sağol canım benim.
Allah dayanma gücünü arttırsın. Inşallah yaza kucağın dolu gireceksin, acın azalacak, yaraların sarılacak o günleri düşünüp teselli bulmaya çalış
canım.
Amin canım teşekkürler.
Isoves hamileliğin hayırlı olsun, allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Diğer doktorlar konusunda bilgim yok ama ama rıza madazlı'ya giden arkadaşlarımız vardı ve çok memnunlardı.
Canım kararınız hayırlı olsun. çok uzun yolculuklar bile ufacık bir adımla başlar şimdi siz bu adımı attınız ya gör bak şimdiden kendini eskiye göre daha iyi hissetmeye başlayacaksın.
MerHaba arkadaslar gelip yazmasamdda surekli sizi okuyorum
Biraz. Sancim cikiyo ilaclara ve yatmaya devam dua edin bize
34 haftayi bulsak super olacak insallah
merhaba arkadaslar gelip yazmasamdda surekli sizi okuyorum
biraz. Sancim cikiyo ilaclara ve yatmaya devam dua edin bize
Merhaba melek anneleri. Ben anne oldum şükürler olsun. Sizlerle paylaşamak için eve dönmeyi bekledim. Bugün taburcu olduk. Sezeryan ile doğum yaptım. Rabbim tüm melek annelerine bu duyguyu tattırsın. İçinizde hamişler ve hamiş olmak isteyenler var umudunuzu ne olursa olsun tüketmemeye çalışın. Hepinizi çok seviyorum. Daha uzun süre giremeyebilrim ama ara ara uğramaya çalışıcam.
Oğlum ALP de size selam söylüyor teyzeleri.
Merhaba melek anneleri. Ben anne oldum şükürler olsun. Sizlerle paylaşamak için eve dönmeyi bekledim. Bugün taburcu olduk. Sezeryan ile doğum yaptım. Rabbim tüm melek annelerine bu duyguyu tattırsın. İçinizde hamişler ve hamiş olmak isteyenler var umudunuzu ne olursa olsun tüketmemeye çalışın. Hepinizi çok seviyorum. Daha uzun süre giremeyebilrim ama ara ara uğramaya çalışıcam.
inşallah beni de eklersin listene hamile olarak :)
MerHaba arkadaslar gelip yazmasamdda surekli sizi okuyorum
Biraz. Sancim cikiyo ilaclara ve yatmaya devam dua edin bize
ben bugun burugum " gun once kizimin dogum gunuydu bugunde onu kaybettigim topraga verdigim gun cok ozledim mezarina bile gidemiyorum kardesinide kaybetmeseydik 1yasinda olacakti kucagim dolu olacakti kizimi ozledikce onu opup koklayacaktim butun yasadiklarim dogum yapotigim kaybettgim gunler saniye saniye gozumun onunde ne zor seyler yasadim ve halada yasiyorum ne buyuk imtahanmis ben anlatamiyorum icimden gecenleri ama sizin beni anladiginizi iyi biliyorum acimi yarami tarif edecek kelime yok cok ozledim cokkkkk
Sagolun, artik ilacsiz filan altindan kalkmam lazim bu acinin. Burasi zaten hep terapi gibi geldi bana. Daha iyiyim simdi cok sukur. Pihtilasmayla ilgili internete bakayim dedim, icinden cikamadim. Icim icimi yiyecegine en iyisi bir hematologa gideyim dedim. Persembe sabah hematolojiden bir profla gorusecegim. Cuma da jinekolog baska bir prof. Testleri isteyen jinekolog pek yorum yapamadi. Acikcasi benim gordugumden fazlasini soyleyemedi. Sinirin disinda olan Protein S icin 'bu sebep oluyordur preeklamsiye, aspirin kesin al, belki bir de clexan igne yemen gerekebilir' dedi. Bakalim isin uzmani ne diyecek, neler isteyecek. Cok korkuyorum kotu birsey cikacak diye. Insallah temizdir hersey. Doktor doktor geziyorum iste. Hayirlisi olsun!Korku bebegimin hastaligindan beri yakami birakmadi. Korkunun ecele faydasi yok ama elimde degil!
