Az önce evim güzel evim programını izliyordum. Evi dekore edilen kadının oğlu 31 yıl önce 5 yaşındayken balkondan düşerek ölmüş. Kadın hala oğlundan ağlayarak bahsediyor. Başucumda resmi var her gece ona o gün yaşadıklarımı anlatıyorum, her gün onunla konuşuyorum, hepinizde oğlumu görüyorum diyor. Nasıl kötü oldum bir de ölen oğlunun adı Tolgaymış onu söyleyince koptum zaten. Evlat acısı üzerinden kaç yıl geçerse geçsin ilk günkü gibi insanın yüreğini yakıyor. Bir de yeniden anne olan arkadaşlarım da öyle hissediyor mu bilmiyorum ama ben oğlumu kaybetmekten paranoyaklık derecesinde korkuyorum. Kafamda sürekli felaket senaryoları var. Mesela camdan dışarı bakıyoruz ya cam açılverirse Tolga düşüp ölürse diye ya da evde benim bir boş anımda bir mobilyayı falan devirip altında kalır ölürse diye düşünüyorum bunun gibi pek çok şey işte. Bunun yanı sıra ben ölürsem oğlum ne olur korkusu da yaşıyorum. Mesela sandalyeye çıkıp üst raftan birşey alırken ya ben düşüp ölürsem Tolga ne yapar, babası eve dönünceye kadar evde aç susuz ağlar diye düşünüyorum. İnsan bir kere evlat acısını tadınca ne kadar korkak oluyor. Şu an için kendimi dizginlemeye çalışıyorum bu korkular günlük yaşantımı etkilemiyor ama biliyorum ki bunun bir tık ötesi psikolojik rahatsızlık. Allah bizi acımızı unutturacak yeni acılarla sınamasın.
Size bu satirlari rabbimin eemaneti. Tatli kuzularimin yanindan yaziyorum
Cooook sukur rabbime ayin. 9 da ogluslarimiza. Kavustuk
Herkese cok selam
Eren & eymenin annesi
15 mart...
Bebeğimi kaybedeli 3 yıl oldu
Koskoca 3 yıl...
1 gün bile aklımdan çıkmayan bebeğim, canım bebeğim, biliyorsun değil mi çok seviyorum seni...
Çarşamba günü kontrolümüz vardı. Bebiş 680 gram olmuş. Kan akışı gayet güzel. Rahim ve rahim ağzı iyi. Madalyonun bir yüzü böyle diğer yüzünde ise maalesef plesantada küçük bir alanı var. İğne kullanmaktan başka yapılacak bir şey yokmuş. Rahmi rahatlatmak ve olası kasılmaları önlemek için magnezyuma başlanacak. Bir de benim karnımın bir tarafı diğer tarafına göre daha şiş. Bu görüntü itibariyle kesin olmamakla birlikte kalp şeklinde rahmin göstergesiymiş. Erken doğumu tetikleyen faktörlerden biriymiş. İlk hedef 28., ikinci hedef 32., inşallah 36. haftayı da görebileceğimizi söyledi doktor. Şimdiden böyle hedefler konması beni korkuttu. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah'a sığınmaktan başka çare yok.
MAYTAP Allah tamamına erdirsin canım.
Bebeğimi kaybedeli 6 ay oldu, erken doğum ve preeklampsi yüzünden. Şimdi ikinci bebeğime hazırlanıyorum, çok da istiyorum. Ama bazen ilk çocuğuma ihanet ediyormuşum gibi geliyor. Hala kaybettiğimi geri istiyorum. Bir yanım yeni bir bebeği çok arzuluyor, bir yanım da hala hazır değil gibi.
canım hayırlısı inşallah test sonucuna göre hamileyim beta hcg 1311 çıktı....ama daha kese felan oluşmamıştır heralde...boş,mu dolu mu,dış mı bakalım daha kalp atışını görmeden ne desem bilmiyorum...
s.a.t göre 4 hafta 4 gün oldu canım....
bide ne sorcam sana..... düşükleri felan önlesin diye bı gebeliğimde dr progestan mı ne vermişti küçük beyaz haplar genelde tüp bebek ya da aşılama tedavilerindekilere de felan veriyolar...ne yapsam dr. gidip ilaç felan vercek mi yoksa kalp atışı için 6 haftayı mı beklesem....folıc plus gunde 3 tane içiyorum zaten bu 3 . kutu oldu hatta kaç aydır....
bide korkuyom acemi bi gecen ayki gibi bi asistana düşerimde(bana sivilceden dolayı hormon bozukluğu,yok hiç gebe kalmıycan felan demişti ya hani..) alttan muayene edecem derken düşüğe felan sebep olur mu diye...
