Sen iyi ol canım, RABBİM herşeyin en güzelini bilir.. Oğluşuna ve kendine iyi bakman lazım.. Benimde babam tedaviye başladı, bi kaç aydır doktorlardaydık babam için, akciğer kanseri teşhisi kondu, bugün 4. kemoterapisini aldı.. RABBİM yardımcımız olsun, korkularla yaşıyoruzALLAH tüm hastalarımıza şifa versin..
premete canım başın sağolsun,allah rahmet eylesin babacığına.hayatta acıda bizim için ,sevinçte biliosun.allah sizlerin yardımcısı olsun,geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallahh.
nuray ve nkob bebişler gelmiş.allahıma şükürler olsun.sizleri duydukça bizim içimiz rahat ediyor inanın.allah sağlıklı sıhhatli,uzun ömürler versin inşallahhh.
28 mavi ve rüyacım sizlerinde ne az kalmış.allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh.ama korkular hep aynı.hep kendimi dinliyorum deli gbi.akıntım nie fazla,yok nie hareket etmedi falan.dr kendine zehir etme tadını çıkar dedi.ama insanlara demesi çok kolay.acıyı yaşayan biliyor.ama ilk hamileliğime göre daha az kilo aldım.26. haftayı gidyorum ama 6 kilo almış bulunmaktayım.ayaklarım dahil vücudumun hiç bi yerinde ödem yok.sadece şekerim oynuyor.ama gebeliğiin başından beri diyetteyim zaten.neden kısacağım bilemiyorum artık. rabbim bu defa nasip eder inşallahh
28 mavi ben bu gebeliğimde deli gibi almak istiyorum.herşeyi ama her çıkışımda bişi alıyorum.bana pek normal gelmio ama kendimi engelleyemiorum.ben ilkinde 31 haftalıkken alışveriş yapmıştım.ondan önce hiç bişi almamıştım.hep erken demiştim korkmuştum bişiler almaya.32 de de kaybetmiştim zaten.ondan mı acaba şimdide hep almak geliyor içimden?
Evet canım az kaldı. Bu korkular maalesef hep var. Doktor tadını çıkar demiş ama bizler bebeği sağ salim kucağımıza alınca inşallah tadını çıkaracağız.Kilo alımın güzel. Sende de mi kan pıhtılaşması var? Ondan mı kilona dikkat ediyorsun? Şekeri diyetle kontrol altında tutabilirsin. Bazıları şeker yüklemesinden sonra insülin bile kullanıyor. Çok şükür sende böyle bir şey yok. Bebeğin için alış-veriş yapmana sevindim. En azından tadını çıkardığın bir şey var. Almaya devam et inşallah güle güle kullanmak da nasip olacak.
Dün kontrolümüz vardı. Kan akımı güzel. Yalnız biraz zayıf kızımız 2100 gram. Ne yiyeyim de kilo aldırayım bilemiyorum. Doktor pek önemsemedi. 11 Haziranda randevumuz var. Muhtemelen sezaryen tarihi o zaman verilecek. Bir değişiklik olmazsa doğum İzmir de olacak. Arabamız yok gidip gelmemiz problem olacak. Eş- dost ziyareti az olacak. Arkadaşlarımız gelebilirse gelir ziyaretimize. Ama benim içim burada rahat olmayacak. Doktor 5000 den 4000e düştü siz kendinizi değerlendirin biraz daha bir şey yapabiliriz dedi. Bu para da yok borçlanacağız ama olsun. Buradaki doktorlar o güveni vermiyor. Allah'tan hayırlısı
bugün 28 mayıs kızımı kaybedeli 1 sene oldu tam 1 sene dün kızımın mezarına gittim kendimi tutamadım ağladım ayrılamadım kızımın başucundan sanki bırakıp gidersem bana küsecekmiş gibi geldi onu orda bırakıp geri dönmek çok zor geliyor bana...eşim zorla çıkarttı beni mezarlıktan dünden beri çok kötüyüm sanırım bebeğimide etkiledi suan ağrım var kasığımda ağlamak istemyorum ama tutamıyorum kendimi
Premete başın saolsun Allah sabır versin oğluşuna sana uzun ömür versin inşallahh..
