Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Size bu satirlari rabbimin eemaneti. Tatli kuzularimin yanindan yaziyorum
Cooook sukur rabbime ayin. 9 da ogluslarimiza. Kavustuk
Herkese cok selam
Eren & eymenin annesi
Gözünüz aydin canim Rabbim Ogullarina hayirli uzun ömür versin, bundan sonra hep mutlu olun 4 kisilik ailenizle :))

Sağooll canımm..

İnşallah canım haftam ilerledikçe umudum artıyor 34. Haftayı da ggecersem hersey çok güzel olacak gibi Rabbim hepimizin çektiklerinin mükafatını veriyor yavaş yavas
canım inşallah güzel olacak sonun....o kadar çok istiyorum ki kuzuna kavuşmanı...inşallah sağlıkla kavuş...

Herkese cok selam
Eren & eymenin annesi

canım isimleri çok çok güzel....eren ismine eşim bayılır,,,eymen ismine ben bayılıyorum....

MİNNAK MİNNAK arkadaşım analı babalı büyüsünler inşallah seninle aynı zamanlarda ikizlerimizi aynı nedenden dolayı kaybettik bak yine aynı zamanlarda yavrularımıza kavuştuk. Rabbim neylerse güzel eyler.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Denizim16[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]04.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]KIZ[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD][/TD]
[TD]06.09.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]09.04.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]11.04.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]13.04.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]16.04.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Minnakminnak gözünüz aydın. Allah yavrularını sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.

size bu satirlari rabbimin eemaneti. Tatli kuzularimin yanindan yaziyorum
cooook sukur rabbime ayin. 9 da ogluslarimiza. Kavustuk
herkese cok selam
eren & eymenin annesi

rabbim kuzucukları hayırlı,sağlıklı uzzuuuuuuuun bir ömür nasip etsin inşallah. çok sevindim. Gözün aydın. Darısı başımıza inşallah.maşallah suphanallah....

maytap canımmm cokk ama cok sevindim..
uzun zamandır uğramıyordum oğlanı uyuttum şöyle bir gezineyim derken yazını gördüm..
tebrik ederim rabbim sağlıklı ve hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin inşallahhh..olumsuz hiçbirşeyi aklına getirme olumlu düşün sürekli ayrıcada k.k,da öyle olumsuz şeyleri okuma lütfen insanın ister istemez moreli bozuyor ve aklının bir köşesinde o soru işaretleri deli ediyor...
bende coraspin ve clexsan 0.4 kullandım bütün hamilelik boyunca korkma kullan cok faydası olucaktır...

bu arada yeni doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepimize....

darısı hamişlerimize ve bütün anne olmak isteyen arkadaşlarıma olsun..

canımmmm çok sevindim allahım sağlıkla tamamına erdirsin canım bende kullandım clexane 0.2 ve aspirin...allahım çok büyük güldürecek hepimizi...

minnak minnak canım gözün aydın seninde allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

nuraycım sanada kocaman maşallahhhhhh subanallahhh allahım sen çok büyüksün ya rabbiiimmmmm....bütün melek annelerini güldürsün inşallahhhhh...

Buu sefer olacak gibi değilim canım benim acılarım hasretim hafifleyecek hepimiz teker teker meleklerimizin kardeşlerini kucakliycaz

Herkese cok selam
Eren & eymenin annesi

Gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Listemizin ilk ikizleri senin oğluşlar oldu. Allah nazradan saklasın

Erenle & Eymen deyince yüyeyim sizladı.

Benimde Erdemle&Egemenin var. Allahım onları ahirette büyütmeyi nasip etsin inşallah. Onları düşününce yüreğim dayanmıyor.

Arkadaşlar iyi dilekleriniz dualarınız için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum.

MAYTAP Allah tamamına erdirsin canım. Artık hafta hafta büyüyecek senin de umutların inşallah. Ne kadar sıkıntı çektin ma rabbim hiç beklemediğin anda yüzünü güldürdü. Allah büyük.

MİNNAK MİNNAK Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin. Darısı başımıza.

SİNANNURAY Maşallah bu aşamaya geldin. İnşallah sıkıntılı günleri geride bıraktın. Geri sayım başladı bile. Ben de otuzlu haftalara gelsem çabucak rahatlayacağım biraz. Ama elden bir şey gelmiyor sabır sabırrrr.

PREMETE 24. haftanda direnç çıktı demişsin ama ben anlayamadım tam olarak bu durumu. Benim plezantamda bir kanama alanı var maalesef. İnşallah kanama olmaz plezantam kızımı taşır bizi üzmez. Riskili olduğumuz doğru ama ben elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyordum iğnelere alıştım gayet güzel gidiyorduk ama doktorun söylemi bizi daha doğrusu beni allak bullak etti. Eşim yine çok pozitif. Ben de elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'ın takdiri diyerek kendimi rahatlatıyorum artık. Zaman geçmek bilmiyor benim için okul meşgmul ediyor ama aynı zamanda çok stresli. Stres şu dönemi etkilemez mi? Sen yanılmıyorsam 20. haftadan ititbaren evdeydin. Raporu Fuat Bey mi vermişti. Benim için hiç rapor düşünmüyor. Normal yaşantına devam et, hareketsiz kalma, yürüyüş yap diyor.

