Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım benim de doğumdan sonra adet düzenim değişti ilk iki gün biraz fazla kanamam oluyor üçüncü günden sonra damla damla zaten 5 gün falan sürüyor eskiden yoğun bir şekilde 7 gün sürerdi ayrıca bende de hiç belirti olmuyor bir tuvalete gidiyorum bakıyorum ki adet olmuşum eskiden karın ağrısı, göğüs şişliği falan adetim gümbür gümbür gelirdi. Bence bunlar normal şeyler hamilelikle birlikte vücudumuzun hormonal yapısı tamamen değişti mesela benim hamilelikten önce çok şiddetli migren ataklarım olurdu artık hiç o kadar şiddetli başağrısı çekmiyorum. Sana iyi haber ben bu adet düzeni değişiminden sonra iki kere daha hamile kaldım yani korkulacak birşey yok ama senin için yine de rahat etmeyecekse ağustosu bekleme hemen doktora git hiç olmazsa kafandan bu problemi atmış olurusn.

Oğlumun doğum günü yaklaşıyor, canım acıyor geçen yıl bugünleri düşündükçe iyice bunalıyorum.. eşimde nöbetçi, yalnızım yine.. Yalnızken dahada düşünüyor insan (

Seni cok iyi anliyorum canim. Ben de surekli gecen yil bu gunleri dusunuyorum. Kizimin rahatsiz oldugunu tam 17 haziranda ogrendim. O gun bugundur gozum yasli( Allah sabir versin canim. Insallah bizim de yuzumuzun gulecegi gunler olacak, Allah en kisa zamanda nasip etsin, cok bekletmesin insallah. Aksam aksam kendini mesgul tutmaya calis esinin yoklugunda. Benim de esim 3 gundur gorevde. Aksamlari cok zor oluyorBen kendimi orguyle oyaliyorum:)

Canim cok sagol, valla icime su serptin! Normal olma ihtimali de var yani. Rahatladim biraz. Aylar once doktora soylemistim, miktari onemli degil, olur boyle degisiklikler dogumdan sonra demisti ama degisir zannetmistim ben. Agustostaki randevum proftan, daha erkene almazlar onu ama beki onu beklemeden bir uzmana giderim. O da yine en erken haziran sonu temmuz basi olur ama bir randevu alayim da bulunsun elimde. Gerci testler de cok yipratti beni ama baktim takildi kafama giderim bir uzmana.

Insallah canim. Bahar, yaz kolay gecer sanmistim ama her zamakinden zor oluyor. Kafami mesgul edecekseyler bulmam lazim. Yoksa boyle dayanamayacagim.

örgü yap canım biliyorsan kafa dağıtıyorsun çünkü kendine yada eşine bişeyler ör ben öyle yapıyorum yoksa vakit geçmiyo boş boş oturunca kötü şeyler düşünmeye başlıyorum

inşallah canım...cinsiyet önemli değil aslında ama insan merak etmiyor değil sağlıklı sıhhatli olsunlarda kız erkek farketmez
allahın izniyle sağ salim kucağımıza alırız inşallah

Benim de dogumdan sonra azaldı miktarı bariz bir sekilde. 3 gun yogun, 3 gun hafif olurdu. Simdiyse 1,5 gun yogun, 1,5 gun kahverengi oluyor. Kullandığım ped sayısı acayip azaldı. hele uykuda falan hiç gelmiyor. Ayrica ayni sekilde gogus sisligi, agrisi gibi belirtilerim de hic yok artik. Ben de çok dert ediyordum ama senin yazdığını okuyunca rahatladım. Demek ki dogum sonrasi normal bu durum. Aynı senin gibi üzüntüden menepoza mı giriyorum diye düşünüyordum. İcimizi ferah tutalım

Meraba arkadaşlar, benim de bu ay olmadı...
Çalışmalara devam. Ne zormuş beklemek.
Allah önce olmayanlara versin...Sonrada bana inşallah...

Allahima sükürler olsun ki oglumu TUGRA mi kucagima aldim. 11.06.12 sezeryan tarihimizdi ama TUGRA`m daha erken geldi. 06.06.12 de acil sezeryana alindim oysaki o gün normal kontrolümüz vardi. 37+4 dük 3000gr ve 48cm dogdu oglusum. Sükürler olsun Allahima hersey yolunda ama sarilik oldu ama cok yükselmeden tekrar düsmeye basladi simdi...28MAVI seninde gözün aydin canim... Allah bütün hamilelerimize anne olmayi bekleyenlere isteyenlere de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah...

merhaba herkese umarım iyisinizdir

ne yazacağımıda bilmiyorum ki dondum yine girince bu sayfaya

premete biz iyiyiz cnm oğlum büyüyor seninkide iyidir inş.sesi geldi uyandı ben yine yazarım ii bakın kendinize.

