- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Meraba arkadaşlar,
Aramıza yeni katılan arkadaşlarım , Allah sabır versin sizlere , en kısa zamanda da sağlıklı bebişler versin inşallah.
Özlemimsin , canım çok sevindim. Umarım her şey yolunda gider ve sağlıkla bebişini kucaklarsın.
Ben bu ayda hastalandım. Acaba nazlı bebiş ne zaman gelecek.
özlemimsin canım benim çok sevindim, rabbimin mucizeleri bitmiyor.
canlarım benim kan değerim 38 den 279 a yükselmiş.ALLAH IM çok büyük inşallah bişey olmaz bundan sonrada....hepimizin hakkında hayırlısını versin yüce rabbimmmm...
canım çok sevindim bak herşey yolundaymış inşallah sağ salim bebeğini alırsın kucağına
canım çok sevindim bak herşey yolundaymış inşallah sağ salim bebeğini alırsın kucağına
Gözün aydin canim, Allah tamamina erdirsin.
Gönlündekini versin Rabbim bence simdi birde Oglun olsun istiyorsundur :)
canlarım benim kan değerim 38 den 279 a yükselmiş.ALLAH IM çok büyük inşallah bişey olmaz bundan sonrada....hepimizin hakkında hayırlısını versin yüce rabbimmmm...
hayırlı olsun canım. sağlıkla kucağına alırsın inşallah
kızlar kontrole gittim kanama azalmış ama halen var yıne progestan verdi.. bı kutu daha ıcıcem bı yandan da boğaz ağrısı başladı eşim hastaydı bı haftadır ondan bulaştı sanırsam inşallah girbe cevirmeden atlatırım....bepantene pastil ve ıhlamur takviyesı yapıyorum,bıde bol meyve ve su ....ha bıde sıcak suya vıks atıp oadaya koyuyorum onu soluyorum...24 nisana 2 li test randevum var...evet canım inşallah hepiömiz sağ salim zamanında hayıorlın doğumlar yapar bu dünyada da anne oluruz...
hadi bakalım canım şimdiden hayırlı olsun inşallah...
Meraba arkadaşlar,
Aramıza yeni katılan arkadaşlarım , Allah sabır versin sizlere , en kısa zamanda da sağlıklı bebişler versin inşallah.
Özlemimsin , canım çok sevindim. Umarım her şey yolunda gider ve sağlıkla bebişini kucaklarsın.
Ben bu ayda hastalandım. Acaba nazlı bebiş ne zaman gelecek.
Sağol canım benim, haklısın... RABBİM neylerse güzel eyler, demekki hayırlısı böyleymiş.. Zamanımız var galiba.. Yalnız bişey daha var, benim adetimin bitiminden 2 3 gün sonra sağ kasığımda ağrım oldu ve şuan akıntım çoğaldı, anlayamadım, yumurtlamam erken olmuş olabilirmi acaba :44: offf artık düşünmeyeyim diyorum ama yinede çıkmıyor işte aklımdan... kısmetimizde ne varsa onu yaşarız...
saol premetecim inşallah hepimizin kalbinden geçen dilekleri kabul etsin allah ım...ben şimdi doktora gitsem kese görünmez geç döllenme olduğu için iğnelere başlasammı gitmeden canım?
Canım bence iğnelere başla nasıl olsa iğne dozun belli. Benim doktorum gebeliği öğrenir öğrenmez başlatmıştı keseyi görmeyi beklememiştik.
merhaba premete.benim bebegimdede gelişme geriliği var.dün konu açtım hiç kimse yazmamış.benimle aynı durumda olan yada aynı şeyleri yaşamış olanların bilgisine ve desteğine çok ihtiyacım var.dünden beri kendimde değilim.dün doktora gittim.özele gidiyorum.5 hafta önce devlet hastanesine gittim.ultrasonda iki hafta küçük oldugu görüldü.aynı gün kendi doktoruma gittim.bir hafta geride oldugunu fakat sınırların altında olmadıgını,endişelenecek bişey olmadıgını fakat haftasında gerileme olursa bi problem olacagını söylemişti.ama gayet teselli edici konuştu.başından beri haftasıyla uyumlu degilmiş.iki hafta sonra gel bakalım dedi.bizimde ciddi bişey yok diye içimiz rahat oldu tabi.iki hafta sonra gitmedik bebekte gayet güzel hareket ediyordu.dün gittik doktora 27 haftalık 717gr. suan ama 25 haftalık görünüyor ultrasonda.sınırların altına inmiş dedi.perinatologa bi gürünmen gerek dedi.ancak önümüzdeki çarşambaya gün alabildik.acaba çokmu geç kaldık.yada yapabilecekleri bişey varmı bu durumda.canım lütfen bu konuda bildiklerini benimle paylaşırsan çok sevinirim.çok endişeliyim.destege çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?