Merhaba melek anneleri. Ben anne oldum şükürler olsun. Sizlerle paylaşamak için eve dönmeyi bekledim. Bugün taburcu olduk. Sezeryan ile doğum yaptım. Rabbim tüm melek annelerine bu duyguyu tattırsın. İçinizde hamişler ve hamiş olmak isteyenler var umudunuzu ne olursa olsun tüketmemeye çalışın. Hepinizi çok seviyorum. Daha uzun süre giremeyebilrim ama ara ara uğramaya çalışıcam.
Oğlum ALP de size selam söylüyor teyzeleri.
amin insallah ama bbana cok zor geliyo artik o gunler her doktora gidisimde umudum tukeniyo yatmakta psikolojimi bozdu butun gun yatuyorum ve hic bi duzelme yok rahim boyu sifirlanmis gibi ve rahim acik sadece ip tutuyo ama ne kadar dayanir bilmem on hafta daha dogmamali dedi doktor bana on hafta imkansiz gibi geliyo suan 23haftadayim ciger gelistirici igneyi vuruldum dikis zorlanirsa rahim zarar gorurmus o zamanda benim icin anne olmak imkansiz ollur hheralde rabbim banada bi mucize nasp ederse bu bebegimi kucagima alicam baska caresi yok sadece mucize
Merhaba melek anneleri. Ben anne oldum şükürler olsun. Sizlerle paylaşamak için eve dönmeyi bekledim. Bugün taburcu olduk. Sezeryan ile doğum yaptım. Rabbim tüm melek annelerine bu duyguyu tattırsın. İçinizde hamişler ve hamiş olmak isteyenler var umudunuzu ne olursa olsun tüketmemeye çalışın. Hepinizi çok seviyorum. Daha uzun süre giremeyebilrim ama ara ara uğramaya çalışıcam.
Tatilde ablam ve yeğenlerim Çannakkale'den geldiler. Çok keyifliydi hasret giderdik. Ablamla maşallah çok iyi anlaştığımız için bana çok güzel doping oldu. Gribi geçirdim. Yalnız arada bir üçlü test daha yaptırdım. Fuat Hoca iki değerin bakılmadığını söyledi. Testi yeniledik çok şükür bir problem yok. İçimiz rahatladı. Saçlarımda beyazlar epey artmıştı şimdi kına yaktım. Sabahı merakla bekliyorum nasıl bir görüntü ortaya çıkacak acaba???? Beyazlarımın kapanıp saçlarımın parlak bir görünüme kavuşacağını düşünüyorum inşallah yanılmam. Diğer hamilelerin böyle bir derdi var mı yoksa sadece ben mi muzdaribim beyazlardan?
PREMETE Tolga'nın doğum günü kutlu olsun. Allah sağlıklı mutlu nice doğum günleri göstersin.
uzun bi sömestr sonrası selam herkese..
sizlere bu ay müjdeli haberi vermek isterdim ama 5-6 gün geciken regl dönemi bile stresten miş tamamen..,
dun dr. gıtım beta +hcg yaptırdım sonuc hamile değilsin ve yuzdekı sıvilcelenmelerden dolayı doktorun teşhisi hormon bozukluğu olabilir belkı hiç hamile olamayabilirsin ama ben daha önce 2 kez hamile oldum desemde ısrarlı bi şekilde hormon testi istedi reglın 3. günü gidip yaptırcam bakalım hayırlısı...
bu doktor bozuntularına da uyuz oluyorum....doktor adayı asistan bozuntusuda olabilir çok gençti daha....artık bildiiği bi iki olasılığı hastaya söylemeyi marifet sayan tiplere hele böyle yapıp hastayı moralmen çökertince iyi doktor mu oluyolar, mutlu mu oluyorlar anlamış değilim...iki sivilceden taaaaa nerelere gitti....
neyse artık...
olduğu kadar olmadığı kader....
premeytecim geçmiş doğum gününüz kutlu olsun nice hayırlı sağlıklı ömürler.....AMİN....
