canlarım bugün kan testi yaptırdım malesef değerim çok düşük çıktı 38.pazartesi tekrar yaptıracam ama büyük ihtimalle değerim yükselmeyecek zaten belimde ağrılar başladı ama ALLAH tan ümit kesilmez diyelim ALLAH IM kızımı bana bağışlasın...
canlarım bugün kan testi yaptırdım malesef değerim çok düşük çıktı 38.pazartesi tekrar yaptıracam ama büyük ihtimalle değerim yükselmeyecek zaten belimde ağrılar başladı ama ALLAH tan ümit kesilmez diyelim ALLAH IM kızımı bana bağışlasın...
Canım üzülmemeye çalış ne olur. Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır. Eninde sonunda hamile kalacaksın, bebeğini kucağına alacaksın geç olsun güç olmasın.Yok canim,regl oldum malesefhayirlisi olsun diyorum artik ama cok sabirsizlaniyorum elimde degil.dusunmemeye calisayim diyorum ama her an aklimda bu var. o kadar badire atlattim hala akillanmadim. Sabretmem lazim. Benim tarihimi 11/05 diye gunceller misin canim?
Canım adet oldum, bugün 4.günüm..( Galiba progestanı yanlış kullanmışım, ben adetim bitttiği gün başlayıp 10 gün sabah akşam kullanıyordum, ama adetin 15.günü başlanıcakmış ( O yüzden olmuşum adet.. Yani yeni bat ım 8.5.2012.. Kusura bakma düzelttiriyorum sana sürekli ama ( Hayırlısı canım, RABBİM hayırlısıyla göndersinde bebeklerimizi, geç olsun güç olmasın inşALLAH... Birdahaki ay güzel haberler veririm inşALLAH..
ÖZLEMİMSİN Hiç üzülme canım Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin. İnsan ister istemez beklenti içine giriyor ama çok şükür senin durumun bizimkilerden farklı minik cimcimen seninle.
SİNANNURAY Maşallah sana ve oğluna ikiniz de çok sabırlı çıktınız. İnşallah sonu da güzel olacak. Listenin en üstüne çıktın bile seni görünce çok rahatlıyorum sanırım yırrtın oğlunu kucağına almana çok az kaldı inşallah.
PREMETE Çarşamba kontrolümüz vardı, ben kendimi ve bebeğimin hareketlerini net olarak hissetitğim için içim daha rahattı niyeyse suyu da normaldir diye dua etmek geldi aklıma yol boyunca. Kızımız 1080 gram olmuş, kan akışında hiçbir problem yok, gelişimi güzel yalnız 12 cm olması gereken su 8.7cm seviyesinde. Bunun için kontrolleri sıklaştıracağız 5 cm risk başlangıcı iki hafta sonra tekrar bekliyorum böyle kalırsa bir problem olacağını sanmıyorum, azalırsa duruma göre hareket edeceğiz dedi. İki haftada bir devam edebiliriz, haftada bir de çağıarabilirim, üniversitede de yatırabilirim, doğumunuz özelde olacak kendinizi hazırlayın dedi. Yeni doğan ünitesinin iyi olduğu bir yer olacak sizi ve bebeği tehlikeye atamam dedi ben de şunu sormadım sonradan aklıma geldiğinden üniversitenin yeni doğanı iyi değil mi? Tabi ben bu durumda yine dağıldım şöyle bir gönül rahatlığıyla ohhhhhh diyerek çıkamayacağım galiba buradan dedim. İnşallah suyu azalmaz. Kızımı sağlıkla zamanında kucağıma alsam bir şey istemeyeceğim beklentilerim o kadar azaldı ki artık tek isteğim bu.
Belki de geç döllenme olmuştur. Buarada sen Trabzon'daydin galiba. Ben de Trabzon'da 6 yıl yasadım. Oglumu da orada kaybettim. Şimdi ankaradayim artık. Trabzon'da Naci İmamoğlu'na gidiyordum. Senin doktorun kim?
inşallah öyledir canım sat 10 martcanım ümidini kaybetme belki geç döllenme olmuştur
inşallah hamilesindir canım senin sat ne
ÖZLEMİMSİN Hiç üzülme canım Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin. İnsan ister istemez beklenti içine giriyor ama çok şükür senin durumun bizimkilerden farklı minik cimcimen seninle.
evet canım allahım ona uzun ömürler versin ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın...