Canım hani sen yazmışsın ya kan akımları güzel diye işte benim 24. haftada bakıldığında kan akımlarında problem vardı yani daha o haftadan pıhtılaşma nedeniyle bebeğe daha az kan gitmeye başlamıştı direnç diye bahsettiğim o. Sen yine de pozitif düşünmeye çalış sana sevindirici birşey diyeyim zaten Fuat Bey sende risk görseydi seni direkt olarak hastaneye yatırırdı demek ki durum o kadar da fena değil. Beni plesantan yerinden ayrılır seni de bebeği de kaybederiz diye diye bırak hastaneye yatırmayı neredeyse doğumhanenin içindeki odaya yatıracaktı birşey olursa hemen sezeryana yetiştirelim diye neyseki zar zor normal servis odasında kalmaya ikna edebildik kendisini. Ben 20. haftadan itibaren evdeydim. Haklısın stres bizim hastalığı tetikliyor eğer sen de kendini çok stres altında hissediyorsan rapor almaya çalış. Bana raporu Fuat Bey vermemişti. Sağlık bakanlığı kadın doğumcuları rapor konusunda sıkı denetim altında tutuyormuş bu nedenle yatması zorunlu olan hastalar dışında rapor vermek istemiyorlar. Ben farklı farklı branşlardaki doktorlardan 10'ar günlük raporlar almıştım arada da birikmiş yıllık izinlerimi kullanmıştım sonrasında da biliyorsun hastaneye yattım zaten. Aile hekiminin bile 10 gün rapor vermeye hakkı var uzun süreli rapor alamazsan bile arada kendini küçük raporlarla dinlendirebilirsin. Hiçbirşey senin ve kızının sağlığından önemli değil. Hiç üzülme sen Allah'ın izniyle bu bebeği sağ salim kucağına alacaksın.

Az önce evim güzel evim programını izliyordum. Evi dekore edilen kadının oğlu 31 yıl önce 5 yaşındayken balkondan düşerek ölmüş. Kadın hala oğlundan ağlayarak bahsediyor. Başucumda resmi var her gece ona o gün yaşadıklarımı anlatıyorum, her gün onunla konuşuyorum, hepinizde oğlumu görüyorum diyor. Nasıl kötü oldum bir de ölen oğlunun adı Tolgaymış onu söyleyince koptum zaten. Evlat acısı üzerinden kaç yıl geçerse geçsin ilk günkü gibi insanın yüreğini yakıyor. Bir de yeniden anne olan arkadaşlarım da öyle hissediyor mu bilmiyorum ama ben oğlumu kaybetmekten paranoyaklık derecesinde korkuyorum. Kafamda sürekli felaket senaryoları var. Mesela camdan dışarı bakıyoruz ya cam açılverirse Tolga düşüp ölürse diye ya da evde benim bir boş anımda bir mobilyayı falan devirip altında kalır ölürse diye düşünüyorum bunun gibi pek çok şey işte. Bunun yanı sıra ben ölürsem oğlum ne olur korkusu da yaşıyorum. Mesela sandalyeye çıkıp üst raftan birşey alırken ya ben düşüp ölürsem Tolga ne yapar, babası eve dönünceye kadar evde aç susuz ağlar diye düşünüyorum. İnsan bir kere evlat acısını tadınca ne kadar korkak oluyor. Şu an için kendimi dizginlemeye çalışıyorum bu korkular günlük yaşantımı etkilemiyor ama biliyorum ki bunun bir tık ötesi psikolojik rahatsızlık. Allah bizi acımızı unutturacak yeni acılarla sınamasın.

Son düzenleme:

inşallah rabbim taşıyamıyacağımız yükler yüklemesin canım...
ama şunu düşün canı veren de o alan da o.....o yüzden biz ne kadar korksakta korkmasak ta başımıza gelecek varsa zaten geliyo...boşuna kendimizi üzüyoruz...bide insanın başına korktuğu değil bazen korkmadığı aklına gelmeyen şeyler geliyo...

ben 1. yi düşürdükten sonra 2. hamileliğimde hep karnımda ölmesinden korktum erken doğum yapmaktan bile korkmadım....erken doğum yaptım sağ salim karnımdan çıktı ölmedi diye çok sevindim ve doğduktan sonra artık bitti diye düşündüm bi müddet kuvezde kalacak sonra evimize gidecez diye düşündüm....öleceğini aklıma getirmedim durumu kötüye bile gitse kondurmadım...ama başıma geldi.....o yüzden şunu düşün MEVLAM GÖRELİM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER....

bi de nasrettin hocanın varya hikayesi seninki ona benziyo....suya göndeririken peşin peşin çocuğu sopalıyo....testiyi kırarsa diye....sende kendin düşünüp üzülüyon ....at bu düşünceleri....sadece temkinli ol,tedbirli ol,gerisini rabbime bırak....

ama senin dediğin bu korkular normal sanırım çünkü yengemde söylemişti.....evlendiğinde eşini kaybetme korkusu yaşıyorsun,çocuğun olunca onu kaybetme korkusu yaşıyosun derdi....

Herkese cok selam
Eren & eymenin annesi
yüce rabbim uzun ömürler versin yavrularına :))
isimlerine bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…