canım hemen telaş yapma benimde kızımda kontrolde fazla çıkmıştı suyum hemen şekerime falan bakıldı normaldi doktorum anlık olabilir hemen telaş yapma haftaya yine bakalım demişti herşey yoluna girmişti bişey olmaz allah a emanet dualarımız birbirimiz için inşallah saglıkla gelecek kuzular...Arkadaslar merhaba ....umarim herkes iyidir ben bugun doktora gttm suyun fazla dedi endol verdi diabetten olabilir dedi.bebekte bisi uok cok sukur. Meyve seker tatli hersey yasak ikizlerdede suyum fazlaydi cok tedrginim o yuzden ama dr. Onlar ikizdi bu farkli diyor dualarinizi eeksik etmeyin. OZLEMIMSIN hersey yolundaymis cok sevindim insallah hepomiz sag salin kucagimiza aliriz bebeklerimizi
evet canım bende gördüm allahım yardımcısı olsun inşallah kuzusuyla eve dönmek nasip olacak hayırlısıyla....Arkadaşlar facebookta kayıtlı olanlar görmüştür Littleangel ayın 18.'de doğum yapmış. Bebbek 2 kilo doğmuş şu an küvezdeymiş. Biraz solunum sıkıntısı varmış ama sürekli oksijen almıyormuş. İnşallah miniğimiz en kısa zamanda evine, annesinin güvenli kollarına kavuşur.
allahım sabırlar versin canım hepimiz aynı acıcı yürekten yaşıyoruz ...merhaba arkadaşlar...
bende 22+3 haftalık kızımı suyumun gelmesi nedeniyle erken doğumla kaybettim....
Allahım kimseye yaşatmasın inşallahh....
bende buradayım artık....
sevgili melek anneleri, benim bugün regl günümdü ve test yaptım, çift çizgiyi gördüm. çok karışık duygular içindeyim.. ilk bebeğim plasentanın erken ayrılmasından 34 haftalık melek oldu, ikinci bebeğim rahim ağzına tutunduğu için sonlandırıldı.. çok acılar çektim, umarım bu sefer herşey yolunda gider. dualarınıza ihtiyacım var. allah ilk başta melek anneleri olmak üzere isteyen herkesin kucağını yavrularıyla doldursun. yarın kan vereceğim. kese görmeye de 31 temmuzda gideceğiz. çok korkuyorum, kese görmeye gitmekten bile korkuyorum çünkü 2. hamileliğimde kese yanlış yere tutunmuştu. korktuğum kadar da sevinçliyim, hiçbiri birbirinden ağır değil. korku ve sevinç içiçe.. bizlerin sınavı da bu işte.. ilk bebeğim, canım oğlum melek olalı 1 buçuk yıl oldu.. onu hergün her an özlüyorum. umarım bu sefer herşey yolunda gider...
Arkadaşlar facebookta kayıtlı olanlar görmüştür Littleangel ayın 18.'de doğum yapmış. Bebbek 2 kilo doğmuş şu an küvezdeymiş. Biraz solunum sıkıntısı varmış ama sürekli oksijen almıyormuş. İnşallah miniğimiz en kısa zamanda evine, annesinin güvenli kollarına kavuşur.
merhaba arkadaşlar...
bende 22+3 haftalık kızımı suyumun gelmesi nedeniyle erken doğumla kaybettim....
sevgili melek anneleri, benim bugün regl günümdü ve test yaptım, çift çizgiyi gördüm. çok karışık duygular içindeyim.. ilk bebeğim plasentanın erken ayrılmasından 34 haftalık melek oldu, ikinci bebeğim rahim ağzına tutunduğu için sonlandırıldı.. çok acılar çektim, umarım bu sefer herşey yolunda gider. dualarınıza ihtiyacım var. allah ilk başta melek anneleri olmak üzere isteyen herkesin kucağını yavrularıyla doldursun. yarın kan vereceğim. kese görmeye de 31 temmuzda gideceğiz. çok korkuyorum, kese görmeye gitmekten bile korkuyorum çünkü 2. hamileliğimde kese yanlış yere tutunmuştu. korktuğum kadar da sevinçliyim, hiçbiri birbirinden ağır değil. korku ve sevinç içiçe.. bizlerin sınavı da bu işte.. ilk bebeğim, canım oğlum melek olalı 1 buçuk yıl oldu.. onu hergün her an özlüyorum. umarım bu sefer herşey yolunda gider...
amin.inşallah hepimiz kısa zamanda hamiş kalırız allahın izniyleeAllah yardimcisi olsun Littleangel'in ve bebeginin. Minik bebek insallah en kisa zamanda toparlar, annesinin yuzunu guldurur.
