Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Premete başın saolsun Allah sabır versin oğluşuna sana uzun ömür versin inşallahh..
Maytap ne kadar ilerlemiş hamileliğin cinsiyetiniz belli olmuş bile hayırlı olsun seninde oğluşunn isim varmı aklınızda tabii daha erken ama..
doğum yapan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsunn bebişleriniz..

Mrb kızlar.. Premetecim nasılsın, umarım daha iyisindir.. Kendine çok dikkat et ve prense...

Benim bugün adet olmam gerekiyordu ama halen gelen giden yok, sağ kasığımda ağrım var göğüslerimde şişlik ve çok hafif mide bulantısı, fakat bu sabah test yaptım ve sonuç negatif.. İlk kez denedim bu testi sure lab diye bişey, çokda bilmiyorum aslında bilen varmı aranızda?? Acaba testi erkenmi yaptım, bat günü testte yanlış olma olasılığı varmı? Off iyice psikolojim bozuldu, cumartesi başka marka bi test yapmıştım hafif silik ikinci çizgi vardı ama yaptıkdan bi kaç saat sonra çıkmıştı, bu ay kafama takmayım dedim, düşünmemeye çalıştımda, aslında yumurtladığımıda hissetmiştim sanki.. Neyse hayırlısı olsun, RABBİM göndereceği zamanı biliyordur...

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]KIZ[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]06.09.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]17[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]10.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]29.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]11.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]13.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]15.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]21.06.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sağol canım. Babana çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin, onun da sizlerin de yardımcısı olsun.

Teşekkür ederim canım. İçinden bebeğin için alışveriş yapmak geliyorsa yap, ne seni mutlu ediyorsa öyle davran. Sonuçta Allah nasip etmeyecekse son gün alsan bile nasip etmez. Bence senin için de güzel bir motivasyon olur, moralini yükseltir. Güle güle kullansın oğluşun aldıklarını.

Canım benim kardeşim Namık Demir'e gidiyordu onun bebeğinde de benimki gibi gelişme geriliği oluşmuştu Namık Bey ona bebek kilo alsın diye yatarken kefir içmesini önermişti bir dene istersen. O haftaların kilo aralıklarını bilmiyorum ama doktor önemsemediyse demek ki normal aralıklardadır, hem ultrason bu haftalarda çok da doğru ölçümler yapamıyor.

İlk sene doğum ve ölüm günleri çok zor geçiyor. Allah sabrını arttırsın. Karnındaki bebeğin için güçlü olmaya çalış canım.

Sağol canım.

Sağol canım daha iyiyim. Listeye baktım yanlış değilse son adet tarihin 6 mayısmış adet olman için biraz erken değil mi. Önceki aylarda progesteron kullanımına bağlı adet düzensizlikleri yaşadın ama bu ay adetin normal rutinine dönmüş olabilir. Bu durumda hamileysen bile şu an idrar testinde çıkmaz hatta kan testinde bile çıkmayabilir. Bence sen biraz daha sabret haziranın 6'sına kadar adet olmazsan testi tekrarlarsın.

Yok canım 29 nisandı, ama adetlerim 22 güne düşmüştü, bugün doktora gittim, anlattım zaten adetim kısaldı diye, bizde onu istiyorduk dedi, bu ay bıraktım progestanı normale girer belki diye, 29 mayısda normal de olmam gerekti sanırım ama gelen giden yok sadece sağ kasığımda ağrım var, bugün kan testi yaptrdım negatif çıktı, yani yok bişey.. Acaba yumurtlamaya mı çalışıyorum anlayamadımki, doktor tv usg istedi eşim yaptırmadı, istemiyorum pınar bekleyelim lütfen senin sıkıntı çekmeni istemiyorum artık, kısmetimizde ne varsa onu yaşarız dedi, usg kağıdımı aldı elimden... Anlıyacağın canım doktorada göndermeyecek artık benim kocacım Bakalım hayırlısı halen adet olmadım, ciddi bişey olmasında inşALLAH, belkide geç gelcek, oğlumda geç gelmişti zaten, geç döllenme olmuştu :) buarada bu araçlar linkinden adet döngüsünü 35 güne ayarlayınca bat ım 5 haziran görünüyor birde onu bekleyeyim dedim, ne zaman yumrtlayacağımı bilmiyorumki artık Herşeyin hayırlısı...

gozumuz aydin cnm bnmmmmmm saglicakla kurtuldunuz darisi bekleynelerin basinaaaa insAllahhh

Hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese nasip etsin hayır ve sağlıkla inşallah.

