Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kızlar biriniz nasıl foto ekleyeceğimi yazabilir mi

canım mesaj yazdığın sayfada sağ üst köşede 3. şekle tıkla orda eklenti ekle butonu çıkar ...eklentı ekle bölümünü aç ordan dosya ekle de...ordan pc den ekleyeceğin fotoyu seç...ordan içeriğe ekle...

enesi mi ekliycen merak ettim ?

SELAM GÜZEL ANNELER...
ÇOK ŞÜKÜR DOKTORUM GELDİ BUGÜN HEMEN GİTTİM ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDAYMIŞ ANTİBİYOTİĞE BAŞLADIK TEDBİR AMAÇLI.BU ARADA CİNSİYETİMİZ KIZ HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA GELSİN YETERKİ ALLAHIM NE VERİRSE RAZIYIZ.ALLAH IM BÜTÜN MELEK ANNELERİNİDE ANNELİĞİ TADAMAYAN BÜTÜN ANNE OLMAK İSTEYENLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH...ÖPÜYORUZ SİZİ...

Arkadaslar merhaba ....umarim herkes iyidir ben bugun doktora gttm suyun fazla dedi endol verdi diabetten olabilir dedi.bebekte bisi uok cok sukur. Meyve seker tatli hersey yasak ikizlerdede suyum fazlaydi cok tedrginim o yuzden ama dr. Onlar ikizdi bu farkli diyor dualarinizi eeksik etmeyin. OZLEMIMSIN hersey yolundaymis cok sevindim insallah hepomiz sag salin kucagimiza aliriz bebeklerimizi

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.09.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]10.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]15.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]20.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]01.08.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]11.08.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]13.08.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sağlıcakla gelsin güzel kızımız.

Allah korktuklarına uğratmasın canım.

Slm teyzeleri...Oglusumla biz iyiyiz cok sukur teyzeleri ama bizi cok yoruyor tabiki bunlar tatli yorgunluklar...Pazartesi kirkimiz cikti. Dr kontrolümüzde de hersey yolunda gitti cok sükür kilo boy vs...Ama kusmasi haric...Yaaa kizlar oglum her emmeden sonra kusuyor fiskirircasina degil ama bazen emdikten sonra iki dakika gecmeden bazende yarim saat icinde taksit taksit kusuyor. Dr ultrasonla midesine falanda bakti hersey yolunda bir sorun yok normal dedi. Kilo alimi gelismeside masallah yolunda...Acaba cok emiyor da fazlasini cikariyor olabilirmi ki yada neden olabilirki... Bende cok üzülüyorum sürekli kusuyor, beslenemez diye...Hepinizi öpüyoruz teyzeleri...

Maşallah kızına. Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin...

İnşallah suyun da normale döner sağlıkla doğar vaktinde inşallah...

Teşekkür ederim eline sağlık...

Maşallah... Genelde fazlasını kusuyor derler bir de ağızdan gaz çıkarınca da azıcık kusabilir kesik kusma olur süt kesiği gibi...

kızınız hayırlı olsun canım

canım allah kolaylık versin inşallah normale döner suyun ve hiç probleminiz lmadan tamamlarsınız ...sona yaklaştıkça korkularımın arttığını farkettim...ya yine olmazsa diye telaşlanıyorum...rabbim bu sefer ve bundan sonrakı seferlerdede ellerimizi boş bırakmasın inşallah...kuzular için katlanıcaz canım benım de canım tatlı şeyler istiyo...kılo alma dedi dr. bebeğe gıden damarda darlık var dıye...

eltimin kızı da kusuyor senınkı kadar sık olmasada peynirimsi bı kıvamsa fazla gelenı kusuyo dıyolar...ama emdiği sütü kusuyosa emdikten sonra direk kucaklamayın...bebek bıraz yan istirahat etsin...kusması gerekirse yine kusar canım....bende tecrübesiz olduğum için ne denir bilemiyorum sen tecrübeliannelere de bi sor...anneler kulubünde senınle aynı zamanda doğum yapanlara felan bı danış canım...

Canım öncelikle oğluşumuza kocaman bir maşallah diyeyim. Tuğra'nın reflüsü olabilir, zaten reflü bebeklerde çok sık rastlanan bir durum ve bebek büyüdükçe kendi kendine geçiyor. Benim yeğenimde de vardı. Emzirirken bebeğin başının altına bir yastık koyup başını yükselterek emzirsen, emzirdikten sonra hemen yatırmayıp yarım saat kadar kucağında dik pozisyonda tutarsan ayrıca yatağını da baş kısmı daha yüksek ayak kısmı daha alçak olacak şekilde eğimli hale getirirsen kusmasının azalacağını tahmin ediyorum.

Arkadaşlar facebookta kayıtlı olanlar görmüştür Littleangel ayın 18.'de doğum yapmış. Bebbek 2 kilo doğmuş şu an küvezdeymiş. Biraz solunum sıkıntısı varmış ama sürekli oksijen almıyormuş. İnşallah miniğimiz en kısa zamanda evine, annesinin güvenli kollarına kavuşur.

merhaba arkadaşlar...

bende 22+3 haftalık kızımı suyumun gelmesi nedeniyle erken doğumla kaybettim....

