Allahıma binlerce şükürler olsun ki oğlum sağlıkla yanımda.
Sezeryana girerken aniden bir duygu boşalması oldu asansörde ve çok fazla ağlamaya başladım bn. Girdiğimde çok uyardılar bebek strese girecek vs diye. Ama bn önüme gelene yalvarıyordum, ben 2 tane kaybettim korkuyorum diye. Tabi spinal iğnesinin ardından başka bir ilacı dayamışlar bana. Doğumdan sonra o kadar zor kendime geldim ki.. saatlerce ayılamadım resmen. Şu anda da hala içimde narkoz unutulmuşcasına yorgunum, uykuluyum.
Doğuma giren dr umuzun muayenesi iyi geçti, ertesi gün ekosu çekildi. Ufak bir açıklık varmış kalpte, şurupla geçeceği söylendi. 3 gün kullandık şurubumuzu.
Bende pıhtılaşma sorunu çıktı, dolayısıyla hastanede fazla kaldık. Durdurulamayan bir kanama ihtimaline karşı.
Kan uyuşmazlığı ve ablasının da sarılığı şiddetli geçirmiş olmasından dolayı sarılığına karşı çok fazla emzirmem gerekiyordu, resssmen tüm zamanım emzirme ve yürümeyle(iyileşebilmek için)geçti. cuma günü sarılık değeri 12 çıktı. pek düşük değil yani. bugun de bakılacak, yükseldiyse malum fototerapi.
net elime hiiiçç verilmedi, tlf ise çookk nadir. Ağrılarım o kadar fazla ki..
Ama,
Elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah... Ve Maşaallah:)
Duygularımı yazacak kelimem şu an yok. Sadece yaşadıklarımı yazıyorum. kelimesiz duyguları yaşıyorum sanırım şu an. belki de karşılığı yok..
Bahsedecek o kadar çok şey var ki..
Sizlereyse teşekkürler teşekkürler teşekkürler.. kocamaaaaaannnnnnn.
Bilirsiniz, duam hep şu oldu kayıplarımın ardından; ''Eşimle bana bu zor günlerimizde bi kelime dua eden, elimzi tutan herrrkese Rabbim çocuklarımın inşaallah bana edeceği şefaatten nasip etsin. Sonuçta rahmeti ve hazinesi sınırsız. Neden olmasın ki...''
Şimdi de ediyorum aynı duayı; bebeğimi kucağıma alana kadar Benim kazancım neyse Rabbim bni düşünen herkese de nasip etsin aynı kazancı ve daha fazlasını..
Aileme, arkadaşlarıma ve sizlere...
Merhaba arkadaşlar. Özlemimsin yazmış zaten ben ayın 3.'de babamı kaybettim. Birlikte kardeşimin yanına gidecektik uçak biletimiz hazırdı, bizi havaalanından o alacaktı, ben valizleri hazırlarken ölüm haberi geldi. Daha 58 yaşındaydı, herhangi bir rahatsızlığı yoktu uyurken kalp krizi geçirmiş, sabah yatağında ölü bulunmuş. Nasipte cenazesinde buluşmak varmış. Çok büyük bir acı ve şok içindeyim. Anasız, babasız yapayalnız kaldım.
Sinannuray ve NKOB yavruları kucağınıza almışsınız gözünüz aydın. Allah sağlıkla, mutlulukla, hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin.
Bu arada hepinizin anneler günü kutlu olsun.
Özlemimsin ve Maya başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim.
Canm basin sagolsun mekani cennet olsun babanin, rabbim geride kalanlara sabir versinMerhaba arkadaşlar. Özlemimsin yazmış zaten ben ayın 3.'de babamı kaybettim. Birlikte kardeşimin yanına gidecektik uçak biletimiz hazırdı, bizi havaalanından o alacaktı, ben valizleri hazırlarken ölüm haberi geldi. Daha 58 yaşındaydı, herhangi bir rahatsızlığı yoktu uyurken kalp krizi geçirmiş, sabah yatağında ölü bulunmuş. Nasipte cenazesinde buluşmak varmış. Çok büyük bir acı ve şok içindeyim. Anasız, babasız yapayalnız kaldım.
Sinannuray ve NKOB yavruları kucağınıza almışsınız gözünüz aydın. Allah sağlıkla, mutlulukla, hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin.
