli omur versin en umutsuz melek annemizde anne oldu insallah bu duyguyu bizde tadabiliriz dua et banada durumum hic iyi degil

inşallah beni de eklersin listene hamile olarak :)

İnşallah canım.

Canım maşallah size. Bu haftalara kadar gelmişsiniz 34. hafta da neymiş inşallah en az 36'yı görürsünüz. Zaten 30'lu haftalara gelmek insanı psikolojik olarak çok olumlu etkiliyor ondan sonrası çabucak geçiveriyor. Bebişlerin cinsiyeti ne, şimdi kaçar kilolar. Arada bir yaz canım meraktayız.

Veeeeeeeeeeeee beklenen haber geldi. Gözünüz aydın canım çok sevindim, gözlerim dolu dolu okudum mesajını. Şimdi eviniz şenlenmiştir, sizin için yeni bir hayat başlıyor. Allah bundan sonra mutsuzluk, ayrılık, gözyaşı göstermesin. Alp'e Allah'tan analı babalı, hayırlı bir ömür diliyorum.

O kadar sevindim ki anlatamam seni ve Alp bebeği sevgiyle kucaklıyorum. Allah bundan sonra dert sıkıntı vermesin. Oğluşunla mutluluklar.

Hep geçmişi düşünüyoruz üzülüyoruz ama şimdi yeni bir can taşıyoruz. Onlar için umutlu olmalıyız. Lütfen oğlunu düşün mutlu ol.

Kontrollerini yaptırmışsındır hematolaga gitmen çok iyi olmuş. O soru işareti bırakmaz artık. Jinekologla da kontrollü bir tedavi yürütülür. Sonuçlarını merak ediyorum. İnşallah bir şey çıkmaz da pıhtılaşma derdiyle uğraşmazsın. Kimsenin dediğine takılmıyorum canım benim. Önemli olan bebeğimin sağlığı ve sağlıkla kucağıma alabilmek. Dediğin gibi bir müddet sonra anne-kız arkadaş gibi oluyor. Rengarenk elbiseler tokalar ayakkabılar hep gözüme takılıyor artık. Çok şükür gribi atlattım tavuk suyuna çorba da dahil yapmadığım kalmadı. Şimdi çok şükür iyiyim.

Tatilde ablam ve yeğenlerim Çannakkale'den geldiler. Çok keyifliydi hasret giderdik. Ablamla maşallah çok iyi anlaştığımız için bana çok güzel doping oldu. Gribi geçirdim. Yalnız arada bir üçlü test daha yaptırdım. Fuat Hoca iki değerin bakılmadığını söyledi. Testi yeniledik çok şükür bir problem yok. İçimiz rahatladı. Saçlarımda beyazlar epey artmıştı şimdi kına yaktım. Sabahı merakla bekliyorum nasıl bir görüntü ortaya çıkacak acaba???? Beyazlarımın kapanıp saçlarımın parlak bir görünüme kavuşacağını düşünüyorum inşallah yanılmam. Diğer hamilelerin böyle bir derdi var mı yoksa sadece ben mi muzdaribim beyazlardan?

PREMETE Tolga'nın doğum günü kutlu olsun. Allah sağlıklı mutlu nice doğum günleri göstersin.

Canim gözün aydin ne zamandir bu haberi bekliyorduk, Rabbim Alp bebegimize hayirli uzun ömürler versin .
Annesiyle Babasiyla hep mutlu bir hayat yasatsin...

gozun aydin allah anali babali hayirli omur versin en umutsuz melek annemizde anne oldu insallah bu duyguyu bizde tadabiliriz dua et banada durumum hic iyi degil

Canim durumum hic iyi degil derken ne demek istedin???
Insaallah seninde bebegim dogdu bende ANNE oldum mesajini alacagiz yüregini ferah tut canim hepimizin dualari seninle...

amin insallah ama bbana cok zor geliyo artik o gunler her doktora gidisimde umudum tukeniyo yatmakta psikolojimi bozdu butun gun yatuyorum ve hic bi duzelme yok rahim boyu sifirlanmis gibi ve rahim acik sadece ip tutuyo ama ne kadar dayanir bilmem on hafta daha dogmamali dedi doktor bana on hafta imkansiz gibi geliyo suan 23haftadayim ciger gelistirici igneyi vuruldum dikis zorlanirsa rahim zarar gorurmus o zamanda benim icin anne olmak imkansiz ollur hheralde rabbim banada bi mucize nasp ederse bu bebegimi kucagima alicam baska caresi yok sadece mucize

uzun bi sömestr sonrası selam herkese..
sizlere bu ay müjdeli haberi vermek isterdim ama 5-6 gün geciken regl dönemi bile stresten miş tamamen..,
dun dr. gıtım beta +hcg yaptırdım sonuc hamile değilsin ve yuzdekı sıvilcelenmelerden dolayı doktorun teşhisi hormon bozukluğu olabilir belkı hiç hamile olamayabilirsin ama ben daha önce 2 kez hamile oldum desemde ısrarlı bi şekilde hormon testi istedi reglın 3. günü gidip yaptırcam bakalım hayırlısı...
bu doktor bozuntularına da uyuz oluyorum....doktor adayı asistan bozuntusuda olabilir çok gençti daha....artık bildiiği bi iki olasılığı hastaya söylemeyi marifet sayan tiplere hele böyle yapıp hastayı moralmen çökertince iyi doktor mu oluyolar, mutlu mu oluyorlar anlamış değilim...iki sivilceden taaaaa nerelere gitti....
neyse artık...
olduğu kadar olmadığı kader....

