Kizlar, kafaya taktim birseyi...Adet kanamam dogumdan beri eskisinden az. Benim hamilelik oncesinde cok siddetli olurdu, ped yetistiremezdim, belki o normal degildi simdiki normal belki ama icime kurt dustu. Cok az degil de eskisine gore farkedilir sekilde az. Bir de adet belirtilerim de eskisigibi degil. Goguslerim cok siserdi, acirdi eskiden, simdi cok hafif oluyor. Zamaninda oluyorum ama niye az oluyor? 3 gun filan suruyor, 4. gun azicik lekelenme oluyor. Hamileligi dusundurecek gibi de degil. Okuyorum internetten korkunc seylr yaziyor. Ostrojen,progesteron azligi olabilirmis bu da menopoz oncesi olurmus. Allah korusun, cok korkuyorum! Hamilelik oncesi testlerimde oyle bisey cikmamisti ama acaba stresten, uzuntuden bozuldu mu duzenim? Bir de sezaryen sonrai rahim yapisikligindan sonra da olabilirmis.En iyisi doktora gitmek ama taa agustosta randevum ( Uff! Sanirim yakinda bana bebek filan yok Benim gibi adet kanamasi dogum sonrasi azalanlariniz varsa paylasirsaniz sevinirim.
Oğlumun doğum günü yaklaşıyor, canım acıyorgeçen yıl bugünleri düşündükçe iyice bunalıyorum.. eşimde nöbetçi, yalnızım yine.. Yalnızken dahada düşünüyor insan (
Sabır canım sabır. Gelecek güzel günleri düşün...
Oğlumun doğum günü yaklaşıyor, canım acıyorgeçen yıl bugünleri düşündükçe iyice bunalıyorum.. eşimde nöbetçi, yalnızım yine.. Yalnızken dahada düşünüyor insan (
Canım benim de doğumdan sonra adet düzenim değişti ilk iki gün biraz fazla kanamam oluyor üçüncü günden sonra damla damla zaten 5 gün falan sürüyor eskiden yoğun bir şekilde 7 gün sürerdi ayrıca bende de hiç belirti olmuyor bir tuvalete gidiyorum bakıyorum ki adet olmuşum eskiden karın ağrısı, göğüs şişliği falan adetim gümbür gümbür gelirdi. Bence bunlar normal şeyler hamilelikle birlikte vücudumuzun hormonal yapısı tamamen değişti mesela benim hamilelikten önce çok şiddetli migren ataklarım olurdu artık hiç o kadar şiddetli başağrısı çekmiyorum. Sana iyi haber ben bu adet düzeni değişiminden sonra iki kere daha hamile kaldım yani korkulacak birşey yok ama senin için yine de rahat etmeyecekse ağustosu bekleme hemen doktora git hiç olmazsa kafandan bu problemi atmış olurusn.
Insallah canim. Bahar, yaz kolay gecer sanmistim ama her zamakinden zor oluyor. Kafami mesgul edecekseyler bulmam lazim. Yoksa boyle dayanamayacagim.
amin canım hepimiz için hayırlısı....14 haftalık öğrenirsin canım cinsiyetini.benim doktorum hala gelmedi şimdi geçici başka doktora gidiyorum oda beni bu gidişimde farklı yere gönderdi ultrason için doktor söylemedi bende sormadım hayırlısı olsun artık bidahaki kontrole kaldı kısmetse...
Kizlar, kafaya taktim birseyi...Adet kanamam dogumdan beri eskisinden az. Benim hamilelik oncesinde cok siddetli olurdu, ped yetistiremezdim, belki o normal degildi simdiki normal belki ama icime kurt dustu. Cok az degil de eskisine gore farkedilir sekilde az. Bir de adet belirtilerim de eskisigibi degil. Goguslerim cok siserdi, acirdi eskiden, simdi cok hafif oluyor. Zamaninda oluyorum ama niye az oluyor? 3 gun filan suruyor, 4. gun azicik lekelenme oluyor. Hamileligi dusundurecek gibi de degil. Okuyorum internetten korkunc seylr yaziyor. Ostrojen,progesteron azligi olabilirmis bu da menopoz oncesi olurmus. Allah korusun, cok korkuyorum! Hamilelik oncesi testlerimde oyle bisey cikmamisti ama acaba stresten, uzuntuden bozuldu mu duzenim? Bir de sezaryen sonrai rahim yapisikligindan sonra da olabilirmis.En iyisi doktora gitmek ama taa agustosta randevum ( Uff! Sanirim yakinda bana bebek filan yok Benim gibi adet kanamasi dogum sonrasi azalanlariniz varsa paylasirsaniz sevinirim.