SİNANNURAY Maşallah sana ve oğluna ikiniz de çok sabırlı çıktınız. İnşallah sonu da güzel olacak. Listenin en üstüne çıktın bile seni görünce çok rahatlıyorum sanırım yırrtın oğlunu kucağına almana çok az kaldı inşallah.
PREMETE Çarşamba kontrolümüz vardı, ben kendimi ve bebeğimin hareketlerini net olarak hissetitğim için içim daha rahattı niyeyse suyu da normaldir diye dua etmek geldi aklıma yol boyunca. Kızımız 1080 gram olmuş, kan akışında hiçbir problem yok, gelişimi güzel yalnız 12 cm olması gereken su 8.7cm seviyesinde. Bunun için kontrolleri sıklaştıracağız 5 cm risk başlangıcı iki hafta sonra tekrar bekliyorum böyle kalırsa bir problem olacağını sanmıyorum, azalırsa duruma göre hareket edeceğiz dedi. İki haftada bir devam edebiliriz, haftada bir de çağıarabilirim, üniversitede de yatırabilirim, doğumunuz özelde olacak kendinizi hazırlayın dedi. Yeni doğan ünitesinin iyi olduğu bir yer olacak sizi ve bebeği tehlikeye atamam dedi ben de şunu sormadım sonradan aklıma geldiğinden üniversitenin yeni doğanı iyi değil mi? Tabi ben bu durumda yine dağıldım şöyle bir gönül rahatlığıyla ohhhhhh diyerek çıkamayacağım galiba buradan dedim. İnşallah suyu azalmaz. Kızımı sağlıkla zamanında kucağıma alsam bir şey istemeyeceğim beklentilerim o kadar azaldı ki artık tek isteğim bu.
Canım üzülmemeye çalış ne olur. Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır. Eninde sonunda hamile kalacaksın, bebeğini kucağına alacaksın geç olsun güç olmasın.
evet canım allahım ona uzun ömürler versin ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın...
Canım hayırlısı olsun. Belki de bu ay hamile kalmaman daha hayırlıdır ne de olsa bir operasyon geçirdin, bir ay daha rahimin dinlenecek ve toparlanacak bunun için sevinmemiz lazım değil mi?
Canım bence değerin düşük değil sonuçta adetin geçeli daha 1 gün oldu. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir hemen umutsuzluğa kapılma. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Canım artık 30'lu haftalara giriyorsun bu haftalarda suyunun azalması normal. Benim de son iki ay suyum azdı ama hiç risk sınırının altına inmedi zaten bazı haftalar arttığı da oluyor. Bence sudan dolayı hiçbir problem yaşamayacaksın. Senin durumunda karşılaşabileceğin en önemli sorun kan akımlarında problem görülmesiydi çok şükür o konuda hiçbir sorunla karşılaşmadan atlattın. Üniversitenin yenidoğanı tabi ki çok iyi ama boş küvez bulabilmek neredeyse imkansız çünkü çok az küvez var. Biz eşim doktor olduğu ve orada çalışan bir sürü doktor arkadaşımız olduğu halde boş küvez bulamamıştık. Sen küvez meselesini kafana takma ne de olsa senin kızın küveze ihtiyacı olmayacak. Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim Fuat Bey için riskli hastalarda miyat 34. haftadır. Bana 34. haftada doğan bir bebekle miyadında doğan bir bebeğin yaşama şansı aynıdır demişti. O yüzden 34. Haftayı geçtiğinizde illa seni doğurtturacağım diye tutturursa sakın panikleme :) Merak etme az biraz çabayla beklemeye ikna olur
mucizeler topiği oldu burası
ne güzel gerçekten en umutsuz anlarda gelen hamilelik haberleri
ne güzel yine arka arkaya geldi hamilelik haberleri
çok sevindim canım, Rabbim sağsalim kavuştursun
Sudem ve maytap hamileliklerinizi canı gönülden kutluyorum.
