premetecim eğer zararı yoksa kullanman daha mantıklı geldi bana da.
yalnız son cümlen üzdü beni ben ikizlere hamileyken eşime birkaç defa bu çocuklara birşey olursa bu kez ben de yaşayamam zaten bir tane kaybettim bunlar da giderse umudunu kes benden demiştim rabbime büyük konuşmuşum bu acıyı da gördük ama bak sürüne sürüne de olsa bradayım yaşamaya devam ediyorum (güya) dert var derman yok ama nefes alıp veriyorum işte. o sebeple ne dersen de ama bu lafı söyleme aklına bile getirme canım
bu sefer doğuracağım de mutlu sona odaklan o kadar...
canım benim ben iyiyim doktora gitmedim daha canım şu an beklemedeyim ve zaten eşimle kafamız çok karışık bulunduğum yer ilçe ve doktor şansım çok az bu yüzden eşim ankara ya tahin isteyelim diyo ama ben çok isteğim yok aslında onunda yok ama bebiş için galiba ankara olacak onun için çok zor olacak çünkü orda çalışma şartları çok kötü burası çok rahattı ama bebiş için ne yapalım anlayacağın beklemedeyiz ne yapacağımızı bilmiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun
canım iğneni kaçlık kullanıyorsun ve hangi bölgeden vuruyorsun canım dikkat et kendine tamammı allaha emanet ol bacım öpüldünnnnn
slm kıslar nbrr
nasılsınz
PREMETE canım ben aslında izmire uzak değilim salihlide oturuyorum ama ne bilim kızımda çok çile çektim izmirde doğumda hiç bir hastane kabul etmedi beni aldılar bu seferde kızımı almadılar çok zor küvez bulduk ben başka hastanede kızım başka bilmiyorum izmir büyük ama bana iyi gelmedi sanki sen şimdi hangi doktora veya hangi hastaneye gidiyorsun canım evet iğne biraz yakıyor ama en kolayda göbekten uygulayabilirsin ben 7 ay göbekten vurmuştum sonra alışırsın hiç anlamazsın bile canım morluklara aldırma geçer ama damar üstüne uygulamamaya dikkat et birde beze oluştuğu zaman onların üstüne dediğin gibi canım hayırlı sağlıklı bi bebişin olsunda bunlar vız gelir biz ne zorluklara katlandık dimi allaha emanet olun sen ve minik prensesin nedense içimden senin kızın olacak diye geliyor hakkında hayırlısı olsun
map canım çok dogru söylemişsin amiyontez sızısı için bende öyle duydugum için eger doktorum öyle bir şey sorsaydı istemem diyecektim allaha şükür öyle birşey olmadı..
melekcim nasılsın bebegin nasıl neden annendeydim bir sorun yok dimi..
premete kendi içinden ne geliyorsa onu yap kimseyi dinleme neler çektigi kimse bilemez güzel haberlerini bekliyorum
diger melek anneleri sizler nasılsınız keyfiniz nasıl bende yavaştan çalışmalara başlıyorum ..,
neslihan mhtp gözükmüyorsunuz nerelerdesiniz...
buarada face melek annelere giriyorum tanıdınız beni...
arkadaşlar, bugün meleğim iremi kaybedişimin 1.yıl dönümü...çok burukbir gün benim için.dokunsalar ağlıcak gibiyim.hoş dokunmasalarda sabahtan beri gözlerimden yaşlar akıp gidiyor....karnımdakini de düşünmek zorundayım o da kuzum...diğeri de kuzum...Rabbim nasıl bir sabır veriyor Şükürler olsun..bugün kızımın mezarına gitmeyi çok isterdim ama çevrem gitme artık diyor hamilesin..o melek olduğu için okuma v.s.. başka bişeyde yapılmaz diyorlar..senesi gelip te bişeyler yapan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?