ŞEYMACIM Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Yazdıklarını görünce gözlerime inanamadım tekrar tekrar okudum. Çok üzgünsün hiçbir söz derdine derman olmayacak. Bir de canı gönülden erkek istiyordun bu da üzüntünü arttırmıştır. Allah kızına sağlık mutluluk versin. Oğullarından aldığını ona versin. O da çok üzülmüş ben kardeş istemiyorum artık demiş ya o beni daha da çok etkiledi. Kendine ve kızına çok iyi bak. Çünkü o senin yaşadığın acının en yakın tanığı maalesef.
Sagol canim iyi niyetin icin, ben oglumun yerine sevecegim bir erkek evlat istiyordum ama tabiki bir kizim olsada onu cok severdim.
Icime dogmustu bir oglum daha olacagi , erkek oldugunu duydugumda iki kat üzüldüm.
Rabbim kizima uzun ömür versin onun acisini göstermesin bize.Onu cok seviyorum ve tek cocuk olarak büyümesine cok üzülüyorum.
Egerki olmazya bundan sonra bir daha hamile kalirsam uzun bir süre kizima söylemeyecegim cocugumun ikinci kez hevesi kursaginda kaldi.
Tekrardan bebegimi kaybedecegim aklimin ucundan bile gecmiyordu , keske hala karnimda olsaydida büyümeye devam etseydi.
İkinci döneme yoğun bir şekilde başladık. Toplantılar birbirine ekleniyor. Ama ben bu durumdan çok memnunum. Düşümeye pek fırsat kalmıyor.Hamileliği yarıladım diye düşünüyorum diğer taraftan da korkulu haftalara yaklaşıyorum diye kaygılanıyorum. Rabbim bütün hamilelere gönül rahatlığı versin de günler su gibi akıp geçsin sağlıkla bebeişlerimize kavuşalım.
ne mutlu sana. Rabbim bebeğine uzun,sağlıklı,hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah. Hangi şehirde hangi doktora gittin peki? Tavsiye edebilir misin? Aslında bende istanbulda ibrahim bildirici diye bir doktor vardı ona gittim maslakta. 6 ay sonra dedi. Erzurumdayım ben ona da gidince beklemelisin dedi 1 sene. Korktuk haliyle. Ne yapmalıyız bilmiyoruz. Rabbim bilir gerçi her şeyin en iyisini ama insan araştırmadan da yapamıyo işte..
ben izmirde prof sermet sağola gittim, hamilelik öncesinde alttan muayene etti, ilk doğumum suların erken gelmesi nedeniyle olmuştu, rahimağzında yetmezlik olup olmadığını kontrol etmişti, sınırdasın, dikiş atılıp atılmayacağına hamilelikte karar vereceğiz dedi, hamileliğin 19.haftasında rahim boyunu normal ultrasondan ölçtü ve dikişe gerek yok dedi. Doktoru tavsiye ederim çünkü panik biri değil, ben korkuyla şikayetlerimi dile getiriyordum, normal diyordu, ama öyle oturup uzun uzun muhabbet etmez, sana hayırlı vakitte sorunsuz bir hamilelik geçirmeni diliyorum
Geçen hafta doktora gittim. Erken doğumla bebeğini dünyaya getirdiğin için hem de sezeryanla 1 seneden önce kesinlikle yeni bir hamilelik önermiyorum dedi. Aksi halde bu hamileliğinde erken doğumla sonuçlanma olasılığı çook yüksekmiş.. çook üzüldüm. Bir de ona ağladım... Benim gibi erken doğum ve sezeryanla 1 seneden önce hamile kalıp sağlıklı bir şekilde yavrusunu kucağına alan arkadaşlar var mı? Doktora güvenmeli miyim?
canım ben melek oğlum sezeryanla dünyaya geldi ondan 7 ay sonra tekrar hamile kaldım düşük yaptım ama benim ondan öncesinde 3 düşüğüm daha olmuştu.düşükten 2 ay sonra kızıma hamile kaldım allah ıma şükür hiç problem olmadı.çevremde bu şekilde çok kişi var ama doktorlar önermiyolar.daha doğrusu içecek suyu olan ömrü olan geliyo dünyaya...
kesinlikle çok haklısın.. Doktor bana 2. Bir tramvayı kaldırablir misin diye sordu.. Bütün hayallerimi yıkan cümle bu oldu.. şimdi bana öyle geliyorki,benim başka bir bebeğim olmayacak. Kendimi böyle düşünmekten alıkoyamıyorum
kesinlikle çok haklısın.. Doktor bana 2. Bir tramvayı kaldırablir misin diye sordu.. Bütün hayallerimi yıkan cümle bu oldu.. şimdi bana öyle geliyorki,benim başka bir bebeğim olmayacak. Kendimi böyle düşünmekten alıkoyamıyorum
Tamam canım seni listeye eklerim. Yalnız sende dikkatimi çeken birşey var, ilk hamilelik mesajında da şimdi de sanki mutlu olmadığını hissettim. Haklısın tekrar hamile kalmak hiçbir şeyi çözmüyor, ne acını unutabiliyorsun ne de korkularını yenebiliyorsun ama herşeye rağmen içinde yeni bir can, yeni bir umut taşıyorsun. Yakında hareketlerini hissetmeye başlayacaksın belki o zaman ufaklık seni kendine getirir. Hadi neşelen biraz.
