Merhaba canlarrrr...
Bugün hastaneye gittim istediğim doktora randevu alamamıştım...ultrasonda kesemizi gördük şükürler olsun doktor çok küçük dedi 5 haftalık son adetimle uyumlu olmadığı için haliyle küçük olacak tabi.doktora geçmişi anlatana kadar zaten ....adamcağız şaşırdı valla...kan ve idrar tahlili yapalım hormonlarına bakıp değerin düşükse takviye yaparız dedi.yaptırdım progesteron 13.3 çıktı progestan verdi değerim düşükmüş düşüğe karşı korumak için.ben progeztan düşüklerimde çok kullanmıştım ama çare olmamıştı.allah tan hayırlısı diyelim.kızlar bu değerin kaç olması gerekiyo ben kızımda progesteron değerime bakıldığını hatırlamıyorum allahım inşallah sağ salim nasip eder kucağıma almamı bu arada 15 gün sonraya gel dedi.keşke doktorum burda olsaydı o beni 3 aya kadar haftada 1 alıyodu...napalım katlanacaz artık yeterki bebişime bişe olmasında...
hayırlı olsun..hep iyi haberler alırsın inşallah...progestan benim 10 çıkmıştı..seninki bana göre çok iyi...haftada bir proluton depot iğne yaptırıyorum..benim dr.da çok düşük ama 5 ile bile gebeliği devameden var demişti..progestan ı ihmal etme...fitil olarakmı alıyorsun????
canım daha bugün aldım eczaneden doktorum ağız yoluyla al kötü yaparsa seni vajinal alırsın dedi.daha önce kullanmıştım çok kötü yapıyo beni.ama bakalım bu sefer etkilermi?pregesteron ne işe yarıyo bu değer artmasa sağlıklı hamilelik olmazmı yani çok anlamadım ben kızımda bu değere hiç baktırmamıştım...
Canım ya çok sevindim hayırlı olsun. En son senin yazdığını görünce içim hop etti sayfayı açmadan inşallah hamilelik haberidir dedim çok şükür yanılmamışım. Allah sorunsuz bir hamilelik geçirip sağ salim, zamanında kucağına almayı nasip etsin. Maşallah bahar ayları bereketli çıktı. İnşallah önümüzdeki ay da listedeki diğer arkadaşlarımızın hepsi hamile kalır da müstakbel hamilelerimiz listesini temizleriz.
Bütün hamile oldugunu ögrenen arkadaslarimiz hayirli olsun hamilelikleriniz...Saglikli hamilelik gecirip sag saglim bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah...Cok sükür bizde agrilarla sancilarla korkularla 32. haftamiza basladik bu halimize cok sükrediyorum yinede. Bir iki haftadir falan ara ara kasilmalarim oluyor. Hafif belimden kasigima agri giriyor ve karnim bir anda cok sertlesiyor top gibi otuz saniye falan sürüyor ve sonra birakiyor rahatliyor yine...Daha önce böyle olan arkadaslarim oldumu acaba? Insallah persembe kontrolümüz var iyi haberler yazarim sizlerede insallah...Premete 28Maviye alisveris icin yazdiklarin banada cesaret verdi:) Bende cesaret edemedigim korktugum icin bebege henüz hicbir sey almamistim.Esim besigini kiyafetlerini ihtiyaclarini alalim artik dedikce daha erken diye aldirtmiyordum ama insallah yarin baslamak istiyoruz alisverislere...Banada cesaret verdin tesekkürler...Insallah saglikla hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz hepimizde...
ah aynı durumdayım! 28 nisan bebeğimi doğurduğum, 1 mayıs da kaybettiğim tarih. hiç gelmesin istiyorum. nisan ayına girdiğimizden beri içimi karanlıklar kapladı. çok depresif oldum. bir yandan babam kanser tedavisi görüyor ve ona da çok üzülüyorum. ucundan tutacağım hiç birşey yok gibi, hayattan en ufak zevk almıyorum. sadece gün dolduruyorum sanki. okadar çok ihtiyacım var ki iyi bir haber duymaya.
Merhaba canlarrrr...
