premetee ; cok sevindimm delikafadulden
allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahhh
çok mutlu ıolun ınsss :dance:
darısıı bu sayfada yazann heerrrkeeze olsunn
angelhope canım sende hamilesin galiba snada hayırlı olsun. senin tedaviyle oldu galiba ne tedavisi oldun. sen d eyaz lütfen. kaç ay olmuştu bebğini kaybedeli. ya bizdede şu aylar geçsede biz de sevinsek
merhaba cnm teşekkürler inşallah sorunsuz devam eder nasip kısmet bakalım.
eet tedavi ile gebeyim şuan tüp bebek tedavisi 3.deneme..bebeğimi kaybedeli 1,5 sene oldu bakalım sorunsuz geçer gider günler inşallah darısı tüm isteyen ve bekleyen arkadaşlara olsun bizlerden dualarınız eksik etmeyin.
inş. canım herşeyin yolund aolmasına çok sevindim.Canımcım hamilelikten henüz birşey anlayamadım. Bugün doktora gideceğim. Gözümle görürsem inanabilirim belki. Çok güzel bir rüya görmüşsün. Allah en kısa zamanda gerçekleştirsin rüyanı.
Yelzcim sağol canım. Allah en kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerini almayı nasip etsin.
Seblevcim sağol canım darısı en kısa zamanda senin başına inşallah. Meşguliyetin sıkıntılı bir durumdan ötürü değildir umarım, sağlığın nasıl oldu.
ayyyy negüzel bir haberrrPremete hayırlı olsun canım kaç haftalıksın...
bende 4+6 lık hamileyim tedavim yeni sonuçlandı size süpriz yapmak istedim hakkımızda hayırlısı bakalım sırada kalp atışları var inş.sorunsuz devam ederiz.herkese selamlar
Premete hayırlı olsun canım kaç haftalıksın...
bende 4+6 lık hamileyim tedavim yeni sonuçlandı size süpriz yapmak istedim hakkımızda hayırlısı bakalım sırada kalp atışları var inş.sorunsuz devam ederiz.herkese selamlar
premetecim hamilemisin.daha yeni gördüm ne var ne yok diye bi bakıyım dedim. çok sevindim. ya süper bi haber. korunmayı bu ay mı bırakmıştın. tedavi falan olmuşmuydun yoksa kendiliğinden süprizmi yaptı. ya tüm ayrıntıalrı yaz meraktan çatlıyorum. nasıl oldu
angelhope tebrikler tüp bebek tedavisinden defalarca geçmiş biri olarak ne kadar zor ve stresli olduğunu iyi biliyorum sonucu güzel olsun inşallah kendini fazla yorma bu aralar ne kadar istirahat etsen o kadar sağlam olur bir de temiz hava almayı unutma oksijen de çok önemli
inşallah mutlu sona kavuşursun
anneoluncaa işe başlamış olmana sevindim ben de 2 hafta sonra başlıyorum inşallah
premete doktora gittin mi canım? merak ettim seni.
PREMETE canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat olmayı nasip etsin sana bacım çok sevindim yaaa darısı bizim başımıza
canım sadece iğneyemi başladın asprinde alıyormusun güzel annemiz dikkat et kendi,ne ve minik kızımıza valla içimden böle demek geldi hakkında hayırlısı olsun allaha emanet olun sen ve minik bebişin çokkkk öpüyorum seni opuyorumnanaktanŞeniz
Yok premete işle ilgili karışık durumlar var eve gelincede yemek, bulaşık falan zaman geçiyor.
senin hanileliğin beni daha çok umutlandırdı, inan en az senin kadar sevindim kendine çok ii bak sakın stres yapma canım öptm....
premete canım benim bende seni merak etmiştim sen üzülme sıkma canını sakın normel görünmemesi
ben doktorumu ilk hamileligimde aramıştım 2 hafta sonra gel daha rahat görürüz demişti ozaman gittigimde gördüm 6+5 günlüktü allahım seni bebeginle korusun ...
premetecim sen ve bebişin için dua edicem umarım herşey yolunda gider. sen d ebize dua et. çok sevindim gerçekten umut oldun ibizlere de. şimd yavaş yavaş sıra bize de gelecek dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?