Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Oooooo kimleri görüyorum. Maşallah kızı büyüttün darısı bizim başımıza artık. Faceten resimlere bakıyorum da senin kız kendini kurtardı sayılır. İlk kelimeler de döküyordur şimdi ağzından. İşte çalışmaya başlamışsın buna da çok sevindim. Hep düşünüyordun zaten sana iyi gelir. Kızına kim bakıyor sen işteyken?

İnşallah sonuna kadar böyle güzel haberler alırsın. Dualar hepimiz için. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ben izne ayrılmadım canım.Doktor çok ayakta kalmıyorsan çalışabilirsin dedi. 3,5 gün okula gidiyorum. Genelde oturarak ders anlatıyorum. Evde kaldığım süreçte kendimi çok yıpratıyorum okulda olup yorulmayı seve seve göze aldım ben. Doktor onayladığı için içim rahat. Eşim bütün gün okulda, çevremiz hep çalışan kesimden oluşuyor. Yani gündüz yalnız kalıyorum. Annem ve kayınvalidem de müsait değil doğum için gelecekler. Çözümsüzlükte çözüm bu yani. Ama çevremdekiler bu halde çalışıyor parayı düşünüyor zannederler diye de üzülüyorum doğrusu. Kimseye derdini anlatamıyorsun ki.

PREMETE Allah Tolga'ya iyilik, hoşluk, uzun ömür versin. İyi ki var tabi ki hayatının ışığı o senin. Bu dönemde de karanlıklardan çıkmana en çok o yardımcı olacak. Farkında bile olmayacak ama küçük bey

Faceten tanıyan tanır ama bende melek annesiyim.sizleri sürekli okuyorum çok yakından takip ediyorum.sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum dualarım her an sizlerle.bende yavrumu kaybedip tekrar annelikle ödüllendirilenlerdenim elhamdülillah.bazı haberler derinden iz bırakırken bazılarıda heyecandan ellerimi titretiyor....
Premete acını paylaşıyorum arkadaşım rabbim dayanma gücü versin.yavrunla koskoca bir ömür nasip etsin hatta yavrularınla ve eşinle.zor sözün bittiği yer...yavrun için dikkat et kendine
maytap hayırlı olsun sağlıkla zamanında kavuş kuzuna inşallahhh...

Map:sen mucizenin adısın bence.hikayeni okuduğumda çok derin yaralar açanlardansın.sessizce izlerdim seni ve her açtığımda keşke derdim keşke.çok şükür rabbime..dikkat et kendine.dinlen yorulma.kıymetli gebelik bu çok dikkat et.rabbim birkez daha yavrunla değil merhametiyle sınasın seni.yavrunla beraber rabbime emanetsin.

Sevgili melek anneleri damdan düşer gibi oldu kusurumu bağışlayın okuyunca yazamadan geçemedim.allahım hepinizin yüzünü güldürsün.aramıza bir an önce katılmanız için en yaralı,en kırık yanımla rabbime dualarım sizler için.bebek bekleyen melek annelerim sabrınız bol yavrunuz zamanında sağlıkla gelsin evlerinizi şenlendirsin inşallah.karnınızdaki mucizelerinizle rabbime emanetsinizzzzzzzzzzzzz.....

kimin ne dediğini kimin umrumda....bebeğin sağlıklı olsun yeter...gerisi hikaye...iyi olanı daha fazla düşünmeye çalış....

ne kadar içten yazmışsınız....yüreğinize sağlık...güzel dualarınız için teşekkürler....amin diyorum inşallah...

nuray bu arada fırsat bulamıyo oğluşundan heralde....doya doya sevsın koklasın kuzusunu....

sevgili Kayra çok teşekkürler güzel dileklerin için. Ben de bebeklerim kaybedi bu topiği ve kadınlar kulübünü ilk bulduğumda okumuştum seni. Yaşadıklarını biliyorum. Sen de bebğinle birlikte Rabbime emanet ol.

PREMETE cim nasilsin? Biraz olsun toparlanabildinmi? Kendine iyi bak canim basta oglunun ve esinin sana ihtiyaclari var........SINANNURAY sen nasilsin canim bebegin nasil? Hic yazmadin merak ettim. Insallah hersey yolundadir.......

PREMETE cim nasilsin? Biraz olsun toparlanabildinmi? Kendine iyi bak canim basta oglunun ve esinin sana ihtiyaclari var........SINANNURAY sen nasilsin canim bebegin nasil? Hic yazmadin merak ettim. Insallah hersey yolundadir.......

Kızlar biliyorsunuz hep hazırlıklara başlayacağım diyorum ama bir türlü elim gitmiyor. Annem bu duruma el koydu. Geçen hafta Çanakkale den koli ile gönderdi. Ben de bugün ağlamaklı- sevinçli karmakarışık bir halde kızımın cicilerini aldım. Hala o kadar korkuyorum ki sadece ilk etapta gerekli olanları hazırladık. Hastane çıkışları, zıbınlar, battaniyeler, havlu, çorap,alt açma, bez, biberon ve emzik. Yarın da bebek çantası ve şampuan falan alacağım. Kendime de sabahlık, pijama, gecelik takımı, kaprili bir takım, göğüs pedi, ped, emzirme fanilası, külot , terlik, ayaklarım üşür diye çorap aldım. Bir tane daha gecelik alsam mı diye düşünüyorum. Fikirlere açığım. İlk etapta şu da lazım dediğiniz bir şey var mı?