Bugün hastaneye gittim istediğim doktora randevu alamamıştım...ultrasonda kesemizi gördük şükürler olsun doktor çok küçük dedi 5 haftalık son adetimle uyumlu olmadığı için haliyle küçük olacak tabi.doktora geçmişi anlatana kadar zaten ....adamcağız şaşırdı valla...kan ve idrar tahlili yapalım hormonlarına bakıp değerin düşükse takviye yaparız dedi.yaptırdım progesteron 13.3 çıktı progestan verdi değerim düşükmüş düşüğe karşı korumak için.ben progeztan düşüklerimde çok kullanmıştım ama çare olmamıştı.allah tan hayırlısı diyelim.kızlar bu değerin kaç olması gerekiyo ben kızımda progesteron değerime bakıldığını hatırlamıyorum allahım inşallah sağ salim nasip eder kucağıma almamı bu arada 15 gün sonraya gel dedi.keşke doktorum burda olsaydı o beni 3 aya kadar haftada 1 alıyodu...napalım katlanacaz artık yeterki bebişime bişe olmasında...
arkadaşlar onca uğraştan sonra Allahın izniyle doğal yoldan hamileyim:)))şoktayım
Ozlemimsin daha önce premete yazmıştı dimesin katkisiz ananas suyunun icinde doğal progestan var diye ben baslarda çok fazla içmiştim hatta tiksinecek kadar ama faydasının olduğunu düşünüyorum düşük riskine karsı sende iç istersen
Dogum yaklaştıkça herkezde bı alışveriş hevesi var galiba bende çok istiyorum söyle zevkime göre lohusa pijamaları tâcımı almak bebeğime herseyi almak ama benim için mümkün değil galiba bebeğim için doğumdan sonra alışveriş yaparım herhalde ama icimde uhde kaldı söyle herseyi tamamlayıp çantaları hazırlayıp dOğumu beklemek neyse buna da şükür oğlum olunca hersey unutulur inşallah
Canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. İzinliyken hazırlıklara başlaman daha mantıklı böylece onlarla ilgilenmekten evde kendi kendini dinleyip, kafanda türlü şeyler kurmazsın. Böylece hamileliğinin son dönemi de nasıl geçtiğini bile anlamadan geçer gider. Bence 35., 36. hafta senin için düşük bir hedef hamileliğinin seyrine bakarak en az 37'yi görürsün diyorum ben. Tolga hiç küvezde kalmadı doğar doğmaz yanıma verdiler yalnız o gece kilosu düşük olduğundan dolayı daha sık beslenmesi gerektiği ve benim de sütüm gelmediği için kan şekeri düştü ve sabaha kadar yenidoğanda gözetim altında tutuldu. O gece onu orada biberonla beslemişler sabah kan şekeri düzelince tekrar yanımıza geldi. Sonra da sarılık oldu 3 gün de yattığımız odada fototerapi gördü. Düşük kilolu bebeğin bakımı çok zor oluyor inşallah senin kız topaç gibi doğar :)
Bütün hamile oldugunu ögrenen arkadaslarimiz hayirli olsun hamilelikleriniz...Saglikli hamilelik gecirip sag saglim bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah...Cok sükür bizde agarla sancilarla korkularla 32. haftamiza basladik bu halimize cok sükrediyorum yinede. Bir iki haftadir falan ara ara kasilmalarim oluyor. Hafif belimden kasigima agri giriyor ve karnim bir anda cok sertlesiyor top gibi otuz saniye falan sürüyor ve sonra birakiyor rahatliyor yine...Daha önce böyle olan arkadaslarim oldumu acaba? Insallah persembe kontrolümüz var iyi haberler yazarim sizlerede insallah...Premete 28Maviye alisveris icin yazdiklarin banada cesaret verdi:) Bende cesaret edemedigim korktugum icin bebege henüz hicbir sey almamistim.Esim besigini kiyafetlerini ihtiyaclarini alalim artik dedikce daha erken diye aldirtmiyordum ama insallah yarin baslamak istiyoruz alisverislere...Banada cesaret verdin tesekkürler...Insallah saglikla hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz hepimizde...
SUDEM 34 Maşallah cinsiyetiniz de belli olmuş. İsim bile bulmuşsun sen hepimizden hızlı çıktın vallahi.
.
