Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Nuray ha gayret bitanem.. Senin adına mutluyum ki korktuklarımız olmadı elhamdulillah..

Bnse psikolojyi taban yaptım sanırım. Doğum sonrası çocuk falan bakabilecek miyim bilmiyorum... öyle zayıf düştü ki ruhen ve bedenen bünyem. Belki de ciddi bir yardım almam gerekecek. Tabi bulabileceğimi bilsem anlayacak birini.. psikologlar vs malum...

mrb kızlar benim bat ım 6 mayıs ama bugün akşam üzeri lekelenmem oldu, ne oldu bu şimdi anlayamadım ?? Offf her ay stres... ( Hastamı oluyorum acaba..?

Rüyacım seni merak ettim perşembe günü doktora gideceksin ne oldu. Hayırlı haberlerini bekliyorum canım.

Canim persembe kontrolümüz cok sükür iyi gecti.Bebegin gelisimi cok iyi haftasiyla uyumlu Allaha sükür. Kasilmalar icin bu haftalarda olabiliyor günde 10 sefer falan normal diyor dr. Ama bir saatin icinde 10 sefer falan olursa hastaneye gidin dedi.Zaman sanki hic gecmiyor yada bana öyle geliyor...Sürekli evde oldugum icinmi sürekli yattigim icinmi sürekli korkular bilmiyorum...Zaman sanki hep ayni yerinde sayiyor...Haftalarimiz büyüdükce korkularim azalacagina daha cok korkuyorum ben Premetecim. Allahim insallah hepimize evlatlarimizi saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin...

merhaba kızlar geçen sene ilk hamileligimde bebegimi anne karnında 32. haftada kaybettim ve hiç bir neden bulamadılar çok acılar çektim çok dualar ettim ,şimdi tekrar hamileyim 16. haftaya girdik ama çok korkuyorum dr önlem olarak fraxiparin ve coraspinverdi inşallah bu sefer bebişimizi kucagımıza alırız allah kimseye böyle acılar yaşatmasın

Canım ya Allah'a şükür dediğin gibi korktuğumuz basımıza gelmedi suan 1 hafta fazladan hamilelik yasıyorum ama yine de korkular bitmiyor düşünmek istemiyorum ama bende seninle aynı durumdayım belki bebeklerimizle ilgilenmek bize terapi olur onları kucaklayinca psikolojimiz düzelir Senin doguma ne kadar kaldi

Kızlar isim konusunda çok ciddiyim hiç düşünmedim korkular bitmiyor ki kızıma Zeynep naz ismini verecektim hemen kimliğini çıkarmak istediler izin vermedim 3 gün yaşadı meleğim öldükten sonra ismi ne olacak dediler gorumcem aldı kızımı firdevs olsun dedi öyle oldu şimdi hiç bisey düşünemiyorum kızıyorum dogunca isimsiz kalmaz diyorum ama gelde anlat herkez isime karar vermiş esimin babasının adı olacakmış bı kadar sıkıntıdan sonra ben böyle üzülürken hiç bisey dusunemezken hak mı ki bu

Bazen kızıma ismini bile soyleyemiyorum Zeynep naz diycem olmuyo firdevs desem olmuyo şimdi oğluma ismini verirseler hiç sevemeyecegim ve seslenemeyecegim bir isim abdul vahap anlamı çok güzel ama oldum olası sevmediğim isimlerden

İnşallah canım rüyalar gerçek olur. İlk defa Fuat Bey ile kontrolümüzden sonra içim rahatladı. İzmir'den Aydın'a kanatlanarak geldim. Kızımız gayet iyi , maşallah kilo alımı güzel, kan akımı normal ve suyunda azalma yok. Ohhhhh canı gönülden bir oh çektim. İki hafta sonra tekrar randevumuz var. Kuyruk sokumumdaki batma problemi artık geçti doktor da rapor konusunda bir şey demedi. Ben de tekrar sormadım. Şimdilik iki hafta daha çalışacağım. Kafam meşgul olunca gayet iyi oluyor biraz yoruluyorum ama olsun. Fuat Beye doğum hastane süreçlerini maddi boyutu sordum. Üç tane özel hastane ile çalışıyorum, hastanenein septik koşullarını göz önünde bulundurarak o hafta karar veririm, şimdiden size hiçbir hastanenein ismini veremem, doğuma yenidoğan uzmanı, anestezi uzmanı ile birlikte gireceğiz ekip ücreti 3000 lira ayrıca hastane de 1500-2000 lira civarında alır dedi. Şimdi bunun derdine düştük. Muhtemelen kredi çekeceğiz. Bir de eşimin bir yakını yenidoğan uzmanı bebek zamanında olursa klasik sezaryen olmuş olacak bu kadar para vermeye hiç gerek yok dedi. Bu eşimin kafasını karıştırdı. Ben Fuat Beye çok güvendiğim için doğumu da onunla yapmayı istiyorum. Senin eşin de doktor, sen de bu süreçten geçtin sence ne yapmalıyız?

