Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Denizim16[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]10.03.2012[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]04.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]KIZ[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]11.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]15.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]09.04.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]11.04.2012[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Son düzenleme:

Dogru soyluyosun aslinda, bosuna uzuyorum kendimi sanki hic derdimiz yokmus gibi. Kaybettigim bebegimin acisi yeter zaten. Dusunmemeye, kendimi mesgul etmeye calisicam. Inan, gecen hafta test sonuclarini beklerken saniyeleri saydim, iste bile calisamadim. Neyse simdi yeni ay, yeni umut demek:) Allah hayirlisini versin diyorum yine de. Icim nasil yaniyor bebegim olsun diye, nasil sabirsizlaniyorum ama dogru zamanda versin Allah. Ama insallah o dogru zaman yakin zamandir:) Elimde degil, bir an once olsun istiyorum. Akil, mantik hepsini bir kenara koymustum ama oyle olmamaya calisiyorum. Beni burda anliyor olmaniz cok guzel cunku esim bile hakli olarak 'durduk yere' uzuldugumu soyluyor. Ama napiyim elimde olmuyor bazen. Sabir sabir ya sabir:) Sen de cok sıkıntı cekmissin, ama cok sukur simdi bebegini bekliyorsun. Insallah onun gelisini de kutluycaz burda:)Hep dua ediyorum senin icin.

Evet canim, Allah hayirlisini versin. Ben de bazi arkadaslarimi goruyorum cocuguna cok sert davranan ya da yeteri kadar ilgilenmeyen, cok kiziyorum onlara. Sanki benim cocugum olsa cok sansli olacakmis gibi geliyor. Zamanimi, hayatimi ona adamaya hazirim. Ama bilinmez tabi! Mutlaka benim de yanlislarim olacak. Ne bileyim...Hayirlisiyla olacak insallah.Olmamasi ihtimalini su anda dusunmek bile istemiyorum. Bir sure bir birakabilsem oluruna, iyi olacak... Sabredicez artik, napalim.

Canim bir de ben sana ozelden cevap atamiyorum. 100 cevap yazmam lazimmis, daha yazmamisim. Ama sagol soylediklerin icin. Zamanlamasi super oldu cunku haftasonu 2 haftaligina Turkiye'ye gelicem. Ankara kazan ben kepce ararim artik:)

Gordum canim, eklemissin adimi. Sagol. Bu bile umut verdi:) Hayirlisi olsun bakalim...

Son düzenleme:
SUDEM cim seni de tebrik ederim arkadaşım rabbimin izni ile sağlıkla zamanında kucaklarsın bebeğini inşallah.

SİNANNURAY oldu bu iş artık inşallah seni de bebeklerimiz listesinde yavrunla beraber göreceğiz haftan çok güzel bundan sonra korkma arkadaşım. Çok çektin mükafatını alırsın inşallah.

KIZLARR HERKESE MERHABA,

MAYTAP SENDEN O KADAR EMİNDİM Kİ :) TEKRAR HAYIRLI OLSUN.
BENİMM MALESEF MÜJDEM YOK BU AY ANCAK ŞÖYLE BİR DURUM VAR DÜN REGL OLDUM , GEÇEN AY YUMURTLAMAM 29'UNDA OLMUŞ YANİ MALESEF EŞİM 28İ AKŞAMI İSTANBULA GİTMİŞTİ 1 HAFTA YOKTU YANİ MANTIKEN TUTTURMAK MÜMKÜN
DEĞİLMİŞ .
BEN DE DÜN DOKTORA GİTTİM VE DOKTOR KONUSUNDA NET KARARIMI VERDİM ARTIK İÇİM ÇOK RAHAT ÇÜNKÜ GİTTİĞİM DOKTOR KESİNLİKLE 2 DOKTOR TAKİBİ İLE GİTMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ. BİRİ KENDİSİ DİĞERİ DE ANKARADAKİ 2 RİSKLİ GEBELİK PROFLARINDAN 2'Sİ BEN ZATEN ONLARA DA GİDİP BİRİNDE KARAR KILMIŞTIM.

artık bu ay bismillah diyip bu işi çok sıkı tutatacağım :) haıyırlısı allahtan artık. siz de dularınızı eksik etmeyin ne olur.

