Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

çok sevindim anne olunca hayırlı güzel günlerin olsun inşallah
gülencim güzel duaların için amin diyorum...
premete güzel haberini bekliyorum
hadibakem rüyan hayırlara çıksın bitanem çok güzel rüya allahım ogünleride göstersin inşallah...

premetee ; cok sevindimm delikafadulden
allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahhh
çok mutlu ıolun ınsss :dance:

darısıı bu sayfada yazann heerrrkeeze olsunn

Sağol gülencim. Maşallah senin fındık da 36 haftalık olmuş bu gidişle 40'ı göreceksin Allah'ın izniyle.

Premete hayırlı olsun canım kaç haftalıksın...

bende 4+6 lık hamileyim tedavim yeni sonuçlandı size süpriz yapmak istedim hakkımızda hayırlısı bakalım sırada kalp atışları var inş.sorunsuz devam ederiz.herkese selamlar

premetecim hamilemisin.daha yeni gördüm ne var ne yok diye bi bakıyım dedim. çok sevindim. ya süper bi haber. korunmayı bu ay mı bırakmıştın. tedavi falan olmuşmuydun yoksa kendiliğinden süprizmi yaptı. ya tüm ayrıntıalrı yaz meraktan çatlıyorum. nasıl oldu

angelhope canım sende hamilesin galiba snada hayırlı olsun. senin tedaviyle oldu galiba ne tedavisi oldun. sen d eyaz lütfen. kaç ay olmuştu bebğini kaybedeli. ya bizdede şu aylar geçsede biz de sevinsek

angelhope canım sende hamilesin galiba snada hayırlı olsun. senin tedaviyle oldu galiba ne tedavisi oldun. sen d eyaz lütfen. kaç ay olmuştu bebğini kaybedeli. ya bizdede şu aylar geçsede biz de sevinsek

merhaba cnm teşekkürler inşallah sorunsuz devam eder nasip kısmet bakalım.

eet tedavi ile gebeyim şuan tüp bebek tedavisi 3.deneme..bebeğimi kaybedeli 1,5 sene oldu bakalım sorunsuz geçer gider günler inşallah darısı tüm isteyen ve bekleyen arkadaşlara olsun bizlerden dualarınız eksik etmeyin.

angelhope canım çok sevindim hayırlı olsun allahım sorunsuz bir gebelik sonunda yavrunu kucagına almayı naasip etsin bitanem tebrikler...dualarımız sizlerle sizde bize dualarınızda yer açın..

çok sevindim senin adına gerçekten. inşalalh sorunsuz bi hamilelik geçirir ve bebğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına lırsın. en kaybedeli daha 63 gün oldu. ve ayalr geçse yine umutlanabilsem diye bekliyorum. hem acıya katlanmak hep zman geçirmek çok zor.2 tüp bebk denemen başarısızmı oldu canım.inşalalh herşey güzel lur. Allah hepimizin yüzünü güldürsün bidaha acı yaşatmasın. ama sizleri böyleduyunca umutlanıyoruz. sen sezeryanmı olmuştun.sezeryandan nekadar sonra tedaviye başladın.

angelhope tebrikler tüp bebek tedavisinden defalarca geçmiş biri olarak ne kadar zor ve stresli olduğunu iyi biliyorum sonucu güzel olsun inşallah kendini fazla yorma bu aralar ne kadar istirahat etsen o kadar sağlam olur bir de temiz hava almayı unutma oksijen de çok önemli
inşallah mutlu sona kavuşursun
anneoluncaa işe başlamış olmana sevindim ben de 2 hafta sonra başlıyorum inşallah
premete doktora gittin mi canım? merak ettim seni.

inş. canım herşeyin yolund aolmasına çok sevindim.
bu kez herşey güzel olacak.

ayyyy negüzel bir haberrr
hayırlı uğurlu olsun canımmm
süper bir haberr

Canım benimmmmmmm çok tebrik ederim süper, şahane, harika bir haber bu. Allah'a şükürler olsun güzel haberler arka arkaya gelmeye başladı. Ben de 5+1'im bugün. Aynı nedenle bebeklerini kaybetmiş iki anne olarak aynı anda hamile kalmışız. Gelişmeleri beraber takip ederiz artık. Sen iğneye başladın mı. Ben bugün 0.4 clexan başladım. Asprinle, bemikse devam. Sen neler kullanıyorsun.

Sağol canım benim. Korunmayı bu ay bıraktım hemencecik geliverdi bebişim. Benim zaten gebe kalmakla ilgili bir problemim yoktu o konuda herhangi bir tedavi görmedim. Sadece kan pıhtılaşmasıyla ilgili 3 ay önceden asprin, bemiks ve folbiol kullanmaya başlamıştım. Ya aslında ben de şoktayım şu an hamile olduğuma inanamıyorum. İnşallah çok yakında bütün melek anneleri buraya müjdeli haberler yazacak. Hep kendim ve bebeğim için dua ederken size de ediyorum. Herşeyin zamanı var canım sadece biraz sabır istiyor. Güzel günler yakın inan bana. Bu arada yeniden aramıza hoşgeldin.

