Seblevcim dün doktor "ben sana hiçbirşeyin garantisini veremem, olacakları bilemeyiz, biz elimizden gelen herşeyi yapıp gerisini Allah'a havale etmekten ve herşeyin iyi olması için dua etmekten başka bir şey yapamayız ama seni rahatlatacak istatistiki bir bilgi vereyim senin durumunda olanlarda ikincide zamanında ve sağlıklı doğum yapma oranı %80. Bu durumda senin de bu gruba gireceğini düşünüyorum" dedi. Sen ilk gebeliğinde benden çok çok daha iyi bir haftada ve durumda doğum yapmıştın bu durumda senin için istatistik %99'u gösteriyor bence.
Sağol canım stres yapmamaya çalışıyorum ama ister istemez geriliyorum. Keşke alttan baksaydı da beni rahatlatsaydı. Cuma günü de karından görüleceğini sanmıyorum. İnternetten araştırdım karından görülebilmesi için adetin 2 hafta gecikmesi gerekir yazıyor. Cuma günü benim daha 6 gün gecikmiş olacak.
Canım benim siz benim her zaman dualarımdasınız. Tabi ki sıra size de gelecek. Biliyorsun ben de sezeryanlıyım. Doktor 9 ay sonrası için izin verince hapiste özgürlüğü bekleyen bir mahkum gibi gün saydım. Öyle ya da böyle zaman geçiyor, zamanı geliyor. Sen yeter ki inanmaktan ve istemekten vazgeçme. Allah kullarının sıkıntılı, üzüntülüyken isyan etmeden yaptıkları dualarını kabul edermiş. Ben her bebek ya da çocuk gördüğümde "Allah'ım bana anneliği yaşattığın için, bebeğimi hissettiğim için, onu gördüğüm için sana şükrediyorum ama gönlümdeki muradı biliyorsun beni boynu bükük bırakma" diye dua ettim.
Allah razı olsun arkadaşlar hepinizden dilekler ve dualar karşılıklı inşallah sizlerde gönlünüzden geçene kavulşursunuz..ben çok yorucu bi maratonla bu sonucu aldım önce rahim ameliyatı sonra tüp bebek tedavisi Allahtan çok ii bi doktora denk geldim ve çok umut verdi...daha keseyi ve kalp atışını duymadım 12 şubata gel dedi bakalım inşallah aksilik olmazda duyarız ben hala şaşkınım buruk bi sevinç var karma karışık beynim sizler anlarsınız işte aynısı olurmu die falan filan.ancak Allah isterse olur yoksa herşey bahane dua edip duruyorum bi daha yaşamıyım die inşallah daha ailelerimizin haberi yok belki bu gün yarın söyleriz bilemiyorum herşeyin hayırlısı.
premete canım benim tickerin çok güzel inş.zafere ulaşıcaz beraber,daha dün gibi topiği açtığın gün hatırlarsan
bende clexan 0,4 kullanıyorum her gün göbekten 1 tane bu iğneye hematoloji doktoru ile kadın doğumcum beraber karar verdiler.aspirin+folbiol+glifor ve progesteron kullanıyorum sabah akşam vajinadan 2 tane atıyorum.progesteronu genelde tüp bebek yaptıranlara veriyorlar aklın karışmasın olurmu ?
kendine ii bak inşallah keseyi ve kalp atışlarınıda duyarız belki benimkiler iki tanedir doktor olabilir dedi hayırlısı neyse o olsun.
arkadaşlar herkese merhaba..bende uzun süre giremedim..sizlere müjdeli haberi vermek istedim.bende hamileyim...darısı inşallah bekleyen herkese...
arkadaşlar herkese merhaba..bende uzun süre giremedim..sizlere müjdeli haberi vermek istedim.bende hamileyim...darısı inşallah bekleyen herkese...
Valla bacılar ben tıcer falan bİlmİyorum:):):) allahın İznİyle 13+3 haftalık oldum
premetecim, kesenin görülmemesi çok normal
bence de karından bakmayla cuma günü de görülmesi düşük bir ihtimal
en erken haftaya görülür ama önemli olan kanama falan olmaması onlar olmadıkça herşey yolunda gidiyor demektir ve kese eninde sonunda görülür sen merak etme aslında doktorun karından keseyi görmeye çalışması bu haftada bende soru işareti uyandırdı,
angelhope, premete, leylayasar ve tüm gebe olan veya olacak anne adaylarına kendi acı tecrübelerime dayanarak şunu kesinlikle öneriyorum mutlaka en az iki doktora gidin ve amniosentez asla ve asla yaptırmayın hiç anlamı yok zaten özürlü bebeği ilerleyen haftalarda ultrasonda da anlıyorlar ben bu işlemin suistimal edildiğine inanıyorum ve ilk bebeğimi işlemden sonra kaybettikten sonra çevreden çok duydum böyle giden çok can var sonra dedim ki kendime peki işlem öncesinde neredeydi bu insanlar
beni böyle uyaran bir somut örnek olsaydı asla gitmezdim tam tersine herkes yok efendim 1 dk sürüyor hiçbirşey anlamazsın çok kolay falan filan dediler o yüzden sizi önceden uyarmak istedim arkadaşlarım benimkini güya bu konuyu en iyi bilen prof. yapmıştı sakın kimseye prof doçent veya tanınmış doktor diye güvenmeyin herkes hata yapıyor içinizde en ufak bir şüphe bile olsa ikinci bir doktora gidin bebek herşeyden önemli biliyorsunuz.
Valla bacılar ben tıcer falan bılmıyorum:):):) allahın ıznıyle 13+3 haftalık oldum
premetecim bence de eşini dinleme ben de onun düşündüğü gibi ayıp olur falan diye düşünmüştüm peki şimdi ne oldu? giden geri gelmez önemli olan bu ayıp olursa olsun bizim bebişimiz herşeyden önemli ama bence bunu eşine de söyle doktorlar kendi aralarında hastalar hakkında konuşurlar bir bakarsın duyar bu sefer kendi aranızda sorun olmasın. Bir de kan sulandırıcı iğne ne için gerekli gerçekten gerekli mi? diğer doktorlar önermediyse bir tek doktor önerdiyse onun karar mı doğru yoksa diğerlerininki mi?
offfff ne kadar zor sorular? acaba aspirin yeterli mi ? pıhtılaşma problemin var mıydı? sonuçta kan sulandırıcı iğne de bir ilaç ve gerektiğinde kullanılmalı diye düşünüyorum hiçbir zararı yok mu bebeğe ?
Sağol canım en kısa zamanda darısı başına...İğneyle beraber asprin ve bemikse devam ediyorum. Sen ne yaptın, doktora gittin mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?