28mavi, gozun aydin! Kizin olacakmis. Bosver sen kayinvalidenin dediklerini. Senin cocugunsa onun da torunu ama bir cocuga anne babasi kadar kimse yakin degil. Her zamanki anafikirlerimizden birine gelmis gibi olacagim ama...:) malesef bizi bizden baskasi anlamiyor. Ne seker olur o simdi:)Cicili bicili elbiseleri olur, annesine arkadas olur, ne guzel!Allah bagislasin canim. Bir de sana cok gecmis olsun. Dinlen guzelce, gerekirse rapor al. Tavuk suyuna corba yap, cok iyi geliyor. Bir de sarimsak ye:)
Premetecim, oglunun dogumgunu yarin mi? Nice mutlu, saglikli, sevgi dolu, kismet, sans dolu yillar diliyorum Tolga'ya. Bu forumu ilk buldugumda, sen baslattigin icin ilk senin yasadiklarini okumustum. Icim ciz etmisti. Sonra Tolga'nin resmini gorunce, bi de atlaya ziplaya okuyup bebegin oldugunu gorunce nasil sevinmistim nasil! Sen ve yeniden anne olan melek anneleri en buyuk umudum oldunuz. Hala da oylesiniz. Yine duygulandim iyi mi:)
gozun aydin allah anali babali hayirli omur versin en umutsuz melek annemizde anne oldu insallah bu duyguyu bizde tadabiliriz dua et banada durumum hic iyi degil
Canim gözün aydin ne zamandir bu haberi bekliyorduk, Rabbim Alp bebegimize hayirli uzun ömürler versin .
Annesiyle Babasiyla hep mutlu bir hayat yasatsin...
Canim durumum hic iyi degil derken ne demek istedin???
Insaallah seninde bebegim dogdu bende ANNE oldum mesajini alacagiz yüregini ferah tut canim hepimizin dualari seninle...
AMİN....Allah yüreğinin ateşini söndürecek yavruyu tez zamanda sana hayırlısıyla bahşetsin inşallah. Üzme kendini diyeceğim caresi yok. Üzülmemek imkansız. Kuzularımı kaybedeli 2 seneden fazla oldu. Ama hala meleklerimin hasreti yüreğimde. Bir kuzucuğumu hiç kucağıma alamadım, sarılıp öpüp koklayamadım. Diğerinin 40 gün kuvezde başını bekledikten sonra kucağımda götürdüm kabristana. O zaman sarılabildim. Yarım saat taşıdım kucağımda, ayrılması çok zor geldi. Sıcacık tenini öpmek koklamak nasip olmadı. Buz gibi tenine deydi dudaklarım. Cenaze arabasında yıkanmasını izledim. Yumuk yumuk elleri ayakları.. öpemedim. Yüreğim hala düşününce yangın yeri. Yüreğim hasterinden içime sığmıyor. Çok zor. Allahım kimseyi kuzusundan ayırmasın. Allahım nolur kimseye evlat acısı verme. Kucağını boş bırakma. Allah bütün melek annelerinin yardımcısı olsun.
maşşallah barekallah süphanallah....Merhaba melek anneleri. Ben anne oldum şükürler olsun. Sizlerle paylaşamak için eve dönmeyi bekledim. Bugün taburcu olduk. Sezeryan ile doğum yaptım. Rabbim tüm melek annelerine bu duyguyu tattırsın. İçinizde hamişler ve hamiş olmak isteyenler var umudunuzu ne olursa olsun tüketmemeye çalışın. Hepinizi çok seviyorum. Daha uzun süre giremeyebilrim ama ara ara uğramaya çalışıcam.
amin insallah ama bbana cok zor geliyo artik o gunler her doktora gidisimde umudum tukeniyo yatmakta psikolojimi bozdu butun gun yatuyorum ve hic bi duzelme yok rahim boyu sifirlanmis gibi ve rahim acik sadece ip tutuyo ama ne kadar dayanir bilmem on hafta daha dogmamali dedi doktor bana on hafta imkansiz gibi geliyo suan 23haftadayim ciger gelistirici igneyi vuruldum dikis zorlanirsa rahim zarar gorurmus o zamanda benim icin anne olmak imkansiz ollur hheralde rabbim banada bi mucize nasp ederse bu bebegimi kucagima alicam baska caresi yok sadece mucize
Kontrollerini yaptırmışsındır hematolaga gitmen çok iyi olmuş. O soru işareti bırakmaz artık. Jinekologla da kontrollü bir tedavi yürütülür. Sonuçlarını merak ediyorum. İnşallah bir şey çıkmaz da pıhtılaşma derdiyle uğraşmazsın. Kimsenin dediğine takılmıyorum canım benim. Önemli olan bebeğimin sağlığı ve sağlıkla kucağıma alabilmek. Dediğin gibi bir müddet sonra anne-kız arkadaş gibi oluyor. Rengarenk elbiseler tokalar ayakkabılar hep gözüme takılıyor artık. Çok şükür gribi atlattım tavuk suyuna çorba da dahil yapmadığım kalmadı. Şimdi çok şükür iyiyim.
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?