Merhaba canlarım...bugün miniğimin kalp atışlarını aldık rabbime şükürler olsun.7 haftalık olduk 5 hafta sonra ikili taramaya çağırı inşallah o günlerde kısmet olacak...bu arada mide bulantım çok kötü serum takıldım geçen hafta ama bişey değişmedi...yakınımda annem ablam var ama annem taşındı ancak bu aralar o işlerle uğraştılar bende artık annemde duruyorum gündüzleri orda arada yiyebiliyorum...ne yapalım bu günlerde bitecek inşallah hepinizi öpüyorum...
allah korumuş canım benim hem seni hem bebeğini çok sevindim sağlıkla kavuştuğuna allah bağışlasın.bende 6 ay yattım başından beri hiç dönmedi kanamam bitti suyum geldi.bizler birer saatli bomba gibiyiz.ancak senin gibi hastane de sıkı kontrol altında sonuçlanıyor bu iş.en tehlikelisi de onun la beraber yapışma olması.plasenta previa olanların çoğunda oluyormuş ve malesef ultrason da görünmüyor ancak daha önceden yaşayanlara MR çekiyorlarmış.dileklerin içinde çoook teşekkür ederim.allah hepimizin yüzünü güldürsün.bizim gibi olan herkese yardımcı olsun.
Hepimiz Rabbimizin bize şimdiye kadar verdiği bu imtihana razı olmak için elimizden geleni yaptık, çnk bu zorluklara biz razı olursak O da bizden razı olacaktı ve önemli olan da buydu.
Bugünden sonra verecekleri de başım gözüm üstüne.. Yeter ki O benden razı olsun. Hepimize Sağlık ve hayırla bebeklerimizi doğurup büyütmeyi diliyorum. Allah yardımcımız olsun.
Doğuma gidiyorum ben.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..
Kızlar bu çarşamba benim oğluşun doğum günü. Benim kuzucuğum 1 yaşına girecek inşallah. Allahım bu günleride gösterdi. Allahım kucucuğumla mutlu mesut bir hayat yaşamayı nasip etsin inşallah. Ne kadar zor günlerden bu günleride gösterdi Allahım. Buradaki bütün melek annelrininde benim gibi yüzünü güldürsün Allahım. Kimse inancını kaybetmesin.
allahım oğluna uzun ömürler versin inşallahbizede bebeğimizle doğum günleri görmeyi nasip eder allahım
arkadaşlar merhaba ben aslında uzun zamandır üyeyim. İlk oğlumu kaybettiğimde üye olmuştum. Sonrasında ara ara giriyordum. Maalsefe ikinci oğlumuda kaybettim ve yine burdayım.Burada yazılanları her okuduğumda gözlerim dolu dolu oluyor.Şu bir gerçek ki kimse bizleri anlayamıyor bizi ancak biz anlayabiliyoruz.Hrekes göre biz düşük yaptık Allah verir daha gençsiniz lafları hala devam ediyor.Benilk oğlumu kayramı 22 haftalıkken emr den kaybettim.İkinci oğlumu ateşimi 18 haftalıkken kaybettim erken doğumdan. her defasında adet sancısı gibi sancılarla başlıyor hikayem ve sonuç hüsran oluyor. sancının sebebini bulamıyorlar.ikincisinde serkülaj yapıldı önlem amaçlı güle oynaya eve gittik . gecesine şiddetli kanamayla evde doğum başladı hastaneye zor yetiştik. Bütün testlerimi yaptırdım sadece mthfr 1298 homozigot çıktı yani pıhtılaşma. ama bütün doktorlar pıhtılaşma bunlara sebep olmaz diyor açıklama yapamıyor. Ama buradaki yazıları okuyunca benim durummuda olanlar olduğunu gördüm ve umutlandım belkide pıhtılaşma sebep oldu ve tedavisi var. Şimdi son nokta Özgür derene gidicem bu cuma ankaraya. Onun fikri önemli benim için. Ben oğullarımı hiç unutmadım unutamam. Hala bazen ağlıyorum sessizce. hiç görmedim onları dayanamam dedim. Anneler günü yaklaşıyor ve ben daha kötü oluyorum şu aralar. bazen canım sıkkın oldğunda oğlularımın yanaklarıma birer öpücük kondurduğunu düşünüp mutlu oluyorum.Hepinizi çok iyi anlıyorum. onları çok özlüyorum.Şu an birdahaki sefere nasıl olacak diye endişeleniyorum açıkçası.Ama Allaha dua ediyorum ve sabır istiyorum. Allah herşeyin hayırlısı versin ve isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.