Hematologa gittim canim. Elimdekileri gosterdim, olmamis dedi. Testleri yeniden istedi. Asil Faktor V Leiden mutasyonu olup olmadigina bakilmaliymis, o bakilmamisti bende. Bir de 'onceki testlerin hicbir anlami yok, dogum kontrol hapi kullanirken yapilmaz bunlar, protein S ondan dusuktur' dedi. Hapi kullanmiyordum ona gittigimde, hemen kan verdim. Ama bana 'Turkiye'de bu mutasyon oldukca yuksek, %15' dedi doktor. Bu hafta sonuna dogru en gec onumuzdeki hafta basinda alicam sonuclari. Bakalim, hayirlisi. Ben de 'insallah cikmaz' diyorum ama bir yandan da 'hayirlisi' diyorum. Insallah hayirlisi pihticikli olmamamdir:) Bir de ayni hastanede baska bir jinekolog profa gittim. Adama cok isindim, cok ilgilendi. 1 saat esimle ve benle konustu, dosyami inceledi. O biraz aklimi karistirdi ama. 'Sende nasil preeklamsi olmus, 24. haftadaki doplerin gayet iyiymis' dedi. 'Olmaz oyle sey' dedi ama dogum yaptigim hastanedeki doktorla gorusup, dosyamin butun detaylarini almaya karar verdi. Sonuc olarak once bir testlerin belli olsun da dedi. Hayirlisi...:)Senin de iyilesmene ve guzel bir tatil gecirmene sevindim. Beyaz teller bende de dert. Organik boyalar varmis, hamile bir arkadasim onunla boyatti. Zararli degil herhalde ama sorup sorusturmakta fayda var. Neyse artik yarin saclarin nasilsa isil isil olacak:)
Çok kısa süre vakit buldum internet için hemen topiğe girdim. Bana mesaj yazan tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Annelik tüm melek annelerine nasip olur inşallah.
Sinannuray sana da diğer melek annelerine olduğu gibi dua edeceğim arkadaşım. Zaten doğum yaptığım gün de bu topikteki herkes için ettim.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bu arada Premete oğlumun doğum günü: 01.02.2012
Hepinizi öpüyorum. Hep iyi haberler olsun bu topikte n'olur.
Allahım bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün inşallah. Aminnnnnn. Allahım inşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıcakla bebişine kavuşmayı nasip etsin. Hamile olmayanların en kısa zamamanda hayırlısıyla güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah.
bebeklerimiz
[table="class: Grid"]
[tr]
[td="width: 60"][/td]
[td="width: 135"]kullanıcı adı[/td]
[td="width: 113"]bebeğin adı[/td]
[td="width: 70"]cinsiyeti[/td]
[td="width: 130"]doğum tarihi[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]melek76[/td]
[td]elif duru[/td]
[td]kız[/td]
[td]22.04.2010 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]mhtp[/td]
[td]poyraz[/td]
[td]erkek[/td]
[td]26.05.2010[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]leylayaşar[/td]
[td][/td]
[td]kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]angelhope[/td]
[td]yusuf[/td]
[td]erkek[/td]
[td]11.08.2010 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]ylmznrmn[/td]
[td]yavuzhan yahya[/td]
[td]erkek[/td]
[td]11.09.2010 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]özlemimsin[/td]
[td]eylül[/td]
[td]kız[/td]
[td]14.12.2010 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]sweetbaby[/td]
[td]yağmur[/td]
[td]kız[/td]
[td]15.12.2010 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]denizim16[/td]
[td]yağmur[/td]
[td]kız[/td]
[td]15.12.2010 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]hadibakem[/td]
[td][/td]
[td]erkek[/td]
[td]11.01.2011 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]özlenen2010[/td]
[td]yaren[/td]
[td]kız[/td]
[td]11.01.2011 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]premete[/td]
[td]tolga[/td]
[td]erkek[/td]
[td]25.01.2011 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]zeynepsudem11[/td]
[td]ali[/td]
[td]erkek[/td]
[td]22.02.2011 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]haticesu[/td]
[td]eda[/td]
[td]kız[/td]
[td]26.02.2011 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]alicim[/td]
[td]ecrin[/td]
[td]kız[/td]
[td]15.04.2011 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]gelincik37_34[/td]
[td]asya ecrin[/td]
[td]kız[/td]
[td]18.04.2011[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]eburcu[/td]
[td]umut çınar[/td]
[td]erkek[/td]
