Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canlarım bugün kan testi yaptırdım malesef değerim çok düşük çıktı 38.pazartesi tekrar yaptıracam ama büyük ihtimalle değerim yükselmeyecek zaten belimde ağrılar başladı ama ALLAH tan ümit kesilmez diyelim ALLAH IM kızımı bana bağışlasın...

Belki de geç döllenme olmuştur. Buarada sen Trabzon'daydin galiba. Ben de Trabzon'da 6 yıl yasadım. Oglumu da orada kaybettim. Şimdi ankaradayim artık. Trabzon'da Naci İmamoğlu'na gidiyordum. Senin doktorun kim?

canım ümidini kaybetme belki geç döllenme olmuştur
inşallah hamilesindir canım senin sat ne

ÖZLEMİMSİN Hiç üzülme canım Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin. İnsan ister istemez beklenti içine giriyor ama çok şükür senin durumun bizimkilerden farklı minik cimcimen seninle.

SİNANNURAY Maşallah sana ve oğluna ikiniz de çok sabırlı çıktınız. İnşallah sonu da güzel olacak. Listenin en üstüne çıktın bile seni görünce çok rahatlıyorum sanırım yırrtın oğlunu kucağına almana çok az kaldı inşallah.

PREMETE Çarşamba kontrolümüz vardı, ben kendimi ve bebeğimin hareketlerini net olarak hissetitğim için içim daha rahattı niyeyse suyu da normaldir diye dua etmek geldi aklıma yol boyunca. Kızımız 1080 gram olmuş, kan akışında hiçbir problem yok, gelişimi güzel yalnız 12 cm olması gereken su 8.7cm seviyesinde. Bunun için kontrolleri sıklaştıracağız 5 cm risk başlangıcı iki hafta sonra tekrar bekliyorum böyle kalırsa bir problem olacağını sanmıyorum, azalırsa duruma göre hareket edeceğiz dedi. İki haftada bir devam edebiliriz, haftada bir de çağıarabilirim, üniversitede de yatırabilirim, doğumunuz özelde olacak kendinizi hazırlayın dedi. Yeni doğan ünitesinin iyi olduğu bir yer olacak sizi ve bebeği tehlikeye atamam dedi ben de şunu sormadım sonradan aklıma geldiğinden üniversitenin yeni doğanı iyi değil mi? Tabi ben bu durumda yine dağıldım şöyle bir gönül rahatlığıyla ohhhhhh diyerek çıkamayacağım galiba buradan dedim. İnşallah suyu azalmaz. Kızımı sağlıkla zamanında kucağıma alsam bir şey istemeyeceğim beklentilerim o kadar azaldı ki artık tek isteğim bu.

Canım üzülmemeye çalış ne olur. Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır. Eninde sonunda hamile kalacaksın, bebeğini kucağına alacaksın geç olsun güç olmasın.

Canım hayırlısı olsun. Belki de bu ay hamile kalmaman daha hayırlıdır ne de olsa bir operasyon geçirdin, bir ay daha rahimin dinlenecek ve toparlanacak bunun için sevinmemiz lazım değil mi?

Canım bence değerin düşük değil sonuçta adetin geçeli daha 1 gün oldu. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir hemen umutsuzluğa kapılma. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Canım artık 30'lu haftalara giriyorsun bu haftalarda suyunun azalması normal. Benim de son iki ay suyum azdı ama hiç risk sınırının altına inmedi zaten bazı haftalar arttığı da oluyor. Bence sudan dolayı hiçbir problem yaşamayacaksın. Senin durumunda karşılaşabileceğin en önemli sorun kan akımlarında problem görülmesiydi çok şükür o konuda hiçbir sorunla karşılaşmadan atlattın. Üniversitenin yenidoğanı tabi ki çok iyi ama boş küvez bulabilmek neredeyse imkansız çünkü çok az küvez var. Biz eşim doktor olduğu ve orada çalışan bir sürü doktor arkadaşımız olduğu halde boş küvez bulamamıştık. Sen küvez meselesini kafana takma ne de olsa senin kızın küveze ihtiyacı olmayacak. Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim Fuat Bey için riskli hastalarda miyat 34. haftadır. Bana 34. haftada doğan bir bebekle miyadında doğan bir bebeğin yaşama şansı aynıdır demişti. O yüzden 34. Haftayı geçtiğinizde illa seni doğurtturacağım diye tutturursa sakın panikleme :) Merak etme az biraz çabayla beklemeye ikna olur

Belki de geç döllenme olmuştur. Buarada sen Trabzon'daydin galiba. Ben de Trabzon'da 6 yıl yasadım. Oglumu da orada kaybettim. Şimdi ankaradayim artık. Trabzon'da Naci İmamoğlu'na gidiyordum. Senin doktorun kim?