Beşik, araba falan da baktım ama onları doğumdan sonra alacağız. Eşim galiba benden de çok korkuyor aldıklarıma dosdoğru bakmadı bile.

Allah'tan tek isteğim kızımı sağlıkla, zamanında kucağıma alabilmek, ağlamasını duyabilmek İnşallah bu cicileri de giydirebilirim.

Canim benim insallah birseylerden baslamamiz lazim artik zaman yaklasiyor...Allah iyi günlerde saglikla mutlulukla kullandirtsin canim...Bende daha yeni yeni basladim bebegimin esyalarini aldikca hem cok seviniyorum hemde niye aldimki diyorum. Yasadigin duygularin aynisini bende yasiyorum inanki. Ne olur ne olmaz diye hastane cantami bile hazirladim bu hafta(kendim icin)...Esim bebisin besigini falan kurmak istiyor cok sabirsizlaniyorum diyor ama ben cesaret edemiyorum Allah korusun cok cok korkuyorum...Dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor. Allahim sana bana bütün hamilelerimize evlat özlemi cekenlere hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimizin yüzünü güldürtsün insallah...

ayy gece gece duygulandırdın beni ya...
kötü düşünme artık ne olur dua et sadece...

merhaba aranızına yeni katıldım ben 22+3 haftalık bebeğimi suyumun gelmesi sonucu 8 mayıs 2012 de normal doğumla kaybettim hala içim acıyor nasıl geçecek bu acı bilmiyorum

merhaba aranızına yeni katıldım ben 22+3 haftalık bebeğimi suyumun gelmesi sonucu 8 mayıs 2012 de normal doğumla kaybettim hala içim acıyor nasıl geçecek bu acı bilmiyorum

o kadar tanıdık ki acın, içimizi ne soğutur, acımızı ne hafifletir bilmiyorum inan. aynı şey benimde ocak ayında başıma geldi. allah hepimize sabır versin arkadaşım.

seninki daha çok yeni,zamanla unutmasanda acısıyla yaşamaya alışıyosun. suyun neden gelmiş canım nedeni belli mi acaba

bilmiyorum ama doğumdan ilk çıktığımda vajinal enfeksiyon olabilir dedi ama net bişey demedi doktorum bu durumu atlattıktan sonra kontrole gittiğimde konuşacağımızı söyledi

bilmiyorum ama doğumdan ilk çıktığımda vajinal enfeksiyon olabilir dedi ama net bişey demedi doktorum bu durumu atlattıktan sonra kontrole gittiğimde konuşacağımızı söyledi

genelde söyledikleri şey enfeksiyon ama bunu neye söylüyolar belli değil. banada enfeksiyon olabilir dendi. ama enfeksiyonla ilgili bi şikayetim de yoktu. ne desem boş. gidenler gitti.

genelde söyledikleri şey enfeksiyon ama bunu neye söylüyolar belli değil. banada enfeksiyon olabilir dendi. ama enfeksiyonla ilgili bi şikayetim de yoktu. ne desem boş. gidenler gitti.

aynen öyle bendede bir sorun şikayet yoktu kontrole gidince ne söyleyecek bilmiyorum olan gidene oldu yeni hareketlerini hissediyordum

benim 15 haftalıktı daha hissetmesemde sapasağlam bebeği böyle bi nedenle kaybetmek çok acı, kendimi suçladım,doktoru suçladım,ama alın yazım buymuş en sonunda bunu anladım.

benim 15 haftalıktı daha hissetmesemde sapasağlam bebeği böyle bi nedenle kaybetmek çok acı, kendimi suçladım,doktoru suçladım,ama alın yazım buymuş en sonunda bunu anladım.

benimde 22 haftalıkdı kendini suçlayacak bi durum yok başkalarınıda suçlamaklada elden bişey gelmiyor hayırlı olan buymuş demekden başka geçmişi düşünüp neden oldu diye kafayı yemekdense geleceğe önümüze bakmak zorundayız hayırlısı böyleymiş

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]KIZ[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]06.09.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]10.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]08.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]11.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]13.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]15.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]21.06.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kimseden ses çıkmadı sanırım bu ay hamilemiz yok Müstakbel hamilelerimiz hepinizin tarihini haziran olarak değiştirdim, hatam varsa lütfen bildirin.

Son düzenleme:

Sağol canım. Gözün aydın. Allah hep güzel haberler duymayı nasip etsin.

Canıımm çook üzüldüm başın sağolsun ( RABBİM mekanını CENNET etsin inşALLAH...

Hepiniz sağolun arkadaşlar. Allah sizden raqzı olsun.

Sağol canım yavaş yavaş toparlanıyorum. Sonuçta benim bakımıma muhtaç, benden ilgi bekleyen bir çocuğum varken başka türlüsüne de hakkım yok zaten.

Hay annen bin yaşasın. Yavruşun o cicileri güle güle, güzel günlerde giysin. Merak etme kızını sağlıkla kucağına alacaksın, ağladığını duyacaksın hatta zaman zaman o ağlamalardan bıkacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…