Allahım kimseye yaşatmasın inşallahh....

bende buradayım artık....

sevgili melek anneleri, benim bugün regl günümdü ve test yaptım, çift çizgiyi gördüm. çok karışık duygular içindeyim.. ilk bebeğim plasentanın erken ayrılmasından 34 haftalık melek oldu, ikinci bebeğim rahim ağzına tutunduğu için sonlandırıldı.. çok acılar çektim, umarım bu sefer herşey yolunda gider. dualarınıza ihtiyacım var. allah ilk başta melek anneleri olmak üzere isteyen herkesin kucağını yavrularıyla doldursun. yarın kan vereceğim. kese görmeye de 31 temmuzda gideceğiz. çok korkuyorum, kese görmeye gitmekten bile korkuyorum çünkü 2. hamileliğimde kese yanlış yere tutunmuştu. korktuğum kadar da sevinçliyim, hiçbiri birbirinden ağır değil. korku ve sevinç içiçe.. bizlerin sınavı da bu işte.. ilk bebeğim, canım oğlum melek olalı 1 buçuk yıl oldu.. onu hergün her an özlüyorum. umarım bu sefer herşey yolunda gider...

merhaba arkadaşlar...

bende 22+3 haftalık kızımı suyumun gelmesi nedeniyle erken doğumla kaybettim....

Merhaba burası hoşlukla gelinecek biir yer değil ama yine de aramıza hoş geldin. Kızın için Allah sabırlar versin. Kızın ne zaman melek oldu?

Biliyordum biliyordum bu ay en az bir hamile daha çıkacağını biliyordum Çok sevindim canım inşallah bütün korkularını boşa çıkaran rahat, huzurlu bir hamilelik dönemi geçirir ve bebeğini sağlıkla, zamanında kucağına alırsın. Maalesef bizlerin hamileliklerinde hep korku ve sevinç kolkola yürüyor, zaman zaman biri diğerini bastırmaya çalışsa da yine de birbirlerinden ayrılamıyorlar. İnşallah bu yarışın galibi sevinç olacak... Mis gibi bebek kokusundan, eve yayılmış minicik kıyafetlerden, gece uykularını bölen ağlamalardan buram buram yayılan sevinç...

Allah tamamına erdirsin canım...

merhaba arkadaşlar...

Başın sağ olsun ARKADAŞIM NEDEN SIZDI SUYUN BELLİ OLDU MU?

hAYIrlı olsun kızın sağlıkla doğsun inşallah...

Ben de iyiyim çok şükür...

Merhaba burası hoşlukla gelinecek biir yer değil ama yine de aramıza hoş geldin. Kızın için Allah sabırlar versin. Kızın ne zaman melek oldu?

Allah razı olsun..
12 nisanda melek oldu kızım...
Allahım tekrar yaşatmasın kimseye inşallah....
3 ay doldu korunmayı bıraktık..
inşallah çok bekletmeden allahım tekrar nasip eder hepimize...

Bu su da ne problemmiş yaaa. Ben suyun az olmasından çektim sen de galiba çokluğundan çekeceksin. Ama az olmasındansa çok olması daha iyi etraftan duyduğum kadarıyla suyun çok olması pek problem yaratmıyor. Su ikizi dedikleri bir durum bile var. Sen kontrolü elden bırakma, yediklerine dikkat et inşallah hiçbir problem olamyacak.

Çok güzel oğlun büyüyor. Kusması normal doktor kontrolünü de yaptırmışsın içini ferah tut. Sevgili premete yapılabilecek her şeyi yazmış. Benim kızım da biraz kusuyor. Genelde emdikten sonra kakasını yapıyor gazını çıkartıp altını değiştiyorum o arada hemen kusuyor biraz bekle diyorlar ama o şekilde bekletmeye de içim el vermiyor.

güle güle büyütün bebeğinizi. Ben de şu an istanbuldayım ama Hatayda oturuyorum...

Çok sağolun. Hatay merkezde mi oturuyorsunuz? Benim eşim biliyor musunuz bilmiyorum ama Karaağaçlı biz şimdilik buradayız. İnşallah hamileliğiniz sorunsuz geçer sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

PREMETE Senin adına çok sevindim. Sütten kesme sürecini kolay atlatmışsın. Çok şükür iştahı da açılmış bundan sonra kilo alması hızlanır inşallah. Siz hala Malatya da mısınız yoksa tatile bir yerlere kaçtınız mı? Dila ilk tatiline çıktı. Sıcaklardan çok korkuyodum ama burası gayet serin geceleri rahat yatıyoruz. Kayınvalidem ve görümcem her şeyi hallettiği için ben sadece kızımla ilgileniyorum. Çoğu zaman emzirdikten sonra bile alıyorlar gazını çıkartıp uyutuyorlar ben de rahat ediyorum. Uyuduğum için sütüm bile arttı maşallah.

Maytap'cım sağlıkla gebeliğine devam etmene sevindim şeker çıkmış galiba tatlıdan uzak durmak zor oluyormu bilmem ama alınan kilolarıda azaltır hiç yoktan:)inşallah suyun fazlalığı korktuğun şeyleri önüne çıkarmaz içini ferah tut ikiz gebelik çok farklı ben onda yaşadığım sorunları tedbirler alarak bu sefer yaşamadım inşallah sendede öyle olucak sağlıkla alıcaksın bebişini kucağına..

Selam arkadaşlar pek sık giremiyorum işe git eve gel geriye kalan tüm zamanda Berenle vakit geçiyor 11 aylıkolduk ve çok hareketlendik 2 dkka gözümün önünden ayıramıyorum fırsat buldukça girip okumaya çalışıyorum umarım herkes iyidir..Hamile arkadaşlarım Allah bu sıcaklarda kolaylık versin sizlere bir an önce kucağınıza alırsınız inşallah bebişleri ve bizler gibi kayıpları olan arkadaşlarım Allah sabır versin umudunuzu ve azminizi kaybetmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…