Allahıma binlerce şükürler olsun ki oğlum sağlıkla yanımda.
Sezeryana girerken aniden bir duygu boşalması oldu asansörde ve çok fazla ağlamaya başladım bn. Girdiğimde çok uyardılar bebek strese girecek vs diye. Ama bn önüme gelene yalvarıyordum, ben 2 tane kaybettim korkuyorum diye. Tabi spinal iğnesinin ardından başka bir ilacı dayamışlar bana. Doğumdan sonra o kadar zor kendime geldim ki.. saatlerce ayılamadım resmen. Şu anda da hala içimde narkoz unutulmuşcasına yorgunum, uykuluyum.
Doğuma giren dr umuzun muayenesi iyi geçti, ertesi gün ekosu çekildi. Ufak bir açıklık varmış kalpte, şurupla geçeceği söylendi. 3 gün kullandık şurubumuzu.
Bende pıhtılaşma sorunu çıktı, dolayısıyla hastanede fazla kaldık. Durdurulamayan bir kanama ihtimaline karşı.
Kan uyuşmazlığı ve ablasının da sarılığı şiddetli geçirmiş olmasından dolayı sarılığına karşı çok fazla emzirmem gerekiyordu, resssmen tüm zamanım emzirme ve yürümeyle(iyileşebilmek için)geçti. cuma günü sarılık değeri 12 çıktı. pek düşük değil yani. bugun de bakılacak, yükseldiyse malum fototerapi.
net elime hiiiçç verilmedi, tlf ise çookk nadir. Ağrılarım o kadar fazla ki..
Ama,
Elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah... Ve Maşaallah:)
Duygularımı yazacak kelimem şu an yok. Sadece yaşadıklarımı yazıyorum. kelimesiz duyguları yaşıyorum sanırım şu an. belki de karşılığı yok..
Bahsedecek o kadar çok şey var ki..
Sizlereyse teşekkürler teşekkürler teşekkürler.. kocamaaaaaannnnnnn.
Bilirsiniz, duam hep şu oldu kayıplarımın ardından; ''Eşimle bana bu zor günlerimizde bi kelime dua eden, elimzi tutan herrrkese Rabbim çocuklarımın inşaallah bana edeceği şefaatten nasip etsin. Sonuçta rahmeti ve hazinesi sınırsız. Neden olmasın ki...''
Şimdi de ediyorum aynı duayı; bebeğimi kucağıma alana kadar Benim kazancım neyse Rabbim bni düşünen herkese de nasip etsin aynı kazancı ve daha fazlasını..
Aileme, arkadaşlarıma ve sizlere...
Merhaba arkadaşlar. Özlemimsin yazmış zaten ben ayın 3.'de babamı kaybettim. Birlikte kardeşimin yanına gidecektik uçak biletimiz hazırdı, bizi havaalanından o alacaktı, ben valizleri hazırlarken ölüm haberi geldi. Daha 58 yaşındaydı, herhangi bir rahatsızlığı yoktu uyurken kalp krizi geçirmiş, sabah yatağında ölü bulunmuş. Nasipte cenazesinde buluşmak varmış. Çok büyük bir acı ve şok içindeyim. Anasız, babasız yapayalnız kaldım.
Sinannuray ve NKOB yavruları kucağınıza almışsınız gözünüz aydın. Allah sağlıkla, mutlulukla, hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin.
Bu arada hepinizin anneler günü kutlu olsun.
Özlemimsin ve Maya başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Özlemimsin yazmış zaten ben ayın 3.'de babamı kaybettim. Birlikte kardeşimin yanına gidecektik uçak biletimiz hazırdı, bizi havaalanından o alacaktı, ben valizleri hazırlarken ölüm haberi geldi. Daha 58 yaşındaydı, herhangi bir rahatsızlığı yoktu uyurken kalp krizi geçirmiş, sabah yatağında ölü bulunmuş. Nasipte cenazesinde buluşmak varmış. Çok büyük bir acı ve şok içindeyim. Anasız, babasız yapayalnız kaldım.