Maytap ne kadar ilerlemiş hamileliğin cinsiyetiniz belli olmuş bile hayırlı olsun seninde oğluşunn isim varmı aklınızda tabii daha erken ama..
doğum yapan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsunn bebişleriniz..
Mrb kızlar.. Premetecim nasılsın, umarım daha iyisindir.. Kendine çok dikkat et ve prense...
Benim bugün adet olmam gerekiyordu ama halen gelen giden yok, sağ kasığımda ağrım var göğüslerimde şişlik ve çok hafif mide bulantısı, fakat bu sabah test yaptım ve sonuç negatif.. İlk kez denedim bu testi sure lab diye bişey, çokda bilmiyorum aslında bilen varmı aranızda?? Acaba testi erkenmi yaptım, bat günü testte yanlış olma olasılığı varmı? Off iyice psikolojim bozuldu, cumartesi başka marka bi test yapmıştım hafif silik ikinci çizgi vardı ama yaptıkdan bi kaç saat sonra çıkmıştı, bu ay kafama takmayım dedim, düşünmemeye çalıştımda, aslında yumurtladığımıda hissetmiştim sanki.. Neyse hayırlısı olsun, RABBİM göndereceği zamanı biliyordur...
Sağol canım. Babana çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin, onun da sizlerin de yardımcısı olsun.
Teşekkür ederim canım. İçinden bebeğin için alışveriş yapmak geliyorsa yap, ne seni mutlu ediyorsa öyle davran. Sonuçta Allah nasip etmeyecekse son gün alsan bile nasip etmez. Bence senin için de güzel bir motivasyon olur, moralini yükseltir. Güle güle kullansın oğluşun aldıklarını.
Canım benim kardeşim Namık Demir'e gidiyordu onun bebeğinde de benimki gibi gelişme geriliği oluşmuştu Namık Bey ona bebek kilo alsın diye yatarken kefir içmesini önermişti bir dene istersen. O haftaların kilo aralıklarını bilmiyorum ama doktor önemsemediyse demek ki normal aralıklardadır, hem ultrason bu haftalarda çok da doğru ölçümler yapamıyor.
İlk sene doğum ve ölüm günleri çok zor geçiyor. Allah sabrını arttırsın. Karnındaki bebeğin için güçlü olmaya çalış canım.
Sağol canım.
Sağol canım daha iyiyim. Listeye baktım yanlış değilse son adet tarihin 6 mayısmış adet olman için biraz erken değil mi. Önceki aylarda progesteron kullanımına bağlı adet düzensizlikleri yaşadın ama bu ay adetin normal rutinine dönmüş olabilir. Bu durumda hamileysen bile şu an idrar testinde çıkmaz hatta kan testinde bile çıkmayabilir. Bence sen biraz daha sabret haziranın 6'sına kadar adet olmazsan testi tekrarlarsın.
Allahıma binlerce şükürler olsun ki oğlum sağlıkla yanımda.
Sezeryana girerken aniden bir duygu boşalması oldu asansörde ve çok fazla ağlamaya başladım bn. Girdiğimde çok uyardılar bebek strese girecek vs diye. Ama bn önüme gelene yalvarıyordum, ben 2 tane kaybettim korkuyorum diye. Tabi spinal iğnesinin ardından başka bir ilacı dayamışlar bana. Doğumdan sonra o kadar zor kendime geldim ki.. saatlerce ayılamadım resmen. Şu anda da hala içimde narkoz unutulmuşcasına yorgunum, uykuluyum.
Doğuma giren dr umuzun muayenesi iyi geçti, ertesi gün ekosu çekildi. Ufak bir açıklık varmış kalpte, şurupla geçeceği söylendi. 3 gün kullandık şurubumuzu.