Gece gündüz ilgi bekleyen bir oğlum var. Tamamen uykusuz yaşıyorum hemen hemen. Elhamdulillah.

Premete güzel arkadaşım Rabbim kat kat sabır versin sizlere, babanı da rahmetiyle tutsun inşaallah. Yalnız kaldım demişsin, inşallah aslolan alemde, sonsuza dek sevdiklerinle birlikte cennet mekanlarında beraber olursunuz.

Nuraycımmm hayırlı mübarek olsun. Bundan sonra kötü gün göstermesin size.

Hiç yazacak vaktim yok arkadaşlar. Allah hepinizin gönlündekileri en yakın zamanda versin inşallah. Dualarım hep sizlerle.

İyi kalın.

yeterki siz iyi olun yazmasanda onemli degil arada haberdar et gulum bizi merakta birakma

Allah kimseye yaşatmasın bu durumu ama kayıplardan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Her şeyin farkındayım ama maalesef olmuyor. İnşallah yakın zamanda beklediğin hamilelik gelir canım. Umarım sen benim gibi stresli değil son derece sakin geçirirsin. Allah ne yazdıysa onu göreceğiz diyorum en son inşallah güzel şeylerle karşılaşırız.

Şeker de riski arttırıyor değil mi? İnsülin kullanman gerekmiyorsa durum sevindirici genelde hemen insüline başlatıyorlar. İnşallah canın tatlı şeyler çekmiyordur yoksa senin için çok zor oluyordur. Normal doğum anne için rahat ama doktor sana da önermiyebilir şeker yüzünden. Bizim gibi riskli gebeliklerde genelde eksra risk almıyorlar haklı olarak. Doğum konusuna karar verdik doktora güvenmek çok önemli dediğin gibi. Tek korkum suyumun gelmesi ağrımın olması bir saatlik yol arabamız da yok ha deyince yola çıkamayız yani. Doktor da inatla hastanede yatırmıyor hakkımızda hayırlısı olsun artık.

PREMETE Kızım 10-15 gün kadar geriden geliyor. Bugün burada doktora gittim. Beslenmene dikkat et süt yumurta tüket, sebze- meyve ye , kalorili yiyeceklerden kaçın dedi. Suyu az olduğu için artık çalışma dedi. Bugünden itibaren evdeyim artık. Bütün hamileliği geçirdim de şu günler geçmek bilmiyor. İnşallah sen daha iyisindir. Tolga neler yapıyor? Ufaklığın yaramazlıklarından bahstmiyorsun uslandı mı yoksa?

İlk sene doğum ve ölüm günleri çok zor geçiyor. Allah sabrını arttırsın. Karnındaki bebeğin için güçlü olmaya çalış canım.

sağol canım suan iyiyim çok şükür bebeğim için iyi olmam gerekiyor
sen nasılsın canım

Sağol arkadaşım Rabbim hepimizi Cennette sevdiklerimize kavuştursun. Ben senin o ilgi bekleyen oğlunu yerim. Ah o gelsin de seni uykusuz bıraksın diye az mı dua ettik. Allah ona da sana da sağlık sıhhat versin.

Canım bizim durumumuzda bebeğin geriden gelmesi, ufak doğması çok beklenen bir durum. Şu haftalara kazasız belasız geldin ya o bile ne kadar büyük bir nimet. Zaten en az 2,5 kiloyu görürsünüz o da normal sınır kabul ediliyor.Yalnız yenidoğan sarılığına dikkat et düşük kilolu bebeklerde daha sık oluyor. Biz yapmamıştık ama doğunca şekerli su vermeni tavsiye ederim kan şekerini yükseltip sarılığı önlüyor bizimki maalesef 3 gün fototerapi almıştı. Şu günleri iyi değerlendir bol bol dinlen canım. Tolga'dan pek bahsedemiyorum çünkü pek yazacak vakit bulamıyorum. Tolga bu aralar resmen kudurmuş durumda evin içinde topaç gibi dönüp duruyor, sürekli bütün dolapları aşağıya indiriyor, bir de bu aralar koltuklara sandalyelere tırmanmaya başladı beş saniye yalnız bırakamıyorum . Ama çok tatlı benim dillek bıdığım neredeyse konuşuyor 30 kelime falan söylüyor, her derdini anatabiliyor. Bir de bu aralar öpmeyi öğrendi bana sımsıkı sarılıp, elleriyle pat pat sırtıma vurup yanağıma da şap diye bir öpücük kondurunca bütün yaramazlıklarını affediveriyorum.

