evet canım aynen dediğin gibi bizim için cinsiyet hiç önemli değil yeterki sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin allah ım.oğlumdan sonra hamile kaldığımda içimden allahım inşallah oğlumun aynısını nasip et diye geçti ama kızım oldu çok şükür.inşallah oğluma benzeyen bir oğlum olsun isterim ama allah ım yinede hayırlısını nasip etsin...
hayırlısıyla inşallah minik kelebeğin göbüşüne konar bir an önce..
ben henüz kardeş düşünemiyorum.doğuda küçük bir ilçedeyim şu an bakıcı problemimiz var.ayrıca ben aynı yolları birdaha geçmekten korkuyorum.buradan batıya döndüğümde hazırr hissedersem çalışmalara başlıcam.poyraz tek çocuk olsun istemiyorum..karşığım yani:)
minnoşunu öpüyorum.
premetecim bebeklerimizin durumunu sormuşsun..
gecen cuma ayrıntılı usg ye girdim..bebeğin genel durumu iyi fakat bebeğe giden kan akımı olan damarda darlık tesbit edildi...kılo almama önerildi coraspirin ılacına tedavıye başlandı 32 . haftaya kadar kullanılmak üzere..coraspirini hafta içi 5 gün içiyorum hafta sonu 2 gün içmiyorum....ve son haftalarda bu durum tansiyon yükselmesine sebep olabilirmiş...tuzlu yenılmeyıp sık sık tansıyon ölçümü yapmam önerildi...kalpte minik bi parlaklık tesbit edildi ama tek başına olduğu için herahngi bir olumsuz durum teşkil etmiyormuş..
sağlık ocağındaki takibimde de idrarda basit bi enfeksıyon için su içmem...kansızlık için gunde 2 doz kan hapı almam önerildi...
preeklemsi riskine karşın yazıyordu ayrıntılı usg raporunda.....coraspirini kile niçin kulanıyor kızlar....?
gecen cuma ayrıntılı usg ye girdim..bebeğin genel durumu iyi fakat bebeğe giden kan akımı olan damarda darlık tesbit edildi...kılo almama önerildi coraspirin ılacına tedavıye başlandı 32 . haftaya kadar kullanılmak üzere..coraspirini hafta içi 5 gün içiyorum hafta sonu 2 gün içmiyorum....ve son haftalarda bu durum tansiyon yükselmesine sebep olabilirmiş...tuzlu yenılmeyıp sık sık tansıyon ölçümü yapmam önerildi...kalpte minik bi parlaklık tesbit edildi ama tek başına olduğu için herahngi bir olumsuz durum teşkil etmiyormuş..
sağlık ocağındaki takibimde de idrarda basit bi enfeksıyon için su içmem...kansızlık için gunde 2 doz kan hapı almam önerildi...
preeklemsi riskine karşın yazıyordu ayrıntılı usg raporunda.....coraspirini kile niçin kulanıyor kızlar....?
İnşallah canım.
Eğer bebek konusunda karışıksan oldu bu iş demektir :)
Aynı şeyler yaşanacak diye korkma canım, inşallah Poyrazına sağlıklı bir kardeş gelir.
Kardeş önemli gerçekten.Ben hep aralarında 2 yaş olsun, ikiz gibi büyüsünler isterdim. Ama bu gidişle yaş farkı açılacak gibi :) İçimi bir korku almadı değil, hamile kalamayacakmıyım acaba diye...
Canım, bebeğini sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah...
Bebeğe giden kan akımı için coraspin veriyorlar. Coraspin kanı sulandırıyor çünkü. Bebek kandan beslendiği için kan akışının rahat olması önemli.
Ben de coraspin kullandım. Son haftaya kadar. Ayrıca kan sulandırıcı iğne. Bebeğe her hangi bir yan atkisi yok merak etme canım.
saolun kızlar...doktor kilo nalma dedi diye meyve yesem korkuyorum bebeğime bişey olacak diye...ilerleyen haftalarda tansiyon yükselmesi olur demişti sizde öyle birşey oldu mu?canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah..
ben coraspirin değilde kan sulandırıcı iğne kullandım hergün..ayrıca bir yığın ilaç falanm da kullandım...coraspirin kan akışını hızlandırır bebeğe kan daha iyi gider ve daha iyi gelişir meraklanma..
saolun kızlar...doktor kilo nalma dedi diye meyve yesem korkuyorum bebeğime bişey olacak diye...ilerleyen haftalarda tansiyon yükselmesi olur demişti sizde öyle birşey oldu mu?
sizlerde kılo almamaya özen gösterdiniz mi?
BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]06.09.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]10.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]ERKEK[/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]11.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]13.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]15.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]20.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]01.08.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Merhaba Premete, ben arada bu sayfaya bakıyordum epeydir uğramamışım.Belki hatırlarsın beni:))
Ben de 22 Haziran 2010 da 25 haftalık 800 gram erken doğup 4 gün yaşayan oğlumu kaybetmiştim. Sonraki sene burada hamilelik listesine girmiştim ama o da 8 haftalık boş gebelik olmuştu. Sonrasında bir sürü test yapıldı eşimde kromozom sorunu çıktı. Benim de amh değerim 0.3 menopoz sınırı çıktı ki yaşım 35. Eşimin ayrıca sperm hızı yavaştı biz de bu ocakta pgt li başarısız bir tüp bebek denemesi geçirdik. Ardından 2 ay sonra doğal hamile kaldım. Baştan beri leke, kanama 20 gün hastane macerası, Hataydan istanbula geliş, rahim ağzı yetmezliği ile karından 4 küçük kesi yapılarak laparoskopik serklaj(eski sezaryen dikişim mesaneye yapışıkmış o da ayrılmış 3 saat sürdü ameliyat),ardından suyumun sızması hastane sürecim, mucize olarak suyumun dolması... Bu aşamalara geldik... 4 lü testimde de yüksek risk çıktı down sendromu. Amniyo da yaptırmadık...İşte böyle... Bugün bakayım dedim listede papatyayı gördüm sevindim ama geçmiş mesajını da göremedim. Hamiledir inşallah. çok sevinirim bu duruma. Nasıl hamile kaldı doğal mı?
sağ ol sayfayı hiç bırakmadın...
Merhaba canım seni çok iyi hatırlıyorum hiç hatırlamaz mıyım. Hamilelik haberini NKOB'dan almıştık ama sonraki süreci bilmiyordum. Çok badireler atlatmışsınız inşallah bunlarla gelmiş geçmiş olur ve artık sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Maşallah gebeliğin ilerlemiş. Cinsiyeti belli oldu mu. Yanlış hatırlamıyorsam bir kızın vardı bakalım bu ne olacak. Seni de listeye eklememi ister misin? Papatya da hamile hem de ikiz bebek bekliyor. Buaraya yazmadı ben onunla telefonla görüşüp buraya eklemiştim. Onun tüp bebekle oldu öncesinde de bir ameliyat geçirdi. Ara ara kanamaları oluyormuş o yüzden istirahat ediyor. Bizler için anne olmak kolay olmuyor hep sıkıntı, stres, zorluklarla mücadeleyle geçiyor hamilelik dönemi ama olsun sonucu güzel olunca herşey unutuluyor. Ara sıra gel, haberlerini alalım.Emanetinle birlikte Allah'a emanet ol.
Sağ ol hatırlamana çok sevindim. Evet çok zor bir süreç geçirdik gerçekten Allahıma çok şükür bu günlere geldik...
Canım benim 8 yaşında bir oğlum var. Öncesi de bir düşüğüm vardı. 2 yıl önceki bebeğim de erkekti. Nasipse bu bebeğim de erkek. Nkobla arada telefonlaşıyoruz. Eklersen sevinirim. 08.12. 2012 görünüyor doğum tarihi. Ama biliyorsun 40 haftayı tamamlarsa. Rahim ağzı yetmezliğim var umarım 34 ü görürüm. Ben de sürekli yatıyorum wc ye kalkıyorum sadece. Papatya da umarım sağlıkla alır bebeklerini. Rahim ağzı uzunluğuna bakmışlardır di mi? Her şey güzel olsun onun için ve hepimiz için inşallah. Senin oğlun da kocaman olmuş Allahım nazarlardan saklasın. Kardeş düşün ben arayı çok açtım çok şey yaşadım...
mrb arkadaşlar nasılsınız.
uzun zamndır giremiyorum. ar ara kkya girdiğimde ilk baktığım yer burası. birilerinin yüz gülmüşmü acısı hafiflemişmi diye.
kızm nerdeyse 19 aylık oldu benim de. kıpır kıpır yerinde durmayan dünya tatlısı bir cadımız mevcut evimizde.
bıdır bıdır konuşmaya çalışıp bişileri anlatmaya çalışması çok güzel.
günler onunla çok yoğun geçiyor.
bu yoğunlukta süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. mide bulantıs dışında siyi gidyo diyebilirim. gerçi daha başındayız. 8.haftaya girdik.
ben yine önceki hamileliğimde çok güvendiğim doktorumla takiplerime başaldım.
sanki daha rahatım belki de düşünmeye fırsat bulmadığımdan
umarım bu hamileiğimde sornsuz geçer sağlıkla bu minnoşa da kavuşuruz. gerçi daha tam alışabilmiş değilim bu duruma da.
bebişini kucağına alan ve hamiş arkadaşalrımız tebrik ediyorum. uamrım sağlıkla büyümek nasip olur.
bebiş haberi alamyı bekleyen arkadaşlarıma da tez zmanda bu haberi alıp yavrusuna kavuşmak nasip olur inşallah.