Masallah ogluna! Allah nice nice guzel dogumgunleri kutlamayi nasip etsin insallah butun sevenleriyle. Allah bizim icin ettigin dualari da kabul etsin insallah:) Inanci kaybetmemek, guclu durmak o kadar zor ki!Ne zaman bitecegini bilmedigim bir hapis yasiyor gibiyim. Kaybettigim kizimin acisi da tuz biber oluyorBebek hasretiyle yaniyorum. Allah benim gibi yanan herkese yardim etsin.
Amin inşallah canım. Sende göreceksin doğum günün karamsar olma. İnan 1,5 2 sene önce banada bu günler hayal gibi geliyordu hatta bu hamileliğimde hep kanama erken doğum tehdidiyle geçti. Oğluşumu kaybetmenin 3 kere eşiginden döndüm çok kanamam oldu. Durmazsa kanaman alacağız çocuğu dedi doktor 3 kere. Herseferinden ameliyat haneyi hazırırmı diye soruyordu. Allahtan çok erken doğmadı 1 ay erken doğdu şükür onda da sıkıntı çekmedik. Allah büyük seninde yüzünü güldürür inancını kaybetme. Biz ozaman arkadaşlarımızla inşallah bu topikte bebeklerimizden konuşuruz diyordum sağdece melek76 hamile idi. Hiç birimizin çocuğu yoktu şimdi bak 2,5 senede neler değişti. Ben çocuk defterini kapattım diyen Map dahi Allah tarafından hamile kaldı. Burada yaşanan mucizeler inanılmaz. Sende kendine inan.
Hepimiz Rabbimizin bize şimdiye kadar verdiği bu imtihana razı olmak için elimizden geleni yaptık, çnk bu zorluklara biz razı olursak O da bizden razı olacaktı ve önemli olan da buydu.
Bugünden sonra verecekleri de başım gözüm üstüne.. Yeter ki O benden razı olsun. Hepimize Sağlık ve hayırla bebeklerimizi doğurup büyütmeyi diliyorum. Allah yardımcımız olsun.
Doğuma gidiyorum ben.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..
Kızlar bu çarşamba benim oğluşun doğum günü. Benim kuzucuğum 1 yaşına girecek inşallah. Allahım bu günleride gösterdi. Allahım kucucuğumla mutlu mesut bir hayat yaşamayı nasip etsin inşallah. Ne kadar zor günlerden bu günleride gösterdi Allahım. Buradaki bütün melek annelrininde benim gibi yüzünü güldürsün Allahım. Kimse inancını kaybetmesin.
arkadaşlar merhaba ben aslında uzun zamandır üyeyim. İlk oğlumu kaybettiğimde üye olmuştum. Sonrasında ara ara giriyordum. Maalsefe ikinci oğlumuda kaybettim ve yine burdayım.Burada yazılanları her okuduğumda gözlerim dolu dolu oluyor.Şu bir gerçek ki kimse bizleri anlayamıyor bizi ancak biz anlayabiliyoruz.Hrekes göre biz düşük yaptık Allah verir daha gençsiniz lafları hala devam ediyor.Benilk oğlumu kayramı 22 haftalıkken emr den kaybettim.İkinci oğlumu ateşimi 18 haftalıkken kaybettim erken doğumdan. her defasında adet sancısı gibi sancılarla başlıyor hikayem ve sonuç hüsran oluyor. sancının sebebini bulamıyorlar.ikincisinde serkülaj yapıldı önlem amaçlı güle oynaya eve gittik . gecesine şiddetli kanamayla evde doğum başladı hastaneye zor yetiştik. Bütün testlerimi yaptırdım sadece mthfr 1298 homozigot çıktı yani pıhtılaşma. ama bütün doktorlar pıhtılaşma bunlara sebep olmaz diyor açıklama yapamıyor. Ama buradaki yazıları okuyunca benim durummuda olanlar olduğunu gördüm ve umutlandım belkide pıhtılaşma sebep oldu ve tedavisi var. Şimdi son nokta Özgür derene gidicem bu cuma ankaraya. Onun fikri önemli benim için. Ben oğullarımı hiç unutmadım unutamam. Hala bazen ağlıyorum sessizce. hiç görmedim onları dayanamam dedim. Anneler günü yaklaşıyor ve ben daha kötü oluyorum şu aralar. bazen canım sıkkın oldğunda oğlularımın yanaklarıma birer öpücük kondurduğunu düşünüp mutlu oluyorum.Hepinizi çok iyi anlıyorum. onları çok özlüyorum.Şu an birdahaki sefere nasıl olacak diye endişeleniyorum açıkçası.Ama Allaha dua ediyorum ve sabır istiyorum. Allah herşeyin hayırlısı versin ve isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.