maytap hele sen hele sen.. ümitlerin zirvesi oldun sen. öyle mutlu oldum ki okuyunca. dualarım hepimiz için. Allahım tüm melek annelerinin kucağını sağlıklı ve hayırlı bebeklerle doldursun innnşallahhh.
hepimize sağlıklı ve hayırlı, tüm zorluk sıkıntı ve dertlerden uzak gebelik, doğğum ve büyütme diliyorum enn içtennn dualarımla.
chnb arkadaşımız da hamile. şükürler olsun rabbim sen nelere kadirsin, ne büyüksün, iki dünyada güldür yüzümüzü.. (amin)
canım cok sevindim inanamıyorum yaa bende umudumu kaybettiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim rabbimin mucizeleri bitmez görüceksin bak bir bakmışsın bebeşin kucağında)allah tamamını erdirsin inşallah cok sevindim canım yyaaa..nasıl gidiyor hamilelik??
dün bebeğin kalp atışlarını dinledik ilk defa ....çok duygulandım hemen ağlayıverdim oracıkta....içerde kesenın dışında kanama bölgesi mevcut onun için progestan verdi dr. haftaya cuma kontrole gıdıcem kanama azalmışmı ona bakıcak......düşük tehliken var dikkat et dedi.....herşey rabbimin elinde artık bunu çok iyi biliyorum yaşadığım tecrübeler sonucu....inşallah inanıyorum bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağıma alıp büyüteceğim günleri göreceğimi düşünüyorum....
MEVLAM GÖRELİM NEYLER,NEYLERSE GÜZEŞL EYLER....
özlemimsin bence sen şuan hamilesin...5 ve üstü hamilelik olarak kabul edilmiyormu??????ağrılar hamileliktede olmazmı zaten...bence kızına kardeş geliyor ......
evet canım trabzondayım. ilk 2 hamileliğimde gittim naci imamoğluna sonra bıraktım onu şimdi karadeniz hastanesine gidiyorum doktorum ufuk yılmaz.canım bende melek oğlumda problem çıkınca ankarada 1 ay kaldım hacettepede oğlumu orda kaybettim.
plasentanın erken ayrılması sonucu 34 haftalık kaybettik oğlumuzu. acil sezeryanımı karadeniz hastanesinde hasan tahsin bey yaptı. evimiz o hastaneye yakın diye oraya gitmiştik acil. kendisi çok soğukkanlıydı ve beni 5 dakika içinde ameliyata aldı, çok hızlıydı. benim hayatım da tehlikeliymiş o an meğer. bebeğim doğar doğmaz yenidoğan yoğun bakım için katü'ye sevk edildi ambulansla. 3 gün orada yattı, sonra kaybettik. meleğimin mezarı da orada. işte böyle. sonra ankaraya taşındık. üstüne bir de dış gebelik geçirdim. şimdi doktorum hacettepeden lütfü önderoğlu. pıhtılaşmam olduğunu tespit etti, kan sulandırıcı kullanacağım. 1 yıl oldu oğlumu kaybedeli ve bu ay yeniden deneyeceğiz.umarım hepimiz en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz
İnan ki bebeğim bizim yanımızdan hiç ayrılmadı..Sabaha karşı bir ara kilosunu ölçtüler..Öğlene doğru nöbeti yeni başlamış bir çocuk doktoru gelip kalp atışlarını ve ciğerlerini dinledi.Bugün taburcu olabilirsiniz dedi.Göbek bağı için alkol, pişik kremi bir de 10 gün sonra başlaması için vitamin verdi.Bu kadar !!