Yadadigin cok zor bir sey olsa gerek. bende oglumu 27 gun oldu oglumu kayb edeli.Ama ben tam dogum yapmisken, hersey bitdi derken onu kayb etdim. ne sesini duydum, nede yuzunu gordum. Sadece saclarini gore bildim. Cok aci bir sey. Gunler akip gidiyor, ama sanki ben o gunde takili kalmisim. Aslinda buraya uye olmadan once daha kotu hiss ediyordum. uye oldukdan ve burdakilerin hikayelerini okudukdan sora acim sanki bir az hafiflemisdi. Ama dun ilk kez sokaga cikdim, ve tanidik birileirni gorduyumde anladim ki, acim aslinda hafiflememis. Cok ama cok zor bir sey. Allah hepimize sabr versin. Insallah bir gun tekrar anne olma sansimiz olur. Bir seyide unutmamak gereki, onlar suan burdan cok daha guzel bir yerdeler, allaha yakin ve cennetdeler. Allah sanada sabr versin. Uzme kendini demiycem, cunku uzuldugunu biliyorum. Hic bir sey bizi teselli etmiyor, ama ben sadece onun cennetde cok mutlu oldugunu ve insalalh birgun ona kavusacagimi dusundukce kendimi teselli ediyorum. ama onu coook ozluyorum. Canin ne zaman skilirsa lutfen bana yaz, seni bikmadan dinlerim. cunku seni cok ama cok iyi anlarim.
Amin inşallah canım. Sende göreceksin doğum günün karamsar olma. İnan 1,5 2 sene önce banada bu günler hayal gibi geliyordu hatta bu hamileliğimde hep kanama erken doğum tehdidiyle geçti. Oğluşumu kaybetmenin 3 kere eşiginden döndüm çok kanamam oldu. Durmazsa kanaman alacağız çocuğu dedi doktor 3 kere. Herseferinden ameliyat haneyi hazırırmı diye soruyordu. Allahtan çok erken doğmadı 1 ay erken doğdu şükür onda da sıkıntı çekmedik. Allah büyük seninde yüzünü güldürür inancını kaybetme. Biz ozaman arkadaşlarımızla inşallah bu topikte bebeklerimizden konuşuruz diyordum sağdece melek76 hamile idi. Hiç birimizin çocuğu yoktu şimdi bak 2,5 senede neler değişti. Ben çocuk defterini kapattım diyen Map dahi Allah tarafından hamile kaldı. Burada yaşanan mucizeler inanılmaz. Sende kendine inan.
Başın sağolsun. Allah sabır versin. İnancını kaybetme. Bu zor günler geçer inşallah herşey yoluna girer. Bir kaç uzman doktora görün şu zamanda bir çare bulunur elbet. Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın. Bütün melek annelerinin yüzü gülsün inşallah. Amin.
Teşekkürler canım. Allahım size de güzel günler gösterecek. Buna eminim. Burada hepimiz zor günler geçirdik. Şimdi şükür çoğu arkadaşımız kavuştu bebişine. Allahım sizlerinde yüzünü güldürecek inşallah. Sabır, inanç, cesaret. Allahım herşeyi gönlünüze göre versin inşallah. Enbüyük dileğim yavrusuz melek annesi kalmasın. Allahım isteyen herkeze kuzucuğunu versin. Hayırlı evlatlar versin. Hiç bir anneye Allahım evlat acısı yaşatmasın inşallah. Amin
Merhaba arkadaşlar. Özlemimsin yazmış zaten ben ayın 3.'de babamı kaybettim. Birlikte kardeşimin yanına gidecektik uçak biletimiz hazırdı, bizi havaalanından o alacaktı, ben valizleri hazırlarken ölüm haberi geldi. Daha 58 yaşındaydı, herhangi bir rahatsızlığı yoktu uyurken kalp krizi geçirmiş, sabah yatağında ölü bulunmuş. Nasipte cenazesinde buluşmak varmış. Çok büyük bir acı ve şok içindeyim. Anasız, babasız yapayalnız kaldım.
merhaba arkadaşlar. özlemimsin yazmış zaten ben ayın 3.'de babamı kaybettim. Birlikte kardeşimin yanına gidecektik uçak biletimiz hazırdı, bizi havaalanından o alacaktı, ben valizleri hazırlarken ölüm haberi geldi. Daha 58 yaşındaydı, herhangi bir rahatsızlığı yoktu uyurken kalp krizi geçirmiş, sabah yatağında ölü bulunmuş. Nasipte cenazesinde buluşmak varmış. çok büyük bir acı ve şok içindeyim. Anasız, babasız yapayalnız kaldım.
Sinannuray ve nkob yavruları kucağınıza almışsınız gözünüz aydın. Allah sağlıkla, mutlulukla, hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin.
özlemimsin ve maya başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim.
