Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ay bu dr. yok mu zaten....bana bı oncekı adetim 5 gun gecıktığınde yüzümdeki sivilceyey bakarak hiç hamile kalamayabilirsin demişti....ertesi ay rabbime şükür hamile kaldım...o yüzden dr da ınsan sonuçta herşeyi adam gibi mi bilip söylüyolar ağzı olan konuşuyo hesabı aklına gelen her ihtimali 1000 de 1 bile olsa söylemeyi marifet sayıyorlarr.

o zaman hemen eczaneye gıdıp bi
folıc asit alıp içmeye balıyorsun her gün düzenli....

biz cinsiyetimizi öğrendik.. bi erkek daha gelio allahım izniyle inşallahhhh
oyy maşşşallah...hadı bakem bende merak edıyorum aceba cınsıyetı ne dıye....

haklısın bu muhabbeti aile hekimime anlattım böyle birşeye emin olarak nasıl konuşur sadece önceki olaylarla bakarak yorum yapıyorlar sen hiç bozma moralini her doktorun dediğine de inanma hani derler ya 3 doktora görünmeden hastayım deme diye işte o hesap bazıları sadece aklına geleni doğru sanıp ona inanıyorlar dedi

folic asit kullanıcam ama bir doktor sabah akşam 1 tane iç dedi başka bir doktor da 1 kerede 4 tane iç dedi hangisi doğru şimdi sen nasıl kullandın

Gözün aydin canim Rabbim kucaginada almayi nasip etsin, Insan kaybettigi cinsiyetten istiyor. Ben cisiyetini ögrenenmek istiyordum ama doktor söylemiyordu daha erken diye.
Ama benim icime dogmustu bütün hamileliklerimi bildim zaten doktor söylemeden.
Erkek oldugunuda onu kaybettigim gün ögrenmistim.
Rabbim sizlein bebeklerini bagislasin Insaallah.....

hemen hamile kalabiliyosan folıc plus al gunde 3 tane....ben öyle yaptım...kahvaltıdan sonra 3 tanesını bı anda içtim hala da içiyorum....doğrumu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum sitedeki tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir....genelde folıc plus hamilelere veriliyo...içinde calsiyum ve d vitamini de var cunku...ama dediğim gibi hamile kalabiliyosan olabilir.....beyaz kutu üzerınde pembeli resimde anne ve bebek resmi olan ı içiyorum...

hamile kalmamda bi problem yok hemen kalıyorum ben korunmayı bıraktım 1 ay sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ben en iyisi aile hekimime gidip bi sorayım o nasıl kullanmamı söylerse öyle kullanayım teşekür ederim canım

canım allahım sabırlar versin...eşinede hak ver ve kendini hazırlamaya çalış. allahım nasip ederse eninde sonunda hamile kalacaksın zaten.ben sana kendimden örnek vereyim 4 tane düşüğüm,bir tane melek oğlum var ve allahıma çok şükür 15 aylık kızım var ve ben şu an tekrar bebek düşünüyorum.hiç bir zaman umudumu kaybetmedim.allahım sanada tekrarını nasip edecek inşallah...,

Öncelikle kızın için Allah sabırlar versin. Ben de diğer arkadaşlarıma katılıyorum hiçbir zaman kendini tam olarak hazır hissedemiyorsun, hamile kaldığında da bu korkular artarak devam ediyor ama sonucu o kadar güzel ki bu yolda çekilen her sıkıntıya değiyor ve evlat acısını yeni bir evladın kokusundan başka azaltan bir ilaç yok.

Ben genelde yaşadığım sıkıntıları çok dillendiren bir insan değilim, hayata karşı polyannacılık oynamayı tercih ediyorum. Ben Tolga'yı sağ salim kucağıma alacağıma o kadar çok inandırmıştım ki kendimi doktorun söylediği bütün olumsuz cümleler bir kulağımdan girip öbüründen çıkıyordu. Sen de bu hamileliğinde çok motivesin, Allah'ın izniyle sorunsuz kızına kavuşacaksın. Ve senin de dediğin gibi önümüzde yavrularımızla yaşayacağımız nice güzel günler var değil mi :)

biz keseyi gördük çok şükür...sırada kalp atımı var...dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar....

Maşallah. İnşallah hep böyle güzel haberlerle devam eder hamileliğin.

Oy maşallah oğluşumuza. Bu sene erkek yılı galiba oğluşlarımız çoğaldı.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Denizim16[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]04.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]KIZ[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]17[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]06.09.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]09.04.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]11.04.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]13.04.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]16.04.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

merhaba melek anneleri. yeni hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim.. hamile olanlara sağlıklı doğumlar ve hamile olmayanlara da en yakında müjdeli haberler dilerim. bugün oğlumu kaybedeli tam 11 ay oldu.. arada bir dış gebelik yaşadım biliyorsunuz ama onu saymıyorum, yani sildim gitti :)
allahın izniyle nisan reglisinden sonra biz de çalışmalara başlayacağız. hem acayip bir heves hem de çok büyük bir korku var içmde. ama bu sefer herşey yolunda gidecek diye kendimi sürekli telkin ediyorum. bu yıl benim için çok fazlasıyla zordu. önce 34 haftalık oğlumu kaybettim, sonra dış gebelik oldum, sonra da babama kanser teşhisi konuldu. tedavi oluyor şimdi. ve ben babama da moral olacak diye düşünüyorum yeni bir bebek. cesaretimi onun için toparlıyorum. insan ne kadar güçlü bir varlık olduğunu zorluklar ve acılar yaşamadan anlamıyor. meğer ne kadar güçlüymüşüm, ne kadar güçlüymüşüz hepimiz. üstüste yaşadığımız bütün acıların yerini üstüste gelecek güzel haberler alsın,tek dileğim bu. hepinizi kucaklıyorum dünyanın en güçlü kadınları. güzel günler göreceğiz inşallah.
nisan ayındaki reglden sonra bir aksilik çıkmazsa ben de listeye girmek istiyorum. listemizin uğuruna inanıyorum..

çok teşekkür ediyorum cnm eşie hak veriyorum ama beni en iyi siz anlarsınız karar verdim artık korunmayı bırakıcam zaten doğum kontrol hapıyla korunmuyordum umarım en yakın zaman da size hamile haberlerimi veririm allahım bana da nasip eder inşallah sağ salim büyütmeyi

çok sağol canım 30 martta adet olacağım ondan sonra inşallah benide o listeye hamile olarak eklersin canım

merhaba
benm meleğim de 11 gün önce gitti bizden.
26+1 de doğum yaptım ve melek oğlum kerem 46 gün dayanabildi. biz de hazır olduğumuzda bebek düşünüyoruz. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. meleklerimizin şefaatine erdirsin bizleri.

Başın sağolsun. Allah dayanma gücü versin. Diyecek bir şey yok. Çok zor. İnşallah acını azaltacak yavrunu en kısa zamanda kucağına alırsın hayırlısıyla inşallah.Amin.

Çok haklısın insan dayanaman, yaşayamam dediği bütün acılara katlanıyor. Babana çok geçmiş olsun. Allah sağlıklı sıhatli bu süreci atlaymayı nasip etsin inşallah. Sanada en kısa zamanda hamişlik nasip etsin, babana yaşam kaynağı olsun torun. Allah bütün melek annelerini yardımcısı olsun. Yüzünü güldürsün. Herşey gönlünüzce olsun. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…