Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Kimbudeme ve Bebem04012012 arkadaşlarımız Allah size sabırlar versin, tekrarından korusun, en kısa zamanda sağlıklı çocuklar nasip etsin.

Son düzenleme:
Mrb kızlar.. Bu ay bi garibim ben yine... 2 aydır 22 günde bir oldum regl bu ay 26.günüm ama halen bişey yok, kasıklarımda özellikle sağ kasığımda ara ara ağrım oluyor batma falan oluyor, gögüslerim şişti acıyor, bugün adet olcam diye hergün bekliyorum ama tok, aksine benim bildiğim adete yakın akıntı azalır benim çoğaldı sanki.. pzrtesi günü gebelik testi yapmıştım ama bişi çıkmamıştı, neden böyle olduki, halbuki bu ay hiç düşünmemiştim hamilelik falan ( Off..

Kaybettiğim bebeğime hamile olmadan aynı belirtileri bende yaşamıştım kasıklarda ağrı yoğun akıntı ve gögüslerde şişlik yaptığım testdede çok silik çizgi varla yok arasıydı ama daha sonra hamile olduğum çıkmıştı hayırlısı olsun........

Canım benim aynı kaderi paylaşıyoruz, bende oğlumu kaybettim, 25 haftalık erken doğumda 3 gün yaşamıştı kuzum ( temmuzda 1 yıl olacak. Şimdi tekrar bebek istiyoruz ama korkular devam ediyor.. Hormon bozukluğum çıkmıştı 2 ay progestan kullanmıştım 22 günde bir oldum, bu ay bıraktım ilacı kullanmadım, bugün 27. günüm, şimdide gebelik belirtilerim var ama korkumdan test bile yapamıyorum, bi tane yaptım ama erkendi galiba onda çıkmamıştı, şimdi elimde gebelik testi yarın yaparım yarın yaparım diye diye gün geçiriyorum, RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebekler nasip etsin inşALLAH..

Son düzenleme:
Sağol canım hamdolsun bu hafta biraz daha iyiyim.

Sen iyi ol canım, RABBİM herşeyin en güzelini bilir.. Oğluşuna ve kendine iyi bakman lazım.. Benimde babam tedaviye başladı, bi kaç aydır doktorlardaydık babam için, akciğer kanseri teşhisi kondu, bugün 4. kemoterapisini aldı.. RABBİM yardımcımız olsun, korkularla yaşıyoruz ALLAH tüm hastalarımıza şifa versin..

bilmiyorum ama doğumdan ilk çıktığımda vajinal enfeksiyon olabilir dedi ama net bişey demedi doktorum bu durumu atlattıktan sonra kontrole gittiğimde konuşacağımızı söyledi

Hep aynı şeyler, banada enfeksiyon demişlerdi ama, ne enfeksiyonlu olup sağlıklı evlatlar doğuran kişiler var canım, benim annemde rahim eğriliği var doktor sen nasıl hamile kalıyorsun diye bile sormuş ve annemin 4 tane en küçüğü 4600 gr doğan çocukları bizler varız... Herşeyin hayırlısı arkadaşım, benim doğum yaptığım yerde tüpleri olmayan bayan vardı ve ikizlere hamileydi, doktorların biri gidip biri geliyordu nasıl olur böyle birşey mümkün değil falan diye, aslında herşey mümkün RABBİM nasip etsin yeterki.. Acın çok yeni arkadaşım, RABBİM sabır versin, benim 1 yıl olacak nerdeyse ama halen sızısı yüreğimde benimle mezara kadar gelecek bir yaram var... ALLAH ım hepimize sabır ve sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşALLAH...

Sağolun inşallah bundan sonra hayırlıevlatlar nasip eder rabbim hepimize.18 gün oldu hala içim acıyor. 5 haziranda kontrole gideceğim korkuyorum doktorun ne söyleyeceğini bilmiyorum

o kadar tanıdık ki acın, içimizi ne soğutur, acımızı ne hafifletir bilmiyorum inan. aynı şey benimde ocak ayında başıma geldi. allah hepimize sabır versin arkadaşım.

Bebem04012012,kimbudeme,basınız sagolsun,Allah sabır versin.ben de güzel kızımı 10 ay önce 30 haftalık hamileyken kaybettim.bebegim hastaymis,acil sezeryan,ameliyat derken guzelim 4 gun dayanabildi.yuregimde hep bir hancer var gibi.sizin acinizi cok iyi anliyorum.Allah sabir versin,baska aci vermesin.insallah en kisa,en hayirlisi zamanda yeniden hamile Kalip bebeginize kavusursunuz.

