Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

sen tolgayı anlatırken ben ayrı bi mutlu oldum...benımde oğlum varya teyzesi...ayy bakalım 1-2 sene sonra ben neler anlatıcam burada....dün gibi ya daha senın doğum yaptığın günler felan....şimdi öpmeler konuşmalar...bi bakıcaz tolga mız okula başlıycak...

ayyyyyy iyiki açmışım siteyi...o kadar sevindimki....kızının ismi çok tatlı eminim kendide çok tatlıdır....ayy gözlerim doldu ama ağlamıycam....rabbim isteyen bekleyen arkadaşlarımıza da nasip etsin...en hayırlı yakın zamanda....

elhamdülillah,maşşallah,barekallah,süphanallah diyorum....ayyy inşallah ikizlerine sağ salim kavuşur....çok müthiş bi haber bu...

SINANURAY la görüşen var mı doğumdan önce her gün girerdi....enes çok mu yoruyo napıyo nurayı...girmeye vakit bulamıyo galiba..

RÜYACIM senınde son haftaların hayırlısıyla sende kokla kuzunu inşallah....

Canım Allah ömür versin sabredince ne mutluluklar görüyorsun. Biz bebeklerine kavuşanlar bu mutlulukları yaşıyoruz sizler de yaşayacaksınız. Normal bir anneye belki sıradan gelen bir şey bizim için sonsuz bir şükür ve mutluluk kaynağı. Yavrunun bir gülüşü, ağzından çıkan bir kelime, masumca yatağında uyuyuşu ayaklarını yerden kesmeye yetiyor. Allahım hepimize yavrularımızla mutlu bir ömür sürmeyi nasip etsin. Yalnız hazırlıklı ol erkek çocukları çok hareketli ve yaramaz oluyorlar.

Kızlaarr hormon testimin sonuçları bu, ne demek oluyor bu bilen varmı?

PROGESTERON 0.4 ng/ml 0.1-0.3 H
E2 37 pg/mL
LH 9.3 mIU/mL
FSH 5.2

Canım ben 6 sında adet oldum sayılır, yani lekelenme başladı aynıyım şuan, doktora başladım, hormon testi yaptı bugün
E2 37 pg/mL
LH 9.3 mIU/mL
FSH 5.2

ne anlama geliyor tam anlayamadım ama pazartesi randevum var, sonuçlarına göre adetinin 15.günü bi ilaca başlıycaz dedi, D ile başlayan bi ilaç dedi canım adını hatırlamıyorum şuan, bebek istiyoruz dedim ona göre tedavi uyguluycam dedi.. Hayırlısı canım bakalım... Sen daha iyisin dimi, dikkat et kendine ve prense

Canım gözün aydın! Allah bağışlansın kızını sana,esine,bütün sevenlerine...Cok şükür Allah'a bu günleri gösterdi sana. Sağlıklı,mutlu,uzun bir ömrü olsun Dila bebegin;annesine babasına hayırlı bir evlat olsun. Doya doya sev, kokla evladını. Allah bir daha evladının hasretini göstermesin insallah!yuzunuz hep gulsun.

Cok şükür! Hep boyle güzel haberler alsak keske. Allah isteyen herkese evlat versin insallah. 2009papatya'nin sıkıntıları da gecer umarım, rahat bir hamilelik geçirir insallah!

ayy dün akşam arkdaşın kızıyla beraberdik bir yaramaz görmen lazım kız demezsin...ayy baktıkça içim gitti benım kızım yaşasaydı ondan 4 ay büyük olacaktı.....ya dedim insan bu güzelliği bırakıp işe nasıl gider...nasıl çalışır....şimdiden böyle düşünüyosam bakalım doğumdan sonra çalışırmıyım evde kuuzmun yanında mı olurum.....inşallah rabbim o günleride göstersin....bı de eşim küçükken müthiş haylazmş....kayınvalidem elinde terlikle atış yaparmış düşün....bakalım kime çekecek...akıl,ruh beden sağlığı yerınde olsun inşallah....

Kızlaarr hormon testimin sonuçları bu, ne demek oluyor bu bilen varmı?

E2 37 pg/mL
LH 9.3 mIU/mL
FSH 5.2
canım adetin 3 günü yaptırdın demi....
ben yaptırdığımda FSH:4.31,
LH:9.26 çıkmıştı ....bu iki değerimiz aynı nerdeyse için rahat olsun....FSH ve LH ın normal....hatta ben bu testleri yaptırdım ertesi ay hamile kaldım inş. senınde hayırlısıyla öyle olur

Sağooll canım evet 3.gün, amin inşALLAH olur, oğlumun doğum gününe bu haberle girmek istiyorum ama kısmet

Bu ay da olmadi icimde bir korku var ya sagligim bozulduysa, ya olmamasinin bir sebebi varsa diye. Allah korusun ama cok korkuyorum. Hic cocugumun olmamasindan cok korkuyorum.niye olmuyor anlamiyorum!Allah hayirlisini versin tabi ama Hic gucum Yok(

