Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

amin canım hep beraber inşallah...en hayırlı zamanda inş..umutla bekliyoruz seni.....

Premete cok sagol o listede ismimi gormek beni heyecanlandirdi insallah bi ust listede de gormek nasip olur. sudem gozun aydin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah boyle guzel haberler almaya devam ederiz

SUDEM Çok sevindim Allah tamamına erdirsin.

DEFNOSUM Moral bozmak yok. Gayet normal bir süreç yaşıyorsun. Bebiş seni üzmeyecek merak etme.

Haftalar ilerledikçe kayıp haftasına yaklaştıkça maalesef korkularım artıyor. İnşallah kızım bizi üzmeyecek sağ salim zamanında kucağımızda olacak .

Sudem gözün aydin Allah tamamina erdirsin gönlündeki cinsiyeti versin..
Defnosum ve Özlemimsin sizde üzülmeyin bu ay olmadiysa önümüzdeki aylar olur :)

Nuraycim merak etme o üst listedede göreceksin kendini 13 hafta sonra :)
Bu arada nasilsin bir sorun yoktur Insaallah..

Premete cok sagol o listede ismimi gormek beni heyecanlandirdi insallah bi ust listede de gormek nasip olur. sudem gozun aydin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah boyle guzel haberler almaya devam ederiz

saolun canlarım hayırlısıyla önce sizler zamanında hayırlı doğumlar yapın inşallah,sonra hepimiz inşallah...

şimdiden başladı korku ve ümit bi arada.....şimdi öncelik kalp atışını duyabilmek....hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin....

canlarım kırmızılar göründü kısmet olmadı bu ay...kısmet sonraki aylara inşallah...
inşallah canım en yakın ve hayırlı zamanda gelsin kuzun.......acve hurması denesene canım çocuk isteyenler için çok faydalı...ama sadece eyüpte felan bulunuyo yada nette sanırım...

Sudem gözün aydin Allah tamamina erdirsin gönlündeki cinsiyeti versin..
Defnosum ve Özlemimsin sizde üzülmeyin bu ay olmadiysa önümüzdeki aylar olur :)
canım allah razı olsun....rabbim sonunu görmeyi nasip etsin inşallah..
bu dünyada da anne olmayı tattırsın hepimize...

kızlar eltim 7 martta doğum yaptı çok tatlı bir kızı var görmeniz lazım....ınsanın alıp yiyesi gelir.....hepimizin de öyle tatlı bebişleri olsun inşallah...

İyi geceler arkadaşlar. Çok uzun bir süre oldu. Topiğe girmeyeli. Zeynepten hiç zaman kalmıyor bilgisayara oturmaya. Doğum iznim bitti işe başlayalı 2 ay oldu. bu sefer de ev iş tamamen koşturmaca oldu benim için. Kızım da alışamadı işe gitmeme. Eve gelince sürekli onunla ilgilenmek zorudayım. Uyunca ev işlerine vakit ayırayım derken günler hızla geçiyor işte.Aramıza birçok yeni arkadaşlar gelmiş. Allah sabırlar versin arkadaşlar. İçinizden umudu hiçbir zaman kaybetmeyin. Rabbim en kısa zamanda meleklerinizin kardeşlerini göbişlerinize kondursun. Hamiş arkadaşlara sağlıkla kucaklarına aldıkları günleri göstersin. MAP çok sevindim. Allah annesine babasına hayırlı evlat eylesin oğlunu. Sinannuray canım sana da çok sevindim. Allah kucağına aldığın günleri göstersin yavrunu. Miniminnak canım ikizlerimi kaybettiğimde tanışmıştık belki hatırlarsın. Rabbim meleklerinin kardeşlerini uzun ömürlü eylesin.

kızlar minnakmainnaktan haber var mı?...

beklenen doğum tarihi 10 mart tı yani bugün...

faceden yada telden felan görüşen var mı?...

miannakın ikiz oğluşları geldi mi?

Merhaba kizlar,

Uzun zamandir yazmadim buraya ama haberlerinizi aliyorum. Minnakminnak, guzel haberlerini bekliyoruz.

Sudem 34, cok tebrik ederim. Insallah cok rahat, cok guzel bir hamilelik gecirirsin bebegini de saglikla kucagina alirsin.

