15 mart...
Bebeğimi kaybedeli 3 yıl oldu
Koskoca 3 yıl...
1 gün bile aklımdan çıkmayan bebeğim, canım bebeğim, biliyorsun değil mi çok seviyorum seni...
15 mart...
Koskoca 3 yıl...
1 gün bile aklımdan çıkmayan bebeğim, canım bebeğim, biliyorsun değil mi çok seviyorum seni...
arkadaşlar onca uğraştan sonra Allahın izniyle doğal yoldan hamileyim:)))şoktayım
Geçen hafta doktora gittim. Erken doğumla bebeğini dünyaya getirdiğin için hem de sezeryanla 1 seneden önce kesinlikle yeni bir hamilelik önermiyorum dedi. Aksi halde bu hamileliğinde erken doğumla sonuçlanma olasılığı çook yüksekmiş.. çook üzüldüm. Bir de ona ağladım... Benim gibi erken doğum ve sezeryanla 1 seneden önce hamile kalıp sağlıklı bir şekilde yavrusunu kucağına alan arkadaşlar var mı? Doktora güvenmeli miyim?
Çarşamba günü kontrolümüz vardı. Bebiş 680 gram olmuş. Kan akışı gayet güzel. Rahim ve rahim ağzı iyi. Madalyonun bir yüzü böyle diğer yüzünde ise maalesef plesantada küçük bir alanı var. İğne kullanmaktan başka yapılacak bir şey yokmuş. Rahmi rahatlatmak ve olası kasılmaları önlemek için magnezyuma başlanacak. Bir de benim karnımın bir tarafı diğer tarafına göre daha şiş. Bu görüntü itibariyle kesin olmamakla birlikte kalp şeklinde rahmin göstergesiymiş. Erken doğumu tetikleyen faktörlerden biriymiş. İlk hedef 28., ikinci hedef 32., inşallah 36. haftayı da görebileceğimizi söyledi doktor. Şimdiden böyle hedefler konması beni korkuttu. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah'a sığınmaktan başka çare yok.
MAYTAP Allah tamamına erdirsin canım.
OLEY OLEY . MAYTAP arkadaşım çok güzel bir haber bu. Çok sevindim inan. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin.
Allah nazarlardan korusun seni.
SUDEM ve MAYTAP hamileliginiz hayirli olsun...Allah saglikla hayirla hamileliginizi carcabuk bitirip bebeklerinizi kucagiza almayi nasip etsin insallah...Darisi diger arkadaslarimiza...
Çarşamba günü kontrolümüz vardı. Bebiş 680 gram olmuş. Kan akışı gayet güzel. Rahim ve rahim ağzı iyi. Madalyonun bir yüzü böyle diğer yüzünde ise maalesef plesantada küçük bir alanı var. İğne kullanmaktan başka yapılacak bir şey yokmuş. Rahmi rahatlatmak ve olası kasılmaları önlemek için magnezyuma başlanacak. Bir de benim karnımın bir tarafı diğer tarafına göre daha şiş. Bu görüntü itibariyle kesin olmamakla birlikte kalp şeklinde rahmin göstergesiymiş. Erken doğumu tetikleyen faktörlerden biriymiş. İlk hedef 28., ikinci hedef 32., inşallah 36. haftayı da görebileceğimizi söyledi doktor. Şimdiden böyle hedefler konması beni korkuttu. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah'a sığınmaktan başka çare yok.
SUDEM ve MAYTAP hamileliginiz hayirli olsun...Allah saglikla hayirla hamileliginizi carcabuk bitirip bebeklerinizi kucagiza almayi nasip etsin insallah...Darisi diger arkadaslarimiza...
Canım sonucum çıktı, PC sonucum çıktı.
TANI: Yüksek östrojenik aktivite gösteren endometrium. P/C
yazıyor... Progestan verdi doktor 3 ay kullan dedi.. Rica etsem eşine sorarmısın bu ilacı kullanırken hamile kalabilirmiyim... Birde Doktor 5 gün mü 15 günmü kullan dedi tam anlayamadım, aslında heycandan çokda dinleyemedim, nette okdar okumuştumki rahim kanseri de böyle başlıyor falan diye korkarak girmiştim doktorun yanına, birde reçeteye yazmıştır diye doktordan çıkınca tekrar dönüp sormadım ama eczacıda sadece sabah akşam 1 tane alacaksınız diyince :S Acaba beklemelimiyim yoksa hemen bebiş çalışmasına başlamalımıyım ?? İlacı 2 gündür alıyorum ve çok şükür lekelenmelerimde kesildi de.. :44:
15 mart...
Koskoca 3 yıl...
Bebeğimi kaybedeli 6 ay oldu, erken doğum ve preeklampsi yüzünden. Şimdi ikinci bebeğime hazırlanıyorum, çok da istiyorum. Ama bazen ilk çocuğuma ihanet ediyormuşum gibi geliyor. Hala kaybettiğimi geri istiyorum. Bir yanım yeni bir bebeği çok arzuluyor, bir yanım da hala hazır değil gibi.
arkadaşlar ptsi kese görmeye gtcem....dua edin lütfen...kalp atımı için erken daha galiba...
birde biliyorsunuz benim eşimin sonuçları çok kötüydü sayı az ileri hareket 0 hatta morfoloji%1...şimdi çok korkuyorum çünkü kadınlar kulubünden araşştırdığım kadarıyla morfoloji düşük olunca bebek ya düşmüş yada hiç kalp atımı lınmamış((Allaha sığınmaktan başka çarem yok...ama çok tedirginim
birde dr. bana hem corasprin hemde clexan verdi...herikisini birlikte kulanan varmı???
SİNANNURAY oldu bu iş artık inşallah seni de bebeklerimiz listesinde yavrunla beraber göreceğiz haftan çok güzel bundan sonra korkma arkadaşım. Çok çektin mükafatını alırsın inşallah.
15 mart...
Koskoca 3 yıl...
Allah Melek annelerine sabır versin. Dayanma gücü versin. Meleklerimiz hep aklımızda. Başın sağolsun.
evet koskoca 3 yılheran, hergün yeniden kanayan koca bir yara, son nefesimizi verinceye kadar bitmeyecek bir hasret.
allah hepimize sabır versin.
Melekcim Allah sonsuz hayatta kocaman bir aile olarak yaşamayı nasip etsin.
Sağolun arkadaşlar , Allah hepimize sabır versin.Allah sabrini arttırsın 3 yıl değil 13 yıl gecsede aklımızdan çıkmaları mümkün değil gün geçtikçe özlemleri büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?