Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Biz yine hastanedeyiz teyzeleri bize dua edin sebebini anlayamadığımız bı ağrım var bı haftadır sermlar. İğneler hiç fayda etmiyor inşallah sebebi bı an önce bulunur

Canim nasil oldun? Insallah agrilarin gecmistir. Ama endiselenme, hastanede takip altindaymissin. Ha gayret! Cok sukur bu haftalara kadar geldin, insallah bebegin daha da bekleyecek.

Kızlar sol kasığımda çok şiddetli bı ağrı vardı araştırıldı tas kum kist herseye bakıldı hiç bisey çıkmadı esimin basına gelen bı olaya çok üzülmüştüm psikoloji Doktoru ona bağladı sonra nst de dogum ağrıları cikti çok şükür şimdi onuda durdurdular beneğin kafası elle muayenede hissediliyor eğer ağrım başlarsa dikişi alçaklar rahim zarar görmesin diye dikiş alınınca dogum hemen başlarmış 31+1 olduk 9 gün önce bebeğim 1800 gramdi birkaç hafta daha dayanirsak hiç sorun kalmaz Allah'ın izniyle

Kızlar benim sat ım 21 mart, bebek için çalışmalar yaptık gün aşırı ama bugün sabah bi kalktım pembe lekelenmem olmuş, ben bi yandan progestan kullanıyordum, bu ne şimdi daha 20. günümde adetmi oluyorum acaba.. yerleşme kanaması nasıl oluyor, ne zaman oluyor, ne kadar sürüyor bilen varmı? Yada olmadımı bu ay bilen varsa lütfen yardımcı olsun (

canımmm.. inşallah rabbim hakkkınızda hayırlısını nasip eder... benim adetim bittikten bir buçuk hafta sonra gelmişti yerleşme kanaması.. umarım her şey gönlünce olur :))))

rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.....

maya887, yaseku, cok tebrik ederim. Gozunuz aydin! Allah saglikla tamamina erdirsin. Cok rahat bir hamilelik gecirirsiniz insallah. Allah acilarinizi dindirsin, yuzunuzu bundan sonra hep guldursun. Darisi butun hamile kalmak isteyenlerin basina.

aminnn canım inşallah Rabbim tekrar bizlere evlat acısı göstermesin.. inşallah sağlıkla hayırlısıyla bu sefer kucağımıza alıp doya doya emzirmek nasip olur:26: iki melek kızımı o kadar özlüyorum ki bu acıyı yaşayan annelerin yazdıklarını okudukça aynı üzüntüyü taaa içimde hissediyorum benim gibi yavrularını toprağa veren tüm annelere Allahım sabırlar versin isteyenlere tez zamanda yeni bebişler göndersin

canım her ihtimale karşı anne karnında bebeğin ciğerlerini geliştirici uygulamalar yapıyolar dr sor....bizimde elle muayenede başı ele geliyodu ve nts sancım vardı ama durdurmak için fırsat olmadı sanırım çunku kalp atımı yavaşlamıştı...ama 28 haftada doğan bi bebek yaşıyo bı arkdaşın ablasının ona anne karnındayken ciğer geliştirici yapmışlar....30n haftadan sonra gelişiyo ciğerler belki senin kuzunun gelişmiştirde tam bilmiyorum sen yinede sor...inşallah bi aksilik olmadan fıstığın doğacak sağlıkla canım canı gönülden ıananıyorum...dua ile. seni ve kuzunu çok seviyorum.....

SİNANNURAY cım benim de ağrılarla kasılamalarla geçmişti son 2 ayım inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın.
JEWELIFE arkadaşım başın sağolsun. Şu anda ne kadar üzgün ve öfkelisin biliyorum. Ben de 3 yavrumu dr hatası ile kaybettim. Bu zamanları atlattıktan sonra geriye sonsuz bir hasret ve tevekkül kalacak. İnşallah bir sonraki gebeliğin zamanında sağlıklı bir yavruya vesile olur. Bu arada benim nacizane önerim erken doğuma yol açan sebebin ne olduğunu öğrenmeye çalış ve sonraki gebeliğinde bunun tedbirlerini al. Farklı doktorlara git görüş al. Bu topiğe yazan melek anneleri bizler çoğumuz kendi kendimizin doktoru olduk. Yoksa öyle seninle dört dörtlük ilgilenen insancıl birisini bulmak çok zor.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Denizim16[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]04.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]KIZ[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]06.09.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11.12.2012[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]09.04.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]11.04.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]13.04.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]16.04.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]20.04.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sinannurayım bak 33 oldunuz hadi bakalım 1-2 hafta daha sabredin ondan sonra rahat rahat bekleyelim oğlumuzu. Gerçi ben eminim o hepimizi utandıracak 38. haftadan önce gelmeyecek.
Rüyacım sessiz sedasız 30'lu haftalara merhaba dedin. Bundan sonra geri sayım başladı. 32,34,36,38 derken hoooop bir bakmışsın oğlun kucağında.
28mavi nerelerdesin. Herşey yolunda değil mi?
Özlemimsin, Delicezeytin var mı bebişlerden bir haber?

