Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

yelzcim yaşamaya devam ediyorum canım yaklaşık 2 hafta sonra çalışmaya başlıyorum inşallah bu arada dua okutmuşsun rabbim kabul etsin zaten bebeğin cennette en güzel yerde
tüm melekler gibi

Canım arkadaşım mutlu sona odaklanmayı, olumlu düşünmeyi o kadar çok istiyorum ki ama ister istemez çok sıkıyorum kendimi. Doktora gittiğim gün beni görmeliydin o kadar gergindim ki patlayacak bomba gibiydim. Oysa bu sefer ben de daha iyi olacağını düşünüyorum ama yine de geriliyorum. Bir de hamileliğimi öğrendiğimden beri oğlum Mete'ye hamileliğimi tekrardan yaşıyorum sanki. Gün gün o hamileliğimi hatırlıyorum, oğlum aklımdan hiç çıkmıyor, hergün ağlıyorum. Bizlerin her mutluluğunun köşesine biraz üzüntü bulaşıyor. Böyle bir acıyı yaşamış bir insanın mutluluğu da yarım yamalak oluyor demek ki.

Canım büyük şehirlerde yaşamak zor ama bazı imkanları daha iyi oluyor. İzmir'e de uzaksınız sanırım gidip gelmek zor oluyor. İnşallah içinize sinen, sizin için hayırlı olacak bir yöntem bulursunuz. Benim eşimin de mecburi hizmet zorunluluğu var o yüzden ben de buralardan gitmeden tekrar çocuk sahibi olmak istedim. Bu kadar imkan içinde bir çocuğu yaşatmayı beceremedik oralarda hiç cesaret edemezdim herhalde. Ben 0.4'lük iğne kullanıyorum şimdilik göbekten yapmaya başladım. Biraz yakıyor bu gidişle doğuma kadar heryerim mosmor olur. Allah bana sağlıklı bir çocuk nasip etsin de ben bu yolda her türlü sıkıntıyı çekmeye razıyım. Sen de kendine iyi bak canım. Öptüm.

slm kıslar nbrr
nasılsınz

Merhaba yelzcim. Sen nasılsın neler yapıyorsun.

sweetbaby arkadaşım sen gel o korkuyu bir de bana sor
herkes ilgili-ilgisiz herkes, seven-sevmeyen herkes başın sağolsun geçmiş olsun demeyecekler mi? bu deli ediyor beni işte. Hatırlatmayın kardeşim hatırlatmaya çalışmayıııııınnnnn. Zaten her an aklımda hep boğazımda düğümlerle dolaşıyorum . En çok korktuğum şeylerden biri de birisi abuk bir laf edecek ya da kendiliğimden birden iş yerinde ağlama krizine girip rezil olursam diye korkuyorum. Giderken külahta ay çekirdeği hazırlıyayım insanlara dağıtayım da bari zavallı halimi izlerken çitlerler daha keyifli olur.

ben d ekorkuyorum evet malesef ki öyle geçmiş olsun dedikelrinde hatırlayıp üzülücez. ama demselerde ayı edeceklerini düşünecekelrinden bunu söyliyecekelrdir ama bikaç gün sonra bitecek. benim öğrencilerimd e beni en son kocaman karnımla gördüler. tahtada konu anlatırken hep akrnıma nbakıyolardı öğretmenim tekmeliyomu diyolardı ismini ne koyucaksınız diye soruyolardı şimdi hepsi biliyoalrdır umarım bişey söylemezler.en çok korkum o.ama geçicek. neyapalım. ama blşerek içimizi acıtmaya çalışanalrın olacağını sanmıyorum. olursa da Allaha havale etmekten başka çaremiz yok. kimse ne oldum değil ne olucam demeli çünkü. bugün bizim başımıza gelmiş olabilir ama yarın kimin başına geleceği belli olmaz canım. uamrım Allah ayrdım eder bize Allah. kolay aşar ve günelr çabuk geçer bidah hamile kalırız.sen nezman düşüüyosun. nasıl hissediyosun istiyomusun mapcim

