Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

mrb arkadaşlar kafam çok karışık lütfen bana yardım edin
eşim bebek istiyor ama ben çok korkuyorum kızım gibi yeni doğacak bebeğimi de kaybedersem diye ama eşim beni anlamıyor biraz daha zaman ver bana diyorum ne kadar zaman vereyim 1 yıl yada 3 yıl geçtiğinde unutacakmısın kızımızı hayır ama kendini toparla artık kendini yıpratıyorsun sürekli bize allahın emanetiydi kızımız allah verdi allah aldı nolur yapma böyle artık yeni bir bebek istiyorum başkalarının çocuklarını görünce içim yanıyor beni de anla diyor ona da hak veriyorum ama bi türlü korkularımdan kurtulamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bende çok istiyorum çocuğumun olmasını ama olmuyorr

canım ne kadar oldu bebeğini kaybedeli?
doğum şeklin neydi?

eğer normal doğum yaptıysan istediğin zaman bu süreci başlatabilirsin.....korkularını yenmek diye bişey yok...kısacası korkunun ecele faydası yok....olacağı varsa 3 sene sonrada olur....korku dıyosan hamile olduğunda da korkacaksın.....malesef bizler bu korkuyu bütün hamileliklerimizde yaşayacağız.....senin hazır hissetmen daha önemli....kendinede eşine de zaman ver....inşallah en kısa sürede kendini toplar bu süreci hayırlıısyla başlatırsın....

cnm mayıs da 1 sene olacak normal doğum yaptım doktor istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi biliyorum korkunun ecele faydası yok...

Şimdi anladım canım direnç konusunu. Çok şükür kan akımı güzel inşallah böyle devam eder. Doktor plesantadaki kanama alanını söyleyince moralim çok bozuldu ama elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kaldı artık. Fuat Bey konusunda her seferinde iyi ki başlamışım diye düşünüyorum. Beni çok rahatlatıyor. Risk konusunda da sanırım haklısın. Sen hamilelik süresince bu yaşadıklarından hiç bahsetmemiştin maşallah ne kadar sabırlıymışsın. Sana söylenenler çok daha ağırmış. Sonu güzel oldu Tolga ya kavuştunuz inşallah biz de zamanında kızımızı kucağımıza alırız. Okulda olmak iyi şimdilik idare ediyorum ilerleyen süreçte olmazsa arada rapor alırım. Bu arada bu hafta nöbetten düşeceğim bu da beni biraz dinlendirecek.

Bugün aynı programın tekrarını izledim. Bayanın ağlaması beni de çok etkiledi. Eşim de dışarıdaydı hemen giyinip kendimi dışarı attım. İsminin Tolga olması tabi ki seni daha çok etkilemiştir. Sen çok pozitif bir yapıya sahipsin lütfen bu düşüncelerinden sıyrıl önünüzde Tolga ile geçireceğiniz çok uzun yıllar var. Parkalr, piknikler, kreş derken okula başlayacak. Okumayı öğrenecek sınav kaygısını taşıyacak üniversite okuyacakl askere gidecek gönlünü güzel bir kıza kaptıracak evlenecek Ooooooooo daha çok işin var senin bunları düşün. Senin bu arada ücretsiz iznin azalamaya başladı onun tedirginliği mi başladı yoksa?

MAYA Eşin haklı canım maalesef ne kadar beklersen bekle korkuların azalmıyor. Bir sene de geçtiğine göre bence düşünebilirsin. Bir de hemen hamile kalmazsan onun için de ayrıca strese giriyorsun. Yaşın kaç bilmiyorum ama zaman geçerken yaş da geçiyor bizler için önemli maalesef. İnşallah hiçbir problemle karşılaşmayacağın sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

24 yaşımdayım canım hamilelik boyunca hiç bir şey yaşamadım herşey yolundaydı tüm kontrollerimi yaptırıyordum 34. haftamda suyum geldi kızımı doğurdum küvöze bile almadılar 2.490 dı kilosu 1 gün sonra beraber çıktık hastaneden herşey yolundaydı 3 ay sonra sıvı kaybından hastaneye yatırdık maalesef 5 gün sonra cenazesini aldık kızımızın rabbim böyle istedi elimizden gelen bişey yok

Başın sağolsun. Allah sabır versin. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider. Herşey kader ve kimse hiç bir şey için garanti veremiyor. Yaşayarak öğreneceksin. Eğer çocuk sahibi olmayı istiyorsun içini ferah tut. Yola koyul. Allah yardımcın olsun.