28mavi korkularin cok normal ama cok guzel olacak hersey, kontrol altindasin. Kizinin tekmelerinin keyfini cikar.

Ben son zamanlarda test sonuclariyla ugrasiyorum. Bitti artik, cok sukur temiz cikti hepsi ama ben de bitim. Pihti problemi cikmadi, bebegimin rahatsizliginin sebebi de genetik bir bozukluk olan kistik fibroz degilmis. Allah'a binlerce kez sukrediyorum ama bu sonuclari ogrenene kadar omrumden omur gitti. Sevinmem lazim ama aglayip duruyorum. Psikolojimi iyice bozdu bu testler. Simdilik neyse ki yapilacak test kalmadi. Ama yildim ben artik, cok yoruldum. 7.5 ay sonra tekrar hamile kalmak istiyorum, doktor onay verdi, 1 aydir korunmayi biraktim ama bu surec de bana iyi gelmedi. Bugun adet oldum ve birden yikti beni bu. Aslinda ilk ay diye umit baglamadigimi sanmistim ama bu surecten cok korktugumu anladm. Halbuki "Alah'im hayirlisiysa olsun" diye dua ettim, simdi bunun hayirlisi olabilecegine niye inanamiyorum! Bir de cok karamsarim, birdenbire umudumu kaybettim, cok kotu hissettim kendimi. Biliyorum nededini: Guzel kizima korunmayi biraktiktan 10 ay sonra hamile kalmistim. Hatta 6 ay sonunda hamile kalamayinca esimle muayene de olduk, testler yapildi. Cok sukur bisey cikmamisti. 3 ayri profesore gittim. Hepsi kendiliginden olmamasi icin bir sebep yok demislerdi, mudahale etmmeislerdi, 10. ayda da hamile kalmistim. Simdi umutsuz olmamin sebebi de bu. Zaten zor hamile kaliyorum bir de bunun sonrasi var, bir de "bende bu sans varken" diye dusunup duruyorum. Gecmisim umut vaadetmiyor gibi! Herseye, uzun aylar deneyip hamile kalamamayi goze almam lazim ama hic gucum yok! Bebegim olsun cok istiyorum ama. Adimi hamile adaylari listesine yazdirmayi cok istiyorum ama cok korkuyorum.

Delicezeutin yazılarını okurken sanki kendi gecmis yazılarımı okudum suan ki psikolojini okadar iyi anlıyorum ki testlerinin temiz çıkması çok güzel hamile kalınca sıkı takipler sorunsuz kucağına alırsın bu ay olmadı diye umutsuzluğa kapılma demekmiş hayırlısı buymuş geç olsun sağlıklı sorunsuz olsun.bizde yeni evlisine 1sene korunduk sonra bıraktık ama hamile kalamadım çok korkuyordum cocuğum olmayacak diye doktora gittim hersey normal olur dedi 1senede öyle bekledim iki sene üstüne hamile kalmış oldum kızımı kaybedince hemen bı bebeğim olsun istedim hep icimde bı korku tekrar geç hamile kalırsam bosuna kendimi zi üzülüyor stres. Yapıyoruz uç ay sonra hamileydim ama onuda kaybettim karar verdim bir seneden önce tekrar denemek yok ama icim icimi yedi ya geç olursa diye korktuğum gibi olmadı çok beklemedim sende kendine bosuna stres yapma zaten yeterince derdimiz var bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur Allah'ın izniyle rahat ol bu ay sıkı çalış mart ayının meyvesini alırsın:))bide düşünme kafandan atmaya bak onun stresiyle olmuyo

cok saol güzel duaların için....

Allah günahsız ağızla başkaları için yapılan duaları kabul edermiş....sen beni tanımadan böyle güzel dualar ettin...inşallah burda hepimizin birbirimize ettiği güzel dualar hem bu dünyada hem ahirette kabul olacak canım....