Sinannuray ve NKOB yavruları kucağınıza almışsınız gözünüz aydın. Allah sağlıkla, mutlulukla, hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin.
canım ben sermet sağola gitmiştim, dediğin gibi doktorla para meselesini konuşmak geriyor insanı, sağolsun eşim açtı konuyu, sıkılsa da sordu, hoca da gayet anlayışla karşılaştı, siz sgk lı bir hastanemi olmasını istiyorsunuz dedi, gönül tabii ki de doğumu gittiği doktorun yapmasını istiyor ama istedikleri para da az değil, gerçekten gerekli olsa, o doktordan başkasının doğuma girmesi risk oluşturacak olsa insanın gözü parayı görmez tabi, benim doğum yaptığım hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesi de var, istersen egepol hastanesi diye gir, gerçi 28.haftadan sonra ilk defa gelecekler için gebelik takibi yapmıyorlardı ama yine de bi görüşebilirsin, Allah kolaylık versin
hadi canım hayırlısıyla zamanında doğur inşallah galiba sıra rüyacım la sende....2012 bebeklerı sırayla geliyorlar...hepsine kocaman maşşallah....inşallah senın kuzunu da doğurduğun mis kokusunu kokladığın gunlerı görecek...
rabbim hepimizin evlatlarına akıl,ruh ve beden sağlığı versin....(amin)
Allah sabırlar versin canım....mekanı cennet olsun inşallah....Merhaba arkadaşlar. Özlemimsin yazmış zaten ben ayın 3.'de babamı kaybettim. Birlikte kardeşimin yanına gidecektik uçak biletimiz hazırdı, bizi havaalanından o alacaktı, ben valizleri hazırlarken ölüm haberi geldi. Daha 58 yaşındaydı, herhangi bir rahatsızlığı yoktu uyurken kalp krizi geçirmiş, sabah yatağında ölü bulunmuş. Nasipte cenazesinde buluşmak varmış. Çok büyük bir acı ve şok içindeyim. Anasız, babasız yapayalnız kaldım.
canım evde tek başına olduğun için oluyor..istersen yanına bırını çağır annenı felan birlikte vakit geçirin sohbet muhabbet vakit geçer ve sen düşünmemiş olursun....ya da gıdebiliyorsan sen git...Allahın izniyle az kaldı ...inşalalh sağlıkla gelecek kuzun...İnşallah canım rabbim hamile olanların hepsinin yüzünü güldürsün, bebeklerini sağlıkla zamanında kucaklarına almayı nasip etsin. Onlarla birlikte benim de yüzümü güldürsün inşallah . Sıra bize geldi ama benim için zaman durdu sanki. İyice strese girdim. Korkum daha da arttı. Eşim evde olmadığında hemen ağlamaya başlıyorum. Sürekli ağlama modundayım. Kendimi tutamıyorum anlamadım niye böyle oldu ama enngelleyemiyorum durumu.
NKOB Sağ salim bebişe kavuştun gözün aydın. Kalp sorununun şurupla hallolması da çok sevindirici. Sarılık basit canım o nasıl olsa geçer. Allah güle güle büyütmeyyi nasip etsin. Bu arada ismini ne koydun?
Hepiniz sağolun arkadaşlar. Tam herşey yoluna girmeye başladı derken, bazı şeylerin üstesinden gelebilmişken, yeniden gülebiliyorken, gerçekten mutlu olduğumu hissediyorken yine dipsiz kör kuyulardayım. Uyumak, uyumak, hep uyumak istiyorum. Tolga'ya bakmak zorunda olmasam yataktan çıkmam herhalde hiç gücüm, dermanım yok. Allah'tan Tolga var o benim gücüm, kuvvetim, yüzümü güldürenim, kolum, kanadım, can suyum, hayat damarım. Allah beni onsuz bırakmasın, onunla sınamasın.
premete çok üzüldüm..Allahtan bol sabır diliyorum..mekanı cennet olsun....
ben 2li testi yaptırdım..herşey çok iyi çok çok şükür...sağlıklı erkek bebek dedi dr......dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..
Hepiniz sağolun arkadaşlar. Tam herşey yoluna girmeye başladı derken, bazı şeylerin üstesinden gelebilmişken, yeniden gülebiliyorken, gerçekten mutlu olduğumu hissediyorken yine dipsiz kör kuyulardayım. Uyumak, uyumak, hep uyumak istiyorum. Tolga'ya bakmak zorunda olmasam yataktan çıkmam herhalde hiç gücüm, dermanım yok. Allah'tan Tolga var o benim gücüm, kuvvetim, yüzümü güldürenim, kolum, kanadım, can suyum, hayat damarım. Allah beni onsuz bırakmasın, onunla sınamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?