Çok yakınımda bebeğini kaybeden bı akrabam var 14 yıl falan olmuş sonra 3 cocuğu olmuş ama anlatırken hala ağlıyor bende anladım ne olursa olsun kaç yıl geçerse geçsin unutulmaz be hep bı yanımız eksik olacak bu felaket senaryoları bende de var hep bı ölüm korkusu esime bisey olacak aileme kardeşlerime hayatım alt üst oldu biraz banyoda uzun kalsalar bin türlü şey düşünüyorum esime ulaşamasam aynı korkudan araba kullanmaya bile cesaret edemiyorum bebek doğduktan sonraki halımi düşünmek bile istemiyorum belki de tedavi olmak lazım ilerlerse durum daha kötü olur

basın dağılsın Allah sabır kolaylık versin üzülmeni istemem ama sıvı kaybı ne demek fark edilemiycek biseymiydi benimde kızım 34 haftada doğdu 3 gün yaşadı
Canım ne kadar ertelersen ertele o korkular hiç gitmeyecek bence senin yapmam gereken tekrar denemek yeterince beklemissin kendine ve esine sans ver bı kere bunu yasadın diye tekrar yasayacak degilsin

teşekkür ederim gamzelikız..daha dün gibi hatırlıyorum hamilelik haberini..şimdi oğlumu uyuttum diyorsunallahım bizede nasip etsin...günler hemen geçsin ...bebeklerimizi kucağımıza alalım:))isteyen herkes anne olsun inşallah

biz keseyi gördük çok şükür...sırada kalp atımı var...dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar....

Son düzenleme:
Canım dularımız seninle ve bütüün hamile melek anneleriyle. Sen de ne olur olumsuz şeylere odaklanıp kendini boş yere üzme. Allah seni bir mucizeye layık gördü böyle düşün. Ben de hem iğne hem de coraspin kullandım zaten genelde ikisine birden başlanıyor.[/QUOTE]

teşekkürler..dualarınızı herzaman bekliyorum...zaten dr.a sordum kafamda çok şükür hiç soru işareti kalmadı:))

sağol canım seninde başın sağolsun

ishal yada kusmaylayla vücutdaki sıvıyı atmakmış sadece 2 kere kustu hemen hastaneye götürdüm normal bi kusma değildi zaten ağız dolusuyla kusuyodu çok sıvı kaybetmiş dediler yoğun bakıma alıp sıvı takviyesi yaptılar 2.gün böbrekleri protein kaçırıyo dediler 3. gün kanı pıhtılaşmıyor dediler (iç kanama geçirmiş bize söylemediler ben epikriz raporunda gördüm) 4. gün kalbi durdu tekrar çalıştırdık dediler 5. gün cenazesini aldık doktorun bize dediği erken doğum olduğu için organları bu rahatsızlığı kaldıramadı bide doktor sebebini bilmiyoruz bundan sonraki çocuklarınızda böyle olabilir dedi kızımdan alınan kan ve idrar tahlillerini yaptırdık metobolizma uzmanına gösterdim değerler biraz yüksek ama genetik bi rahatsızlık yok dedi

sağol canım bebeğim olmasını çok istiyorum allah nasip ederse bu aydan sonra korunmayı bırakmayı planlıyorum kadın doğum doktoruna gittim hamile kalmaman için bi sebep yok hemen başla çalışmalara dedi ama ilk önce şu sigarayı bırakmam lazım

hepinize çok çok teşekkür ederim burada kendimi çok rahat hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…