Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

çok şükür canım.. rabbim analı babalı sağlıklı,sıhhatli büytsün hayırlı evlat etsin inşallah...

Canım,basın sagolsun.babanin mekanı cennet olsun,huzur icinde yatsın.yapayalniz kaldım deme nolur,seni sevenlerin eminim çoktur.olumler malesef cok acı ama kalanları sımsıkı bağlıyor bazen.Allah kardeşine de sana da dayanma gücü versin, sana,kardeşine,evladına,esine uzun ömür versin.onlara sarılıp dimdik kalkacaksın tekrar ayağa.

Meraba canım, çok üzüldüm Başın sağ olsun. Yaşamın acı gerçeklerini ilk bebeklerimizde yaşadık, daha sonra sevdiklerimizde yaşayacağız belkide Allahım bu günlerde sen bizlere yardım et... Ne diyeceğimi bilemiyorum, bunun tesellisi yok çünkü, Allah babanın yüzünü diğer dünyada güldürsün, nur içinde yatsın inşallah.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri giremiyordum.

Premete canım başın sağolsun. Rabbim babanın cenneti mekan olsun. Allah sana ve kardeşine sabırlar versin.

Sinannuray ve NKOB hayırlı olsun arkadaşlar. Bebeklerinizin gül kokusunu bol bol koklayın. Cennetteki meleklernizin emaneti onlar.Rabbim hayırlı evlatlar eylesin.

PREMETE canim basiniz sagolsun...Allah bol sabir versin...Benim babamda 58 yasinda vefat etmisti...Ates düstügü yeri yakiyor iste baska ne diyebiliriz ki...

Sinannuray ve NKOB hayırlı olsun, allah bağışlasın güzel bebeklerinizi. uzun, sağlıklı, neşeli olsun ömrünüz, hiç ayrılmayın

SİNANNURAY ve NKOB sizlerin adına çok sevindim arkadaşlarım rabbim bebeklerinzle uzun ve sağlıklı ömürler nasib etsin inşallah.

PREMETE başın sağolsun, ani ve beklenmeyen bir ölüm gerçekten çok zor. Mekanı cennet olsun. Annen ve baban cennetten seni ve Tolga'yı izliyorlardır şimdi. Metanet ve sabır diliyorum.

Bugün 15 mayıs. Benim canım yavrum, ilk göz ağrım, güzel oğlum benden gideli tam 4 yıl oldu bugün. Bazen oğlum bakıp acaba meleklerim de böyle miydi diyorum. Onları hiç görmedim. Ben istemedim. Dayanamam diye. İnşallah Rabbim cennette onları gösterir bana. Evet anne oldum. Ama onları sevmekten ve özlemekten ve onlar için üzülmekten tek bir gün bile vazgeçmedim geçemem de son nefesime dek.

Açıkçası İzmir de doğum yaparsam bu parayı gözden çıkarırım. Fuat Bey her şey yolunda Aydın'da da yaptırabilirsiniz doğumu derse ancak o zaman burayı düşünürüm. Bakalım ne olacak son durum?

Sesin soluğun çıkmayınca meraklanmıştım doğrusu. Yokluğun hemen fark ediliyor. Ben tamamen Tolga ya yormuştum bu durumu. Babanın vefatı eminim ki çok yıkıcı olmuştur. Bir de beklenmeyen bir ölüm bu sizi daha da üzmüştür. Maalesef hayatın gerçekleri bunlar ölüm hepimizin kapısında Allah sabır versin arkadaşım. Babanın taksiratını affetsin, mekanını cennet eylesin. Ama bir de şu açıdan düşün binlerce kişinin amansız hastalıklara yakalanıp çile çektiği şu günlerde baban hiç çekmedi, çektirmedi. Allah'ın sevilen kuluymuş bence. Biz ne desek acın hafiflemeyecek ama elden gelen hiçbir şey yok.

İnşallah canım rabbim hamile olanların hepsinin yüzünü güldürsün, bebeklerini sağlıkla zamanında kucaklarına almayı nasip etsin. Onlarla birlikte benim de yüzümü güldürsün inşallah . Sıra bize geldi ama benim için zaman durdu sanki. İyice strese girdim. Korkum daha da arttı. Eşim evde olmadığında hemen ağlamaya başlıyorum. Sürekli ağlama modundayım. Kendimi tutamıyorum anlamadım niye böyle oldu ama enngelleyemiyorum durumu.