Canım maşallah oğlanı büyüttün facebooktan takip ediyorum benimki de iyi çok şükür hatta canavar diyebilirim bütün gün peşinde koşturmaktan dilim dışarda geziyorum. Allah iyilikten, sağlıktan ayırmasın.

Meraba arkadaşlar, benim de bu ay olmadı...
Çalışmalara devam. Ne zormuş beklemek.
Allah önce olmayanlara versin...Sonrada bana inşallah...

Allah bekletmesin canım, ne seni ne de diğer arkadaşlarımızı...

Maşallah Tuğramıza. Gözünüz aydın. Allah sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Çok şükür ard arda sağlıklı doğum haberlerinizi aldık. Yenidoğan sarılığı bebek yeterli beslenemediği durumlarda ortaya çıkıyor, sütün tam olarak gelmeye başlamadıysa sarılık geçinceye kadar mamayla takviye edersen ve beslenme aralarının 2 saati geçmemesine dikkat edersen sarılığı çabucak atlatırsınız. Öpüyorum canım.

Premetecim tesekkürler. Keske bu bilgileri dogumdan önce bilseymisim. Dogumdan 3 gün sonra sütüm gelmeye basladi anne sütü verelim mamayi alismasin diye galiba ac kaldi ilk günler bebisim( Cok sükür simdi düsmeye basladi ama cok korktuk... doktorda korkulcak birsey olmadigini yeni dogan cok cocukta oldugunu bol bol emzirip idrarla atacagini söyledi.SIK emzirmeye calisiyorum ama emerken uyuyup kaliyor hep. Acaba sariligi tamamen atmasi ne kadar sürer???

canım allah analı babalı büyütsün .rabbi sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallahh.darısı bekleyen tüm melek annelerinin başına olsun,tüm bekleyenlerede e kısa zamanda rabbim nasip etsin inşallahh.

şimdi uzun bi zaman olsa sıra bende inşallahh.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar bende sağ salim evladımı kucağıma alayı.o haftalara yaklaştıkça strese girmeye başladım çoook koprkuyorum allahım inşallah sağsalim doğum yapmayı nasip eder.bu arada dr normal doğurabileceğimi söledi ama ben korkaya başladım o yüzden sezeryanıda düşünüorum.normali bekleyebilecekmiyi bilemiorum?kafam çok karışık

Canım bugünlere çok şükür, tek derdiniz bu olsun. Sarılıklı bebekler normalden daha çok uykuya meyilli olurlar, uyuyakalsa bile topuğunu sıktırıp uyandırarak emzirmeye çalış. Sarılığın tamamen vücuttan atılması 2 haftayı falan buluyor.

Canım maşallah artık liste başısın. Merak etme 30'dan sonra haftalar daha çabuk geçiyor. Şartlar uygun olursa normal doğum yapabilmek çok iyi ama bizimkiler kıymetli bebekler sezeryanı gerektiren bir durum oluşursa ya da sen sezeryan olmak istersen bu da kötü bir seçenek değil. Bizim durumumuzda en önemli şey sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alabilmek, geri kalan herşey teferruat. Sen şimdiden bu konuya takılma emin ol bebeğin kendi doğum şeklini seçecektir.

gözün aydın canım allah bebeğine uzun ömürler versin maşallah oğluna sarılık her bebekte olabilir ama eğer 2 saatte bir emirirsen 1 hafta içinde atar sarılığı

Off ya, bu adetim yine uzadı hıh bitti diyorum ertesi gün yine leke geliyor, böyle böyle bugün 12. gün oldu ( Yinemi progestan kullan diyecek doktor ya, bi adetim düzelmediki bebek düşünelim Çok stres yapıyorum galiba ama napim lavobaya her gittiğimde başımdan aşağı resmen kaynar su dökülüyor :'( Doktorumda tatile çıkmış, tam zamanıydı tatilin (

CANIM GÖZÜN AYDIN OLSUN ALLAHIM ANALI BABALI SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH...DARISI İSTEYEN HERKESE İNŞALLAH....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…