Canım Allah'ım daha iyi etsin. Her rahim ağzı yetmezliği olan erken doğum yapmıyor inşallah en az 38'i görürsün. Papatya'nın rahim ağzı ölçümü yapıldı mı bilmiyorum ama onun ilk bebeğini kaybetme sebebi rahim ağzı yetmezliği değildi kan pıhtılaşması nedeniyle bebeği karnında ölmüştü. Allah bütün hamilelerimize bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı, bekleyen arkadaşlarımıza da en kısa zamanda hamile olmayı nasip etsin. Benim oğlan büyüdü çok şükür ama biz maalesef kardeş düşünmüyoruz. Benim bir sonraki hamileliğimde de aynı sıkıntıları yaşayacağım garanti üstelik hayati riskim de var. Oğluma kardeş vereyim derken onu annesiz bırakmak istemem. Allah oğluma uzun ömürler versin, isteyen herkese de bol bol çocuk nasip etsin.
Canım yine süpriz yaptın. Hamileliğin hayırlı olsun arkadaşım. Allah bu bebeğini de sağ salim zamanında kucağına almayı nasip etsin. Sen zaten Yağmur'a hamileliğinde pek sıkıntı yaşamamıştın inşallah bu hamileliğinde sıkıntısız geçer. Valla melek anneleri şeytanın bacağını kırdı, ikinci çocuklar gelmeye başladı. Heyecanla bekliyorum bakalım sırada kim var.
Delicezeytin, Defnoşum ne durumdasınız? Bize güzel haberiniz yok mu? Bir hamilelik haberi aldık kesin devamı gelecek :)
PREMETE Oğlanı büyüttün sütten kesme sürecine bile geldin. Kilo almadığından şikayet etmişsin belki sütten sonra biraz toparlanır. Sütten kesmişsin bu arada inşallah sana zorluk çıkartmıyordur. Kilo çok önemli değil önemli olan sağlıklı olması çok şükür çocuklarımız sağlıklı ama diğer bebekleri görünce biraz burukluk yaşıyorum. İnşallah aradaki açığı kapatır.
Biz bu arada İskenderundayız. Kızım ilk defa uçağa bindi, daha kırkı bile çıkmadığından çok tedirgin oldum ama çok şükür bir problem olmadı. 3 gündür buradayız yeni yeni alışmaya başladı. Kızımla ilgilenmek için daha çok zamanım oluyor.
Forumda yeni hamilelikler var, Allah tamamına erdirsin. İkinci çocuğu düşünenler var, Allah gönlünüze göre versin. Daha önce bebek uzak bir hayaldi şimdi kızım kollarımda, rabbim kimsenin hevesini kursağında bırakmasın.
Yine olmadibu ay da husran (uzun surecek,kolay olmayacak,kafama sokmam lazim bunu.hayirlisi olsun ne diyelim.
PREMETE Oğlanı büyüttün sütten kesme sürecine bile geldin. Kilo almadığından şikayet etmişsin belki sütten sonra biraz toparlanır. Sütten kesmişsin bu arada inşallah sana zorluk çıkartmıyordur. Kilo çok önemli değil önemli olan sağlıklı olması çok şükür çocuklarımız sağlıklı ama diğer bebekleri görünce biraz burukluk yaşıyorum. İnşallah aradaki açığı kapatır.
Biz bu arada İskenderundayız. Kızım ilk defa uçağa bindi, daha kırkı bile çıkmadığından çok tedirgin oldum ama çok şükür bir problem olmadı. 3 gündür buradayız yeni yeni alışmaya başladı. Kızımla ilgilenmek için daha çok zamanım oluyor.
Forumda yeni hamilelikler var, Allah tamamına erdirsin. İkinci çocuğu düşünenler var, Allah gönlünüze göre versin. Daha önce bebek uzak bir hayaldi şimdi kızım kollarımda, rabbim kimsenin hevesini kursağında bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?