NKOB Sağ salim bebişe kavuştun gözün aydın. Kalp sorununun şurupla hallolması da çok sevindirici. Sarılık basit canım o nasıl olsa geçer. Allah güle güle büyütmeyyi nasip etsin. Bu arada ismini ne koydun?

PREMETE canım başın sağolsun allahım sana ve ailene sabır versin

NKOB VE SİNANNURAY sizinde gözünüz aydın güle güle büyütün bebeklerinizi

Allah sabırlar versin canım....mekanı cennet olsun inşallah....

canım evde tek başına olduğun için oluyor..istersen yanına bırını çağır annenı felan birlikte vakit geçirin sohbet muhabbet vakit geçer ve sen düşünmemiş olursun....ya da gıdebiliyorsan sen git...Allahın izniyle az kaldı ...inşalalh sağlıkla gelecek kuzun...

NKOB firsat buldukça yaz canım....bebişini bizim yerimize de öp...
nuray canım sende en kısa zamanda yazarsın inş....paşanı ve adını merak ediyoruz doğrusu

Hepiniz sağolun arkadaşlar. Tam herşey yoluna girmeye başladı derken, bazı şeylerin üstesinden gelebilmişken, yeniden gülebiliyorken, gerçekten mutlu olduğumu hissediyorken yine dipsiz kör kuyulardayım. Uyumak, uyumak, hep uyumak istiyorum. Tolga'ya bakmak zorunda olmasam yataktan çıkmam herhalde hiç gücüm, dermanım yok. Allah'tan Tolga var o benim gücüm, kuvvetim, yüzümü güldürenim, kolum, kanadım, can suyum, hayat damarım. Allah beni onsuz bırakmasın, onunla sınamasın.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]KIZ[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]06.09.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]10.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]14[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]08.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]11.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]13.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]15.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]21.05.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Arkadaşlar geçmişi takip edemedim. Müstakbel hamilelerimiz listesini güncellemeden yayınlıyorum. Günü geçen arkadaşlar durumları hakkında bilgi verirlerse listeyi ona göre güncelleyeceğim.

premete çok üzüldüm..Allahtan bol sabır diliyorum..mekanı cennet olsun....

ben 2li testi yaptırdım..herşey çok iyi çok çok şükür...sağlıklı erkek bebek dedi dr......dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..

amin canım inş.onunla sınamaz...Allah dayanma gücü versin....en yakın arkadaşımda babasını yakında kaybetti....kayıplar çok üzüyor insanı haklısın....dikkat et....canım sakın isyan etme....takdir....

gözün aydın canım herşey yolundaymış....darısı başıma artık allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

canım allahım kalanlara sağlık verir inşallah ...ben daha herangi bir kayıp yaşamadım büyüklerimden ama her zaman onlara bişey olsa ben ne yaparım diye düşünüp ağlarım...dayanamam gibi geliyo ama insanın başına gelince allahım heralde sabrınıda veriyo dayanma gücü veriyo...allahım içine su serpsin acına dayanma gücü versin inşallah...

Canıımm çook üzüldüm başın sağolsun ( RABBİM mekanını CENNET etsin inşALLAH...

premetecim uzun zmandan sonra ilk defa girdim foruma ve en son yazıda babanı kaybettiğini öğrendim çok üzüldüm canım arkadaşım Rabbim bol sabır versin sana güçlü olman gerekiyo tolga için canım Allah yardımcın olsun başın sağolsun

slm kızlar nasılsınız?

uzun zmandır yokum kızım büyüyo 1 yaşına girmesine az kaldı ve çalışıyorum vakit kalmıyo pek nete girmeye buradanda çok uzak kaldım biliyorum neler var neler yok pek bilmiyorum ama bundan sonrada girtmeye çalışacağım. hepiniz Allaha emanet olun.yeni gelen arkadaşlara bol sabır diliyorum bebeğini kucağına alanlara ise Rabbim uzun hayırlı ömür versin inşallah....beklemedekiler sizlerede Rabbim en kısa zamanda hamiş kalmayı nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…