Gozun aydin canim! Allah saglikli, mutlu, kismetli bir omur versin ogluna, annesine, babasina, insanliga hayirli olsun insallah...Doya doya kokla, sev yavrunu. Allah sizi birbirinize bagislasin, yuzunuz hep gulsun...Allahima sükürler olsun ki oglumu TUGRA mi kucagima aldim. 11.06.12 sezeryan tarihimizdi ama TUGRA`m daha erken geldi. 06.06.12 de acil sezeryana alindim oysaki o gün normal kontrolümüz vardi. 37+4 dük 3000gr ve 48cm dogdu oglusum. Sükürler olsun Allahima hersey yolunda ama sarilik oldu ama cok yükselmeden tekrar düsmeye basladi simdi...28MAVI seninde gözün aydin canim... Allah bütün hamilelerimize anne olmayi bekleyenlere isteyenlere de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah...
Off ya, bu adetim yine uzadı hıh bitti diyorum ertesi gün yine leke geliyor, böyle böyle bugün 12. gün oldu( Yinemi progestan kullan diyecek doktor ya, bi adetim düzelmediki bebek düşünelim Çok stres yapıyorum galiba ama napim lavobaya her gittiğimde başımdan aşağı resmen kaynar su dökülüyor :'( Doktorumda tatile çıkmış, tam zamanıydı tatilin (
örgü yap canım biliyorsan kafa dağıtıyorsun çünkü kendine yada eşine bişeyler ör ben öyle yapıyorum yoksa vakit geçmiyo boş boş oturunca kötü şeyler düşünmeye başlıyorum
Orgu bilmezdim ben, annem sagolsun bebegimi kaybettikten sonra aklimi dagitayim diye elime tutusturdu, ogretti, cok da iyi etti. Rahatliyorum gercekten. Kendime, esime orup duruyorum ben de. Oyle hevesleniyorum ki bebek giysilerine, bebegim olsun hayirlisiyla ona neler neler orecegim diyorum. Cici battaniyeler, hirkalar, yelekler...Allah nasip eder insallah...
Benim de dogumdan sonra azaldı miktarı bariz bir sekilde. 3 gun yogun, 3 gun hafif olurdu. Simdiyse 1,5 gun yogun, 1,5 gun kahverengi oluyor. Kullandığım ped sayısı acayip azaldı. hele uykuda falan hiç gelmiyor. Ayrica ayni sekilde gogus sisligi, agrisi gibi belirtilerim de hic yok artik. Ben de çok dert ediyordum ama senin yazdığını okuyunca rahatladım. Demek ki dogum sonrasi normal bu durum. Aynı senin gibi üzüntüden menepoza mı giriyorum diye düşünüyordum. İcimizi ferah tutalım
Normal herhalde, sizden de duyunca biraz rahatliyorum ama belki giderim doktora. 2 temmuz'a randevu aldim ama tanimadigim bir doktordan. Korkuyorum doktora girmekten de... Herseyden korkuyorum(
Orgu bilmezdim ben, annem sagolsun bebegimi kaybettikten sonra aklimi dagitayim diye elime tutusturdu, ogretti, cok da iyi etti. Rahatliyorum gercekten. Kendime, esime orup duruyorum ben de. Oyle hevesleniyorum ki bebek giysilerine, bebegim olsun hayirlisiyla ona neler neler orecegim diyorum. Cici battaniyeler, hirkalar, yelekler...Allah nasip eder insallah...
Stres yapmamaya calis canim. Cok dusunmemeye, vucudunu cok dinlememeye calis. Biliyorum hic kolay degil, aklimiz fikrimiz bebegimize kavusmakta ama elimizden geleni yapmamiz lazim. Doktorun donene kadar beklemek istemiyorsan baska bir doktora git, aklinda kalmaz. Icini ferah tut ama.
