Gözünüz aydin canim Rabbim Ogullarina hayirli uzun ömür versin, bundan sonra hep mutlu olun 4 kisilik ailenizle :))Size bu satirlari rabbimin eemaneti. Tatli kuzularimin yanindan yaziyorum
Cooook sukur rabbime ayin. 9 da ogluslarimiza. Kavustuk
Herkese cok selam
Eren & eymenin annesi
Canım eşimin branşı kadın doğum değil o yüzden hatalı birşey söyleyip seni yanlış yönlerdirmek istemedi.
Melekcim Allah sonsuz hayatta kocaman bir aile olarak yaşamayı nasip etsin.
Canım biz riskli gebeleriz o yüzden hamileliğimiz süreç odaklı değil, sonuç odaklı olarak yaşamamız çok normal. Önüne hedefler konulması seni korkutmasın emin ol o hedefler korkudan çok motivasyon sağlıyor. Çok şükür ki doppler sonucunda direnç çıkmamış demek ki iğne dozu yeterli geliyor ve zaten bu haftaki doppler sonucu ileriki haftaların habercisi oluyor. Benim 24. hafta dopplerimde direnç çıkmıştı sonra da artarak devam etti. Maşallah bebeğinin gelişimi de çok iyiymiş. İnşallah diğer konular da korktuğun sıkıntılara neden olmaz.
Biz melek anneleri bu ikilemi sürekli yaşıyoruz. Hamile kalırsın sevinince meleğine ihanet ediyormuş gibi hisseder üzülürsün, üzülünce karnındaki bebeğe haksızlık ediyormuş gibi düşünüp yine üzülürsün. Velhasıl bizim her sevincimizin içinde biraz hüzün, biraz pişmanlık vardır. Hepimiz yeniden kaybettiğimiz bebeğimize kavuşmak istedik sırf o yeniden gelebilsin diye bir an önce hamile kalmak istedik. Onun geri gelmeyeceğini kabullenmek zor oluyor. Bu hissettiklerin çok normal şeyler. Hamilelik için kendini tam hazır hissetmen ümkün değil. İnsanın kafasında bu kadar endişe ve soru işareti varken zaten tam olarak hazır olamıyorsun o yüzden bebek çalışmalarını erteleme derim ben.
Canım dularımız seninle ve bütüün hamile melek anneleriyle. Sen de ne olur olumsuz şeylere odaklanıp kendini boş yere üzme. Allah seni bir mucizeye layık gördü böyle düşün. Ben de hem iğne hem de coraspin kullandım zaten genelde ikisine birden başlanıyor.
canım inşallah güzel olacak sonun....o kadar çok istiyorum ki kuzuna kavuşmanı...inşallah sağlıkla kavuş...İnşallah canım haftam ilerledikçe umudum artıyor 34. Haftayı da ggecersem hersey çok güzel olacak gibi Rabbim hepimizin çektiklerinin mükafatını veriyor yavaş yavas
Size bu satirlari rabbimin eemaneti. Tatli kuzularimin yanindan yaziyorum
Herkese cok selam
Eren & eymenin annesi
Allah ana li babali büyütsün hayırlı uzun ömürler versin çok. Sevindim darısı bizim basimizaSize bu satirlari rabbimin eemaneti. Tatli kuzularimin yanindan yaziyorum
Herkese cok selam
Eren & eymenin annesi
Herkese cok selam
Eren & eymenin annesi
size bu satirlari rabbimin eemaneti. Tatli kuzularimin yanindan yaziyorum
cooook sukur rabbime ayin. 9 da ogluslarimiza. Kavustuk
herkese cok selam
eren & eymenin annesi
arkadaşlar ptsi kese görmeye gtcem....dua edin lütfen...kalp atımı için erken daha galiba...
birde biliyorsunuz benim eşimin sonuçları çok kötüydü sayı az ileri hareket 0 hatta morfoloji%1...şimdi çok korkuyorum çünkü kadınlar kulubünden araşştırdığım kadarıyla morfoloji düşük olunca bebek ya düşmüş yada hiç kalp atımı lınmamış((Allaha sığınmaktan başka çarem yok...ama çok tedirginim
birde dr. bana hem corasprin hemde clexan verdi...herikisini birlikte kulanan varmı???
arkadaşlar ptsi kese görmeye gtcem....dua edin lütfen...kalp atımı için erken daha galiba...
