Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım mrb, ben bi kaç gündür hastanelerdeyim, muayneye gittim ve bisürü sıkıntı çıktı ( Rahimde yara varmış, bide nabothi kistleri oluşmuş, en büyüğü 7mm lik bi kaç tane... Eşim sonuçlarımı kendi çalıştığı hastaneye götürdü, doktoruma göstermiş, oda bunlar çok önemli değil, kendiliğinden de geçebilir ama bi pc yani kürtajla patolojik örnek alalım, içimiz rahat olsun demiş.. Yani yarın kürtaj olcam, çok üzülüyorum ama artık herşeyin hayırlısı diyelim... İsmimi listeye yazdığın için çookk teşekkür ederim, inşALLAH bigün hamileler listesinede girerim... Artık bakalım bu kürtajdan sonra ne kadar bebek yapmak yasak dicekler 5:

demek map başardı
Allah analı babalı buyutmeyı nasıpo etsın ınsallah
Rabbım nerde yuregı yanmıs varsa
sınannuray' nasıl gebelıgı devam edıyormu onu goremedım lıstede :S

merhaba canim allah gebeligini saglikla tamamlayip bebegini kucagina almayi nasip etsin ben psikolijik olarak pek iyi degilim zor bi hamilelik yasiyorum ve ogrendigim gunden beri yatiyorum sinavimiz zor mukafatimiz buyuk olur insallah oglumun durumu iyi gibi bi sorun yok allaha sukur 25haftalik olduk listeye 27haftamda kontrolum var ondan sonra girmeyi dusunuyorum hatta cok istiyorum duani eksik etme

Kizlar ben dün maalesef tekrar bebegimi kaybettim rahim agzi acik oldugundan su kesesi patladi.
Bir haftadir hastanedeydim ama serklaj yapilamadi bakteriden dolayi ...
Dünya ikinci kez basima yikildi ne yapacagimi bilmiyorum

canim basin sagolsun o kadar uzuldumki okurken benim yasadiklarim geldi aklima tekrar tekrar hayal kirikligi cok zor allah sabir versin cok uzuldum ya hic kontrollerde farkedilmedimi aciklik

aramiza yeni gelen arkadaslar basiniz sagolsun allah sabir versin cok buyuk bi aci insanin evladini yitirmesi canindan can gitmis gibi artik ne tadiniz nede yasama sevinciniz kaliyo cok zor ust uste okuyunca kotu oldum allahim buyuk yardimcimiz olsun bize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin acilari bitmez ama hafifler belki

Amin canıımmm tüm melek annelerine RABBİM sabır versin,,, tekrar hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olsun hepimizin... Kaybettiklerimizin yerleri dolmaz ama kardeşlerinin kokuları bize onların kokusunu getirsin hasretimizi azaltsın (

listeyi gorunce cok mutlu olmustum mustakbel hamilelerimiz cogalmis o liste buyudukce umudum artiyo ozlemimsin ve melek sizi cani gonulden destekliyorum daha ben birini kucagima alamadan ikinciyi dusunmeye basladim ama benim icin imkansiz gibi su durumda yatmak zor bebek varken yatmak hic olmaz hem esimde kesinlikle istemiyo siz yapin bekletmeden gelsin bebekler ikisi bi arada buyur kurban olurum ben onlara bitir bitir gezerler evin icinde

canım benim çok üzüldüm gerçekten.allahım sana sabırlar versin.sen bizden daha çok bağlanmışsın zaman geçirmişsin ...biz yaşayamadığımız günlerin hayalini kuruyoruz sense yaşadığın günlerin ne diyeyim kelimelerde tükeniyo acı evlat acısı olunca.ama seni suçlamaları çok saçma destek olmaları gerekirken böyle davranmaları çok üzücü...allah a inanan insan seni suçlamaması lazım.inşallah allahım kucağını en kısa zamanda doldurur...acın dinmesede hafifler allahım yar ve yardımcın olsun...

canım seni çok merak ettim iyisin şükürler olsun maşallah size inşallah bişley olmayacak dualarım sizinle...benide bundan sonra neler bekliyo bilmiyorum ama allahıma sığınıyorum hepimizin yardımcısı olsun...

inşallah rabbim hepinize nasip eder o günleri
çok teşekkür ediyorum destekleriniz için burada rahatlıyorum içimi dökemiyorum kimseye anlamıyolar beni zaman herşeyin ilacı unutursun diyolar hep ama ben yüzünü gülüşünü sesini kokusunu nasıl unuturum ilk göz ağrımdı benim...

canım ben tüple hamile kaldım.doğal yolla kalan var ama bende olmadı.o yüzden tüp bebek yaptırdık canım.allah yardımcın olsun.inşallah tez zamanda rabbim sanada nasip etsin inşallah

canım...benim acımın iki katını yaşıyosun sen... Rabbim sana peygamber sabrı versin inşallah...

bu topiğe her yeni biri yazdığında içim parçalanıyor. hepinizin başı sağolsun arkadaşlarım. tez zamanda meleklerimizin sağlıklı,uzun ömürlü kardeşlerine kavuşalım inşallah.şeymacım ne diyeceğimi bilmiyorum, acını bütün yüreğimle paylaşıyorum....

bir de defnoşum'u merak ettim, güzel haberlerle gelir inşallah, beklenen adet tarihini geçmiş çoktan

canim basin sagolsun o kadar uzuldumki okurken benim yasadiklarim geldi aklima tekrar tekrar hayal kirikligi cok zor allah sabir versin cok uzuldum ya hic kontrollerde farkedilmedimi aciklik