Basin sagolsun, Allah sabir versin arkadasim. En hayirli, en kisa zamanda insallah yeniden hamile kalip bebek hasretini giderirsin.
ayy rabbim hayırla küvezden sağlıkla çıkmayı nasip etsin inşallah...küvez kelimesi korkutuyor beni....rabbim bi daha sınamasın inşallah...Arkadaşlar facebookta kayıtlı olanlar görmüştür Littleangel ayın 18.'de doğum yapmış. Bebbek 2 kilo doğmuş şu an küvezdeymiş. Biraz solunum sıkıntısı varmış ama sürekli oksijen almıyormuş. İnşallah miniğimiz en kısa zamanda evine, annesinin güvenli kollarına kavuşur.
en hayırlı zamanda önce karnın sonra kucağın dolsun inşallah...merhaba arkadaşlar...
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah...sevgili melek anneleri, benim bugün regl günümdü ve test yaptım, çift çizgiyi gördüm. çok karışık duygular içindeyim.. ilk bebeğim plasentanın erken ayrılmasından 34 haftalık melek oldu, ikinci bebeğim rahim ağzına tutunduğu için sonlandırıldı.. çok acılar çektim, umarım bu sefer herşey yolunda gider. dualarınıza ihtiyacım var. allah ilk başta melek anneleri olmak üzere isteyen herkesin kucağını yavrularıyla doldursun. yarın kan vereceğim. kese görmeye de 31 temmuzda gideceğiz. çok korkuyorum, kese görmeye gitmekten bile korkuyorum çünkü 2. hamileliğimde kese yanlış yere tutunmuştu. korktuğum kadar da sevinçliyim, hiçbiri birbirinden ağır değil. korku ve sevinç içiçe.. bizlerin sınavı da bu işte.. ilk bebeğim, canım oğlum melek olalı 1 buçuk yıl oldu.. onu hergün her an özlüyorum. umarım bu sefer herşey yolunda gider...
ne güzel nalatmışsın yaşadığın o kadar belli ki...canım benim...Biliyordum biliyordum bu ay en az bir hamile daha çıkacağını biliyordumÇok sevindim canım inşallah bütün korkularını boşa çıkaran rahat, huzurlu bir hamilelik dönemi geçirir ve bebeğini sağlıkla, zamanında kucağına alırsın. Maalesef bizlerin hamileliklerinde hep korku ve sevinç kolkola yürüyor, zaman zaman biri diğerini bastırmaya çalışsa da yine de birbirlerinden ayrılamıyorlar. İnşallah bu yarışın galibi sevinç olacak... Mis gibi bebek kokusundan, eve yayılmış minicik kıyafetlerden, gece uykularını bölen ağlamalardan buram buram yayılan sevinç...
canım zor imtihanalr yaşayan kullardanız evlat acısı çok zor burdaki herkes bunu çok iyi biliyor....hayırlısıyla sağlıklı bebeklerin olur inşallah...Selam arkadaslar;
Yaklasık 3 ay önce 18 haftalık bebeğimin bilateral agenezi(iki böbrek yokluğu)olduğunu öğrendim inanamadım,aynı gün içerisinde 4tane doktora gittim acaba yanılma payı varmıdır diye ama yoktu hepsi aynı şeyi söylediler,zaten suyuda çok azdı böbrekler olmadığı için su üretemiyor bebeğin gelişimi içinde amnion suyunun yeterli olması gerekiyor.Seçim sansı yoktu gebelik devam etseydi de yasamayacaktı hastaneye yattım,suni sancılarla 4gün sonra doğum yaptım...En kötüsüde eline hiçbirseyin geçmemesi acıyı çekiyosun ama ellerin bos kalıyor.Çok üzüldüm,çok zor bir süreçti çok ağladım ama Allah'a sığınmaktan baska ferahlatan birsey olmuyor.Verende alanda o,umarım birdahaki bebeğim sağlıklı olur.Hayırlısı ile o günleri görmek istiyorum.
Allah herkesin gönlündeki muradı versin.
acısını hafııfletecek yenı kuzun olsun inş. hayırla ve sağlıkla..Bugün oğluşumun doğum günü, İyiki doğdun benim melek oğlum, 3 günde olsa bana annelik duygusunu tattırdın ya, teşekkürler oğlum.. Biliyorum cennette çok daha mutlusun, o yüzden içim rahat artık.. Seni çookk seviyorum ve çok özlüyorumm...
maytap ....
canım sen şeker yüklemsi yaptırdında mı şekerin çıktı yoksa şeker rahatsızlığın var mıydı?
merhaba arkadaşlar...
çok sağol arkadaşım Allah razı olsun..Allahim sabir versin... Cok uzuldum
ayy rabbim hayırla küvezden sağlıkla çıkmayı nasip etsin inşallah...küvez kelimesi korkutuyor beni....rabbim bi daha sınamasın inşallah...
en hayırlı zamanda önce karnın sonra kucağın dolsun inşallah...
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah...
ne güzel nalatmışsın yaşadığın o kadar belli ki...canım benim...
canım zor imtihanalr yaşayan kullardanız evlat acısı çok zor burdaki herkes bunu çok iyi biliyor....hayırlısıyla sağlıklı bebeklerin olur inşallah...
acısını hafııfletecek yenı kuzun olsun inş. hayırla ve sağlıkla..
çok sağol arkadaşım Allah razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?