Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

15 mart...
Bebeğimi kaybedeli 3 yıl oldu
Koskoca 3 yıl...
1 gün bile aklımdan çıkmayan bebeğim, canım bebeğim, biliyorsun değil mi çok seviyorum seni...

15 mart...
Koskoca 3 yıl...
1 gün bile aklımdan çıkmayan bebeğim, canım bebeğim, biliyorsun değil mi çok seviyorum seni...

Allah Melek annelerine sabır versin. Dayanma gücü versin. Meleklerimiz hep aklımızda. Başın sağolsun.

15 mart...
Koskoca 3 yıl...

evet koskoca 3 yıl heran, hergün yeniden kanayan koca bir yara, son nefesimizi verinceye kadar bitmeyecek bir hasret.

allah hepimize sabır versin.

arkadaşlar onca uğraştan sonra Allahın izniyle doğal yoldan hamileyim:)))şoktayım

OLEY OLEY . MAYTAP arkadaşım çok güzel bir haber bu. Çok sevindim inan. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin.
Allah nazarlardan korusun seni.

Son düzenleme:
Çarşamba günü kontrolümüz vardı. Bebiş 680 gram olmuş. Kan akışı gayet güzel. Rahim ve rahim ağzı iyi. Madalyonun bir yüzü böyle diğer yüzünde ise maalesef plesantada küçük bir alanı var. İğne kullanmaktan başka yapılacak bir şey yokmuş. Rahmi rahatlatmak ve olası kasılmaları önlemek için magnezyuma başlanacak. Bir de benim karnımın bir tarafı diğer tarafına göre daha şiş. Bu görüntü itibariyle kesin olmamakla birlikte kalp şeklinde rahmin göstergesiymiş. Erken doğumu tetikleyen faktörlerden biriymiş. İlk hedef 28., ikinci hedef 32., inşallah 36. haftayı da görebileceğimizi söyledi doktor. Şimdiden böyle hedefler konması beni korkuttu. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah'a sığınmaktan başka çare yok.

MAYTAP Allah tamamına erdirsin canım.

Bebeğimi kaybedeli 6 ay oldu, erken doğum ve preeklampsi yüzünden. Şimdi ikinci bebeğime hazırlanıyorum, çok da istiyorum. Ama bazen ilk çocuğuma ihanet ediyormuşum gibi geliyor. Hala kaybettiğimi geri istiyorum. Bir yanım yeni bir bebeği çok arzuluyor, bir yanım da hala hazır değil gibi.

Ben de erken doğum yaptım, 27 haftalık. Önce bana da bütün doktorlar en az bir sene diyorlardı. Genetik testlerimin sonuçları çıktıktan sonra doğumdan 9 ay sonra hamile kalmama izin verdiler.

SUDEM ve MAYTAP hamileliginiz hayirli olsun...Allah saglikla hayirla hamileliginizi carcabuk bitirip bebeklerinizi kucagiza almayi nasip etsin insallah...Darisi diger arkadaslarimiza...

Masallah kocaman olmus kucuk cimcime. Icini ferah tut canim. Ufak tefek seyler olur, cok sukur kan akisi guzelmis, buyumesi, gelismesi de iyidir. Aslinda her hamilelikte olan seyler bunlar ama iste surekli diken ustundesin, cok normal boyle hissetmen de. Ama icini cook rahat tut. Guzel guzel buyuyor bebegin. Insallah 32'ye de geleceksin 36'ya da. Senin rahat olman da bebegin icin onemli.

OLEY OLEY . MAYTAP arkadaşım çok güzel bir haber bu. Çok sevindim inan. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin.
Allah nazarlardan korusun seni.

MAYTAP Allah tamamına erdirsin canım.[/QUOTE]

SUDEM ve MAYTAP hamileliginiz hayirli olsun...Allah saglikla hayirla hamileliginizi carcabuk bitirip bebeklerinizi kucagiza almayi nasip etsin insallah...Darisi diger arkadaslarimiza...

çok çok teşekkür ederim...dularınızı bekliyorum...isteyen herkes versin Allah..

arkadaşlar ptsi kese görmeye gtcem....dua edin lütfen...kalp atımı için erken daha galiba...
birde biliyorsunuz benim eşimin sonuçları çok kötüydü sayı az ileri hareket 0 hatta morfoloji%1...şimdi çok korkuyorum çünkü kadınlar kulubünden araşştırdığım kadarıyla morfoloji düşük olunca bebek ya düşmüş yada hiç kalp atımı lınmamış((Allaha sığınmaktan başka çarem yok...ama çok tedirginim
birde dr. bana hem corasprin hemde clexan verdi...herikisini birlikte kulanan varmı???

allah yardımcınız olsun 28mavi..inşallah 36-hatta 37-38.haftalarıda görürüsün.dualarımız seninle

saol canım...amin inşallah hepimizin bebişi olsun

Canım eşimin branşı kadın doğum değil o yüzden hatalı birşey söyleyip seni yanlış yönlerdirmek istemedi.

