sweetbaby arkadaşım benim kaybettiğim 3 yavrum tüp bebekti sadece tüp bebekle gebe kalabiliyorum ve eşimle de konuştum bir bebeği daha kaybetmemek için bir bebeğin daha canı gitmesin diye tekrar tüp bebek yaptırmamaya kesin olarak karar verdim rabbim kendiliğinden verirse herhangi bir itirazım olmaz elbette ama bebeğimin olmayacağını hissediyorum bir şekilde.
canım benim evet haklısın yüce rabbim hayırlı evlat versin hakkında hayırlısı olur işallahRavzacım ben şimdi Yeşilyurt devlet hastanesinden Levent Erkan'ın özeline gidiyorum. 4 doktor Kadomer diye bir merkez kurmuşlar. Çok donanımlı bir yer ayrıca tesler için falan dışarı yollamıyorlar orada hallediyorlar. Acil durumlarda doktoruna ulaşamazsan yerine bakabilecek birilerinin olması açısından orası cazip geldi bana. Bunun haricinde başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum. İki doktor tarafından takip edilirsem kendimi daha rahat hisseceğim. İkinci doktor için de ya Dokuz Eylül'den Serkan Güçlü'yü ya da Ege'den Mert Kazandı'yı düşünüyorum. Üniversite hastaneleri berbat. Ben doğumu Ege 'de yaptım tiksindim resmen. Bu kadar mı ilgisiz olunur hastalara karşı. Ayrıca çok donanımsız düşünsene koskoca üniversitede 50 tane profesör var ama sadece 1 tane doppler ultrason var ve ne kadar üzücü ki sadece 8 tane küvez var. Benim gittiğim merkezde bile 4 tane ultrason var. Sen de Dokuz Eylül'de çok kötü şeyler yaşamışsın. Valla üniversite hastaneleri Allah'a emanet. O yüzden İzmir'den soğumanı anlayabiliyorum, gerçekten burada sağlık işlerinin üzerinde çok durulmuyor. Senin içine kız doğuyormuş benimkine de erkek doğuyor belki de öyle olmasını istediğim içindir. Bakalım hangimizin iç sesi haklı çıkacak. Kız veya erkek sonuçta Allah'tan tek istediğim zamanında doğan, sağlıklı, hayırlı bir evlat.
Ravzacım , zaman çok çabuk geçiyor , bir bakmışız yaz gelmiş , sen de bize hamile haberini veriyorsun...Canım Ankaraya gelirsen hacettepe hastanesini kesinlikle öneriyorum , tabi lütfü beyi de ...
hadibakem ben tüp bebk tedavisi ile çok kolay gebe kalabiliyorum doktorlar bile şaşırıyor tetkiklerime göre tutma ihtimali çok azdı ama tutuyor rabbim veriyor ama kocaman olunca kaybediyorum bebeklerim hareketlerini hissettikten sonra kaybetmek.... acımın büyüklüğünü anlatmayacağım hepiniz biliyorsunuz bu acıyı melek anneleri.
ilk bebeğimi kaybettikten sonra çok umutluydum hatta daha doğumun ertesi günü bile eşime hemen tekrar deneyelim dedim 6 ay geçsin dediler toparlan biraz o bebeğimi normal doğumla almışlardı benden.
günleri satdım haftalar geçtikçe aylar geçtikçe seviniyordun daha bir umutlanıyordum az kaldı yeniden gebe olacağım diye meğer daha büyük acılara doğru yol alıyormuşum geçen zaman beni mutluluğa değil daha büyük acılara taşıyormuş da haberim yokmuş sonrasını biliyorsunuz 5 aylık ikizlerimi kaybettim ve o an perde kapandı benim için ilk bebeğimi kaybettikten sonraki o umutlu istekli kız gitti yerine bu defteri kapatmaya karar vermiş acı yüklü iflah olmayacak biri geldi
hayat bana çok kötü vurdu ama bir daha izin vermeyeceğim acı çekmek varsa kaderde elbet başka acılar da var ama evlat acısı bir daha aslaaaa...
canım benim evet haklısın yüce rabbim hayırlı evlat versin hakkında hayırlısı olur işallah
doktor konusuna gelince ne güzel doktor bulmuşsun doktora güvenmek tam anlamıyla kendini onun ellerine bırakmak önemli banada izmirde prof. olan sermet sağol u önerdiler canım ege üniversitesinde prof. muş bu doktor hakkında bir bilgin varmı aslında senin bu doktorlara bi gelmek lazım belki derdime derman olular yoksa ankara ya taşınmak kesinleşti hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim
Canım ben de facebook melek annelerine üyeyim. S. İnan benim. Sen hangisisin ekleyeyim seni.