merhaba herkese umarım iyisinizdir
ne yazacağımıda bilmiyorum ki dondum yine girince bu sayfaya
premete biz iyiyiz cnm oğlum büyüyor seninkide iyidir inş.sesi geldi uyandı ben yine yazarım ii bakın kendinize.
Meraba arkadaşlar, benim de bu ay olmadı...
Çalışmalara devam. Ne zormuş beklemek.
Allah önce olmayanlara versin...Sonrada bana inşallah...
Allahima sükürler olsun ki oglumu TUGRA mi kucagima aldim. 11.06.12 sezeryan tarihimizdi ama TUGRA`m daha erken geldi. 06.06.12 de acil sezeryana alindim oysaki o gün normal kontrolümüz vardi. 37+4 dük 3000gr ve 48cm dogdu oglusum. Sükürler olsun Allahima hersey yolunda ama sarilik oldu ama cok yükselmeden tekrar düsmeye basladi simdi...28MAVI seninde gözün aydin canim... Allah bütün hamilelerimize anne olmayi bekleyenlere isteyenlere de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah...
Maşallah Tuğramıza. Gözünüz aydın. Allah sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Çok şükür ard arda sağlıklı doğum haberlerinizi aldık. Yenidoğan sarılığı bebek yeterli beslenemediği durumlarda ortaya çıkıyor, sütün tam olarak gelmeye başlamadıysa sarılık geçinceye kadar mamayla takviye edersen ve beslenme aralarının 2 saati geçmemesine dikkat edersen sarılığı çabucak atlatırsınız. Öpüyorum canım.
Allahima sükürler olsun ki oglumu TUGRA mi kucagima aldim. 11.06.12 sezeryan tarihimizdi ama TUGRA`m daha erken geldi. 06.06.12 de acil sezeryana alindim oysaki o gün normal kontrolümüz vardi. 37+4 dük 3000gr ve 48cm dogdu oglusum. Sükürler olsun Allahima hersey yolunda ama sarilik oldu ama cok yükselmeden tekrar düsmeye basladi simdi...28MAVI seninde gözün aydin canim... Allah bütün hamilelerimize anne olmayi bekleyenlere isteyenlere de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah...
Premetecim tesekkürler. Keske bu bilgileri dogumdan önce bilseymisim. Dogumdan 3 gün sonra sütüm gelmeye basladi anne sütü verelim mamayi alismasin diye galiba ac kaldi ilk günler bebisim( Cok sükür simdi düsmeye basladi ama cok korktuk... doktorda korkulcak birsey olmadigini yeni dogan cok cocukta oldugunu bol bol emzirip idrarla atacagini söyledi.SIK emzirmeye calisiyorum ama emerken uyuyup kaliyor hep. Acaba sariligi tamamen atmasi ne kadar sürer???
canım allah analı babalı büyütsün.rabbi sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallahh.darısı bekleyen tüm melek annelerinin başına olsun,tüm bekleyenlerede e kısa zamanda rabbim nasip etsin inşallahh.
şimdi uzun bi zaman olsa sıra bende inşallahh.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar bende sağ salim evladımı kucağıma alayı.o haftalara yaklaştıkça strese girmeye başladım çoook koprkuyorum allahım inşallah sağsalim doğum yapmayı nasip eder.bu arada dr normal doğurabileceğimi söledi ama ben korkaya başladım o yüzden sezeryanıda düşünüorum.normali bekleyebilecekmiyi bilemiorum?kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?