geçmiyor hala günlerimi hesaplıyorum.benim bebeğimde 23 haftalık geldi dünya ya senin gibi düştü düşecek doğdu doğacak korkusuyla yaşadım aylarca.en sonunda suyum geldi ölümden döndüm doğumda .4 gün yaşadı güzel kızımı 15 gün oldu toprağa vereli.yangın yeri gibi bedenim.benim bir kızım daha var 7 yaşında herkes diyor ki bir tane var zaten üzülme sinir oluyorum ben yüreğimi ikiye bölmedim iki yürek oldum ikisininde yeri ayrı isterse 1000 çocuğun olsun ateş düştüğü yeri yakar.şimdi hemen istiyorum bir tane daha ama sezaryen olduğum için beklemem gerek ve benim ikinci sezaryen im.tekrar aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum.erken doğum sebebim pişmiş tavuk hikayesi zaten plasenta previa ya bağlı plasenta acreata (plasentanın rahim duvarına veya eski sezaryen yerine yapışması)benimki ileri derecede yapışıkmış ve ona bağlı erken membran rüptürü.allah sabır versin bebeğini kaybeden herkese.senin doğum nedenin neydi?
İnşallah canım rüyalar gerçek olur. İlk defa Fuat Bey ile kontrolümüzden sonra içim rahatladı. İzmir'den Aydın'a kanatlanarak geldim.Kızımız gayet iyi , maşallah kilo alımı güzel, kan akımı normal ve suyunda azalma yok. Ohhhhh canı gönülden bir oh çektim. İki hafta sonra tekrar randevumuz var. Kuyruk sokumumdaki batma problemi artık geçti doktor da rapor konusunda bir şey demedi. Ben de tekrar sormadım. Şimdilik iki hafta daha çalışacağım. Kafam meşgul olunca gayet iyi oluyor biraz yoruluyorum ama olsun. Fuat Beye doğum hastane süreçlerini maddi boyutu sordum. Üç tane özel hastane ile çalışıyorum, hastanenein septik koşullarını göz önünde bulundurarak o hafta karar veririm, şimdiden size hiçbir hastanenein ismini veremem, doğuma yenidoğan uzmanı, anestezi uzmanı ile birlikte gireceğiz ekip ücreti 3000 lira ayrıca hastane de 1500-2000 lira civarında alır dedi. Şimdi bunun derdine düştük. Muhtemelen kredi çekeceğiz. Bir de eşimin bir yakını yenidoğan uzmanı bebek zamanında olursa klasik sezaryen olmuş olacak bu kadar para vermeye hiç gerek yok dedi. Bu eşimin kafasını karıştırdı. Ben Fuat Beye çok güvendiğim için doğumu da onunla yapmayı istiyorum. Senin eşin de doktor, sen de bu süreçten geçtin sence ne yapmalıyız?