ÖZLEMİMSİN Canım lütfen kendini suçlama. Sen ikisine de yetersin. Kızın diş çıkarıyorsa muhtemelen ondan kaynaklanıyordur iştahsızlığı. Şu zamanda mide bulantıların falan geçene kadar sizinle ilgilenecek birileri yok mu? Anne, kayınvalide vb. Mide bulantılarının olmasına çok sevindim demek ki progeston hormonu artıyor.

çooook teşekkür ederim selen....biz hala şaşkınız ...gerçekten artık umudumu kaybetmiştim...şimdi 3 ay geride kaldı ama hala inanamıyorum..
birtakım sorunlar yazmışın umarım herşey yolundadır...beren in dişleri çıkmış maşallah çok güzel bir kız olmuş...darısı başımıza inşallah:))

ben inssanları anlamıyorum ..ne zorluklar çekiyoruz bari bunu elimizden almasalar.....senin hakkın bebeğine koyacağın isim...

allah yardımcın olsun.....benimde son 1 haftadır başım dönüyor....keşke yardımcı olabilecek birileri olsa yanında sende rahat edersin..

hadi hayırlı olsun..cinsiyeti belli olmuş...ismide belli ne güzel...

canım geçici ve dönemseldir sıkma canını...bebeğini kucaklayınca hepsi gececek hiç merak etme çok iyi bi anne olacaksın...

hayırlı olsun canım...cinsiyeti ne bebeğin?

canım eşinle konuş arayı bul göbek adı abdul vehhap olsun kimliğe sen istediğini yazır....eşine çokk uuzn bi isim felan dersin...babanın adıyla seslenemem dersın...ıkna edersın sen...diğer kuzumun da adını koyamadım ablan koydu bu benım hakkım de....çocuğa onlar kayınpederin ismini söyşesinler boşver sen sıkma canını mühim olana kimlik...bütün şartları denersin ama kuzunun adı ne olursa olsun sen onu çok seveceksın bundan şüphen olomasın...bunun için bide canını sıkma....bebeğini kucaklayıp mis kokusunu içine çekeceğin günü düşünüyorum....inşallah herşey çok güzel olacak....
hadi hayırlı olsun..cinsiyeti belli olmuş...ismide belli ne güzel...
saol tatlım yakın zamanda senınkı de belli olur...kızlar biraz geç nbelli eder ama bakalım senınkı ne olacak...

Canim kim ne derse desin isim vermek senin hakkin bence.
Görümcene neki bebeginin ismi bence sen isim düsünemiyorum dogdugunda veririz deyince herkes isgüzarlik yapmis.
Iyilikle siz bu ismi düsünmüssünüz sagolun ama ben ogluma bir isim buldum demen lazim.
Esinede iyilikle anlat ben yillardir anne olmayi bekliyorum bebegimin isminede ben karar vermek istiyorum diye anlayisla karsilayacaktir diye düsünüyorum.

mrb arkadaşlar ilk hamile kalıp bebeğimi kaybettiğimde bulmuştum bu sayfayı hergün okurdum sabahtan akşama kadar benım durumumda olan bir tek ben yokum diyip kendımı avuturdum ama hiç üye olup yazmadım...benim 22 agustos 2009 da 31 haftalıkken anıden sancılarım başladı ve kızım normal doğumla doğdu 9 saat sancı çektım suni sancıda cabası,daha sonra küçük olduğu için hemen kuveze koydular yüzünü gördüm benım için normal doğumun en kötü yanıydı aklımdan hala gtmıyor yüzü...1800 gr doğmuştu ve sadece 3 gün yaşadı eşim askerdeydi ve doğudaydı izin vermdıler sonra bi şeklıde izzin aldık gönderdiler,çok sıkıntılı zamanlardı ssk yoktu doğum + kuvez yani berbat durumdaydık..sonra eşim geldi askerden ve 5 ay sonra hamile kaldım hep aklımda erken doğum olcak korkusu vs 31 haftadan sonra 3 hafta iğne kullandım erken olmasın dıye,ve iğneyi bıraktım 35.haftam btrken,yıne sancılandım oğlum doğdu normal doğumla ne kuveze girdi ne baska sıkıntı erkendı yıne ama 3000 kılo doğdu,allaha çok şükür sabır herşeyın başı,yaşamayan bilemez,hepinize hayırlı saglıklı hamilelikler diliyorum ve zamanında doğumlar....