Bu ay da olmadi icimde bir korku var ya sagligim bozulduysa, ya olmamasinin bir sebebi varsa diye. Allah korusun ama cok korkuyorum. Hic cocugumun olmamasindan cok korkuyorum.niye olmuyor anlamiyorum!Allah hayirlisini versin tabi ama Hic gucum Yok(

Yapma arkadaşım ümitsizliğe kapılma sakın... Bak benim amcamın kızı 7 yıldır uğraşıyordu, bu yıl kafasına takmadı aman hayırlısı dedi ve şuan 5 aylık hamile... Aynı şekilde benim doğum yaptığım yerde tüpleri olmayan bir kadın hamileydi hemde ikizlere, doktorlar proflar herkes başına toplanmıştı nasıl mümkün olur bu imkansız diyorlardı aralarında, ama imkansız olan bişey yoktur, RABBİM OL desin yeterki, sakın üzülme lütfen bak stres üzüntü herşey etkiliyor.. Bebişlerin gelecek zamanları vardır onu bekliyorlardır annesi sana kavuşmak için...

canım moralini bozma allahım herşeyin vaktini zamanını biliyor zamanı gelince bebişin gelecek sana beklemediğin bi anda hemde inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın bide bu konuda takılıp stres yapma rahat olmaya çalış

merhaba arkadaşlar...biz dün kontrolümüze gittik çok şükür herşey yolunda.ikili tarama sonuçlarımız haftaya çıkacak hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.3 hafta annemde kaldım biraz kendime geldim.hepinizi öpüyoruz eylülle....

merhaba canım
inşallah güzel çıkar sonuçların bende 15inden sonra gidicem doktora bakalım bebişim nasıl cinsiyeti de öğrenirim herhalde gidince 14 haftalık oldum
doktor bişey dedi mi canım cinsiyet hakkında

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]23.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]06.09.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]10.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]13.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]15.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]21.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]06.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]11.07.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Canım zaman zaman hepimiz aynı korkulara kapıldık. Biz haklı olarak bir an önce hamile kalıp çocuğumuza kavuşmak istiyoruz ama inan Allah en doğru zamanda gönderiyor. Bir de hep yazıyorum en umutsuz olduğun an aslında sonuca en yakın olduğun an oluyor lütfen üzülmemeye çalış.

Maşallah canım, inşallah hep böyle işler yolundda gitsin.

merhaba herkese umarım iyisinizdir

ne yazacağımıda bilmiyorum ki dondum yine girince bu sayfaya

premete biz iyiyiz cnm oğlum büyüyor seninkide iyidir inş.sesi geldi uyandı ben yine yazarım ii bakın kendinize.

Canim valla ben daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Hersey Allah'tan tabi ama hic gucum yok. Stressiz bir anim yok, surunuyorum resmen. Ama kismet iste. Allah cok bekletmesin insallah ben de isteyen herkesi de.

Insallah canim. Bahar, yaz kolay gecer sanmistim ama her zamakinden zor oluyor. Kafami mesgul edecekseyler bulmam lazim. Yoksa boyle dayanamayacagim.

Allah baska dert vermesin ama cok karamsarim. Hic olmayacak diye dusunup aglayip duruyorum. Hayirlisi olsun!

Kizlar, kafaya taktim birseyi...Adet kanamam dogumdan beri eskisinden az. Benim hamilelik oncesinde cok siddetli olurdu, ped yetistiremezdim, belki o normal degildi simdiki normal belki ama icime kurt dustu. Cok az degil de eskisine gore farkedilir sekilde az. Bir de adet belirtilerim de eskisigibi degil. Goguslerim cok siserdi, acirdi eskiden, simdi cok hafif oluyor. Zamaninda oluyorum ama niye az oluyor? 3 gun filan suruyor, 4. gun azicik lekelenme oluyor. Hamileligi dusundurecek gibi de degil. Okuyorum internetten korkunc seylr yaziyor. Ostrojen,progesteron azligi olabilirmis bu da menopoz oncesi olurmus. Allah korusun, cok korkuyorum! Hamilelik oncesi testlerimde oyle bisey cikmamisti ama acaba stresten, uzuntuden bozuldu mu duzenim? Bir de sezaryen sonrai rahim yapisikligindan sonra da olabilirmis. En iyisi doktora gitmek ama taa agustosta randevum( Uff! Sanirim yakinda bana bebek filan yok Benim gibi adet kanamasi dogum sonrasi azalanlariniz varsa paylasirsaniz sevinirim.

amin canım hepimiz için hayırlısı....14 haftalık öğrenirsin canım cinsiyetini.benim doktorum hala gelmedi şimdi geçici başka doktora gidiyorum oda beni bu gidişimde farklı yere gönderdi ultrason için doktor söylemedi bende sormadım hayırlısı olsun artık bidahaki kontrole kaldı kısmetse...

Oğlumun doğum günü yaklaşıyor, canım acıyor geçen yıl bugünleri düşündükçe iyice bunalıyorum.. eşimde nöbetçi, yalnızım yine.. Yalnızken dahada düşünüyor insan (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…