Canım niye bu kadar umutsuzsun tek tüple hamile kalan bir sürü kişi var hatta çoğu insan tek tüpünün kapalı olduğunu bilmiyor bile. Bitkisel kürleri hiç denedin mi, soğan suyunu dene istersen belki faydasını görürsün.
Canım geçmiş olsun. Belki de hayırlısı beklemendir. Belki şimdi yapılacak ufak bir işlem hamilelikte yaşayabileceğin büyük sıkıntıların önüne geçer. Her işte bir hayır vardır diyelim, geç olsun güç olmasın. Önce sen iyi ol da bebiş nasıl olsa zamanı gelince gelir.
selaam arkadaslar rabbim kismet ederse 10.03.2012 gunu yani36+1 de merhaba diycez, cinsiyetlerimiz erkek
ve. Ne tesadufki bu tarih cennetteki meleklerimin beklenen dogum tarihi
lutfen dua edin , bu sefer evlat acisiyla yanmasin yuregimmm:18:
SeLaam arkadaslar rabbim kismet ederse 10.03.2012 gunu yani36+1 de merhaba diycez, cinsiyetlerimiz erkek
Ve. Ne tesadufki bu tarih cennetteki meleklerimin beklenen dogum tarihi
Lutfen dua edin , bu sefer evlat acisiyla yanmasin yuregimmm:18:
SeLaam arkadaslar rabbim kismet ederse 10.03.2012 gunu yani36+1 de merhaba diycez, cinsiyetlerimiz erkek
korkuyorum çokhep bişey mi olacak die.her dr ultrasona koyduğunda yaa kalp atşını duyamazsam die.kendimi kaptırmamak için fazla konuşmuyorum hamileliğim üstüne.sonra sevindiğin zamanlar oğluma haksızlık yapıomuşum gbi gelio.korkudan başka bişi değil tekrar yıkılmak istemiyorum...çok korkuyorum
Rabbim bebegini size bagislasin insaallah canim, bu kez mutlu olacaksin rabbimin izniyle.
Banada dua et belki bende yillardir bekledigim mis kokulu bebegime kavusurum
Dua etmez olur muyum canım sen ve kızın sürekli aklımdasınız. Rabbim inşallah hasretini çektiğin bebeği uygun zamanda hayırlısıyla sana verir. Şükür yine çok şanslısın kızın seninle. Bir de onun olmadığını düşünsene hayat çekilmez olurdu.
PREMETE Maşallah oğluna koşturmaya başladı demek ki seni bilgisayara oturtmadığına göre. Sen onunla ilgilen için de gayet rahat olsun. Kaçırdığın hiçbir şey yok canım. Eline sağlık her şeyi hallediyorsun.
kızım büyüyor ben kilo alıyorumBacaklarıma kramp girmeye başladı doktor daha erken 24. haftada kalsiyuma başlayacağız dedi. Ama kramplar artacak diye korkuyorum.
Aramızda öğretmenler vardı bir sorum olacak. Nöbetten kaçıncı haftada düşüyoruz? Ayakta durmak yorucu olmaya başladı. Vakti gelince hemen bırakayım diye düşünüyorum.
Premete evet canim bende ayni seyi dusunuyodum artik tam zamani bdt haziran 4 zahmet olmazsa ekle guzellim hayirli olur insallah
.
Hep aynı tanıdık duygular tanıdık korkular. Bunlar sadece zamanla gebeliğin ilerlemesi ile biraz azalıyor ama tam olarak geçmesini hiç bekleme kucağına yavrunu almadan. Gerçi ondan sonra da başka başka endişeler başlıyor. Bunun adı annelik.korkuyorum çokhep bişey mi olacak die.her dr ultrasona koyduğunda yaa kalp atşını duyamazsam die.kendimi kaptırmamak için fazla konuşmuyorum hamileliğim üstüne.sonra sevindiğin zamanlar oğluma haksızlık yapıomuşum gbi gelio.korkudan başka bişi değil tekrar yıkılmak istemiyorum...çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?