Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

topiğimizin yeni kuzusu da geliyo ohh ne güzel.....pazartesiyi iple çekiyoruz tatlım....kuzunu bol bol kokla mis kokusunu çek içine hepimizin yerine....hayırla sağlıkla gelsin inşallah....ismini paylaşırsın artık kuzun doğunca...

Sevgili NKOB insallah hayirla saglikla minicik yavrunu kucagina alirsin...Allah gönlünüze göre versin...Birdahaki mesajini mis kokulunun yanindan yazarsin insallah...

Canım ben 29 nisan da adet oldum.. Artık progestan içmemeye karar verdim, hayıt a başladım adetimin 1.günü, adetim 5 gün sürdü ve bitti.. Tek tesellim iki aydır adetim 5 gün sürüyor :) Yalnız bugün beyaz akıntım oldu, adetin bitiminin 2.günü yumurtlama olmaz herhalde :26: adet döngümmü değişti bilmiyorum, acaba 22 günde bir mi olmaya başladı, bunda bi değişiklik olması mümkünmü :44: erken yumurtlamış olabilirmiyim acaba Birde bu akıntı olduğundamı eşinle olman gerekiyor, yoksa bundan öncemi, eşim bugün nöbetçiydi de

geçmiyor hala günlerimi hesaplıyorum.benim bebeğimde 23 haftalık geldi dünya ya senin gibi düştü düşecek doğdu doğacak korkusuyla yaşadım aylarca.en sonunda suyum geldi ölümden döndüm doğumda .4 gün yaşadı güzel kızımı 15 gün oldu toprağa vereli.yangın yeri gibi bedenim.benim bir kızım daha var 7 yaşında herkes diyor ki bir tane var zaten üzülme sinir oluyorum ben yüreğimi ikiye bölmedim iki yürek oldum ikisininde yeri ayrı isterse 1000 çocuğun olsun ateş düştüğü yeri yakar.şimdi hemen istiyorum bir tane daha ama sezaryen olduğum için beklemem gerek ve benim ikinci sezaryen im.tekrar aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum.erken doğum sebebim pişmiş tavuk hikayesi zaten plasenta previa ya bağlı plasenta acreata (plasentanın rahim duvarına veya eski sezaryen yerine yapışması)benimki ileri derecede yapışıkmış ve ona bağlı erken membran rüptürü.allah sabır versin bebeğini kaybeden herkese.senin doğum nedenin neydi?

Şimdilik akışına bıraktık. Haftasına göre karar vereceğiz. Gönlümüz bu aşamaya gelmişken hiçbir sorunla karşılaşmamak adına Fuat Bey ile doğuma girmekten yana. Lakin bu doğum arada bir saatlik mesafe var düşündüğüm zaman işin içinden çıkamıyorum. Bir de Aydın'da yenidoğan ünitesi, uzmanı ve küvöz imkanları çok yetersiz. Maddi olarak zorlansak da bir şekilde halledeceğiz lakin Aydın'da her ihtimale karşı hangi doktora gideceğim onu bilmiyorum? Rabbim her şeyin hakkında hayırlısını versin.

NKOB Maşallah inşallah sorunsuz bir sezaryen ile oğlunu sağ salim kucağına alır ve bütün sıkıntılarını unutursun. Rabbimden iyi hekim yok dediğin gibi Allah hepimize bebeklerimize şifa versin

sinaynuray canım nasılsın iyimisin sen haftaları atladıkça bize umut oluyo 36. haftalara gelmişsin inşallah bebeğin tam zamanında doğar bebeğin ismini düşünmüyorum demişsin ama o an bebeğine bakınca eminim aklına bi isim gelecek ve onu vereceksiniz konuşanları takma kafana canım her zorluğa sen katlanıyorsun tabiki sen verecksin ismini eğer çok uzatırlarsa göbek adı olur istedikleri sen moralini bozma

NKOB inşallah yarın herşey yolunda gider bebeğine sağ salim kavuşursun dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyorum allahın izniyle herşey çok güzel olacak

maşallah nasıl da çoğaldı bebişler ,Rabbim hepsine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inş.. Bebek isteyenlerede Rabbim tez zamanda nasip etsin inş.

Hepimiz Rabbimizin bize şimdiye kadar verdiği bu imtihana razı olmak için elimizden geleni yaptık, çnk bu zorluklara biz razı olursak O da bizden razı olacaktı ve önemli olan da buydu.

Bugünden sonra verecekleri de başım gözüm üstüne.. Yeter ki O benden razı olsun. Hepimize Sağlık ve hayırla bebeklerimizi doğurup büyütmeyi diliyorum. Allah yardımcımız olsun.

Doğuma gidiyorum ben.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..

rabbim yardımcın olsun inşallah....

nkob mesajın içimi ürpertti herhalde şimdi ya doğumdasın yada girmek üzeresindir, inşallah her şey sorunsuz geçer bizleri merakta bırakmayacağını biliyorum. Rabbim yardımcın olsun.

