ay bu dr. yok mu zaten....bana bı oncekı adetim 5 gun gecıktığınde yüzümdeki sivilceyey bakarak hiç hamile kalamayabilirsin demişti....ertesi ay rabbime şükür hamile kaldım...o yüzden dr da ınsan sonuçta herşeyi adam gibi mi bilip söylüyolar ağzı olan konuşuyo hesabı aklına gelen her ihtimali 1000 de 1 bile olsa söylemeyi marifet sayıyorlarr.sağol canım seninde başın sağolsun
ishal yada kusmaylayla vücutdaki sıvıyı atmakmış sadece 2 kere kustu hemen hastaneye götürdüm normal bi kusma değildi zaten ağız dolusuyla kusuyodu çok sıvı kaybetmiş dediler yoğun bakıma alıp sıvı takviyesi yaptılar 2.gün böbrekleri protein kaçırıyo dediler 3. gün kanı pıhtılaşmıyor dediler (iç kanama geçirmiş bize söylemediler ben epikriz raporunda gördüm) 4. gün kalbi durdu tekrar çalıştırdık dediler 5. gün cenazesini aldık doktorun bize dediği erken doğum olduğu için organları bu rahatsızlığı kaldıramadı bide doktor sebebini bilmiyoruz bundan sonraki çocuklarınızda böyle olabilir dedi kızımdan alınan kan ve idrar tahlillerini yaptırdık metobolizma uzmanına gösterdim değerler biraz yüksek ama genetik bi rahatsızlık yok dedi
o zaman hemen eczaneye gıdıp bisağol canım bebeğim olmasını çok istiyorum allah nasip ederse bu aydan sonra korunmayı bırakmayı planlıyorum kadın doğum doktoruna gittim hamile kalmaman için bi sebep yok hemen başla çalışmalara dedi ama ilk önce şu sigarayı bırakmam lazım
hepinize çok çok teşekkür ederim burada kendimi çok rahat hissediyorum
oyy maşşşallah...hadı bakem bende merak edıyorum aceba cınsıyetı ne dıye....biz cinsiyetimizi öğrendik.. bi erkek daha gelio allahım izniyle inşallahhhh
ay bu dr. yok mu zaten....bana bı oncekı adetim 5 gun gecıktığınde yüzümdeki sivilceyey bakarak hiç hamile kalamayabilirsin demişti....ertesi ay rabbime şükür hamile kaldım...o yüzden dr da ınsan sonuçta herşeyi adam gibi mi bilip söylüyolar ağzı olan konuşuyo hesabı aklına gelen her ihtimali 1000 de 1 bile olsa söylemeyi marifet sayıyorlarr.
o zaman hemen eczaneye gıdıp bi
folıc asit alıp içmeye balıyorsun her gün düzenli....
biz cinsiyetimizi öğrendik.. bi erkek daha gelio allahım izniyle inşallahhhh
haklısın bu muhabbeti aile hekimime anlattım böyle birşeye emin olarak nasıl konuşur sadece önceki olaylarla bakarak yorum yapıyorlar sen hiç bozma moralini her doktorun dediğine de inanma hani derler ya 3 doktora görünmeden hastayım deme diye işte o hesap bazıları sadece aklına geleni doğru sanıp ona inanıyorlar dedi
folic asit kullanıcam ama bir doktor sabah akşam 1 tane iç dedi başka bir doktor da 1 kerede 4 tane iç dedi hangisi doğru şimdi sen nasıl kullandın
hemen hamile kalabiliyosan folıc plus al gunde 3 tane....ben öyle yaptım...kahvaltıdan sonra 3 tanesını bı anda içtim hala da içiyorum....doğrumu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum sitedeki tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir....genelde folıc plus hamilelere veriliyo...içinde calsiyum ve d vitamini de var cunku...ama dediğim gibi hamile kalabiliyosan olabilir.....beyaz kutu üzerınde pembeli resimde anne ve bebek resmi olan ı içiyorum...Eki Görüntüle 376902
biz keseyi gördük çok şükür...sırada kalp atımı var...dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar....