birde biliyorsunuz benim eşimin sonuçları çok kötüydü sayı az ileri hareket 0 hatta morfoloji%1...şimdi çok korkuyorum çünkü kadınlar kulubünden araşştırdığım kadarıyla morfoloji düşük olunca bebek ya düşmüş yada hiç kalp atımı lınmamış((Allaha sığınmaktan başka çarem yok...ama çok tedirginim
birde dr. bana hem corasprin hemde clexan verdi...herikisini birlikte kulanan varmı???
minnak minnak canım gözün aydın seninde allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
nuraycım sanada kocaman maşallahhhhhh subanallahhh allahım sen çok büyüksün ya rabbiiimmmmm....bütün melek annelerini güldürsün inşallahhhhh...
Herkese cok selam
Eren & eymenin annesi
Arkadaşlar iyi dilekleriniz dualarınız için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum.
MAYTAP Allah tamamına erdirsin canım. Artık hafta hafta büyüyecek senin de umutların inşallah. Ne kadar sıkıntı çektin ma rabbim hiç beklemediğin anda yüzünü güldürdü. Allah büyük.
MİNNAK MİNNAK Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin. Darısı başımıza.
SİNANNURAY Maşallah bu aşamaya geldin. İnşallah sıkıntılı günleri geride bıraktın. Geri sayım başladı bile. Ben de otuzlu haftalara gelsem çabucak rahatlayacağım biraz. Ama elden bir şey gelmiyor sabır sabırrrr.
PREMETE 24. haftanda direnç çıktı demişsin ama ben anlayamadım tam olarak bu durumu. Benim plezantamda bir kanama alanı var maalesef. İnşallah kanama olmaz plezantam kızımı taşır bizi üzmez. Riskili olduğumuz doğru ama ben elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyordum iğnelere alıştım gayet güzel gidiyorduk ama doktorun söylemi bizi daha doğrusu beni allak bullak etti. Eşim yine çok pozitif. Ben de elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'ın takdiri diyerek kendimi rahatlatıyorum artık. Zaman geçmek bilmiyor benim için okul meşgmul ediyor ama aynı zamanda çok stresli. Stres şu dönemi etkilemez mi? Sen yanılmıyorsam 20. haftadan ititbaren evdeydin. Raporu Fuat Bey mi vermişti. Benim için hiç rapor düşünmüyor. Normal yaşantına devam et, hareketsiz kalma, yürüyüş yap diyor.
Az önce evim güzel evim programını izliyordum. Evi dekore edilen kadının oğlu 31 yıl önce 5 yaşındayken balkondan düşerek ölmüş. Kadın hala oğlundan ağlayarak bahsediyor. Başucumda resmi var her gece ona o gün yaşadıklarımı anlatıyorum, her gün onunla konuşuyorum, hepinizde oğlumu görüyorum diyor. Nasıl kötü oldum bir de ölen oğlunun adı Tolgaymış onu söyleyince koptum zaten. Evlat acısı üzerinden kaç yıl geçerse geçsin ilk günkü gibi insanın yüreğini yakıyor. Bir de yeniden anne olan arkadaşlarım da öyle hissediyor mu bilmiyorum ama ben oğlumu kaybetmekten paranoyaklık derecesinde korkuyorum. Kafamda sürekli felaket senaryoları var. Mesela camdan dışarı bakıyoruz ya cam açılverirse Tolga düşüp ölürse diye ya da evde benim bir boş anımda bir mobilyayı falan devirip altında kalır ölürse diye düşünüyorum bunun gibi pek çok şey işte. Bunun yanı sıra ben ölürsem oğlum ne olur korkusu da yaşıyorum. Mesela sandalyeye çıkıp üst raftan birşey alırken ya ben düşüp ölürsem Tolga ne yapar, babası eve dönünceye kadar evde aç susuz ağlar diye düşünüyorum. İnsan bir kere evlat acısını tadınca ne kadar korkak oluyor. Şu an için kendimi dizginlemeye çalışıyorum bu korkular günlük yaşantımı etkilemiyor ama biliyorum ki bunun bir tık ötesi psikolojik rahatsızlık. Allah bizi acımızı unutturacak yeni acılarla sınamasın.
yüce rabbim uzun ömürler versin yavrularına :))Size bu satirlari rabbimin eemaneti. Tatli kuzularimin yanindan yaziyorum
Herkese cok selam
Eren & eymenin annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?