Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

çok üzüldüm başın sağolsun canım inşallah en yakın zamanda yeni bir bebekle kucağınız dolar

çok doğru düşünmüşsün sana gönülden katılıyorum....

rabbim acını hafifletsin inş...hayırlıısyla önce karnını sonra kucağını bebişle doldursun

hepinizden allah razı olsun inşallah sağ salim kucağımızada alırız.ama şunu çok ii anlıyorum doğum yapana kadar rahat yok biz melek annelerine stresli geçio gebeliğim.korkular var hep ama rabbime emanetiz inşallah rabbim bağışlar bebeklerimizi.tüm hamile arkadaşlar rabbim tamamına erdirsin inşallah.tüm isteyenlerede tez vakitte nasip etsin inşallahhh

Sudem ve maytap hamileliklerinizi canı gönülden kutluyorum.

maytap hele sen hele sen.. ümitlerin zirvesi oldun sen. öyle mutlu oldum ki okuyunca. dualarım hepimiz için. Allahım tüm melek annelerinin kucağını sağlıklı ve hayırlı bebeklerle doldursun innnşallahhh.

hepimize sağlıklı ve hayırlı, tüm zorluk sıkıntı ve dertlerden uzak gebelik, doğğum ve büyütme diliyorum enn içtennn dualarımla.

chnb arkadaşımız da hamile. şükürler olsun rabbim sen nelere kadirsin, ne büyüksün, iki dünyada güldür yüzümüzü.. (amin)

biz keseyi gördük çok şükür...sırada kalp atımı var...dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar....

canım cok sevindim inanamıyorum yaa bende umudumu kaybettiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim rabbimin mucizeleri bitmez görüceksin bak bir bakmışsın bebeşin kucağında )allah tamamını erdirsin inşallah cok sevindim canım yyaaa..nasıl gidiyor hamilelik??

Biz yine hastanedeyiz teyzeleri bize dua edin sebebini anlayamadığımız bı ağrım var bı haftadır sermlar. İğneler hiç fayda etmiyor inşallah sebebi bı an önce bulunur

Biz yine hastanedeyiz teyzeleri bize dua edin sebebini anlayamadığımız bı ağrım var bı haftadır sermlar. İğneler hiç fayda etmiyor inşallah sebebi bı an önce bulunur

Sebebi de bulunsun, çözümü de bulunsun, bebeğimiz de kucağını vaktinde ve sapasağlam bulsun.

Allah yardımcınız olsun ikinizin de. Darda zorda sıkıntıda bırakmasın inşaallah.

inşallah kötü birşey yoktur canım senin ve bebeğin için dua edicem vaktinde bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah

merhaba melek anneleri bende iki minik meleğimi toprağa vereli tam 1 yıl olmuştu ki bu ay hamile olduğumu öğrendim iki melek kızım bana kardeşlerini gönderdiler daha fazla üzülmeyeyim ağlamayayım diye darısı diğer melek annelerinin başına

canım tebrikler inşallah sağ salim bebeğini alırsın kucağına

canım tebrikler inşallah sağ salim bebeğini alırsın kucağına

aminnn canım inşallah o kadar çok istiyorum ki bu sefer bebişimi kucağıma alabilmeyi Allah daha evlat acısı göstermesin bizlere başka sıkıntılar yaşatmasın aylarca karnında taşıyıp sonra kucağına alamamak çok acı bir durum :26:

Canim Rabbim yardimciniz olsun,sebebini bulurlar Insaallah tez zamanda. Sen icini ferah tut bak neler astin buda gececek daha iki ayin var simdi dogurmayacaksin diimi :)
Bu arada Ogluna isim düsündünmü canim?

hamileyim galibaa
cuma günü adet olmam gerekiyodu hala olmadım dün akşam idrar testi yaptım bekledim 2 dk sonra negatifti bende hamile değilim diye testi koydum kenara 2 saat sonra baktığımda 2 çizgi belirmişti ama ben korunmayı adet tarihinden 1 hafta önce bırakmıştım 1 haftalıkmı hamileyim şimdi çünkü önceki ilişkilerimde korundum

Son düzenleme:

canım inşallah hamilesindir ama benim bildiğim gebelik testleri 20 dk için geçerli, bu vakit geçtikten sonra doğru olmayabiliyor, testin kutusuna bakabilirsin orada yazıyor, ama inşallah hamilesindir

kerata hastanenin ilgisinden memnun herhalde :) inşallah vaktinde gelir kuzucuk, gerçekten çok badireler atlattın inşallah bunu da atlatacaksın, illa ki de gelecem annemi merak ediyorum diyorsa inşallah kurtarmış kendini çok sıkıntı olmaz, ama tabii ki de biraz daha beklesin

öncelikle başın sağolsun, Rabbim hiç kimseye özellikle buradaki melek annelerine bir daha evlat acısı yaşatmasın
yeni hamileliğin de hayırlı olsun, inşallah sağsalim alırsın kucağına, hamileyken vakit geçmiyormuş gibi geliyor ama benim cimcimem 2 hafta sonra inşallah yaşına girecek hala inanamıyorum
bu arada hamilelik takip çizelgesi ne kadar güzel olmuş, bizim zamanımızda yoktu, kıskanıyorum :)

başın sağolsun canım
Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda acını hafifletecek kuzuyu kollarına almanı nasip etsin

biz cinsiyetimizi öğrendik.. bi erkek daha gelio allahım izniyle inşallahhhh

maşallah canım, hayırlı olsun, inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşar ve kuzucuğunu sağsalim kucağına alırsın
maşallah topik erkeklerle doldu, son doğanlar hep erkek, hamilelerimiz erkek bebek bekliyor

biz keseyi gördük çok şükür...sırada kalp atımı var...dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar....

mucizeler topiği oldu burası
ne güzel gerçekten en umutsuz anlarda gelen hamilelik haberleri
ne güzel yine arka arkaya geldi hamilelik haberleri
çok sevindim canım, Rabbim sağsalim kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…