örgü yap canım biliyorsan kafa dağıtıyorsun çünkü kendine yada eşine bişeyler ör ben öyle yapıyorum yoksa vakit geçmiyo boş boş oturunca kötü şeyler düşünmeye başlıyorum
Normal herhalde, sizden de duyunca biraz rahatliyorum ama belki giderim doktora. 2 temmuz'a randevu aldim ama tanimadigim bir doktordan. Korkuyorum doktora girmekten de... Herseyden korkuyorum(
Sağol canım benim, aynen öyle, helede oğlumun doğum günü 25 temmuz ve ölüm günü 28 temmuz yaklaşıyor, iyice bunalıyorum, tam 1 yıl olcak... Benim annemde elime örgü vermişti, zincir çekmeyi bilmem ben, ama nereye kadar bi kaç parça bişey yaptım sonra bıraktım, düşünmemek mümkün olmuyorki, her yerde hatırası, hamileliğimi özlüyorum, halen karnıma dokunup seviyorum aradaBen doktordan çıkamadım, doğumdan sonraki ilk 3 ay normaldi, sonra hormonlarım alt üst oldu, hormon hapı ala ala kilo aldım.. Şimdi hem forma girmek hemde bebek düşünmek istiyorum, sanki yaşlanıyorum ve hiç hamile kalamayackmışım gibi geliyor zaman zaman Sakın korkma doktora gitmekden, biz diğer hamileler gibi değiliz artık, daha dikkat etmeliyiz canım, git mutlaka, hem de bebeğin için yap bunu, doğacak bebeklerin için.. Sen neden kaybettin bebeğini? Buarada ben kendi doktorumu bekleyemedim, başka doktora gittim duphaston başladık şimdide, biryandan da glucophage içiyorum, folik asitte alıyorum.. Çok şükür lekelenmem bitti hemde ilaça başlamadan.. Şimdi artık eşiminde çok istemesiyle bebek için çalışmalara başlıyoruz Sende mutlaka git öncesinden tedbirini al arkadaşım.. Burada konuşunca paylaşınca hem rahatlıyor insan, hemde dersler çıkarıyor... RABBİM hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşALLAH..
Allahima sükürler olsun ki oglumu TUGRA mi kucagima aldim. 11.06.12 sezeryan tarihimizdi ama TUGRA`m daha erken geldi. 06.06.12 de acil sezeryana alindim oysaki o gün normal kontrolümüz vardi. 37+4 dük 3000gr ve 48cm dogdu oglusum. Sükürler olsun Allahima hersey yolunda ama sarilik oldu ama cok yükselmeden tekrar düsmeye basladi simdi...28MAVI seninde gözün aydin canim... Allah bütün hamilelerimize anne olmayi bekleyenlere isteyenlere de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah...
bende kendime yada eşime örüyordum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri bebişime örüyorum allahım inşallah giydirmeyi nasip eder
allahın izniyle sende en yakın zamanda hamile kalacaksın ve bebişine örmeye başlayacaksın dualarım seninle canım
Sağol canım benim, aynen öyle, helede oğlumun doğum günü 25 temmuz ve ölüm günü 28 temmuz yaklaşıyor, iyice bunalıyorum, tam 1 yıl olcak... Benim annemde elime örgü vermişti, zincir çekmeyi bilmem ben, ama nereye kadar bi kaç parça bişey yaptım sonra bıraktım, düşünmemek mümkün olmuyorki, her yerde hatırası, hamileliğimi özlüyorum, halen karnıma dokunup seviyorum aradaBen doktordan çıkamadım, doğumdan sonraki ilk 3 ay normaldi, sonra hormonlarım alt üst oldu, hormon hapı ala ala kilo aldım.. Şimdi hem forma girmek hemde bebek düşünmek istiyorum, sanki yaşlanıyorum ve hiç hamile kalamayackmışım gibi geliyor zaman zaman Sakın korkma doktora gitmekden, biz diğer hamileler gibi değiliz artık, daha dikkat etmeliyiz canım, git mutlaka, hem de bebeğin için yap bunu, doğacak bebeklerin için.. Sen neden kaybettin bebeğini? Buarada ben kendi doktorumu bekleyemedim, başka doktora gittim duphaston başladık şimdide, biryandan da glucophage içiyorum, folik asitte alıyorum.. Çok şükür lekelenmem bitti hemde ilaça başlamadan.. Şimdi artık eşiminde çok istemesiyle bebek için çalışmalara başlıyoruz Sende mutlaka git öncesinden tedbirini al arkadaşım.. Burada konuşunca paylaşınca hem rahatlıyor insan, hemde dersler çıkarıyor... RABBİM hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşALLAH..
bu ayda olmadı
hayırlısı nezamansa ozaman olsun diyorum ama olmayınca da çok üzülüyorum. bebişlerimiz bekletmeden gelse artık
Masallah canim! Insallah birkac ay sonra giydireceksin bebegine cicilerini annesi. Darisi basima...