benden haberler bu kadar hepinizi çoook öpüyorum :)

premetciğim listeye beni 13/04/2012 olarak eklersen çok mutlu olurum

arkadaşlar onca uğraştan sonra Allahın izniyle doğal yoldan hamileyim:)))şoktayım

Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allahım bütün melek annelerine mucizeler yaşatsın inşallah. Bütün melek annelerinin kucağı çocuklarla dolsun inşallah.

teşekkürler ...tamamen aklımdan çıkardığım anda hamile kaldım..şaşkınım..Allah isteyen herkese versin....

evet doğal yoldan olabilir demiştin:))inşallah kucağımada alabilirim...dr.a gtmedim ama kan tahlıili 470 çıktı..doktora yarın gtcem..son adet tarihim 12 şubat

cok sevindim maytap! Allah buyuk, hic ummadigin anda verdi. Saglikli, guzel bir hamilelik gecirirsin, sonra da nur topu gibi bebisine kavusursun insallah. Allah yuzunu hep guldursun.

ben sana demedim miiii??? :)))))) çok sevindim maytapcım inşallah hep hayırlı haberlerini alacağız tebrikler tebrikler tebrikler

gözün aydın... Rabbim sıkıntısız bi şekilde, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

hepinize teşekkür ediyorum...hala şoktayım...kist var diye gttim kan testi yaptırmam söylendi ve hamile olduğumu öğrendim...allahım çok büyük..hala inanamıyorumki......

arkadaşlar onca uğraştan sonra Allahın izniyle doğal yoldan hamileyim:)))şoktayım
canım gözün aydın...beraberiz inşallah...aramızda 1 hafta var.....

SUDEM cim seni de tebrik ederim arkadaşım rabbimin izni ile sağlıkla zamanında kucaklarsın bebeğini inşallah.

saol canım.....amin diyorum güzel duan için...

premete canım bendeha 6 olmadım canım 5+3 üm daha

canım gözün aydın...beraberiz inşallah...aramızda 1 hafta var.....

saol canım.....amin diyorum güzel duan için...

premete canım bendeha 6 olmadım canım 5+3 üm daha

Canım 5+1'de 6. haftanın içine girmiş oluyorsun. Listeyi hamilelerimizin içinde olduğu haftaya göre tutuyorum. Bu arada ticker çok yakışmış

Canım 5+1'de 6. haftanın içine girmiş oluyorsun. Listeyi hamilelerimizin içinde olduğu haftaya göre tutuyorum. Bu arada ticker çok yakışmış

saolasın ...zaman çok hızlı geçmiş......

Canım sonucum çıktı, PC sonucum çıktı.
TANI: Yüksek östrojenik aktivite gösteren endometrium. P/C

yazıyor... Progestan verdi doktor 3 ay kullan dedi.. Rica etsem eşine sorarmısın bu ilacı kullanırken hamile kalabilirmiyim... Birde Doktor 5 gün mü 15 günmü kullan dedi tam anlayamadım, aslında heycandan çokda dinleyemedim, nette okdar okumuştumki rahim kanseri de böyle başlıyor falan diye korkarak girmiştim doktorun yanına, birde reçeteye yazmıştır diye doktordan çıkınca tekrar dönüp sormadım ama eczacıda sadece sabah akşam 1 tane alacaksınız diyince :S Acaba beklemelimiyim yoksa hemen bebiş çalışmasına başlamalımıyım ?? İlacı 2 gündür alıyorum ve çok şükür lekelenmelerimde kesildi de.. :44:

Kavite için doktor bişey demedi, yanlış görünmüş olabilir dedi, 1 hafta önceki tv usg de normal endometrium yazıyor da, bende çok üstüne durmadım, belkide rahim kalınlaştığı ve kanamam olduğu için yanlış görmüştür, olabilirmiki canım :44:

Kavite için doktor bişey demedi, yanlış görünmüş olabilir dedi, 1 hafta önceki tv usg de normal endometrium yazıyor da, bende çok üstüne durmadım, belkide rahim kalınlaştığı ve kanamam olduğu için yanlış görmüştür, olabilirmiki canım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…