Mapcım bugün doktora gittim ama maalesef içim rahatlamış olarak dönemedim. Doktor ultrasonu karından yaptı ve keseyi göremedi ama bunun beklenen bir sonuç olduğunu bu haftada karından yapılan ultrasonla kesenin görülmeyeceğini söyledi. Beta hcg sonucuma göre en erken cuma günü görülebilirmiş. Cuma günü için tekrar çağırdı yine karından bakacak göremezse vajinal ultrason yapacakmış. Nedense doktor pek vajinal ultrason yapmak istemiyor. Doktor görmese bile ben orada olduğunu hissediyorum, benim bu miniş kendini saklamayı çok seviyor, anneyi önce üzüyor sonra sevindiriyor. Bu arada tedbir amaçlı 0.4'lük clexan başladı. İlk iğnemi bugün vuruldum. Benden haberler şimdilik bu kadar canım. Keşke daha güzel haberler verebilseydim

PREMETE canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat olmayı nasip etsin sana bacım çok sevindim yaaa darısı bizim başımıza
canım sadece iğneyemi başladın asprinde alıyormusun güzel annemiz dikkat et kendi,ne ve minik kızımıza valla içimden böle demek geldi hakkında hayırlısı olsun allaha emanet olun sen ve minik bebişin çokkkk öpüyorum seni opuyorumnanaktanŞeniz

Sağol canım en kısa zamanda darısı başına...İğneyle beraber asprin ve bemikse devam ediyorum. Sen ne yaptın, doktora gittin mi.

Yok premete işle ilgili karışık durumlar var eve gelincede yemek, bulaşık falan zaman geçiyor.
senin hanileliğin beni daha çok umutlandırdı, inan en az senin kadar sevindim kendine çok ii bak sakın stres yapma canım öptm....

premete canım benim bende seni merak etmiştim sen üzülme sıkma canını sakın normel görünmemesi
ben doktorumu ilk hamileligimde aramıştım 2 hafta sonra gel daha rahat görürüz demişti ozaman gittigimde gördüm 6+5 günlüktü allahım seni bebeginle korusun ...

premetecim sen ve bebişin için dua edicem umarım herşey yolunda gider. sen d ebize dua et. çok sevindim gerçekten umut oldun ibizlere de. şimd yavaş yavaş sıra bize de gelecek dimi.

Seblevcim dün doktor "ben sana hiçbirşeyin garantisini veremem, olacakları bilemeyiz, biz elimizden gelen herşeyi yapıp gerisini Allah'a havale etmekten ve herşeyin iyi olması için dua etmekten başka bir şey yapamayız ama seni rahatlatacak istatistiki bir bilgi vereyim senin durumunda olanlarda ikincide zamanında ve sağlıklı doğum yapma oranı %80. Bu durumda senin de bu gruba gireceğini düşünüyorum" dedi. Sen ilk gebeliğinde benden çok çok daha iyi bir haftada ve durumda doğum yapmıştın bu durumda senin için istatistik %99'u gösteriyor bence.

Sağol canım stres yapmamaya çalışıyorum ama ister istemez geriliyorum. Keşke alttan baksaydı da beni rahatlatsaydı. Cuma günü de karından görüleceğini sanmıyorum. İnternetten araştırdım karından görülebilmesi için adetin 2 hafta gecikmesi gerekir yazıyor. Cuma günü benim daha 6 gün gecikmiş olacak.

premetecim sen ve bebişin için dua edicem umarım herşey yolunda gider. sen d ebize dua et. çok sevindim gerçekten umut oldun ibizlere de. şimd yavaş yavaş sıra bize de gelecek dimi.

Canım benim siz benim her zaman dualarımdasınız. Tabi ki sıra size de gelecek. Biliyorsun ben de sezeryanlıyım. Doktor 9 ay sonrası için izin verince hapiste özgürlüğü bekleyen bir mahkum gibi gün saydım. Öyle ya da böyle zaman geçiyor, zamanı geliyor. Sen yeter ki inanmaktan ve istemekten vazgeçme. Allah kullarının sıkıntılı, üzüntülüyken isyan etmeden yaptıkları dualarını kabul edermiş. Ben her bebek ya da çocuk gördüğümde "Allah'ım bana anneliği yaşattığın için, bebeğimi hissettiğim için, onu gördüğüm için sana şükrediyorum ama gönlümdeki muradı biliyorsun beni boynu bükük bırakma" diye dua ettim.

Reactions: 2k1
Allah razı olsun arkadaşlar hepinizden dilekler ve dualar karşılıklı inşallah sizlerde gönlünüzden geçene kavulşursunuz..ben çok yorucu bi maratonla bu sonucu aldım önce rahim ameliyatı sonra tüp bebek tedavisi Allahtan çok ii bi doktora denk geldim ve çok umut verdi...daha keseyi ve kalp atışını duymadım 12 şubata gel dedi bakalım inşallah aksilik olmazda duyarız ben hala şaşkınım buruk bi sevinç var karma karışık beynim sizler anlarsınız işte aynısı olurmu die falan filan.ancak Allah isterse olur yoksa herşey bahane dua edip duruyorum bi daha yaşamıyım die inşallah daha ailelerimizin haberi yok belki bu gün yarın söyleriz bilemiyorum herşeyin hayırlısı.

premete canım benim tickerin çok güzel inş.zafere ulaşıcaz beraber,daha dün gibi topiği açtığın gün hatırlarsan

bende clexan 0,4 kullanıyorum her gün göbekten 1 tane bu iğneye hematoloji doktoru ile kadın doğumcum beraber karar verdiler.aspirin+folbiol+glifor ve progesteron kullanıyorum sabah akşam vajinadan 2 tane atıyorum.progesteronu genelde tüp bebek yaptıranlara veriyorlar aklın karışmasın olurmu ?

kendine ii bak inşallah keseyi ve kalp atışlarınıda duyarız belki benimkiler iki tanedir doktor olabilir dedi hayırlısı neyse o olsun.

arkadaşlar herkese merhaba..bende uzun süre giremedim..sizlere müjdeli haberi vermek istedim.bende hamileyim...darısı inşallah bekleyen herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…