Benim de kizim 30. haftasinda 27 Temmuz'u 28'ine baglayan gece dunyaya geldi, 31 Temmuz'da da kaybettik( 24 haftalik hamileyken ultrasonda bebegimin bagirsaklarinda sorun oldugu ortaya cikti. Birsuru test yapildi sebebini bulmak icin, genetik, kromozom testleri, vs.. hepsi temiz cikti ama sonu kotu oldu ( Yildonumu yaklastikca ben de kotu oluyorum ama guclu olmaya calisiyorum. Eminim yine yikilacagim, gunlerce aglayacagim ama o kadar sey atlattiysam yildonumunu de atlatirim diyorum kendi kendime. Arkadaslarimin hamilelik, dogum haberlerini aldim, insanlarin anlayissizliklariyla karsilastim...Bunlara katlandiysam yildonumune de katlanirim diyorum ne yapayim. Sen de guclu olmaya calis. En buyuk dayanagim umut. Onu kaybettigimde cok kotu oluyorum. Umudumuzu korumamiz lazim. Sen de takilma adetinin duzensizliklerine. Biraz zamana ihtiyaci vardir ruhunun da bedeninin de. Sen iste, Allah verir hayirlisiyla. Kilolari da takma. Benim de 5 kg fazlam var, hala veremedim, ama takamiyorum simdi. Eskiden yarim kilo fazlaligi bile dert ederdim kendime. Allah saglik versin, hepsi yoluna girer.
bu ayda olmadı
hayırlısı nezamansa ozaman olsun diyorum ama olmayınca da çok üzülüyorum. bebişlerimiz bekletmeden gelse artık
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Daha önce foruma girdim yazdıklarınızı okudum lakin cevap yazmaya fırsat bulamadım. Sevincimize ortak olan herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Kızım Dila ile günler çok hızlı geçiyor. Maalesef biz de epey sarılık ile uğraştık. Mama takviyesi de yapmaya çalıştık ama bizim kız ağzının tadını biliyor memeden sonra mamayı almadı. Neyse şimdi iyiyiz. Kilomuz biraz az bir hafta önce 2500 gram omuşltu ancak. Bir aylık olduğunda da 3 kiloyu geçer dedi doktorumuz. Kontrol sırasında kalbinde üfürüm tespit edildi. Çocuk kardiyoloğuna gittik muayene sırasında ömrümden ömür gitti çok şükür basit bir şeymiş. 3 tane bir mmlik delik varmış ve kendiliğinden kapanırmış.
Bebeklere emzirenlere hep özeniyordum Rabbim bana da tattırdı çok şükür bu duyguları. İpte asılı olan bebek çamaşırlarına bile bakar bakar ağlardım. Şimdi benim de Dila'mın çamaşırları ipte asılı. Kendisi küçücük ama maşallah bütün evi kapladı. Beşiği bir tarafta, biberonu bir tarafta, alt açması mendili o kadar hoşuma gidiyor ki bu durum anlatamam. Ağlamasına hiç dayanamıyorum biraz ağlasın bırak kucağa alışmasın diyorlar. o bizim yüzümüzü güldürdü ben onu ağlatamam diyorum. Bakmaya doyamıyorum. Şu aralar giremesem de hep aklımdasınız dualarımdasınız. Allah bütün melek annelerinin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah.
RÜYACIM Allah analı babalı büyütsün canım. Sağlıklı uzun ömürler versin.