ÖZLEMİMSİN Canım lütfen kendini suçlama. Sen ikisine de yetersin. Kızın diş çıkarıyorsa muhtemelen ondan kaynaklanıyordur iştahsızlığı. Şu zamanda mide bulantıların falan geçene kadar sizinle ilgilenecek birileri yok mu? Anne, kayınvalide vb. Mide bulantılarının olmasına çok sevindim demek ki progeston hormonu artıyor.
allahım sabrını bol eylesin ...inşallah rabbim bundan sonra senide mutlu edecek sadece sabırrrr....bizim meleklerimiz yanımızda olmasada bizimle yaşıyolar bunu bizden daha iyi kimse bilemez...
allahım sabrını bol eylesin ...inşallah rabbim bundan sonra senide mutlu edecek sadece sabırrrr....bizim meleklerimiz yanımızda olmasada bizimle yaşıyolar bunu bizden daha iyi kimse bilemez...
canım ben de ege üniversitesnin prof.una gidiyordum, egede doğuma girmediğini iki özel hastaneyle anlaşması olduğunu ve 3000 tl civarında olduğunu söyledi, biz de emekli sandığının geçerli olduğu bir yerde doğum yapmak istediğimizi söylemiştik, bu arada bi taraftan egepol hastanesine gidiyorduk, en sonunda 35. haftada söyledik, tamam dedi, sordum tekrar ne zaman geleceğiz diye, artık buraya gelmenize gerek yok 38. veya 39. haftada seni doğuma alırlar dedi, doktorun yanından çıkınca kötü oldum sanki bir insanı aldatıyormuşum gibi geldi sonra dedik kendi kendimize sonuçta adam kaç yıllık doktor alışkındır böyle şeylere, hem egede doğuma giriyor olsaydı orda doğum yapmak istemediğim halde orada yapacaktım, hem her muayenede 200 tl veriyorduk, napalım bizim de kendi bütçemizi düşünmemiz lazım dedik ve egepolde sezeryanle doğum yaptım , 600 lira ödedik,hiiçbir problem yaşamadık hem ilgi çok güzeldi, hem de bebeğim için güzel bir cd hazırladılar
oy maşşallah Allahıma binlerce kere şükürler olsun.Sinannuray Pazartesi günü doğum yapmış. Tosuncuk doğurmuş Maşallah. Herşey yolundaymış.Duyduğum kadarıyla. Darısı hamilelerimizin başına inşallah. Ümidinizi kaybetmeyin.
Nuraycım Gözün aydın olsun. Çok sevindim. Bol bol kokla cennet kokulu kuzucuğunu.
eşin hazır hissetmeden düşünme bence hamılelıkte eşinin her türlü desteğine ihtiyaç hissedeceksin unutma...yaşın hiçte geç değil üzülme canım...40 yaşında özellikle doğurmak gerekiyormuş...vucut kendını yenılıyormuş...daha 5 senen var 5 senede Allahın izniyle 2-3 çocuk bile doğururusun gerekirse...ama bunun uygun zaman ve morale ıhtıyacın var.....eşin kendınce haklı benım eşimde bebeği kaybettiğimizde çok kötü olmuştu..erkekler duygularıın bellı etmıyorlar ama içlerinde yaşıyorlar daha çok.....eşim belkı 15-20 sene sonra ılk kez ağlamış bebğimiizi kaybedince....dşün o derece duygularını saklar....o yuzden eşine hak ver bı muddet bu konuyu açma....sonra kendılığınden eşin gelıp çocuk isteyecek emin ol.....Seni cok iyi anliyabiliyorum benimde 5 yasinda bir oglm var ikinci oglmu 21+2 de kaybettim rAhim agzi yetmezliginden, normal dogm oldu ama yasamadi, mayisin 23 unde 9 ay dolacak kaybedeli
Ben tekrar bir bebek istiyorum oglumda bir kardes istiyor ama esimi ikna edemiyorum, ikinci karnimdayken bu 1.5 yasina gelsn ucuncu dusunuruz diyordu simdi yanasmiyor hatta bu ay reglm 4 gun gecikti esime dedim gunum gecti dedi hamilemisin eger oyleyse aldirirsin dedi dedim sacmalama allahin verdigi cana kiyamam varsada neden aldiracakmisim ben daha hazir degilim dedi esim bende kizdim sen ki 9 ay tasiyacan sen ki doguracan neye hazir degilsin dedim sesini cikaramadi
Agustosta 35 olacam yasimda gidiyor ya rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin
Allah sabrını bol eylesin..Yadadigin cok zor bir sey olsa gerek. bende oglumu 27 gun oldu oglumu kayb edeli.Ama ben tam dogum yapmisken, hersey bitdi derken onu kayb etdim. ne sesini duydum, nede yuzunu gordum. Sadece saclarini gore bildim. Cok aci bir sey. Gunler akip gidiyor, ama sanki ben o gunde takili kalmisim. Aslinda buraya uye olmadan once daha kotu hiss ediyordum. uye oldukdan ve burdakilerin hikayelerini okudukdan sora acim sanki bir az hafiflemisdi. Ama dun ilk kez sokaga cikdim, ve tanidik birileirni gorduyumde anladim ki, acim aslinda hafiflememis. Cok ama cok zor bir sey. Allah hepimize sabr versin. Insallah bir gun tekrar anne olma sansimiz olur. Bir seyide unutmamak gereki, onlar suan burdan cok daha guzel bir yerdeler, allaha yakin ve cennetdeler. Allah sanada sabr versin. Uzme kendini demiycem, cunku uzuldugunu biliyorum. Hic bir sey bizi teselli etmiyor, ama ben sadece onun cennetde cok mutlu oldugunu ve insalalh birgun ona kavusacagimi dusundukce kendimi teselli ediyorum. ama onu coook ozluyorum. Canin ne zaman skilirsa lutfen bana yaz, seni bikmadan dinlerim. cunku seni cok ama cok iyi anlarim.