[td]09.05.2011[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]seblev[/td]
[td]kuzey[/td]
[td]erkek[/td]
[td]27.05.2011[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]cici_22[/td]
[td]ayşe[/td]
[td]kız[/td]
[td]06.06.2011[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]bengisu82[/td]
[td]zeynep[/td]
[td]kız[/td]
[td]27.07.2011[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]selen_k [/td]
[td]beren[/td]
[td]kız[/td]
[td]18.08.2011[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]gamze81[/td]
[td]ersan çınar[/td]
[td]erkek[/td]
[td]17.09.2011[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]limburg1985[/td]
[td]ömer ali[/td]
[td]erkek[/td]
[td]08.11.2011[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]gamzelikız[/td]
[td]şimşek ege[/td]
[td]erkek[/td]
[td]17.11.2011[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]map[/td]
[td]alp[/td]
[td]erkek[/td]
[td]...02.2012[/td]
[/tr]
[/table]
hamilelerimiz
[tr]
[td="width: 60"][/td]
[td="width: 135"]kullanıcı adı[/td]
[td="width: 100"]bebeğin haftası[/td]
[td="width: 70"]cinsiyeti[/td]
[td="width: 130"]beklenen doğum tarihi [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]minnakminnak[/td]
[td]31[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]ruyacım[/td]
[td]21[/td]
[td]erkek[/td]
[td]23.06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]28mavi[/td]
[td]20[/td]
[td]kız[/td]
[td]02.07.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]seymacim[/td]
[td]16[/td]
[td][/td]
[td]27.07.2012[/td]
[/tr]
[/table]
müstakbel hamilelerimiz
[tr]
[td="width: 95"]kullanıcı adı[/td]
[td="width: 225"]hamilelik müjdesi vereceği tarih[/td]
[/tr]
[tr]
[td]defnosum[/td]
[td]11.02.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek76[/td]
[td]17.02.2012[/td]
[/tr]
[/table]
Bende erken doğumla bebeğimi kaybedenlerdenim arkadaşlar, 26 haftalık erken doğum yaptım, 1000 gr dı meleğim ama 3 gün yaşayabildi küvezde( Ama artık bi meleğim daha olsun istiyorum, bu psikolojiden nasıl çıkılır bilmiyorum, lütfen bana yardım edin... Ne kadar sürede hamile kaldınız ve doğumdan sonra hiç sıkıntı yaşadınızmı??
Epey ilerlemişsin inşallah sonuçlar da temiz çıkacak. Bunların şu aşamada yapılması, hiçbir şey atlanmadan hamile kalman çok önemli. Anlattığına doktorlar gayet ilgili demek ki emin ellerdesin. Umarım pıhtı çıkmaz ama çıkarsa da ona göre tedavini olursun artık. Allah'tan gelene razıyız ne yapalım? Saçlarım gayet güzel oldu. İlk denemeye göre kına olayını kıvırmışım. Bu zamana kadar yapmayıp beyazlarla gezdiğime pişman oldum.
Pazartesi günü ikinci kez hala oldum. Abimin ikinci oğlu sağlıkla dünyaya geldi. 3.800 doğmuş orada olamadığım için biraz buruğum ama şartlar böyle gerektiriyor. Bir iki günden beri anlayamadığım bir şeyler oluyor. Sabah çıkıp beşe kadar okuldayım. Okulumuz maalesef çok soğuk. Kabızlık problemim de var. Bunlardan dolayı mı bilmiyorum akşam beş gibi karnım sertleşiyor. Az önce de ayağa kalkarken kasığıma kramp girdi. Bunlar kasılmalar mı bimiyorum. Salı günü kontrolümüz var o zamana kadar bekleyeyim mi gideyim mi kararsız kaldım. Kızımın hareketlerini hissediyrum çok şükür ama tedirginim.
premetecim benide yaz listeye hap kullanıyodum bıraktım...allah a sığındım cesaretimi toparladım kızıma kardeş yapmaya niyetlendim.belki erken diceksiniz ama bizim için kolay değil niyet şimdi ama kısmet ne zamana allah bilir.çalışmıyorum nasılsa eğer bi minnoşum daha olursa birlikte büyüsünler istiyorum...allahım hepimizin yardımcısı olsun...
merhaba arkadaşlar bende beş gün öncen yavrumunkendi ellerimle toprağa verdim.26 haftalık erken doğum yaptım 10 gün yaşayabildi minik kızım.Onu çok özlüyorum.iki gündür yaşadıklarınızı okuyorum Allahım hepinize sabır versin.Dünya durdu sanki benim için.6 buçuk ay her an korkuyla,kanamalarla geçti.meleğimi gördüğümde bütün acılarım dinmişti.ama gitti kucağıma alamadan göğüsümde sütleriyle.Allahım onun cansız bedenini yıkamayı meleğimi öyle öpüp koklamayı kendi ellerimle toprağa vermeyi nasip etti.Dayanmaya ayakta durmaya çalışıyorum.Ama herşey boş geliyor.Allahım hiç kimseye evlat acısı göstermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?