Yok canim,regl oldum malesefhayirlisi olsun diyorum artik ama cok sabirsizlaniyorum elimde degil.dusunmemeye calisayim diyorum ama her an aklimda bu var. o kadar badire atlattim hala akillanmadim. Sabretmem lazim. Benim tarihimi 11/05 diye gunceller misin canim?

kızzzzlaaaarrr ben geldimmm...1 gün geçtim günümü test yaptım az önce soluk ama çıktı 2. çizgi....ama kan testini yarın yaptıracam kesin o zaman haber veririm.inanın şu an çok tuhafım korkular aldı beni şimdiden akşam 3 tane erkek doğurdum erken doğum oldu ölü doğdu sandık ama galiba yaşıyolardı...anlayacağınız korkudan kabuslar şimdiden başladı.hakkımızda hayırlısı olsun....

GÜZEL HABERLERİNİ DUYACAĞIZ İNŞALLAH CANIM...:)

Merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime karar veren cenabı allah beni ve arkadaşlarımı cennet bahçelerinde yaşatıyor. Ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün Tadını bilmiyoruz. Burada huriler var beni ve arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,sizleri bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. Ben seni, senin karnımda varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor rabbimiz. Hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu isteği yine allah vermişti. Hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok ki.hz.ibrahim sizi anlatıyor bize dünyada doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi ve babalarınızı almadan hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler yanlarından alınınca çok üzündüler onları o kutlu günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular getiricem ve rabbime ayrılığımla üzülen anne ve babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve şefketinin en küçük zerresini veren allah tebessüm ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin ve babamın ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada hazırlıklar yapıyor hz. Ibrahimin her söylediğini aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca başka insanlar sana ve babama çok özenecek çünkü ebedi hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç büyümeyecek olan bir yavrunuz var ben varım...sen şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok güzel lütfen benim için üzülme hem kendini suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben seni de babamı da tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde ikinizi bulacam ve sizi kendimle cennete getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.sizlerden isteğim işimi zorlaştırmamanız büyük günahlardan uzak durmanız ve farz olanları yerine getirmeniz çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi aşan günahlardan uzak dur olur mu? Babamla hastaneden eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en hayırlısı en iyisi buydu.allah sana ve bana zulmetmedi anneciğim....

Canım adet oldum, bugün 4.günüm.. ( Galiba progestanı yanlış kullanmışım, ben adetim bitttiği gün başlayıp 10 gün sabah akşam kullanıyordum, ama adetin 15.günü başlanıcakmış ( O yüzden olmuşum adet.. Yani yeni bat ım 8.5.2012.. Kusura bakma düzelttiriyorum sana sürekli ama ( Hayırlısı canım, RABBİM hayırlısıyla göndersinde bebeklerimizi, geç olsun güç olmasın inşALLAH... Birdahaki ay güzel haberler veririm inşALLAH..

Allahım ne olursun kuzularımın şefaatine ermeyi nasip eyle. Kuzularımı öpüp koklamayı, yavrularımı büyütmeyi, sevmeyi nasip eyle yarabbim. Hasretleri yüreğimi yakıyor.

hadi bakalım hayırlı haberleini bekliyoruz...

babamla hastaneden eli bos dondugunuz gunu hatirliyorsun degilmi...... ben hic unutmadim o ani elimin o bos olusunu ciger acisiyla o hastaneden cikisimi eve dondugumde artik orda olmadigini halada o hastanenin girisine baktigimda dogumdan hemen sonra o girisinde feryatlarla nasil agladigimi hic unutmam unutmicam seni kizim unutmicam hicbir zaman ne senin acini nede o an cektiklerimi bir kardesin daha oldu ama unutulmuyorsun be kizim ne yasadiklarim nede sen en buyuk hayalim seni doyasiya koklayip o mis kokunu icime cekmek doyasiya opmek sen benim prensesim olacaktin olmadin ama en guzeli kucuk bir melek oldun.....

İnan ki bebeğim bizim yanımızdan hiç ayrılmadı..Sabaha karşı bir ara kilosunu ölçtüler..Öğlene doğru nöbeti yeni başlamış bir çocuk doktoru gelip kalp atışlarını ve ciğerlerini dinledi.Bugün taburcu olabilirsiniz dedi.Göbek bağı için alkol, pişik kremi bir de 10 gün sonra başlaması için vitamin verdi.Bu kadar !!

Ki bütün gece bir sürü soru sormuştuk niye ağlamıyor niye emmiyor niye elleri ayakları soğuk ve mor hepsi için "normal alışma sürecinde" dediler.Biz çıkarken eşim tabi ki imza attı.Ama biz şuan kafamıza göre onları mahkemeye vermiyoruz.Devlet; ağzından kan geldiği için kendi bu olayı araştırıyor.otopsi yaptı ve onun sonucunu savcılık dışında ayrıca bize de yollayacak şuan onu bekliyoruz.İşte o sonuç acımızı
destekler çıkarsa ki öyle umuyorum işte o zaman kimsenin gözünün yaşına bakmayacağım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…