sağol canım suan iyiyim çok şükür bebeğim için iyi olmam gerekiyor
sen nasılsın canım

İyi olmana sevindim Allah daha iyi etsin. Ben de iyiyim canım sağol.

BEBEKLERİMİZ
[TR]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]KIZ[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]06.09.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]10.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]17[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]14[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]29.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]11.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]13.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]15.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]21.06.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rüyacım normal doğum mu yapacaksın, yoksa sezeryan mı? Doğum tarihin belli oldu mu?

Spring canım sen ne durumdasın?

SELAM OLSUN KIZLAR
minnak minnakın acı haberını ben vermıstım bu sayfada ıkımızde aynı hamıleydık
benım oglum sumdı 27 aylık
minnakcımında ıkızlerı oldu yenıden
o kadar tatlılarkı o kdar guzellerkıı
cok sevıyor onları yazısı konusmasından o kadar net bellıkı
Allah kımseyı evlat hasretıyle sınamasınınsallah
hepinize selamlar sevgiler

5 haziran da kızım erkenden dünyaya gelmek istedi . suyu bıttiği için apartopar sezeryana alındım ,çok şükür herşey yolunda gitti 36 haftalık kızım annesının yüzünü güldürdü 2210 gram 47 cm ve teyzelerı bugün kızımın nüfüs cüzdanıda çıktı ismi DİLA,aydın da doğum yaptım DUALARINI esirgemeyen herkese sonsuz sevgi ve TEŞEKKRLER.....

:nazar
canım gözün aydın allah analı babalı büyürsün.sağlıklı sıhhatli geldi dünyaya sonunda çok şükür.rabbim sağlıklı uzun ömürler versin hepinize.güle güle büyütün inşallahhh.allahım bizlerde göstersin bu güzel günleri inşallahhh.

gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün rabbim inş.bizlerede o günleri gösterir.

Gözünaydın canım. Çok geçmiş olsun. Şükürler olsun sağlıklı sıhatli kavuştun bebişine. Allah birlikte uzun ömürler versin. Analı babalı büyüt inşallah. Amin..... Fıstıkın resmini koy bir ara internete.

maşallah sana ve DİLA'ya, artık bundan sonra anneye üzmek yok :))) Allah hayırlı etsin, çok şükür bir melek annesi daha bebeğine sağlıklı şekilde kavuştu, kucağına alabildi, kokusunu içine çekebildi, inşallah ömür boyu da birlikte olursunuz, sırada diğer hamilelerimiz ve hamile kalmak üzere olanlar var, Allah hepsinin yardımcısı olsun

Hoşgeldin Dila bebek. 28mavicim sizin de gözünüz aydın. Allah analı, babalı, sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim bak öyle mi olacak, böyle mi olacak diye düşünürken Dila kendi yolunu çiziverdi. İnşallah hep böyle yüzün gülsün, bundan sonra sadece kızının sana yaşatacağı mutluluklarla sevinç gözyaşların olsun. Doya doya kokusunu içine çek yavrunun, sen bu koku için çok sabrettin. Bizim için de öp dünyalar güzelini.

Arkadaşlar size bir müjdeli haberim var. 2009papatya arkadaşımızı hatırlarsınız kendisi birkaç kere tüp bebek girişiminde bulunmuştu ama rahimde sıvı birikmesi nedeniyle işlem yarım kalmıştı. Arkadaşımız bununla ilgili bir operasyon geçirdi ve şimdi 9 haftalık hamileymiş hem de İKİZ. Yalnız kanaması varmış, şimdi yatak istirahatinde lütfen dualarınız arkadaşımızdan eksik etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…