inşallah canımAllahım gönlüne göre versin inşallah. Herşey yolunda gider. Niye beklemişim dersin inşallah. Amin
merhaba
benm meleğim de 11 gün önce gitti bizden.
26+1 de doğum yaptım ve melek oğlum kerem 46 gün dayanabildi. biz de hazır olduğumuzda bebek düşünüyoruz. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. meleklerimizin şefaatine erdirsin bizleri.
çok doğru düşünmüşsün sana gönülden katılıyorum....merhaba melek anneleri. yeni hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim.. hamile olanlara sağlıklı doğumlar ve hamile olmayanlara da en yakında müjdeli haberler dilerim. bugün oğlumu kaybedeli tam 11 ay oldu.. arada bir dış gebelik yaşadım biliyorsunuz ama onu saymıyorum, yani sildim gitti :)
allahın izniyle nisan reglisinden sonra biz de çalışmalara başlayacağız. hem acayip bir heves hem de çok büyük bir korku var içmde. ama bu sefer herşey yolunda gidecek diye kendimi sürekli telkin ediyorum. bu yıl benim için çok fazlasıyla zordu. önce 34 haftalık oğlumu kaybettim, sonra dış gebelik oldum, sonra da babama kanser teşhisi konuldu. tedavi oluyor şimdi. ve ben babama da moral olacak diye düşünüyorum yeni bir bebek. cesaretimi onun için toparlıyorum. insan ne kadar güçlü bir varlık olduğunu zorluklar ve acılar yaşamadan anlamıyor. meğer ne kadar güçlüymüşüm, ne kadar güçlüymüşüz hepimiz. üstüste yaşadığımız bütün acıların yerini üstüste gelecek güzel haberler alsın,tek dileğim bu. hepinizi kucaklıyorum dünyanın en güçlü kadınları. güzel günler göreceğiz inşallah.
nisan ayındaki reglden sonra bir aksilik çıkmazsa ben de listeye girmek istiyorum. listemizin uğuruna inanıyorum..
rabbim acını hafifletsin inş...hayırlıısyla önce karnını sonra kucağını bebişle doldursunmerhaba
26+1 de doğum yaptım ve melek oğlum kerem 46 gün dayanabildi. biz de hazır olduğumuzda bebek düşünüyoruz. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. meleklerimizin şefaatine erdirsin bizleri.
biz keseyi gördük çok şükür...sırada kalp atımı var...dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar....
Biz yine hastanedeyiz teyzeleri bize dua edin sebebini anlayamadığımız bı ağrım var bı haftadır sermlar. İğneler hiç fayda etmiyor inşallah sebebi bı an önce bulunur
Biz yine hastanedeyiz teyzeleri bize dua edin sebebini anlayamadığımız bı ağrım var bı haftadır sermlar. İğneler hiç fayda etmiyor inşallah sebebi bı an önce bulunur
merhaba melek anneleri bende iki minik meleğimi toprağa vereli tam 1 yıl olmuştu ki bu ay hamile olduğumu öğrendim iki melek kızım bana kardeşlerini gönderdiler daha fazla üzülmeyeyim ağlamayayım diye darısı diğer melek annelerinin başına
canım tebrikler inşallah sağ salim bebeğini alırsın kucağına
hamileyim galibaa
cuma günü adet olmam gerekiyodu hala olmadım dün akşam idrar testi yaptım bekledim 2 dk sonra negatifti bende hamile değilim diye testi koydum kenara 2 saat sonra baktığımda 2 çizgi belirmişti ama ben korunmayı adet tarihinden 1 hafta önce bırakmıştım 1 haftalıkmı hamileyim şimdi çünkü önceki ilişkilerimde korundum
merhaba melek anneleri bende iki minik meleğimi toprağa vereli tam 1 yıl olmuştu ki bu ay hamile olduğumu öğrendim iki melek kızım bana kardeşlerini gönderdiler daha fazla üzülmeyeyim ağlamayayım diye darısı diğer melek annelerinin başına
merhaba
biz cinsiyetimizi öğrendik.. bi erkek daha gelio allahım izniyle inşallahhhh
biz keseyi gördük çok şükür...sırada kalp atımı var...dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?