PREMETE canım ben aslında izmire uzak değilim salihlide oturuyorum ama ne bilim kızımda çok çile çektim izmirde doğumda hiç bir hastane kabul etmedi beni aldılar bu seferde kızımı almadılar çok zor küvez bulduk ben başka hastanede kızım başka bilmiyorum izmir büyük ama bana iyi gelmedi sanki sen şimdi hangi doktora veya hangi hastaneye gidiyorsun canım evet iğne biraz yakıyor ama en kolayda göbekten uygulayabilirsin ben 7 ay göbekten vurmuştum sonra alışırsın hiç anlamazsın bile canım morluklara aldırma geçer ama damar üstüne uygulamamaya dikkat et birde beze oluştuğu zaman onların üstüne dediğin gibi canım hayırlı sağlıklı bi bebişin olsunda bunlar vız gelir biz ne zorluklara katlandık dimi allaha emanet olun sen ve minik prensesin nedense içimden senin kızın olacak diye geliyor hakkında hayırlısı olsun

selam melek anneleri sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz ne güzel haberler var hamiş arkadaşlarımın adına çok sevindim darısı hayırlısıyla hepimizin başına kendinize iyi bakın melek anneleri hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun

Sweetbabycim ve mapcım işe başlamanın şimdi sizin gözünüzde ne kadar büyüdüğünü, size ne kadar zor geldiğini biliyorum. Emin olun o düşündüğünüz şeylerin hepsini de yaşayacaksınız. ınsanların meraklı ve acıyan bakışlarına maruz kalacaksınız, abuk sabuk sözler duyacaksınız, size teselli vermeye çalışırken daha çok yaralayacaklar sizi, yerli yersiz ağlama krizlerine gireceksiniz ( aman sakın ha ortalıkta ağlamayın hemen tuvalete gidin, ah işyerimdeki tuvaletlerin dili olsa da konuşsa...) ama sonra ne olacak bir süre sonra artık onlar için o kadar ilgi çekici bir konu olmayacaksınız. Herkes kendi hayatına dönecek o zaman siz de bir oh deyip kendi işinize gücünüze bakacaksınız. Canım arkadaşlarım şu hayatta biz nelere katlandık, neleri göğüsledik birkaç densiz insana mı katlanamayacaksınız. ışe başladığınızda zaten bir dönem çok stresli geçecek o yüzden şimdiden o günleri düşünüp içinizi sıkmayın zamanı gelince yaşanacakları yaşarsınız. Ama emin olun işe başladıktan bir süre sonra kendinizi daha iyi hissetiğinizi görüp şaşıracaksınız.

Ravzacım ben şimdi Yeşilyurt devlet hastanesinden Levent Erkan'ın özeline gidiyorum. 4 doktor Kadomer diye bir merkez kurmuşlar. Çok donanımlı bir yer ayrıca tesler için falan dışarı yollamıyorlar orada hallediyorlar. Acil durumlarda doktoruna ulaşamazsan yerine bakabilecek birilerinin olması açısından orası cazip geldi bana. Bunun haricinde başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum. İki doktor tarafından takip edilirsem kendimi daha rahat hisseceğim. İkinci doktor için de ya Dokuz Eylül'den Serkan Güçlü'yü ya da Ege'den Mert Kazandı'yı düşünüyorum. Üniversite hastaneleri berbat. Ben doğumu Ege 'de yaptım tiksindim resmen. Bu kadar mı ilgisiz olunur hastalara karşı. Ayrıca çok donanımsız düşünsene koskoca üniversitede 50 tane profesör var ama sadece 1 tane doppler ultrason var ve ne kadar üzücü ki sadece 8 tane küvez var. Benim gittiğim merkezde bile 4 tane ultrason var. Sen de Dokuz Eylül'de çok kötü şeyler yaşamışsın. Valla üniversite hastaneleri Allah'a emanet. O yüzden İzmir'den soğumanı anlayabiliyorum, gerçekten burada sağlık işlerinin üzerinde çok durulmuyor. Senin içine kız doğuyormuş benimkine de erkek doğuyor belki de öyle olmasını istediğim içindir. Bakalım hangimizin iç sesi haklı çıkacak. Kız veya erkek sonuçta Allah'tan tek istediğim zamanında doğan, sağlıklı, hayırlı bir evlat.

Arkadaşlar 3,4 gündür annemlerde kaldığım için giremedim nete...Neler olmuşneler , ne güzel haberler aldım :) Hamile arkadaşlarım çoğalmış...angelhope , leylasayar tebrik ediyorum sizleri , Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...
Premetecim , en kısa zaman da kesemizi ve kalp atışlarını da görürsün inşallah ...Canım ben iğnemi baştan beri bacağımdan kendim yapıyorum...Bacak çok rahat diye düşünüyorum , yakmıyo canımı hiç , bacak geniş bir alan olduğu için her seferinde farklı bölgeden vurabiliyorum ...

Ravzacım , zaman çok çabuk geçiyor , bir bakmışız yaz gelmiş , sen de bize hamile haberini veriyorsun...Canım Ankaraya gelirsen hacettepe hastanesini kesinlikle öneriyorum , tabi lütfü beyi de ...

