Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Rabbim bebegini size bagislasin insaallah canim, bu kez mutlu olacaksin rabbimin izniyle.
Banada dua et belki bende yillardir bekledigim mis kokulu bebegime kavusurum

Son düzenleme:

ben izmirde prof sermet sağola gittim, hamilelik öncesinde alttan muayene etti, ilk doğumum suların erken gelmesi nedeniyle olmuştu, rahimağzında yetmezlik olup olmadığını kontrol etmişti, sınırdasın, dikiş atılıp atılmayacağına hamilelikte karar vereceğiz dedi, hamileliğin 19.haftasında rahim boyunu normal ultrasondan ölçtü ve dikişe gerek yok dedi. doktoru tavsiye ederim çünkü panik biri değil, ben korkuyla şikayetlerimi dile getiriyordum, normal diyordu, ama öyle oturup uzun uzun muhabbet etmez, sana hayırlı vakitte sorunsuz bir hamilelik geçirmeni diliyorum

çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.. Ibrahim bey de bana dikiş atılıp atılmayacağına ancak hamilelikte karar verebiliriz demişti. Hangi hastanede peki?

canım ben melek oğlum sezeryanla dünyaya geldi ondan 7 ay sonra tekrar hamile kaldım düşük yaptım ama benim ondan öncesinde 3 düşüğüm daha olmuştu.düşükten 2 ay sonra kızıma hamile kaldım allah ıma şükür hiç problem olmadı.çevremde bu şekilde çok kişi var ama doktorlar önermiyolar.daha doğrusu içecek suyu olan ömrü olan geliyo dünyaya...

kesinlikle çok haklısın.. Doktor bana 2. Bir tramvayı kaldırablir misin diye sordu.. Bütün hayallerimi yıkan cümle bu oldu.. şimdi bana öyle geliyorki,benim başka bir bebeğim olmayacak. Kendimi böyle düşünmekten alıkoyamıyorum

bu konuda içinden ne geliyorsa o şekilde yap, ama içini de ferah tutmaya ve olumlu düşünmeye çalış, sonuçta beynimize olumlu sinyaller göndermeliyiz. ben izmir egepol hastanesinde doğum yaptım

canım benim öyle düşünme ben 6.da kucağıma alabilmek nasip oldu ama hiçbirzaman olumsuz düşünmedim hep birgün benim çocuğum olacak diye inandım...şükürler olsun bak şimdi kızım sağlıkla kucağımda melek oğlum cennette ve şimdi yine bebek düşünüyorum ...allaha sığın içini ferah tut sanip olacak sanada inşallah...
bence kendini hamileliğe hazır hissetmende çok önemli doktorlar olasılıkları söylüyo...

Kendimi böyle düşünmekten alıkoyamıyorum. Aslında düşünce değil his.. Sanki hiç bebeğim olmayacak diye hissediyorum... Inşallah rabbim bana da diğer bütün melek annelerine de sağlıklı, sıhhatli uzun, hayırlı ömürlü evlatlar nasip eder inşallah...

Kizlar Nuraycimla görüstük Faceden hastaneden cikmis agrilari kesildi diye hersey yolunda cok sükür, yakinda kendiside yazacak sizlere ....

korkuyorum çokhep bişey mi olacak die.her dr ultrasona koyduğunda yaa kalp atşını duyamazsam die.kendimi kaptırmamak için fazla konuşmuyorum hamileliğim üstüne.sonra sevindiğin zamanlar oğluma haksızlık yapıomuşum gbi gelio.korkudan başka bişi değil tekrar yıkılmak istemiyorum...çok korkuyorum

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Denizim16[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]KIZ[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]04.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]11.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]15.03.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar bu aralar oğlum beni hiç bilgisayarın başına oturtmuyor, buraya yazacak fırsat bulamıyorum, atladığım birşey varsa kusura bakmayın.
Sinannuray artık listeye girme vakti gelmedi mi?

SeLaam arkadaslar rabbim kismet ederse 10.03.2012 gunu yani 36+1 de merhaba diycez, cinsiyetlerimiz erkek
Ve. Ne tesadufki bu tarih cennetteki meleklerimin beklenen dogum tarihi
Lutfen dua edin , bu sefer evlat acisiyla yanmasin yuregimmm:18:

selaam arkadaslar rabbim kismet ederse 10.03.2012 gunu yani 36+1 de merhaba diycez, cinsiyetlerimiz erkek
ve. Ne tesadufki bu tarih cennetteki meleklerimin beklenen dogum tarihi
lutfen dua edin , bu sefer evlat acisiyla yanmasin yuregimmm:18:

rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Sağlıkla kucağına inşallah ...

SeLaam arkadaslar rabbim kismet ederse 10.03.2012 gunu yani 36+1 de merhaba diycez, cinsiyetlerimiz erkek

Amin Allah yardımcın olsun. Sağlıklı sıhatli kavuş kuzucuğuna.