2 hastane ye gidecem 1 devlet,1 özel....devletteki gecen ay gittiğim hastane sürekli farklı doktor denk gelıyo o gün kim çalışıyosa kim varsa sabit bi doktora devam edemiyorsun....ama çevredeki en yakın kadın doğum hastanesi ve de hemşire arkadaşımla görüştüm bugün o da o hastaneyi tavsiye etti....
hayırlısı allah hepimize bu sevinci yaşatsın inşallah en hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde....
MEVLAM GÖRELİM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER......
öncelikle başın sağolsun, Rabbim hiç kimseye özellikle buradaki melek annelerine bir daha evlat acısı yaşatmasın
yeni hamileliğin de hayırlı olsun, inşallah sağsalim alırsın kucağına, hamileyken vakit geçmiyormuş gibi geliyor ama benim cimcimem 2 hafta sonra inşallah yaşına girecek hala inanamıyorum
bu arada hamilelik takip çizelgesi ne kadar güzel olmuş, bizim zamanımızda yoktu, kıskanıyorum :)
hamileyim kızlar
bugün sağlık ocağına gittim orada da idrar testi yaptık sonuç pozitif kan testi de yapıldı yarın alıcam sonuçları
4 haftalık hamileyimallahım sağ salim kucağıma almayı nasip eder inşallah
hamileyim kızlar
bugün sağlık ocağına gittim orada da idrar testi yaptık sonuç pozitif kan testi de yapıldı yarın alıcam sonuçları
tüm korkuların yersizmiş değil mi
ne güzel Rabbim bekletmeden meleğinin kardeşini göndermiş
inşallah problemsiz bir hamilelik yaşar ve bebeğini sağsalim kucağına alırsın
Gözünaydın olsun inşallah. Allah tamamına sağlıcakla erdirsin. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Seni en hızlı hamile kalanlar listesine eklemek lazım.İnşallah hep böyle işlerin rast gider. Allah gönlüne göre versin. Amin.
merhaba melek anneleri. yeni hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim.. hamile olanlara sağlıklı doğumlar ve hamile olmayanlara da en yakında müjdeli haberler dilerim. bugün oğlumu kaybedeli tam 11 ay oldu.. arada bir dış gebelik yaşadım biliyorsunuz ama onu saymıyorum, yani sildim gitti :)
allahın izniyle nisan reglisinden sonra biz de çalışmalara başlayacağız. hem acayip bir heves hem de çok büyük bir korku var içmde. ama bu sefer herşey yolunda gidecek diye kendimi sürekli telkin ediyorum. bu yıl benim için çok fazlasıyla zordu. önce 34 haftalık oğlumu kaybettim, sonra dış gebelik oldum, sonra da babama kanser teşhisi konuldu. tedavi oluyor şimdi. ve ben babama da moral olacak diye düşünüyorum yeni bir bebek. cesaretimi onun için toparlıyorum. insan ne kadar güçlü bir varlık olduğunu zorluklar ve acılar yaşamadan anlamıyor. meğer ne kadar güçlüymüşüm, ne kadar güçlüymüşüz hepimiz. üstüste yaşadığımız bütün acıların yerini üstüste gelecek güzel haberler alsın,tek dileğim bu. hepinizi kucaklıyorum dünyanın en güçlü kadınları. güzel günler göreceğiz inşallah.
nisan ayındaki reglden sonra bir aksilik çıkmazsa ben de listeye girmek istiyorum. listemizin uğuruna inanıyorum..
merhaba
benm meleğim de 11 gün önce gitti bizden.
26+1 de doğum yaptım ve melek oğlum kerem 46 gün dayanabildi. biz de hazır olduğumuzda bebek düşünüyoruz. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. meleklerimizin şefaatine erdirsin bizleri.