Sweetbaby ve map inşallah iş yerinde kimse sizlere birşeyleri hatırlatmaz...Ben biraz şanslıydım bu konu da , okula başlamadan önce tayinim başka bir okula çıkmıştı , direk orada başlamıştım okula...Ama şimdi ki okulda da olayı kimse bilmiyor ama yine de bana hep geçmişi hatırlatıyorlar...ınsanlardan sürekli olarak '' hamileliğin ilk ya heyecanlısındır'' , '' ilk olduğu için bilmezsin '' , '' senin hamileliğin çok rahat geçiyor '' gibi cümleler duyuyorum...Bizim içimiz de bu acı olduktan sonra ortam ister yeni ister eski olsun , birşey farketmiyor belkide...

map canım çok dogru söylemişsin amiyontez sızısı için bende öyle duydugum için eger doktorum öyle bir şey sorsaydı istemem diyecektim allaha şükür öyle birşey olmadı..
melekcim nasılsın bebegin nasıl neden annendeydim bir sorun yok dimi..
premete kendi içinden ne geliyorsa onu yap kimseyi dinleme neler çektigi kimse bilemez güzel haberlerini bekliyorum
diger melek anneleri sizler nasılsınız keyfiniz nasıl bende yavaştan çalışmalara başlıyorum ..,
neslihan mhtp gözükmüyorsunuz nerelerdesiniz...
buarada face melek annelere giriyorum tanıdınız beni...

Canım ben de facebook melek annelerine üyeyim. S. İnan benim. Sen hangisisin ekleyeyim seni.

arkadaşlar, bugün meleğim iremi kaybedişimin 1.yıl dönümü...çok burukbir gün benim için.dokunsalar ağlıcak gibiyim.hoş dokunmasalarda sabahtan beri gözlerimden yaşlar akıp gidiyor....karnımdakini de düşünmek zorundayım o da kuzum...diğeri de kuzum...Rabbim nasıl bir sabır veriyor Şükürler olsun..bugün kızımın mezarına gitmeyi çok isterdim ama çevrem gitme artık diyor hamilesin..o melek olduğu için okuma v.s.. başka bişeyde yapılmaz diyorlar..senesi gelip te bişeyler yapan varmı?

kızlar doğru söylüyosunuz. apzartesi okullar açılıyo bakalım ilk 1 haftanın zor geçeecğini düşünüyorum. sonra nelr olucak bişlmem. zaman çabuk geçsi diye dua ediyorum hep geçsinki teselli bulayım, yeniden hamile olayım.inşallah bigün bizlerde güzel ahberler verebiliriz burdan.

Canım bugün senin için çok zor geçmiştir. İrem şimdi en güzel yerde bunu düşünüp teselli bulmaya çalış. O şimdi her türlü acıdan, kötülükten uzakta. Meleklerimizin bizim duamıza ihtiyacı yok ama kendini daha iyi hissedeceksen sen kendin de onun için okuyabilirsin illa birilerini çağırarak birşeyler yapman gerekmez. Benimkinin yıldönümü gelmedi daha 6 ay var ama o günü düşününce şimdiden çok kötü oluyorum. Halini anlıyorum canım.

mrb melek anneleri
negüzel ya 3 arkadaşımız hamile
kendim hamileymiş gibi seviniyorum
banada azkaldı çalışmalara başlamak için
şubat adetinide geçireyim inş.
göbişime bir bebek
hemencecik gelirrr
oyy yerim ben o bebekleriii

hiç hamile olmadan bukadar dikkatimi çekmezdi annelik
ama şimdi benim bebegim olsaydı şunu yapardım şöyle yapardım
öyle güzel bir duyguki
annelik dimi kızlarrr
inş. en kısa zamanda isteyen herkes anne olur.

face de bende melek anneleri ne üye oldum ama kızlar sizleri orada tanıyamıyorum nasıl anlayacağım hanginizin olduğunu beni sebahat kaymak ertürk olarak görürsünüz.. oaradanda görüşebiliriz çok güzel olur bence...

sweetbaby arkadaşım benim kaybettiğim 3 yavrum tüp bebekti sadece tüp bebekle gebe kalabiliyorum ve eşimle de konuştum bir bebeği daha kaybetmemek için bir bebeğin daha canı gitmesin diye tekrar tüp bebek yaptırmamaya kesin olarak karar verdim rabbim kendiliğinden verirse herhangi bir itirazım olmaz elbette ama bebeğimin olmayacağını hissediyorum bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…