Canım sen bebeğini sağ salim kucağına alınca sana en büyük terapi o olacak inşallah.

mrb kızlar benim bat ım 6 mayıs ama bugün akşam üzeri lekelenmem oldu, ne oldu bu şimdi anlayamadım ?? Offf her ay stres... ( Hastamı oluyorum acaba..?

Canım ne durumdasın adet oldun mu?

Rüyacım sen sürekli evde olduğun için sürekli kafanda neler neler kuruyorsundur. Az kaldı ha gayret canım sık dişini inan bebeğini kucağına alınca bu günleri, bu sıkıntıları hiç hatırlamayacaksın.

Kaybettiğin bebeğin için Allah sabırlar versin. İnşallah bu hamileliğinde hiçbir problem yaşamadan sağ salim, zamanında bebeğini kucağına alırsın.

Canım bence sen hislerini açık açık anlat ilk başta biraz bozulsalar bile durumu kabulleneceklerdir. Aylardır sıkıntı çeken sensin, oğluna gönlünce bir isim koymak senin en doğal hakkın. Bırak sen üzüleceğine başkaları üzülsün zaten öyle yapınca daha kıymetli oluyorsun.

Allah oğlunla sağlıklı, mutlu bir ömür sürmeyi nasip etsin.

Canım benim ilk doğumumu asistan yaptırmıştı, ikinciye Fuat Bey kendisi girdi arada hiç fark yoktu diyemem ama 5.000 TL edecek bir fark yoktu. Bizim gibi riskli gebelerde önemli olan gebelik takibinin doğru dürüst yapılması, o aşamaları atlatıp da vaktinde, olağan bir doğum imkanına sahip olursan aslında sezeryanını kimin yaptığının pek bir önemi yok. Sonuçta sezeryan dediğin en fazla yarım saat süren bir işlem ve normal doğuma göre düşünürsek riskleri daha az. Eğer Fuat Bey'in doğuma girmesi maddi olarak sizi çok zorlayacaksa bence şimdiden güvenebileceğin bir doktor bul yalnız doğum yapacağın hastahanede küvez ve yenidoğan uzmanı bulunmasına dikkat et. Hatta bence Fuat Bey'le devam etmeye karar versen bile sen Aydın'da da bir doktorla görüşmeye başla. Sonuçta bu bebeklerin ne yapacağı belli olmaz belirlediğiniz sezeryan tarihinden önce gelmeye kalkarsa ne yapacaksın, mecburen Aydın'da doğum yapmak zorunda kalacaksın. O anda alelacele, telaşla karar vermektense şimdiden hazırlıklı olmakta fayda var.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Denizim16[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]04.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]KIZ[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]06.09.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]10.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]08.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]11.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]13.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]15.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]21.05.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Canım sen bebeğini sağ salim kucağına alınca sana en büyük terapi o olacak inşallah.

Eşim de öyle diyor premeteciğimm.. canlanacaksın, canlanacağız diyor. hayat o kadarrr idareten gidiyor ki.

bu ara daha iyiyim, özlüyorum olacak oğlumu, yüzünü görmeyi istiyorum. Aynen klasik gebeler gibi ben de heyecanlanıyorum:) Elhamdulıllah rabbim bu heyecanı verdi içime. Çok korkuyordum sadece korkularla doğuma giderim diye..

Doğumu pzt düşünüyoruz 7 mayıs. başka tür dr lar da hazır olacak. Rabbimden öte hekim tanımıyorum ama ben. cevşende de diyor; ''Sen en iyi hekimden daha iyi hekimsin. Sen en yardımcıdan daha yardımcısın.''

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Doğumdan önce Tekrar girmezsem ilk yazım oğlumun ve benim iyi haberlerim olur inşaallah. (kendimden de korkmuyor değilim açıkcası; 4. doğum 3. sezeryan)

Şu klasik lohusa depresyonunu bilmem ne hiç bir kötü psikolojiyi istemiyorum nuray. Doğum pzt Allahın izniyle. bu günler o kadar uzaktı ki.. pffff.. nolcak acaba... Darısı sana inşaallah sağlık ve hayırla.
canım geçici ve dönemseldir sıkma canını...bebeğini kucaklayınca hepsi gececek hiç merak etme çok iyi bi anne olacaksın...

evet sudem bnm de duam ve dileğim o yönde. ama bn o kadar o kadar sıktım ki kendimi iyi olmak için. doğumla kendimi bırakırım diye endişelerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…