önceki aylarda bende çok üzüldüm kırmızıları gördükçe....ne kadar hemen istemiyoruz desekte ona adaklıyız bı kere olmayınca üzülüyoruz...
ama ümidini hiç kaybetme nolur....rabbim eninde sonunda nasip edecek diye düşün.....bazen diyorum ki belki hiç bi zaman nasip olmuyacak...o zamanda benim de imtihanım bu derim diyorum....ailemde abimlerin felan öyle sıkıntıları var ki.....çocukları var ama mutlu değiller onları görunce herşeyde bi hayır var diyorum.....allah çocuk vermiş ama mutluluk eksik.....görünce içim parçalanıyo onları...haftalarca kendime gelemiyorum....rüyalarıma giriyo düşün....yeğenimi düşünüyorum....bazen diyorum ben alıyım annelık yapıyım ona....

o yüzden rahat ol,sabırlı ol,ümitli ol....
MEVLAM GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.....

mesaj tekrarı olmuş özür....

Son düzenleme:

canım ben prof dr. yalçın kimyaya gittim kesinlikle tavsiye ediyorum.

arkadaşlar onca uğraştan sonra Allahın izniyle doğal yoldan hamileyim:)))şoktayım

Canım yazdığını görünce acaba hamilemi dedim sonrada yok ya tedaviyi bırakmıştı diye düşündüm Rabbim mükafat olarak hepimizi mucizeleriyle oldullendiriyo çok mutlu oldum Allah tamamını erdirsin bekleyen herkeze nasip etsin inşallah

Canım bu rahim duvarındaki kavitasyon pek çok kadında olabiliyormuş mesela eskiden kürtaj olmuşsan ona bağlı olabiliyormuş vs. yalnız kavitasyonun ne durumda olduğu önemliymiş mesela bazen rahimi bölen bir perde şeklinde olabiliyormuş o nedenle eşim görüntüyü görmediği için net birşey söyleyemiyor.

Sanırım kanaman ayın 13.'de başlamış bu durumda SAT 13 şubat oluyor. Normalde kaç günde bir adet oluyorsun ona göre beklenen adet tarihini hesaplayabilirsin. Bence kan testi için acele etme geç döllenme falan olursa kan testinde bile görünmeyebiliyor benim düşükle sonuçlanan hamileliğimde adetim geçince kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı ama hamileydim. İnşallah bu ay senden de güzel haber alırız.

Canım inşallah yakışıklı oğlumuzu bebeklerimiz listesine ekleyeceğiz. Şunun şurasında ne kaldı ki?

Canım kayıp haftası geldiğinde stresin etkisiyle garip durumlar oluşuyor, vücut sanki doğum yapacakmış gibi reaksiyonlar göstermeye başlıyor hazırlıklı ol ama o haftayı atlattıktan sonra insanda bir rahatlama oluyor. Bu haftayı atlattım ya artık zamanında doğum yaparım diye düşünüyorsun. Hele 30'lu haftaları bir gör bak nasıl ferahlayacaksın, zaten ondan sonra geri sayım başladığı için zaman su gibi geçiveriyor ve bir bakmışsın ki kızın kollarında.

canlarım kırmızılar göründü kısmet olmadı bu ay...kısmet sonraki aylara inşallah...

Hayırlısı olsun canım. Küçük abla bir ay daha bekleyecek anlaşılan.

Canım ilkinde geç hamile kaldın diye bunda da öyle olacak diye birşey yok ki. Emin ol çoğumuzun bebeği en umutsuz olduğumuz, en dibe vurduğumuz ayda geliverdi. Ne güzel testlerin temiz çıkmış bu bile o kadar iyi bir başlangış noktası ki. İstersen seni de müstakbel hamilelerimiz listesine ekleyeyim belki umut olur, belki uğurlu gelir.

arkadaşlar onca uğraştan sonra Allahın izniyle doğal yoldan hamileyim:)))şoktayım

Canım ben senin doğal yollarda hamile kalacağını adım gibi biliyordum hatta buraya bile yazmıştım yakında Maytap'tan hamilelik haberi alacağız diye. Gerçekten çok sevindim. Allah sağlıkla, zamanında kucağına aldığın günleri de göstersin. Hamileliğini yeni mi öğrendin, kaç haftalıksın şu an?

Gözün aydin canim senin adina cok sevindim Allah tamamina erdirsin, saglikli bir sekilde zamaninda ve saglikli dogum yapmani dilerim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…