Uzun zamandır yazmıyorum aslında vaktim bol ama sanki robotlastim hergun aynı monotonluk ta devam ediyo hayatım sabah kalk kahvaltı yap tekrar yat gElen gidenler vakit geçir yemek ye aksam tekrar yat sizleri okuyorum ama yazmıyorum ne kadar buyusekte korkular bitmiyor ondn sanırım ruh gibi yaşayışım ama az kaldı teyzeleri oglusumla mutlu bı sekilde geri donucez bu arada 34+3 günlük olduk kızımı 34+0 da doğurmuştum bu haftaya gelebilmek mucize benim için fazladan 3 gün bile çok mutlu ediyor beni o kadar yaşananlardan sonra bu günleri görmek çok güzel çok zor bı hamilelik yasadım ama dönüp baktığımda gercekten günler gelip geçiyor inşallah hepimiz çabucak geçirip saglikla kucaklarız yavrularımızı bekleyen melek annelerine de mevlam en kısa zamanda tekrar nasip etsin bu güzel mutluluğu sizi çok öpüyoruz teyzeleri
selam kızlar
salı 2 li testimiz vardı....kanama ile ilgili doktor bişey söylemedi bende sormadım....ama bebeğin cinsiyeti % 70 erkek miş onu öğrendik....kısmet olursa EYMEN koymak istiyorum....yüzde yüz kız bekliyordum biraz şaşırdım ama üzülmedim reabbim akıl,beden ve ruh sağlığı yerınde evlatlar versin.....zamanında doğumlar nasip etsin hepimize....
premetecim cinsiyet sanırım değişmez çünkü dr. ben sormadan söyledi emin olmasa söylemezdi yada göstermiyo pozisyonu uygun değil felan dıye sallar dı öyle bişey yapmadı ben sormdana söyledi.....heycandan ben bişey soramıyorumki ...her dr. gidişimde bebk canlı mı değil mi diye ödüm kopuyo....yaşadığını görünce kendıme gelıyorum....
listeye erkek olarak beni guncelleyebilirsin....bi sonraki randevu 24 mayıs hadı hayırlısı inşallah.....kızlar bıde benım bel ağrım oluyo ara ara kılo almadım daha dogru duzgun toplasan 1 kıloyu gecmez....baş ağrım oluyo tansiyon mudur nedir bilemedim....evde ayaklarımı kanepenın kol yerine uzatıp dınlenmeye çalışıyorum.....ayy ahyrılısıyla inşallah bu sefer bu dünyada anne baba olmak nasip olur inşallah....
nuraycım furkan ismi çok güzel aklının bı ucunda bulunsun....talha da mesela....eltimler senın gıbı oldu....çocuk 41+3 te dogdu ona ragmen bı ısım begenemedıler...eltımın begendıgını kaynım begenmedı...kaynımınkınıo eltım ..sonunda eltım koydu ama daha güğzel bi isim olabilirdi.....kız ismide şevval çok hoş
Yardımcı olmak ne demek canım bizleri çok iyi anlıyorsun. Bebeklerimi kaybettikten sonra psikoloğa gitmeyi çok düşünmüştüm ama bir türlü fırsat olmamıştı. Kadınlar kulübü bu topik ve özellikle senin sayende kendimi rahatlattım. Çünkü ne evham yapıyorsun ne de polyannacılık oynuyorsun. Tam ayarında bir gerçekliğin var. Kızımda da aynı doktora gitmemiz paylaşımları bir nebze daha arttırdı. Bu hafta yürüyüşler yaptım kendi kendime. Buradaki bütün bebek mağazalarını, pijaamacıları gezdim epey fikir sahibi oldum. Bundan sonra ufak ufaak alışverişe başlayacağım inşallah. Ağzından bal damlıyor canım benim. İnşallah dediğin haftaları sağlıkla görürüm de kızımı küvöze koymadan kucağıma alırım. Sağlıkla doğsa küvöze de konmasına kendimi alıştırmaya çalışıyorum ama burada o kadar çok şey okudum ki korkuyorum. Yarın Fuat Bey ile randevumuz var inşallah güzel haberlerle dönerim.
Annem geçen akşam beni rüyasında görmüş. Ben anneme daha cinsiyetini söylememiştim hazırlıklara başlamasınlar diye. Rüyasında 3.5 kilo kız bebeğim olmuş. Simsiyah saçları varmış bakmaya doyamamış çok güzel bir bebekmiş. Annem diyor ki sen bana söylemedin ama bana rüyamda gösterdiler. Rüyalar gerçek olsa ne güzel olur.
merhaba canlarım...
zorla kafamı yataktan kaldırdım çok fena oldum mide bulantısı, kusma,baş dönmesi .....3 gündür yatıyom sürekli kızıma çok üzülüyorum doğru dürüst ilgilenemiyorum yemek pişiremiyorum ALLAH ım yardım et bana...eylül ün yeme konusunda maşallahı vardı oda 1 haftadır ağzına bişey koydurmuyo çok kötü zamana rastladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?