Şaşkın olmanız çok normal sevincinizi tahmin edebiliyorum çok güzel bi duygu süpriz bebek sağlıkla gelsin inşallah..Bi takım problemler yaşadım çocuktan sonra evlilik çok daha zor oluyormuş birazda işle ilgili problemlerim oldu bi müddet dağıldım diyebilirim toparladım artık Beren büyüdü dişler çıktı teşekkür ederiz darısı hemencecik size isteyen herkese olsun inşallahh

Hamd olsun çok iyiyim çok mutluyum hala bu haftalara geldigime inanamıyorum Rabbim size de bu hAftalari göstersin saglikla yavrularımızı kucaklayalım inşallah bı kaç gündür isim düşünmeye de başladım ama hiç birini beğenmiyorum oğluma hiç bı ismi yakıştırmıyorum bu kadar zor bulunca isim bulmakta zor olacak galiba

Allah sabır versin. Çok zor. Bende de tam plasenta revia vardı. Kanamalı çok zor bir hamilelik geçirdim son iki ayımı hastanede yatarak geçirdim başımı bile kaldırmadan yattım. Allah acıdı bana. Çocuğum bir ay eken doğdu ama sağlıklıydı. Allahım sana tekrar aynı acıları yaşatmasın inşallah. Gönülüne göre versin. Allah yüzünü güldürsün.Amin.

Allahım sağ sağlim yavruşunu kucağını almaya nasip etsin inşşalah. Şimdidden gözün aydın olsun.

nkob mesajın içimi ürpertti herhalde şimdi ya doğumdasın yada girmek üzeresindir, inşallah her şey sorunsuz geçer bizleri merakta bırakmayacağını biliyorum. Rabbim yardımcın olsun.

Map nasılsın bebiş nasıl? işe başladın mı? Kuzucukla günler nasıl geçiyor. Anlat bakalım.

Maşallah maşallah.Sen 40. haftayı göreceksin inşaşşal. Allahım sağ sağlım kuzucuğu kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar bu çarşamba benim oğluşun doğum günü. Benim kuzucuğum 1 yaşına girecek inşallah. Allahım bu günleride gösterdi. Allahım kucucuğumla mutlu mesut bir hayat yaşamayı nasip etsin inşallah. Ne kadar zor günlerden bu günleride gösterdi Allahım. Buradaki bütün melek annelrininde benim gibi yüzünü güldürsün Allahım. Kimse inancını kaybetmesin.

allah korumuş canım benim hem seni hem bebeğini çok sevindim sağlıkla kavuştuğuna allah bağışlasın.bende 6 ay yattım başından beri hiç dönmedi kanamam bitti suyum geldi.bizler birer saatli bomba gibiyiz.ancak senin gibi hastane de sıkı kontrol altında sonuçlanıyor bu iş.en tehlikelisi de onun la beraber yapışma olması.plasenta previa olanların çoğunda oluyormuş ve malesef ultrason da görünmüyor ancak daha önceden yaşayanlara MR çekiyorlarmış.dileklerin içinde çoook teşekkür ederim.allah hepimizin yüzünü güldürsün.bizim gibi olan herkese yardımcı olsun.

inşallah canım bizde görürüz o haftaları ama inanıyorum herşey çok güzel olacak allahım bizi sağ salim kavuşturacak bebeğimize
merak etme canım dediğim gibi bebişine bakınca ona bi isim bulacaksın allahım nazarlardan korusun sizi inşallah 40.haftalarıda görürsünz sağlıkla canım

allahım oğluna uzun ömürler versin inşallah bizede bebeğimizle doğum günleri görmeyi nasip eder allahım

canım geçmiş olsun...inşallah bı daha yaşamazsın aynı şeyleri....bı muddet bebek konusunu düşünme sezeryanlısın zaten iyiyleşmeye bak....ne kadar erken toparlanırsan o kadar iyi...kafanı dağıtacak şeyler yap...fazla kılo almamışsınıdr ama diyet yapabilirisn müthiş kafa dağıtıyo....yıyeceklerın kalorısını hesaplamaktan başka şey düşünmeye fırsatın olmuyo...ben kızımı kaybedınce 11 ay gıbı bır süre diyet yaptım ve kafayı diyet sitelerinde dağıttım...kk da da var zaten....

NKOB canım şimdi güzel oğluşunla berabersindir mis kokusunu içine çek canım...rabbim ayırmasın ...mutlusuğunuzu daim etsin....bu dünyada da doya doya anneliği yaşatsin canım...

NURAY canım bebeğine isim düşünmeye başlamış olman güzel kısmet olursa daha 4 haftan var bulursun bi isim....okuduğun kitaplardan felan çıkıyo genelde isimler....ben kitap okurken buldum kuzumun adını bı arkadaşımda öyle olmuştu ....ben doğuma giderken doğumum kolay olsun diye bana meryem suresini okuyordu...o esnada suredeki berra kelımesı ılgısını çekmiş...kızının adını berra koydu....bakalım sen nerden bulcan ismi....

Merhaba canlarım...bugün miniğimin kalp atışlarını aldık rabbime şükürler olsun.7 haftalık olduk 5 hafta sonra ikili taramaya çağırı inşallah o günlerde kısmet olacak...bu arada mide bulantım çok kötü serum takıldım geçen hafta ama bişey değişmedi...yakınımda annem ablam var ama annem taşındı ancak bu aralar o işlerle uğraştılar bende artık annemde duruyorum gündüzleri orda arada yiyebiliyorum...ne yapalım bu günlerde bitecek inşallah hepinizi öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…