PREMETE ciğim dediğin gibi ben o kadar düşündüm kızım kendi yolunu çizdi. Doğumdan önce Fuat Bey ile de görüştük. Bu şartlar altında önemli olan bebeğin alınması dedi. Yoğun bakım ünitesi ve küvöz şartları için size söz veremem, gerekli olursa ambulansla İzmir, Denizli veya Manisa bir yerealınır dedi. Buna dayanarak İzmir e gitmekten vazgeçtik. Akşam üzeri aradı, merak ettim ne yaptınız dedi. Doğum yaptım kızımız sağlıklı çok şükür yanımızda dedik. O da çok sevindi, sevincimizi tam olark paylaştı. Tatil dönüşünde İzmir e gidip kendisini görmek istiyoruz. Doğurtmasa da kızımızda emeği çok büyük. Bir de sana bir şey soracağım. SEn doğumdan sonra iğneye devam ettin mi?
Kolay anlatılıyor acılar,kolay yazılıyor.kolayyy yaşanmıyor oysa...doğum günün kutlu olsun melek oğlum...
Kolay anlatılıyor acılar,kolay yazılıyor.kolayyy yaşanmıyor oysa...doğum günün kutlu olsun melek oğlum...
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Daha önce foruma girdim yazdıklarınızı okudum lakin cevap yazmaya fırsat bulamadım. Sevincimize ortak olan herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Kızım Dila ile günler çok hızlı geçiyor. Maalesef biz de epey sarılık ile uğraştık. Mama takviyesi de yapmaya çalıştık ama bizim kız ağzının tadını biliyor memeden sonra mamayı almadı. Neyse şimdi iyiyiz. Kilomuz biraz az bir hafta önce 2500 gram omuşltu ancak. Bir aylık olduğunda da 3 kiloyu geçer dedi doktorumuz. Kontrol sırasında kalbinde üfürüm tespit edildi. Çocuk kardiyoloğuna gittik muayene sırasında ömrümden ömür gitti çok şükür basit bir şeymiş. 3 tane bir mmlik delik varmış ve kendiliğinden kapanırmış.
Bebeklere emzirenlere hep özeniyordum Rabbim bana da tattırdı çok şükür bu duyguları. İpte asılı olan bebek çamaşırlarına bile bakar bakar ağlardım. Şimdi benim de Dila'mın çamaşırları ipte asılı. Kendisi küçücük ama maşallah bütün evi kapladı. Beşiği bir tarafta, biberonu bir tarafta, alt açması mendili o kadar hoşuma gidiyor ki bu durum anlatamam. Ağlamasına hiç dayanamıyorum biraz ağlasın bırak kucağa alışmasın diyorlar. o bizim yüzümüzü güldürdü ben onu ağlatamam diyorum. Bakmaya doyamıyorum. Şu aralar giremesem de hep aklımdasınız dualarımdasınız. Allah bütün melek annelerinin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah.
RÜYACIM Allah analı babalı büyütsün canım. Sağlıklı uzun ömürler versin.
PREMETE ciğim dediğin gibi ben o kadar düşündüm kızım kendi yolunu çizdi. Doğumdan önce Fuat Bey ile de görüştük. Bu şartlar altında önemli olan bebeğin alınması dedi. Yoğun bakım ünitesi ve küvöz şartları için size söz veremem, gerekli olursa ambulansla İzmir, Denizli veya Manisa bir yerealınır dedi. Buna dayanarak İzmir e gitmekten vazgeçtik. Akşam üzeri aradı, merak ettim ne yaptınız dedi. Doğum yaptım kızımız sağlıklı çok şükür yanımızda dedik. O da çok sevindi, sevincimizi tam olark paylaştı. Tatil dönüşünde İzmir e gidip kendisini görmek istiyoruz. Doğurtmasa da kızımızda emeği çok büyük. Bir de sana bir şey soracağım. SEn doğumdan sonra iğneye devam ettin mi?
onlar cennette nice doğum günleri yaşarken biz bu dünyada vuslat hayaliyle yaşayacağız. Içimizde çığlıklar koparken acımızı sessizce yaşayacağız. Doğum günün kutlu olsun küçük melek.
doğum günün kutlu olsun küçük meleğim. Ailenle cennette kavuşursunuz inşallah.
doğum günün kutlu olsun küçük meleğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?