Ne güzelllll. Çok sevindim beklenen gün gelmiş heyecan dorukta inşallah sağ salim sorunsuz bir doğumla kucağına alacaksın oğluşunu. Dualarımız seni ve oğlunu sarıp sarmalayacak. O kadar rahat olacak ki sen bile inanamayacaksın. Sezaryen olacaksın bizleri unutmalütfennnnnn

Canım yaaa maalesef bzim hamileliklerimiz pek normal geçmiyor. Seni çok iyi anlıyorum korkular ağır basıyor ama elimizden geldiğince pozitif olmalıyız yoksa günler geçmek bilmez. Aynı korkuları ben de yaşıyorum. Hamilelikle ve bebekle ilgili neredeyse hiç konuşmuyorum buna eşim de dahil. Böyle çok rahatım. Baş başa kaldığımızda kızımla konuşuyorum bir de tekmelerini duyarsam dünyalar benim oluyor. İlerde hareketlerini hissedince daha rahat olacaksın inşallah.

Rabbim bebegini size bagislasin insaallah canim, bu kez mutlu olacaksin rabbimin izniyle.
Banada dua et belki bende yillardir bekledigim mis kokulu bebegime kavusurum

Dua etmez olur muyum canım sen ve kızın sürekli aklımdasınız. Rabbim inşallah hasretini çektiğin bebeği uygun zamanda hayırlısıyla sana verir. Şükür yine çok şanslısın kızın seninle. Bir de onun olmadığını düşünsene hayat çekilmez olurdu.

PREMETE Maşallah oğluna koşturmaya başladı demek ki seni bilgisayara oturtmadığına göre. Sen onunla ilgilen için de gayet rahat olsun. Kaçırdığın hiçbir şey yok canım. Eline sağlık her şeyi hallediyorsun.

Biz gayet iyiyiz. Kızım büyüyor ben kilo alıyorum Bacaklarıma kramp girmeye başladı doktor daha erken 24. haftada kalsiyuma başlayacağız dedi. Ama kramplar artacak diye korkuyorum.

Aramızda öğretmenler vardı bir sorum olacak. Nöbetten kaçıncı haftada düşüyoruz? Ayakta durmak yorucu olmaya başladı. Vakti gelince hemen bırakayım diye düşünüyorum.

Premete evet canim bende ayni seyi dusunuyodum artik tam zamani bdt haziran 4 zahmet olmazsa ekle guzellim hayirli olur insallah
.

Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeey topiğimizin ilk ikizleri geliyor. İnşallah oğullarım şimdi kucağımda, onları emziriyorum diye de yazacaksın buraya. Gerçi iki yaramazadan yazmaya fırsat bulabilecek misin bakalım. Dualarımız sizinle canım.

Kızına da sana da maşallah canım. Varsın bizim prenses güzel güzel büyüsün de sen kilo alıver nasıl olsa sonra verilir hoş ben hala doğum kilolarımı veremedim ama sen benden daha çok azimlisin. Bizi Tolgiş daha yürümüyor 5-6 adım atıyor o kadar. Kendisi biraz rahatına düşkün de :) Emekleyerek ve sıralayarak bütün evi kurcalayabildiği için yürümeye ihtiyaç duymuyor herhalde.

Premete evet canim bende ayni seyi dusunuyodum artik tam zamani bdt haziran 4 zahmet olmazsa ekle guzellim hayirli olur insallah
.

Hadi bakalım bismillah deyip ekliyorum. İnşallah bebeklerimiz listesine yazıldığın günleri de göreceğiz.

mrb arkadaşlar uzun zaman oldu buraya girmeyeli daha doğrusu kkyada.
girdim ve listeyi görfüm öle mutlu oldumki.
acılarımzıı payşatığım tüm arkadaşlarım bi baktımki bebeklerine kavuşmuş hatta ikinci yavrukuşlar yolda.
benim kızım 14 aylık oldu bile. onunla günler okadr yoğun geçiyoki pek bilgisayr başında olmaya da vakit kalmıyo.
szilerle takrardan sohbet etmek görüşmek isterim.
hepimizn bebişlerine sağlık versin Alalh, hamile olanalrala kolay doğumlar ve sağlıkla kavuşmak nasip olsun
ve tabi hamile olmayı üzüntülerini geride bıraklmak isteyenlere de müjdeli ahberler en yakın zamanda gelir inşallah.
hepinizi ve mis kokuluları çok öpüyorum.

Hep aynı tanıdık duygular tanıdık korkular. Bunlar sadece zamanla gebeliğin ilerlemesi ile biraz azalıyor ama tam olarak geçmesini hiç bekleme kucağına yavrunu almadan. Gerçi ondan sonra da başka başka endişeler başlıyor. Bunun adı annelik.

Minnak minnak çok sevindim arkadaşım. Benzer şeyler yaşadık seninle biliyorsun. İkiz için 36+1 süper bir hafta. Şimdiden tebrikler. İkizlerin bakımı için mutlaka en az iki yardımcı bulmanı öneririm bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…