Bende pıhtılaşma sorunu çıktı, dolayısıyla hastanede fazla kaldık. Durdurulamayan bir kanama ihtimaline karşı.
Kan uyuşmazlığı ve ablasının da sarılığı şiddetli geçirmiş olmasından dolayı sarılığına karşı çok fazla emzirmem gerekiyordu, resssmen tüm zamanım emzirme ve yürümeyle(iyileşebilmek için)geçti. cuma günü sarılık değeri 12 çıktı. pek düşük değil yani. bugun de bakılacak, yükseldiyse malum fototerapi.
net elime hiiiçç verilmedi, tlf ise çookk nadir. Ağrılarım o kadar fazla ki..
Ama,
Elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah... Ve Maşaallah:)
Duygularımı yazacak kelimem şu an yok. Sadece yaşadıklarımı yazıyorum. kelimesiz duyguları yaşıyorum sanırım şu an. belki de karşılığı yok..
Bahsedecek o kadar çok şey var ki..
Sizlereyse teşekkürler teşekkürler teşekkürler.. kocamaaaaaannnnnnn.
Bilirsiniz, duam hep şu oldu kayıplarımın ardından; ''Eşimle bana bu zor günlerimizde bi kelime dua eden, elimzi tutan herrrkese Rabbim çocuklarımın inşaallah bana edeceği şefaatten nasip etsin. Sonuçta rahmeti ve hazinesi sınırsız. Neden olmasın ki...''
Şimdi de ediyorum aynı duayı; bebeğimi kucağıma alana kadar Benim kazancım neyse Rabbim bni düşünen herkese de nasip etsin aynı kazancı ve daha fazlasını..
Aileme, arkadaşlarıma ve sizlere...
Hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese nasip etsin hayır ve sağlıkla inşallah.
Gece gündüz ilgi bekleyen bir oğlum var. Tamamen uykusuz yaşıyorum hemen hemen. Elhamdulillah.
Premete güzel arkadaşım Rabbim kat kat sabır versin sizlere, babanı da rahmetiyle tutsun inşaallah. Yalnız kaldım demişsin, inşallah aslolan alemde, sonsuza dek sevdiklerinle birlikte cennet mekanlarında beraber olursunuz.
Nuraycımmm hayırlı mübarek olsun. Bundan sonra kötü gün göstermesin size.
Hiç yazacak vaktim yok arkadaşlar. Allah hepinizin gönlündekileri en yakın zamanda versin inşallah. Dualarım hep sizlerle.
İyi kalın.
Sinannray,NKOB,sizleri tebrik edemedim bir turlu.cok sevindim ikinize de,sukrettim Allah'a yavrulariniza kavusturdugu icin.Allah bagislasin kuzularinizi,doya doya opun,koklayin.Allah yavrularinizla uzun bir omur gecirmeyi nasip etsin size.bizi habersiz birakmayin,unutmayin:)
28mavi, canim cok hassassin belli.henuz hamile degilim ama icinde bulundugun psikolojiyi anlayabiliyorum.ama biraz rahatlamaya calis,hamileligin tadini cikarmak senin de hakkin.cok Sukur bu haftalara kadar geldin,hersey yolunda masallah,olumlu dusunmemen icin hicbir sebep Yok.hersey guzel olacak bak gorursun:)
bende pıhtılaşma değilde şeker var.fakat çok dengesiz bazen şekerim çok yüksek bazen 52 lere falan düşüyo.bana kalsa insülin versin ama onlarda ilaç yüklemek istemio.canım bebişin normal olması gereken kiloda olduğundan dr bişey demiyordur.sağlıklı olsunda bırak doğunca kilo alsın.ben peynir,yoğurt,süt,yumurta falan çok tüketiyorum.birde ceviz badem,fındık fıstık falan.bebişe yarasında gelişimi açısından gerisi önemli değil.doğum ücreti konusunda bende senden farklı değilim.benimkide 4000 tlyi bulacak.sarscak bütçeyi ama oğluma bişey olmasın.kazanılır yani.napalım güvendiğimiz dr.başkasına gidemem bu saatten sonra.
bana dr um normal yapabilirsin dedi.ama ben korkuyorum yaşadığıklarımdan bi yandanda yine normal doğum istiyorumbeb,işimi görmeyi hemen kucağıma almayı falan...allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahh.zor işlermiş...