hadi canım hayırlısıyla zamanında doğur inşallah galiba sıra rüyacım la sende....2012 bebeklerı sırayla geliyorlar...hepsine kocaman maşşallah....inşallah senın kuzunu da doğurduğun mis kokusunu kokladığın gunlerı görecek...Sen kime gitmiştin? Ben Fuat AKERCAN a gidiyorum. Muayene ücreti aynı 200 tl ama bende kan pıhtılaşması olduğu için biraz daha sıkı kontrol oldu. Epey bir süre başlangıçta 15 günde bir gittik ve bizden 100 lira aldı. Şimdi de doğum sürecine girdiğimiz için 15 günde bir gidiyoruz. Bu süreçte doktora tam anlamıyla güvendim. İki kaybımı bildiğinden daha da titizleniyor. Doktorla para konuşmak ayıp gibi geliyor fazla derine inemiyoruz. Açıkçası eşim de ben de doktorun alacağı 3000 i gözden çıkardık biz hastanenin alacağı parayı düşünüyoruz. Ama doğru söylüyorsun bu tarz durumlarla mutlaka karşılaşıyorlardır. Bir de ben doğum için başka bir yer söz konusu olursa ilgilenmez diye korkuyorum. Ben Aydın'da oturuyorum burada doğum yapmak problem değil ama küvöz, yenidoğan ünitesi yetersiz. Geçen hafta bir kadın doğumcuya gittim buranın en iyi doktorlarından durumu anlatıyorum ben sadece doğurturum gerisine karışmam diyor. Ne kadar duyarsız çıldırdım resmen. Üniversite hastnesi var oranın da içi boş bütün hocalar ayrıldı sadece asistanlar kaldı. Fazla anlattım ama kusura bakma. Benimle aynı süreçten geçen birinin görüşleri benim için çok önemli.
SİNANNURAYOğlunu kollarına almışsın. Gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Kayınnpederinin isminin yanına mutlaka içine sinen bir isim ekle. Bu senin en doğal hakkın.
EBURCUOğluşun doğdu da büyüdü bile. Bir yıl göz açıp kapayana kadar geçti. Tabi bir de sana sormak lazım bunu değil mi? Allah sağlıkla nice yaşlar göstersin.
Benim bugün kontrolüm vardı. Bu hafta özel hastanede , üniversite hastanesinde ve İzmir de olmak üzere üç doktora gittim. Bilinçli olarak değil tahlil ve takipler için. Fuat Beyin muayenesini gördükten sonra hiçbiri memnun etmiyor. İçimi rahatlatmıyor. Kızım büyüyor teyzeleri. Suyum az ama riskli boyutta değil. Kan akımı güzel. Allah'a binlerce kere şükürler olsun bu zamana geldim. Ultrason resimleri o kadar güzel ki çok net çıkmış. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Bebeklerimden geriye hep ultrason görüntüleri kaldı. Rabbim kızımı sağlıkla zamanında kucağıma lamyı nasip eder inşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?