Sinannray,NKOB,sizleri tebrik edemedim bir turlu.cok sevindim ikinize de,sukrettim Allah'a yavrulariniza kavusturdugu icin.Allah bagislasin kuzularinizi,doya doya opun,koklayin.Allah yavrularinizla uzun bir omur gecirmeyi nasip etsin size.bizi habersiz birakmayin,unutmayin:)

28mavi, canim cok hassassin belli.henuz hamile degilim ama icinde bulundugun psikolojiyi anlayabiliyorum.ama biraz rahatlamaya calis,hamileligin tadini cikarmak senin de hakkin.cok Sukur bu haftalara kadar geldin,hersey yolunda masallah,olumlu dusunmemen icin hicbir sebep Yok.hersey guzel olacak bak gorursun:)

Son düzenleme:

Zamanımız daraldı biraz hızlanmamız gerekiyor. Benim imdadıma annem yetişti sağolsun. Maşallah senin eşin hevesliymiş. Beşik almışsınız kurmayı bile düşünmeye başlamış. Eşim anladığım kadarıyla bernden çok korkuyor. Bana çaktırmamaya çalışıyor ama şu anlarda daha bariz ortaya çıktı. Bugün aldıklarımı ütüledim. Sadece çantaya koymak kaldı. Sen beşik ne aldın? Ben hala mobilya mı, oyun parkı mı diye düşünüyorum. Genç odam var ayrıca oda yapmayı düşünmüyorum. Sadece beşik alacağım yatak odasına yanıma koyacağım. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Sonra gönül rahatlığıyla her şeyi alırız.

Ben artık ayakta çok aklamıyorum. Birden baskı yapmaya başlıyor. O yüzden dura dinlene yavaş yavaş yapıyorum her işimi. Yarın doktor kontrolüm inşallah güzel haberlerle gelirim.

ayy gece gece duygulandırdın beni ya...
kötü düşünme artık ne olur dua et sadece...

Kötü düşünmüyorum da çok korkuyorum. Allah hepimizi korkularımızdan arındırsın. Hepimizin ortak düşüncesi ya bir şey olursa. Allah hepimizin bebeişlerini korusun.

PREMETE Zaman her şeyin ilacı canım. Her şey biz insanlar için acıyı veren sabrını da veriyor. Annem çok ince davrandı beni kurtardı. Sıcaklar da başladığından dolaşmak eziyet oluyor. Hemen oturmak istiyorum. Sen bir ara şimdiden hazırlıklara başla, sonra ağırlaşacaksın demiştin gerçekten ağırlaştım. Eski günlere göre ağır çekimde gibiyim.

KİMBUDEME ve BEBEM Başınız sağ olsun. Allah bir daha yaşatmasın.

premete canım başın sağolsun,allah rahmet eylesin babacığına.hayatta acıda bizim için ,sevinçte biliosun.allah sizlerin yardımcısı olsun,geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallahh.
nuray ve nkob bebişler gelmiş.allahıma şükürler olsun.sizleri duydukça bizim içimiz rahat ediyor inanın.allah sağlıklı sıhhatli,uzun ömürler versin inşallahhh.
28 mavi ve rüyacım sizlerinde ne az kalmış.allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh.ama korkular hep aynı.hep kendimi dinliyorum deli gbi.akıntım nie fazla,yok nie hareket etmedi falan.dr kendine zehir etme tadını çıkar dedi.ama insanlara demesi çok kolay.acıyı yaşayan biliyor.ama ilk hamileliğime göre daha az kilo aldım.26. haftayı gidyorum ama 6 kilo almış bulunmaktayım.ayaklarım dahil vücudumun hiç bi yerinde ödem yok.sadece şekerim oynuyor.ama gebeliğiin başından beri diyetteyim zaten.neden kısacağım bilemiyorum artık. rabbim bu defa nasip eder inşallahh

28 mavi ben bu gebeliğimde deli gibi almak istiyorum.herşeyi ama her çıkışımda bişi alıyorum.bana pek normal gelmio ama kendimi engelleyemiorum.ben ilkinde 31 haftalıkken alışveriş yapmıştım.ondan önce hiç bişi almamıştım.hep erken demiştim korkmuştum bişiler almaya.32 de de kaybetmiştim zaten.ondan mı acaba şimdide hep almak geliyor içimden?