Sen kime gitmiştin? Ben Fuat AKERCAN a gidiyorum. Muayene ücreti aynı 200 tl ama bende kan pıhtılaşması olduğu için biraz daha sıkı kontrol oldu. Epey bir süre başlangıçta 15 günde bir gittik ve bizden 100 lira aldı. Şimdi de doğum sürecine girdiğimiz için 15 günde bir gidiyoruz. Bu süreçte doktora tam anlamıyla güvendim. İki kaybımı bildiğinden daha da titizleniyor. Doktorla para konuşmak ayıp gibi geliyor fazla derine inemiyoruz. Açıkçası eşim de ben de doktorun alacağı 3000 i gözden çıkardık biz hastanenin alacağı parayı düşünüyoruz. Ama doğru söylüyorsun bu tarz durumlarla mutlaka karşılaşıyorlardır. Bir de ben doğum için başka bir yer söz konusu olursa ilgilenmez diye korkuyorum. Ben Aydın'da oturuyorum burada doğum yapmak problem değil ama küvöz, yenidoğan ünitesi yetersiz. Geçen hafta bir kadın doğumcuya gittim buranın en iyi doktorlarından durumu anlatıyorum ben sadece doğurturum gerisine karışmam diyor. Ne kadar duyarsız çıldırdım resmen. Üniversite hastnesi var oranın da içi boş bütün hocalar ayrıldı sadece asistanlar kaldı. Fazla anlattım ama kusura bakma. Benimle aynı süreçten geçen birinin görüşleri benim için çok önemli.
SİNANNURAYOğlunu kollarına almışsın. Gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Kayınnpederinin isminin yanına mutlaka içine sinen bir isim ekle. Bu senin en doğal hakkın.
EBURCUOğluşun doğdu da büyüdü bile. Bir yıl göz açıp kapayana kadar geçti. Tabi bir de sana sormak lazım bunu değil mi? Allah sağlıkla nice yaşlar göstersin.
Benim bugün kontrolüm vardı. Bu hafta özel hastanede , üniversite hastanesinde ve İzmir de olmak üzere üç doktora gittim. Bilinçli olarak değil tahlil ve takipler için. Fuat Beyin muayenesini gördükten sonra hiçbiri memnun etmiyor. İçimi rahatlatmıyor. Kızım büyüyor teyzeleri. Suyum az ama riskli boyutta değil. Kan akımı güzel. Allah'a binlerce kere şükürler olsun bu zamana geldim. Ultrason resimleri o kadar güzel ki çok net çıkmış. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Bebeklerimden geriye hep ultrason görüntüleri kaldı. Rabbim kızımı sağlıkla zamanında kucağıma lamyı nasip eder inşa
Allahıma binlerce şükürler olsun ki oğlum sağlıkla yanımda.
Sezeryana girerken aniden bir duygu boşalması oldu asansörde ve çok fazla ağlamaya başladım bn. Girdiğimde çok uyardılar bebek strese girecek vs diye. Ama bn önüme gelene yalvarıyordum, ben 2 tane kaybettim korkuyorum diye. Tabi spinal iğnesinin ardından başka bir ilacı dayamışlar bana. Doğumdan sonra o kadar zor kendime geldim ki.. saatlerce ayılamadım resmen. Şu anda da hala içimde narkoz unutulmuşcasına yorgunum, uykuluyum.
Doğuma giren dr umuzun muayenesi iyi geçti, ertesi gün ekosu çekildi. Ufak bir açıklık varmış kalpte, şurupla geçeceği söylendi. 3 gün kullandık şurubumuzu.
Bende pıhtılaşma sorunu çıktı, dolayısıyla hastanede fazla kaldık. Durdurulamayan bir kanama ihtimaline karşı.
Kan uyuşmazlığı ve ablasının da sarılığı şiddetli geçirmiş olmasından dolayı sarılığına karşı çok fazla emzirmem gerekiyordu, resssmen tüm zamanım emzirme ve yürümeyle(iyileşebilmek için)geçti. cuma günü sarılık değeri 12 çıktı. pek düşük değil yani. bugun de bakılacak, yükseldiyse malum fototerapi.
net elime hiiiçç verilmedi, tlf ise çookk nadir. Ağrılarım o kadar fazla ki..
Ama,
Elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah... Ve Maşaallah:)
Duygularımı yazacak kelimem şu an yok. Sadece yaşadıklarımı yazıyorum. kelimesiz duyguları yaşıyorum sanırım şu an. belki de karşılığı yok..
Bahsedecek o kadar çok şey var ki..
Sizlereyse teşekkürler teşekkürler teşekkürler.. kocamaaaaaannnnnnn.
Bilirsiniz, duam hep şu oldu kayıplarımın ardından; ''Eşimle bana bu zor günlerimizde bi kelime dua eden, elimzi tutan herrrkese Rabbim çocuklarımın inşaallah bana edeceği şefaatten nasip etsin. Sonuçta rahmeti ve hazinesi sınırsız. Neden olmasın ki...''
Şimdi de ediyorum aynı duayı; bebeğimi kucağıma alana kadar Benim kazancım neyse Rabbim bni düşünen herkese de nasip etsin aynı kazancı ve daha fazlasını..
Aileme, arkadaşlarıma ve sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?