hamile kalmamda bi problem yok hemen kalıyorum ben korunmayı bıraktım 1 ay sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ben en iyisi aile hekimime gidip bi sorayım o nasıl kullanmamı söylerse öyle kullanayım teşekür ederim canım
mrb arkadaşlar kafam çok karışık lütfen bana yardım edin
eşim bebek istiyor ama ben çok korkuyorum kızım gibi yeni doğacak bebeğimi de kaybedersem diye ama eşim beni anlamıyor biraz daha zaman ver bana diyorum ne kadar zaman vereyim 1 yıl yada 3 yıl geçtiğinde unutacakmısın kızımızı hayır ama kendini toparla artık kendini yıpratıyorsun sürekli bize allahın emanetiydi kızımız allah verdi allah aldı nolur yapma böyle artık yeni bir bebek istiyorum başkalarının çocuklarını görünce içim yanıyor beni de anla diyor ona da hak veriyorum ama bi türlü korkularımdan kurtulamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bende çok istiyorum çocuğumun olmasını ama olmuyorr
Şimdi anladım canım direnç konusunu. Çok şükür kan akımı güzel inşallah böyle devam eder. Doktor plesantadaki kanama alanını söyleyince moralim çok bozuldu ama elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kaldı artık. Fuat Bey konusunda her seferinde iyi ki başlamışım diye düşünüyorum. Beni çok rahatlatıyor. Risk konusunda da sanırım haklısın. Sen hamilelik süresince bu yaşadıklarından hiç bahsetmemiştin maşallah ne kadar sabırlıymışsın. Sana söylenenler çok daha ağırmış. Sonu güzel oldu Tolga ya kavuştunuz inşallah biz de zamanında kızımızı kucağımıza alırız. Okulda olmak iyi şimdilik idare ediyorum ilerleyen süreçte olmazsa arada rapor alırım. Bu arada bu hafta nöbetten düşeceğim bu da beni biraz dinlendirecek.
Bugün aynı programın tekrarını izledim. Bayanın ağlaması beni de çok etkiledi. Eşim de dışarıdaydı hemen giyinip kendimi dışarı attım. İsminin Tolga olması tabi ki seni daha çok etkilemiştir. Sen çok pozitif bir yapıya sahipsin lütfen bu düşüncelerinden sıyrıl önünüzde Tolga ile geçireceğiniz çok uzun yıllar var. Parkalr, piknikler, kreş derken okula başlayacak. Okumayı öğrenecek sınav kaygısını taşıyacak üniversite okuyacakl askere gidecek gönlünü güzel bir kıza kaptıracak evlenecekOoooooooo daha çok işin var senin bunları düşün. Senin bu arada ücretsiz iznin azalamaya başladı onun tedirginliği mi başladı yoksa?
biz keseyi gördük çok şükür...sırada kalp atımı var...dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar....
çok teşekkür ediyorum cnm eşie hak veriyorum ama beni en iyi siz anlarsınız karar verdim artık korunmayı bırakıcam zaten doğum kontrol hapıyla korunmuyordum umarım en yakın zaman da size hamile haberlerimi veririm allahım bana da nasip eder inşallah sağ salim büyütmeyicanım allahım sabırlar versin...eşinede hak ver ve kendini hazırlamaya çalış. allahım nasip ederse eninde sonunda hamile kalacaksın zaten.ben sana kendimden örnek vereyim 4 tane düşüğüm,bir tane melek oğlum var ve allahıma çok şükür 15 aylık kızım var ve ben şu an tekrar bebek düşünüyorum.hiç bir zaman umudumu kaybetmedim.allahım sanada tekrarını nasip edecek inşallah...,
Öncelikle kızın için Allah sabırlar versin. Ben de diğer arkadaşlarıma katılıyorum hiçbir zaman kendini tam olarak hazır hissedemiyorsun, hamile kaldığında da bu korkular artarak devam ediyor ama sonucu o kadar güzel ki bu yolda çekilen her sıkıntıya değiyor ve evlat acısını yeni bir evladın kokusundan başka azaltan bir ilaç yok.
merhaba
benm meleğim de 11 gün önce gitti bizden.
26+1 de doğum yaptım ve melek oğlum kerem 46 gün dayanabildi. biz de hazır olduğumuzda bebek düşünüyoruz. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. meleklerimizin şefaatine erdirsin bizleri.
çok sağol canım 30 martta adet olacağım ondan sonra inşallah benide o listeye hamile olarak eklersin canım
merhaba melek anneleri. yeni hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim.. hamile olanlara sağlıklı doğumlar ve hamile olmayanlara da en yakında müjdeli haberler dilerim. bugün oğlumu kaybedeli tam 11 ay oldu.. arada bir dış gebelik yaşadım biliyorsunuz ama onu saymıyorum, yani sildim gitti :)
allahın izniyle nisan reglisinden sonra biz de çalışmalara başlayacağız. hem acayip bir heves hem de çok büyük bir korku var içmde. ama bu sefer herşey yolunda gidecek diye kendimi sürekli telkin ediyorum. bu yıl benim için çok fazlasıyla zordu. önce 34 haftalık oğlumu kaybettim, sonra dış gebelik oldum, sonra da babama kanser teşhisi konuldu. tedavi oluyor şimdi. ve ben babama da moral olacak diye düşünüyorum yeni bir bebek. cesaretimi onun için toparlıyorum. insan ne kadar güçlü bir varlık olduğunu zorluklar ve acılar yaşamadan anlamıyor. meğer ne kadar güçlüymüşüm, ne kadar güçlüymüşüz hepimiz. üstüste yaşadığımız bütün acıların yerini üstüste gelecek güzel haberler alsın,tek dileğim bu. hepinizi kucaklıyorum dünyanın en güçlü kadınları. güzel günler göreceğiz inşallah.
nisan ayındaki reglden sonra bir aksilik çıkmazsa ben de listeye girmek istiyorum. listemizin uğuruna inanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?