premeytecim geçmiş doğum gününüz kutlu olsun nice hayırlı sağlıklı ömürler..... AMİN....

maşşallah barekallah süphanallah....
canım dün gibi senin yaşadıkların onca sıkıntılar hepsi geride kaldı işnşallah...
kuzuucunla hayırlı mutlu yıllar senın olsun....
alp ini hepimiizn yerıne öp,sev,kokla canım...

canım böyle düşünme nolur burdaki her hamile ;hamile olmayı bekleyenlerin umudu ,bunlar arasında sende varsın..
bak dr. un bılınçlı şimdiden ciğer geliştirici yapıyo...ben 30 haftalık dogurdum ve ciğer geliştiirici felan hiç bişey yapılmadı ve kuzum ciğer yetmezliğinden kaybettık.belki yapılsaydı yaşardı bilemiyoruz..28 haftalık dogum yapıp hamıleyken ciğer geliştirici olan tanıdığımın çocuugu maşallah yaşıyo sağlıklı .....28 den sonra çocuğun yaşıyacağı varsa yaşıyo...inanamazsın eşimin kuzeni şimdi 16 yaşında felan .oda 7 aylık doğuyo evde doguyo o minnacık kuzucuk hastaneye götürüyolar bu erken dogdu kesın öldu felan diye ve yaşamış.....Rabbimin izni ve inayetiyle inşallah hayırlısıyla zamanında doguracaksın.....kuzucun hem bu dunyada hem ahirette evladın olacak.....mis kokusunu içine çekeceksin....doğum anını anlatacaksın bize...tolga gibi doğum gününü kutluycaksın daha....güzel günler senın eşiniinn kuzunun ve sayenızde hepimiizn olacak....dua ile

gözyaşlarımın ortasında okudum mesajını ve bi anda durdu gözyaşlarım.. inan çooook sevindm canım.. rabbim Alp' i size, size de Alp'e bağışlasın inşallah... mutluluğun daim olsun arkadaşım:)))

nihayet.... geçmiş olsun,hayırlı olsun, eviniz şendir şimdi, ne kıymetli bir bebek Alp bebek,hepimizin umudu oldu
sıra sinannuray da inşallah, o da en çok çekenlerden biri olarak bize güzel haberler verecek

Gozun aydin canim! Nasil sevindim anlatamam! Birkac gundur zaten her girdigimde senin mujdeni alicaz diye bekliyordum. Cok sukur, Allah muradina erdirdi. Allah'im sana, esine, Alp'i seven herkese bagislasin, sizi de Alp'e. Darisi butun hamilelerin, hele de melek annelerinin basina...

Hematologa gittim canim. Elimdekileri gosterdim, olmamis dedi. Testleri yeniden istedi. Asil Faktor V Leiden mutasyonu olup olmadigina bakilmaliymis, o bakilmamisti bende. Bir de 'onceki testlerin hicbir anlami yok, dogum kontrol hapi kullanirken yapilmaz bunlar, protein S ondan dusuktur' dedi. Hapi kullanmiyordum ona gittigimde, hemen kan verdim. Ama bana 'Turkiye'de bu mutasyon oldukca yuksek, %15' dedi doktor. Bu hafta sonuna dogru en gec onumuzdeki hafta basinda alicam sonuclari. Bakalim, hayirlisi. Ben de 'insallah cikmaz' diyorum ama bir yandan da 'hayirlisi' diyorum. Insallah hayirlisi pihticikli olmamamdir:) Bir de ayni hastanede baska bir jinekolog profa gittim. Adama cok isindim, cok ilgilendi. 1 saat esimle ve benle konustu, dosyami inceledi. O biraz aklimi karistirdi ama. 'Sende nasil preeklamsi olmus, 24. haftadaki doplerin gayet iyiymis' dedi. 'Olmaz oyle sey' dedi ama dogum yaptigim hastanedeki doktorla gorusup, dosyamin butun detaylarini almaya karar verdi. Sonuc olarak once bir testlerin belli olsun da dedi. Hayirlisi...:)Senin de iyilesmene ve guzel bir tatil gecirmene sevindim. Beyaz teller bende de dert. Organik boyalar varmis, hamile bir arkadasim onunla boyatti. Zararli degil herhalde ama sorup sorusturmakta fayda var. Neyse artik yarin saclarin nasilsa isil isil olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…