Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım hemen telaş yapma benimde kızımda kontrolde fazla çıkmıştı suyum hemen şekerime falan bakıldı normaldi doktorum anlık olabilir hemen telaş yapma haftaya yine bakalım demişti herşey yoluna girmişti bişey olmaz allah a emanet dualarımız birbirimiz için inşallah saglıkla gelecek kuzular...

evet canım bende gördüm allahım yardımcısı olsun inşallah kuzusuyla eve dönmek nasip olacak hayırlısıyla....
merhaba arkadaşlar...

bende 22+3 haftalık kızımı suyumun gelmesi nedeniyle erken doğumla kaybettim....

Allahım kimseye yaşatmasın inşallahh....

bende buradayım artık....
allahım sabırlar versin canım hepimiz aynı acıcı yürekten yaşıyoruz ...

hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle döneceksin canım benim korkular hiçbirzaman bitmiyor bizde böyle hamilelik yaşıyoz işte bende 4 düşük 1 melek oğlumdan sonra kızım sağlıkla geldi çok şükür şuan yine hamileyim ve aynı korkular hala her anımda var...inşallah kavuşursun sağlıkla kuzuna...

Allah yardimcisi olsun Littleangel'in ve bebeginin. Minik bebek insallah en kisa zamanda toparlar, annesinin yuzunu guldurur.

merhaba arkadaşlar...

bende 22+3 haftalık kızımı suyumun gelmesi nedeniyle erken doğumla kaybettim....

Basin sagolsun, Allah sabir versin arkadasim. En hayirli, en kisa zamanda insallah yeniden hamile kalip bebek hasretini giderirsin.

Gozun aydin canim. Insallah bu sefer hersey cok guzel olur, gonlunce rahat bir hamilelik gecirirsin. Icini ferah tut. Darisi benim gibi bekleyen herkesin basina.

amin.inşallah hepimiz kısa zamanda hamiş kalırız allahın izniylee

Bugün oğluşumun doğum günü, İyiki doğdun benim melek oğlum, 3 günde olsa bana annelik duygusunu tattırdın ya, teşekkürler oğlum.. Biliyorum cennette çok daha mutlusun, o yüzden içim rahat artık.. Seni çookk seviyorum ve çok özlüyorumm...

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]10.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25.02.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]01.08.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]11.08.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]13.08.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]15.08.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

selam kızlar..

bugün 50 mg şeker yüklendi 146 çıktığı için haftaya 100 mg yüklenecek...

dr. kontrolumuz vardı suyun biraz fazla tatlı vs. yeme dedi...kilo alma vs. magnezyuma başladı...

hafta olarak önden gidiyoruz nedeni belli değil şeker yüklemlerin sonucuna göre değerlendirilecek...

belki kızımda da aynı sorunlar vardı dr. takibi düzgün yapamadı....neyse hayırlısı artık kaderimiz neyse çekiyoruz işte..

ayy rabbim hayırla küvezden sağlıkla çıkmayı nasip etsin inşallah...küvez kelimesi korkutuyor beni....rabbim bi daha sınamasın inşallah...

merhaba arkadaşlar...

en hayırlı zamanda önce karnın sonra kucağın dolsun inşallah...
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah...

ne güzel nalatmışsın yaşadığın o kadar belli ki...canım benim...

canım zor imtihanalr yaşayan kullardanız evlat acısı çok zor burdaki herkes bunu çok iyi biliyor....hayırlısıyla sağlıklı bebeklerin olur inşallah...
acısını hafııfletecek yenı kuzun olsun inş. hayırla ve sağlıkla..

maytap ....

canım sen şeker yüklemsi yaptırdında mı şekerin çıktı yoksa şeker rahatsızlığın var mıydı?

maytap ....

canım sen şeker yüklemsi yaptırdında mı şekerin çıktı yoksa şeker rahatsızlığın var mıydı?

Mrb ben henuz seker yuklemesi yaPtrmadim...su fazla olunca dr.olabilir dedi. Seker tatli her turlu meyve yasak kilo kesinlikle alma dedi endol verdi. 3 gun kullan dedi ama icin rahat etsin su fazlaligi 35. Haftadan once risk yaratmiyormus ama diyete uyalim yinede ben beyaz ekmekte yemiyorum...ikizlerde de su fazlaydi o yuZden bende tedirginim ama bi dr. La daha gorustum rahat olmami soyledi. Bu arada su fazlaligi hic bi sebeb yokkende oluyormus yani yapi meselesiymis daha sonra seker den olabilir dedi onunda cok sukur tedavisi var diyetle haledilebiliyor. Sadece %1 bebek anomolisi olabilirmis. Ki ikimizde ayrintili ultrasona griyoruz ikli uclu testler yaptryoruz. Cok sukur hersey yolunda. İcin rahat olsun ki bebeklerimizde rahat olsun. Bu arada benimkide iri bir bebek ama dr.babasina benziyo genetik dedi. Daha 22. Hftqda 600grdi. Ayaklarida buyuk dedi ama genetik oldugunu soyledi. Seninkide belki oyledir. Ayrica ablamin da sekeri cikmisti tombul bir bebeek bekliyoduk citi Piti bir kizi var ama diyetine cok dikkat etmisti. Allah hepimize kuccaklarimiza almayi nasip etsin insallah

OZLEMiMSiN ilk duydugumda cok kotuydum ama suancok sukur iyiyi m. Birde ustune ikizleri kaybettigim gunler eklenince stres oldum. Allahim hepimizin yardimcisi olsun

28 mavi cok dogru demisin. Bu su cok onemli. Genelde az oluyormus ama coguda pek iyi diilmis. Dualarinizi eksik etmeyin. Buarada kizin buyumus te tatile bile cikmis maasallah

Selencim uzun zamandir gorusemiyorduk ama arasira berenin resimlerine bakiyorum kocaman oldu masallah cokta tatliAllah bizede nasip etsin insallah. Selen henuz seker yok ama risk var. Tatliya cok dismustum bu hamileligimde ama yasak. Tek saglikla gelsinde raziyi m. Arada ugra buralara. Bereni cok opuyorum

Maytapcım çok yakın bi arkadaşımında hamileliğide suyu fazlaydı bayaa hiç bir sorun yaşamadı gayet sağlıklı bebeği şu anda sende içini ferah tut herşey yolunda gidicek inşallah ne yapıyorsun yatarak dinlenerekmi geçiriyorsun yoksa normal hayata devammı?şeker yüklemeside yakında yaptırırsın sanırım ona göre tatlıya tekrar kavuşursun belki:))oğluşumuz tombik desene insan çok özlüyor o küçücük bebek hallerini...

amiinn canım çok sağooll...

Kızlar benim bugün regl olmam gerekiyordu, ilaçım biteli 3 gün oldu ama halen ne gelen var ne giden.. Sadece sağ kasığımda 1 haftadır belki daha fazladır ara ara kramplarım var batmalar, göğüslerim çok acıyor bide... Ama korkuyorum tabi test yapmaya ya çıkmazsa yine üzülcem diye ( Biyandan da eğer hamileysem oruç tutuyorum hemde metformine devam ediyorum bi zararları olurmu diyorum ( ne yapmalıyım bilmiyorum.. Beklesemmi yoksa test alıp baksammı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…