evet canım trabzondayım. ilk 2 hamileliğimde gittim naci imamoğluna sonra bıraktım onu şimdi karadeniz hastanesine gidiyorum doktorum ufuk yılmaz.canım bende melek oğlumda problem çıkınca ankarada 1 ay kaldım hacettepede oğlumu orda kaybettim.

canım ümidini kaybetme belki geç döllenme olmuştur
inşallah hamilesindir canım senin sat ne
inşallah öyledir canım sat 10 mart

valla premetecim inşallah öyledir ama belimde ağrı varya ondanda biraz korkuyorum bakalım pazartesi sonucum ne çıkar hakkımda hayırlısı olsun...

Son düzenleme:

mucizeler topiği oldu burası
ne güzel gerçekten en umutsuz anlarda gelen hamilelik haberleri
ne güzel yine arka arkaya geldi hamilelik haberleri
çok sevindim canım, Rabbim sağsalim kavuştursun

çook teşekkürler arkadaşlar...bizlere dua edin herşey çok güzel ve hep yolunda gitsin...kalp atışlarınıda duyduk ama yazamamıştım..çok şükür herşey iyi gidiyor...Allahım isteyen herkese nasip etsin ...tüm hamilelelr sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alsınlar inşallah

özlemimsin bence sen şuan hamilesin...5 ve üstü hamilelik olarak kabul edilmiyormu??????ağrılar hamileliktede olmazmı zaten...bence kızına kardeş geliyor ......

inşallah herşey yolunda gidecek..hem kocaman olmuşunuz bile aklına kötü şeyler getirme..iyi düşünelim iyi olsun..

hemen hemen aynı tarihlerde doğum yapacağız inşallah...kese dışı kanama çok duydum ben....ve sağlıklı bir şekilde doğum yapıyorlar......inşallah herşey yolunda gidecek hepimiz için

özlemimsin bence sen şuan hamilesin...5 ve üstü hamilelik olarak kabul edilmiyormu??????ağrılar hamileliktede olmazmı zaten...bence kızına kardeş geliyor ......

maytapcım canım hamileyim ama değerim çok düşük daha öncede düşüklerim varya endişem ondan canım...ama tabi bellide olmaz ben genelde adet üstü hamile kalıyorum belkide yine öyle olmuştur kısmetttt pazartesi belli olur inşallah...bu 7. hamileliğim hiç bu kadar düşük bir değer çıkmamıştı testlerimde...

plasentanın erken ayrılması sonucu 34 haftalık kaybettik oğlumuzu. acil sezeryanımı karadeniz hastanesinde hasan tahsin bey yaptı. evimiz o hastaneye yakın diye oraya gitmiştik acil. kendisi çok soğukkanlıydı ve beni 5 dakika içinde ameliyata aldı, çok hızlıydı. benim hayatım da tehlikeliymiş o an meğer. bebeğim doğar doğmaz yenidoğan yoğun bakım için katü'ye sevk edildi ambulansla. 3 gün orada yattı, sonra kaybettik. meleğimin mezarı da orada. işte böyle. sonra ankaraya taşındık. üstüne bir de dış gebelik geçirdim. şimdi doktorum hacettepeden lütfü önderoğlu. pıhtılaşmam olduğunu tespit etti, kan sulandırıcı kullanacağım. 1 yıl oldu oğlumu kaybedeli ve bu ay yeniden deneyeceğiz.umarım hepimiz en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz

canım allah ım inşallah en yakın zamanda kavuşturur senide kuzuna...benim doktorumda şuan sanırım yok temmuza kadar bende doktorum gelene kadar hasan beye gitmeyi düşünmüştüm arkadaşımın doktoru oydu iyi bir doktor diye biliyorum bende.tabi kan değerim yükselirse hakkımızda hayırlısı olsun canım bizimde kaderimizde bunları yaşamak varmış...