Ki bütün gece bir sürü soru sormuştuk niye ağlamıyor niye emmiyor niye elleri ayakları soğuk ve mor hepsi için "normal alışma sürecinde" dediler.Biz çıkarken eşim tabi ki imza attı.Ama biz şuan kafamıza göre onları mahkemeye vermiyoruz.Devlet; ağzından kan geldiği için kendi bu olayı araştırıyor.otopsi yaptı ve onun sonucunu savcılık dışında ayrıca bize de yollayacak şuan onu bekliyoruz.İşte o sonuç acımızı
destekler çıkarsa ki öyle umuyorum işte o zaman kimsenin gözünün yaşına bakmayacağım..
inşallah öyledir canım sat 10 mart
doktora gittin mi tekrar canım sonuçlar nasıl
evet canım inşallah hepiömiz sağ salim zamanında hayıorlın doğumlar yapar bu dünyada da anne oluruz...hemen hemen aynı tarihlerde doğum yapacağız inşallah...kese dışı kanama çok duydum ben....ve sağlıklı bir şekilde doğum yapıyorlar......inşallah herşey yolunda gidecek hepimiz için
plasentanın erken ayrılması sonucu 34 haftalık kaybettik oğlumuzu. acil sezeryanımı karadeniz hastanesinde hasan tahsin bey yaptı. evimiz o hastaneye yakın diye oraya gitmiştik acil. kendisi çok soğukkanlıydı ve beni 5 dakika içinde ameliyata aldı, çok hızlıydı. benim hayatım da tehlikeliymiş o an meğer. bebeğim doğar doğmaz yenidoğan yoğun bakım için katü'ye sevk edildi ambulansla. 3 gün orada yattı, sonra kaybettik. meleğimin mezarı da orada. işte böyle. sonra ankaraya taşındık. üstüne bir de dış gebelik geçirdim. şimdi doktorum hacettepeden lütfü önderoğlu. pıhtılaşmam olduğunu tespit etti, kan sulandırıcı kullanacağım. 1 yıl oldu oğlumu kaybedeli ve bu ay yeniden deneyeceğiz.umarım hepimiz en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz
kızlar kontrole gittim kanama azalmış ama halen var yıne progestan verdi.. bı kutu daha ıcıcem bı yandan da boğaz ağrısı başladı eşim hastaydı bı haftadır ondan bulaştı sanırsam inşallah girbe cevirmeden atlatırım....bepantene pastil ve ıhlamur takviyesı yapıyorum,bıde bol meyve ve su ....ha bıde sıcak suya vıks atıp oadaya koyuyorum onu soluyorum...24 nisana 2 li test randevum var...evet canım inşallah hepiömiz sağ salim zamanında hayıorlın doğumlar yapar bu dünyada da anne oluruz...
hadi bakalım canım şimdiden hayırlı olsun inşallah...
Canım üzülmemeye çalış ne olur. Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır. Eninde sonunda hamile kalacaksın, bebeğini kucağına alacaksın geç olsun güç olmasın.
Canım hayırlısı olsun. Belki de bu ay hamile kalmaman daha hayırlıdır ne de olsa bir operasyon geçirdin, bir ay daha rahimin dinlenecek ve toparlanacak bunun için sevinmemiz lazım değil mi?
Canım bence değerin düşük değil sonuçta adetin geçeli daha 1 gün oldu. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir hemen umutsuzluğa kapılma. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Canım artık 30'lu haftalara giriyorsun bu haftalarda suyunun azalması normal. Benim de son iki ay suyum azdı ama hiç risk sınırının altına inmedi zaten bazı haftalar arttığı da oluyor. Bence sudan dolayı hiçbir problem yaşamayacaksın. Senin durumunda karşılaşabileceğin en önemli sorun kan akımlarında problem görülmesiydi çok şükür o konuda hiçbir sorunla karşılaşmadan atlattın. Üniversitenin yenidoğanı tabi ki çok iyi ama boş küvez bulabilmek neredeyse imkansız çünkü çok az küvez var. Biz eşim doktor olduğu ve orada çalışan bir sürü doktor arkadaşımız olduğu halde boş küvez bulamamıştık. Sen küvez meselesini kafana takma ne de olsa senin kızın küveze ihtiyacı olmayacak. Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim Fuat Bey için riskli hastalarda miyat 34. haftadır. Bana 34. haftada doğan bir bebekle miyadında doğan bir bebeğin yaşama şansı aynıdır demişti. O yüzden 34. Haftayı geçtiğinizde illa seni doğurtturacağım diye tutturursa sakın panikleme :) Merak etme az biraz çabayla beklemeye ikna olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?