15 mart...
Koskoca 3 yıl...

Melekcim Allah sonsuz hayatta kocaman bir aile olarak yaşamayı nasip etsin.

Canım biz riskli gebeleriz o yüzden hamileliğimiz süreç odaklı değil, sonuç odaklı olarak yaşamamız çok normal. Önüne hedefler konulması seni korkutmasın emin ol o hedefler korkudan çok motivasyon sağlıyor. Çok şükür ki doppler sonucunda direnç çıkmamış demek ki iğne dozu yeterli geliyor ve zaten bu haftaki doppler sonucu ileriki haftaların habercisi oluyor. Benim 24. hafta dopplerimde direnç çıkmıştı sonra da artarak devam etti. Maşallah bebeğinin gelişimi de çok iyiymiş. İnşallah diğer konular da korktuğun sıkıntılara neden olmaz.

Biz melek anneleri bu ikilemi sürekli yaşıyoruz. Hamile kalırsın sevinince meleğine ihanet ediyormuş gibi hisseder üzülürsün, üzülünce karnındaki bebeğe haksızlık ediyormuş gibi düşünüp yine üzülürsün. Velhasıl bizim her sevincimizin içinde biraz hüzün, biraz pişmanlık vardır. Hepimiz yeniden kaybettiğimiz bebeğimize kavuşmak istedik sırf o yeniden gelebilsin diye bir an önce hamile kalmak istedik. Onun geri gelmeyeceğini kabullenmek zor oluyor. Bu hissettiklerin çok normal şeyler. Hamilelik için kendini tam hazır hissetmen ümkün değil. İnsanın kafasında bu kadar endişe ve soru işareti varken zaten tam olarak hazır olamıyorsun o yüzden bebek çalışmalarını erteleme derim ben.

Canım dularımız seninle ve bütüün hamile melek anneleriyle. Sen de ne olur olumsuz şeylere odaklanıp kendini boş yere üzme. Allah seni bir mucizeye layık gördü böyle düşün. Ben de hem iğne hem de coraspin kullandım zaten genelde ikisine birden başlanıyor.

SİNANNURAY oldu bu iş artık inşallah seni de bebeklerimiz listesinde yavrunla beraber göreceğiz haftan çok güzel bundan sonra korkma arkadaşım. Çok çektin mükafatını alırsın inşallah.

İnşallah canım haftam ilerledikçe umudum artıyor 34. Haftayı da ggecersem hersey çok güzel olacak gibi Rabbim hepimizin çektiklerinin mükafatını veriyor yavaş yavas

15 mart...
Koskoca 3 yıl...

Allah sabrini arttırsın 3 yıl değil 13 yıl gecsede aklımızdan çıkmaları mümkün değil gün geçtikçe özlemleri büyüyor

Stres yapma sakın bak hepimiz sorunlu geçiriyoruz hamileliklerimizi bizim payımıza hep sabır düşüyor ama hedef koyulmasından korkkma bende hep hedeflerle ilerliyorum ve hep bı sonraki haftaya ilerleyecegimi düşünüyorum sende beklentini yüksek tut ben çok etkisi olduguna inanıyorum

Allah Melek annelerine sabır versin. Dayanma gücü versin. Meleklerimiz hep aklımızda. Başın sağolsun.

evet koskoca 3 yıl heran, hergün yeniden kanayan koca bir yara, son nefesimizi verinceye kadar bitmeyecek bir hasret.

allah hepimize sabır versin.

Melekcim Allah sonsuz hayatta kocaman bir aile olarak yaşamayı nasip etsin.

Allah sabrini arttırsın 3 yıl değil 13 yıl gecsede aklımızdan çıkmaları mümkün değil gün geçtikçe özlemleri büyüyor
Sağolun arkadaşlar , Allah hepimize sabır versin.

Premete canım bu ay da hamile kalamadım. Bakalım ne zaman gelecek yeni bir bebiş.3. ay çalışmalara devam, beklenen adet tarihi 16 nisan 2012.

Size bu satirlari rabbimin eemaneti. Tatli kuzularimin yanindan yaziyorum
Cooook sukur rabbime ayin. 9 da ogluslarimiza. Kavustuk
Herkese cok selam
Eren & eymenin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…