gercekten cok zor yasadiklarin....benim dusuncem erken dogan bebekleri ne olursa olursun en az 2 gun gozetim altinda tutmalari gerekiyor....benim bebegim tam kapali kuveze girmedi o sirada dolu oldugu icin ustu acik kuvezdi isinma ayari vardi 4 gun orda kaldi, tam diger kuvez bosaldi kapali kuveze aldilar 1 gunde orda kaldi o halini gordugumde kuvezin yaninda oturup aglamistim hemsire yanima geldiginde neden agliyorsun bebegin saglik problemi yokki durumu agir olsaydi biz buyuk hastanemize naklediyoruz demisti bebegin iyi oldugu icin yanimizdz kaliyor demisti o gunun sabahi ayrintili kan sonuclari geldi labaratuvardan hemsire tlfnla ogrendi sonuclari bir sure sonra pediatg geldi sonuclara bakti bebegimi yine muane etti normal odana cikartabilirsin butun tahlilleri iyi hicbir problemi yok ama bir kac gunde senin kaldigin odada gozetim altina alacagiz demisti kuvezsiz dis dunyada nasildir diye...bebegin ayaginin soguk olmasi normal benim oglumunkide soguktu ayagi sogudugunda hemen kuvezin alarmi caliyordu hemsire ayagina kablo takip isi derecesini 37 dereceye getiriyordu sordugumuzda normal oldugunu tam kendi isisini ayarlayamadigini soylemislerdi....ozaman onlara okadar cok kziyordumki bebegimin kilosu boyu emme refleksi uyku duzeni butun tahlil sonuclari iyi neden hala kuvezden ckarmiyorlarda odama gotureyim diye simdi daha iyi anliyorum...birde birsey var bebek ilk dogdugunda ayak topugundan kan aliyorlar o testi butun bebeklere yapilir uyuk ihtimal senin beeginede yapilmistir...inanirmisin ogluma butun testler yapildi once infeksiyon bakteri testleri kalp ultrasonu sonra ayrintili kan tahlili testi zaten en son ayrintli test sonucu iyi gelince kuvezden cikartilar...ozaman hemsre bana birsey demisti bebegin ayak topugundan kan alindigini hatta bana gosterdiler testi bir kagit uzerine sira sira kucuk kareler icinde nokta nokta oglumun kanini surmuslerdi test kagidina ozaman hemsire demisti bunu labaratuvara gonderecegiz bebegin ne hastaligi ne sorunu varsa hepsi bu tahlilde cikacagini soylemisti....eger 4 hafta icinde evine bir mektup gelirse bilki bebeginde onemli problemer var eger mektup gelmezse bilki hersey yolundadir demisti cok sukur birsey gelmedi sende o testin sonucunu hastaneden iste eger bu test yapilmamissa zaten bastan sagma yapilmistir..bu test butun dogan bebeklerde mecburi yapilmasi gereken bir testtir sen bu testin sonucunu arastir eger hastane yapmamissa ozaman yuzde yuz onlar sorumludur...amacim acini desmek degil bir premature annesi olarak sana yardimci olmak istiyorum hakkini sonuna kadar ara bebeginin elbet omru bukadarmis ama icine sorumsuzlukta eklenirse insanin gucune gidiyor...sana her konuda yardimci olmaya hazirim dava sonucunu benide bilgilendirirsen sevinirim tekrar basin sagolsun allahim acini hafifletecek yeni bir evlatla doldursun kucagini......

kızlar kontrole gittim kanama azalmış ama halen var yıne progestan verdi.. bı kutu daha ıcıcem bı yandan da boğaz ağrısı başladı eşim hastaydı bı haftadır ondan bulaştı sanırsam inşallah girbe cevirmeden atlatırım....bepantene pastil ve ıhlamur takviyesı yapıyorum,bıde bol meyve ve su ....ha bıde sıcak suya vıks atıp oadaya koyuyorum onu soluyorum...24 nisana 2 li test randevum var...
hemen hemen aynı tarihlerde doğum yapacağız inşallah...kese dışı kanama çok duydum ben....ve sağlıklı bir şekilde doğum yapıyorlar......inşallah herşey yolunda gidecek hepimiz için
evet canım inşallah hepiömiz sağ salim zamanında hayıorlın doğumlar yapar bu dünyada da anne oluruz...

hadi bakalım canım şimdiden hayırlı olsun inşallah...

canım gözün aydın diyelim allahım hep daha güzel haberlerle karşılaşmanı nasip etsin...

Meraba arkadaşlar,
Aramıza yeni katılan arkadaşlarım , Allah sabır versin sizlere , en kısa zamanda da sağlıklı bebişler versin inşallah.
Özlemimsin , canım çok sevindim. Umarım her şey yolunda gider ve sağlıkla bebişini kucaklarsın.
Ben bu ayda hastalandım. Acaba nazlı bebiş ne zaman gelecek.

Sağol canım benim, haklısın... RABBİM neylerse güzel eyler, demekki hayırlısı böyleymiş.. Zamanımız var galiba.. Yalnız bişey daha var, benim adetimin bitiminden 2 3 gün sonra sağ kasığımda ağrım oldu ve şuan akıntım çoğaldı, anlayamadım, yumurtlamam erken olmuş olabilirmi acaba :44: offf artık düşünmeyeyim diyorum ama yinede çıkmıyor işte aklımdan... kısmetimizde ne varsa onu yaşarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…