İlk sene doğum ve ölüm günleri çok zor geçiyor. Allah sabrını arttırsın. Karnındaki bebeğin için güçlü olmaya çalış canım.
Hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese nasip etsin hayır ve sağlıkla inşallah.
Gece gündüz ilgi bekleyen bir oğlum var. Tamamen uykusuz yaşıyorum hemen hemen. Elhamdulillah.
Premete güzel arkadaşım Rabbim kat kat sabır versin sizlere, babanı da rahmetiyle tutsun inşaallah. Yalnız kaldım demişsin, inşallah aslolan alemde, sonsuza dek sevdiklerinle birlikte cennet mekanlarında beraber olursunuz.
Nuraycımmm hayırlı mübarek olsun. Bundan sonra kötü gün göstermesin size.
Hiç yazacak vaktim yok arkadaşlar. Allah hepinizin gönlündekileri en yakın zamanda versin inşallah. Dualarım hep sizlerle.
İyi kalın.
Allah kimseye yaşatmasın bu durumu ama kayıplardan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Her şeyin farkındayım ama maalesef olmuyor. İnşallah yakın zamanda beklediğin hamilelik gelir canım. Umarım sen benim gibi stresli değil son derece sakin geçirirsin. Allah ne yazdıysa onu göreceğiz diyorum en son inşallah güzel şeylerle karşılaşırız.
Şeker de riski arttırıyor değil mi? İnsülin kullanman gerekmiyorsa durum sevindirici genelde hemen insüline başlatıyorlar. İnşallah canın tatlı şeyler çekmiyordur yoksa senin için çok zor oluyordur. Normal doğum anne için rahat ama doktor sana da önermiyebilir şeker yüzünden. Bizim gibi riskli gebeliklerde genelde eksra risk almıyorlar haklı olarak. Doğum konusuna karar verdik doktora güvenmek çok önemli dediğin gibi. Tek korkum suyumun gelmesi ağrımın olması bir saatlik yol arabamız da yok ha deyince yola çıkamayız yani. Doktor da inatla hastanede yatırmıyor hakkımızda hayırlısı olsun artık.
PREMETE Kızım 10-15 gün kadar geriden geliyor. Bugün burada doktora gittim. Beslenmene dikkat et süt yumurta tüket, sebze- meyve ye , kalorili yiyeceklerden kaçın dedi. Suyu az olduğu için artık çalışma dedi. Bugünden itibaren evdeyim artık. Bütün hamileliği geçirdim de şu günler geçmek bilmiyor. İnşallah sen daha iyisindir. Tolga neler yapıyor? Ufaklığın yaramazlıklarından bahstmiyorsun uslandı mı yoksa?
sağol canım suan iyiyim çok şükür bebeğim için iyi olmam gerekiyor
sen nasılsın canım
5 haziran da kızım erkenden dünyaya gelmek istedi . suyu bıttiği için apartopar sezeryana alındım ,çok şükür herşey yolunda gitti 36 haftalık kızım annesının yüzünü güldürdü 2210 gram 47 cm ve teyzelerı bugün kızımın nüfüs cüzdanıda çıktı ismi DİLA,aydın da doğum yaptım DUALARINI esirgemeyen herkese sonsuz sevgi ve TEŞEKKRLER.....
5 haziran da kızım erkenden dünyaya gelmek istedi . suyu bıttiği için apartopar sezeryana alındım ,çok şükür herşey yolunda gitti 36 haftalık kızım annesının yüzünü güldürdü 2210 gram 47 cm ve teyzelerı bugün kızımın nüfüs cüzdanıda çıktı ismi DİLA,aydın da doğum yaptım DUALARINI esirgemeyen herkese sonsuz sevgi ve TEŞEKKRLER.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?