Sudem ve maytap hamileliklerinizi canı gönülden kutluyorum.
maytap hele sen hele sen.. ümitlerin zirvesi oldun sen. öyle mutlu oldum ki okuyunca. dualarım hepimiz için. Allahım tüm melek annelerinin kucağını sağlıklı ve hayırlı bebeklerle doldursun innnşallahhh.
hepimize sağlıklı ve hayırlı, tüm zorluk sıkıntı ve dertlerden uzak gebelik, doğğum ve büyütme diliyorum enn içtennn dualarımla.
chnb arkadaşımız da hamile. şükürler olsun rabbim sen nelere kadirsin, ne büyüksün, iki dünyada güldür yüzümüzü.. (amin)
Biz yine hastanedeyiz teyzeleri bize dua edin sebebini anlayamadığımız bı ağrım var bı haftadır sermlar. İğneler hiç fayda etmiyor inşallah sebebi bı an önce bulunur
merhaba melek anneleri bende iki minik meleğimi toprağa vereli tam 1 yıl olmuştu ki bu ay hamile olduğumu öğrendim iki melek kızım bana kardeşlerini gönderdiler daha fazla üzülmeyeyim ağlamayayım diye darısı diğer melek annelerinin başına
hamileyim kızlar
Ay çok sevindim. Rabbim vermek istedi mi veriyor işte. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip, zamanında kucağına alırsın yavrunu.
hamileyim kızlar
Bugün sağlık ocağına gittim orada da idrar testi yaptık sonuç pozitif kan testi de yapıldı yarın alıcam sonuçları
4 haftalık hamileyimAllahım sağ salim kucağıma almayı nasip eder inşallah
gözün aydın canım...hayırlı sağlıklı gebelikler olsun...aminnn canım inşallah o kadar çok istiyorum ki bu sefer bebişimi kucağıma alabilmeyi Allah daha evlat acısı göstermesin bizlere başka sıkıntılar yaşatmasın aylarca karnında taşıyıp sonra kucağına alamamak çok acı bir durum :26:
hamileyim galibaa
cuma günü adet olmam gerekiyodu hala olmadım dün akşam idrar testi yaptım bekledim 2 dk sonra negatifti bende hamile değilim diye testi koydum kenara 2 saat sonra baktığımda 2 çizgi belirmişti ama ben korunmayı adet tarihinden 1 hafta önce bırakmıştım 1 haftalıkmı hamileyim şimdi çünkü önceki ilişkilerimde korundum
evet canım bak maytapta sürüdü ayağını yaseku ıle maya da hamile bıde cnhp sanırım o nıck e sahıp arkadaş .....darısı müstakbel hamile adaylarına inşallah...hayırlı olsun canım, çok sevindim
ayağını sürüdün arkadan maytapın güzel haberini aldık
inşallah sağsalim kucağına alırsın
bekleyen arkadaşlarımız da en kısa zamanda güzel haberler verir inşallah
hadi hayırlı olsun....sağlıkla kucağına al inşallah...hamileyim kızlar
evet canım bekletmeden geldi bebeğim hatta hamile olacağımı aklımın ucundan bile geçirmiyordum şok oldum 2. çizgiyi görüncecanım allahım büyük inşallah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip edecek allah ım...ne güzel strese girmeden kalmışsın hamile...
inşallah canımhadi hayırlı olsun....sağlıkla kucağına al inşallah...
inşallah haftaya kontrolünde kanama azalmış olur canım dikkat et kendine sürekli yat ev işi falan yapma boşverdün bebeğin kalp atışlarını dinledik ilk defa ....çok duygulandım hemen ağlayıverdim oracıkta....içerde kesenın dışında kanama bölgesi mevcut onun için progestan verdi dr. haftaya cuma kontrole gıdıcem kanama azalmışmı ona bakıcak......düşük tehliken var dikkat et dedi.....herşey rabbimin elinde artık bunu çok iyi biliyorum yaşadığım tecrübeler sonucu....inşallah inanıyorum bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağıma alıp büyüteceğim günleri göreceğimi düşünüyorum....
MEVLAM GÖRELİM NEYLER,NEYLERSE GÜZEŞL EYLER....
BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Denizim16[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]04.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]KIZ[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD][/TD]
[TD]06.09.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]09.04.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]11.04.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]13.04.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]16.04.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hamileyim kızlar
merhaba melek anneleri bende iki minik meleğimi toprağa vereli tam 1 yıl olmuştu ki bu ay hamile olduğumu öğrendim iki melek kızım bana kardeşlerini gönderdiler daha fazla üzülmeyeyim ağlamayayım diye darısı diğer melek annelerinin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?