Ben artik seni daha iyi anliyorum canim, hersey yolundayken 7 subatta rutin kontrolum vardi, ben cinsiyetini ögrenecekmiyiz diye düsünüyordum bir yandan (zaten bir oglum olacagini bilerek).
Artik karnimdan bakilacagini düsünüyordum cünkü 15+4 olmustuk, doktorum tedbir amacli ilk önce alttan bakayim sonra karindan muayene ederim dedi.
Ve alttan bakinca rahim agzinin komple acilmis oldugunu gördü oglumun bacaklari gözüküyordu rahim agzinda.
Hemen hastaneye sevk edildim bakteri tespit edildi rahim agzindaki sivi artik olmadigindan, ben bakterilerin temizlenip pazertesi serklaji beklerken pazar günü kanamam geldi su kesen delinmis ama yinede yat belki tekrardan toparlanir dediler,ama suyum her kalktigimda azda olsa geliyordu.Pazartesi yapilan kontrolde suyum hepsi rahim agzina birikmisti.
oglum susuz kalmis ama hala kalbi atiyordu,o gece su kesesi patladi sancim yoktu yattim o gece.
Ve sevgililer gününde melek oglum geldi hic annesinin canini acitmadan sancisiz bir sekilde...
Rahmim hasarli oldugundan sanci cekmemem gerekiyordu öylede oldu , ayaklardan geldi yavrum...
Pesine kürtaj oldum plasentayi aldilar o zamanda 1 litre kan kaybetmisim, ogullarim icimi kanatarak gidiyorlar

Bence sen kafani rahat tut en azindan serklaji yaptirabilmissin , hamileligin geri kalanini yatarak gecir hic yerinden kalkma, keske benimde serklaj yapilsaydida bende aylarca yatsaydim...........

bugun bi akrabam gelmisti onbes sene falan cocugu olmdi tup bebek yaptirdi tuttu ama hep yatiyodu doktor dikis demis korkmus yaptirmamis ayni senin gibi bebegin ayagi elime geliyodu dedi hastanede yatmisti son zamanlar bebegi 27 haftalik dogdu ayaklarindan gelmis bebek kuvezde kaldi simdi yedi yasinda yaramaz mi yaramaz hersey nasip guzelim bizimde nasibimiz bu kadar ben dikisliyim ama dikis icin gec kalinmis rahim boyu sifir aciklik var doktorun dedigi gibi isimiz duaya kalmis yani sende simdi bunlari dusunup uzuluyorsundur cunku ben hala dusunuyorum ikinci kizim bos yerre gitti kese bozulmadan geldi rahim tasimadigi icin dikis atilsaydi zamaninda ve yatsaydim bisey olmayacakti ama iste nasip olunca dikis olmadanda raéhiminde aciklikla dogurup bebegine kavusan var kendini uzme kafanda kurupda yipratma hersey olacagina varir bidahaki hamileliginde 12haftada dikis atilir tedbirli olursun insanllah bu sefer oglunu kucaklayip cennetteki yavrularinin hasretini dindirirsin

Kizlar ben dün maalesef tekrar bebegimi kaybettim rahim agzi acik oldugundan su kesesi patladi.
Bir haftadir hastanedeydim ama serklaj yapilamadi bakteriden dolayi ...
Dünya ikinci kez basima yikildi ne yapacagimi bilmiyorum

Canım benim ne diyeceğimi, ne yazacağımı bilemiyorum. Dün gördüm mesajını yanlış mı okuyorum diye defalarca okudum elim birşey yazmaya varmadı. Okuduğumdan beri aklım hep sende. Oysaki ne çok umutluyduk bu sefer. Allah kat be kat sabırlar versin, yüreğine ferahlık versin.

Allah sabırlar versin. Çok kısa aralıklarla iki yavrunu kaybetmişsin, iki kere yanmış yüreğin inşallah bundan sonra herşey senin için yolunda gider. Rabbim en kısa zamanda yavrularının hasretini azaltacak bir bebek nasip etsin.

Tamam canım seni listeye eklerim. Yalnız sende dikkatimi çeken birşey var, ilk hamilelik mesajında da şimdi de sanki mutlu olmadığını hissettim. Haklısın tekrar hamile kalmak hiçbir şeyi çözmüyor, ne acını unutabiliyorsun ne de korkularını yenebiliyorsun ama herşeye rağmen içinde yeni bir can, yeni bir umut taşıyorsun. Yakında hareketlerini hissetmeye başlayacaksın belki o zaman ufaklık seni kendine getirir. Hadi neşelen biraz.

Canım niye bu kadar umutsuzsun tek tüple hamile kalan bir sürü kişi var hatta çoğu insan tek tüpünün kapalı olduğunu bilmiyor bile. Bitkisel kürleri hiç denedin mi, soğan suyunu dene istersen belki faydasını görürsün.

Canım geçmiş olsun. Belki de hayırlısı beklemendir. Belki şimdi yapılacak ufak bir işlem hamilelikte yaşayabileceğin büyük sıkıntıların önüne geçer. Her işte bir hayır vardır diyelim, geç olsun güç olmasın. Önce sen iyi ol da bebiş nasıl olsa zamanı gelince gelir.

nuraycım melek annelerinden seni merak ediyolar .mediha arkadaşımızın sana selamı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…