Evet canım az kaldı. Bu korkular maalesef hep var. Doktor tadını çıkar demiş ama bizler bebeği sağ salim kucağımıza alınca inşallah tadını çıkaracağız.Kilo alımın güzel. Sende de mi kan pıhtılaşması var? Ondan mı kilona dikkat ediyorsun? Şekeri diyetle kontrol altında tutabilirsin. Bazıları şeker yüklemesinden sonra insülin bile kullanıyor. Çok şükür sende böyle bir şey yok. Bebeğin için alış-veriş yapmana sevindim. En azından tadını çıkardığın bir şey var. Almaya devam et inşallah güle güle kullanmak da nasip olacak.

Dün kontrolümüz vardı. Kan akımı güzel. Yalnız biraz zayıf kızımız 2100 gram. Ne yiyeyim de kilo aldırayım bilemiyorum. Doktor pek önemsemedi. 11 Haziranda randevumuz var. Muhtemelen sezaryen tarihi o zaman verilecek. Bir değişiklik olmazsa doğum İzmir de olacak. Arabamız yok gidip gelmemiz problem olacak. Eş- dost ziyareti az olacak. Arkadaşlarımız gelebilirse gelir ziyaretimize. Ama benim içim burada rahat olmayacak. Doktor 5000 den 4000e düştü siz kendinizi değerlendirin biraz daha bir şey yapabiliriz dedi. Bu para da yok borçlanacağız ama olsun. Buradaki doktorlar o güveni vermiyor. Allah'tan hayırlısı

bugün 28 mayıs kızımı kaybedeli 1 sene oldu tam 1 sene dün kızımın mezarına gittim kendimi tutamadım ağladım ayrılamadım kızımın başucundan sanki bırakıp gidersem bana küsecekmiş gibi geldi onu orda bırakıp geri dönmek çok zor geliyor bana...eşim zorla çıkarttı beni mezarlıktan dünden beri çok kötüyüm sanırım bebeğimide etkiledi suan ağrım var kasığımda ağlamak istemyorum ama tutamıyorum kendimi

Son düzenleme:

bende pıhtılaşma değilde şeker var.fakat çok dengesiz bazen şekerim çok yüksek bazen 52 lere falan düşüyo.bana kalsa insülin versin ama onlarda ilaç yüklemek istemio.canım bebişin normal olması gereken kiloda olduğundan dr bişey demiyordur.sağlıklı olsunda bırak doğunca kilo alsın.ben peynir,yoğurt,süt,yumurta falan çok tüketiyorum.birde ceviz badem,fındık fıstık falan.bebişe yarasında gelişimi açısından gerisi önemli değil.doğum ücreti konusunda bende senden farklı değilim.benimkide 4000 tlyi bulacak.sarscak bütçeyi ama oğluma bişey olmasın.kazanılır yani.napalım güvendiğimiz dr.başkasına gidemem bu saatten sonra.
bana dr um normal yapabilirsin dedi.ama ben korkuyorum yaşadığıklarımdan bi yandanda yine normal doğum istiyorumbeb,işimi görmeyi hemen kucağıma almayı falan...allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahh.zor işlermiş...

arkadaşlar öncelikle hepinizin başı sağolsun şuan 16 haftalık hamileyim ve dr um erken doğum riskim olduğunu söylüyor muayne etmemiş olsada telefonda nidilat a başalttı ama ben bunun faydasını gördüğüme hiç inanmıyorum ilk hamileliğim ve kasılmanın tam olarak hangisi olduğunu bile bilmiyrum benim gün içerisinde çok sık kasığımın bi tarafına bişey toplanıyor yumurta kadar bişey ve elimle dokunduğum zaman 5-6 saniye içinde kayboluyor ve çok sıkta kasığıma bıçak saplantısı şeklinde ağrı giriyor bu genelde otururken olduğu için sertleşme farketmiyorum birde göbek deliğimin altı dahil tüm kasıklarım sertlşeşiyor Alalhın aşkına bunların hangisi kasılma dr um bana sayısını soruyor ve ben net bi cvp veremiyorum yaşanacak olan herşey Allahın takdiridir ama insan ne olduğunuda bilmek istiyor...Eğer bu konuda bilginiz varsa lütfen biri beni aydınlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…