arkadaşlar, bugün meleğim iremi kaybedişimin 1.yıl dönümü...çok burukbir gün benim için.dokunsalar ağlıcak gibiyim.hoş dokunmasalarda sabahtan beri gözlerimden yaşlar akıp gidiyor....karnımdakini de düşünmek zorundayım o da kuzum...diğeri de kuzum...Rabbim nasıl bir sabır veriyor Şükürler olsun..bugün kızımın mezarına gitmeyi çok isterdim ama çevrem gitme artık diyor hamilesin..o melek olduğu için okuma v.s.. başka bişeyde yapılmaz diyorlar..senesi gelip te bişeyler yapan varmı?
kızlar doğru söylüyosunuz. apzartesi okullar açılıyo bakalım ilk 1 haftanın zor geçeecğini düşünüyorum. sonra nelr olucak bişlmem. zaman çabuk geçsi diye dua ediyorum hep geçsinki teselli bulayım, yeniden hamile olayım.inşallah bigün bizlerde güzel ahberler verebiliriz burdan.
face de bende melek anneleri ne üye oldum ama kızlar sizleri orada tanıyamıyorum nasıl anlayacağım hanginizin olduğunu beni sebahat kaymak ertürk olarak görürsünüz.. oaradanda görüşebiliriz çok güzel olur bence...
hadibakem ben tüp bebk tedavisi ile çok kolay gebe kalabiliyorum doktorlar bile şaşırıyor tetkiklerime göre tutma ihtimali çok azdı ama tutuyor rabbim veriyor ama kocaman olunca kaybediyorum bebeklerim hareketlerini hissettikten sonra kaybetmek.... acımın büyüklüğünü anlatmayacağım hepiniz biliyorsunuz bu acıyı melek anneleri.
ilk bebeğimi kaybettikten sonra çok umutluydum hatta daha doğumun ertesi günü bile eşime hemen tekrar deneyelim dedim 6 ay geçsin dediler toparlan biraz o bebeğimi normal doğumla almışlardı benden.
günleri satdım haftalar geçtikçe aylar geçtikçe seviniyordun daha bir umutlanıyordum az kaldı yeniden gebe olacağım diye meğer daha büyük acılara doğru yol alıyormuşum geçen zaman beni mutluluğa değil daha büyük acılara taşıyormuş da haberim yokmuş sonrasını biliyorsunuz 5 aylık ikizlerimi kaybettim ve o an perde kapandı benim için ilk bebeğimi kaybettikten sonraki o umutlu istekli kız gitti yerine bu defteri kapatmaya karar vermiş acı yüklü iflah olmayacak biri geldi
hayat bana çok kötü vurdu ama bir daha izin vermeyeceğim acı çekmek varsa kaderde elbet başka acılar da var ama evlat acısı bir daha aslaaaa...
günaydın kızlar nasılsınız
buğün uyuyamadım hemen buraya geldim
dün akşam sabaha kadar
hayal kurdum hamileykern şöyle yaparım böyle yaparım diye
umutsuz olmamak lazım
ben diyorumki hayattaki sınavımız buymuş
ben yazmışımdır mutlaka benim eşim rahatsızdı
biz kötü bir hastalıktan şüphelendik ve ben ozamanlar hamileydim.
bir ay buz gibi gezdik testler hastaneler derken çok şükür eşimde birşey çıkmadı.
aradan bir ay sonra oğlumu kaybettim.
çok şükür eşime bir şey olmadı birde o acıyı yaşatmadı Allahım bana
inş. biz sınabımızı veriyoruz
bundna sonra herşey güzel olacak
böyle düşünmek istiyorum.
Güzel arkadaşlarım bugün saat 6'da doktor kontolüm var, kontrolden sonra 8.30'da otobüse binip eşimin memleketine gideceğiz. 4 gün boyunca evde olamayacağım ve internete giremeyeceğim. Beni merak etmeyin gelince size gelişmeleri yazarım. Benim için dua edin de göreyim şu minişi bugün.
merhaba arkadaşlar,, pc m elektrik kesintisi sebebiyle yandı ,,kafamçokkarıştı bu nedenle birkaç gündür yoktum ve şu an kızkardeşimin pc den yazıyorum ,, inş en kısa zamanda pc me kavuşurum,,..
geçmişi pek fazla okuyamadım ama şok oldum ,, angelhope tebrik ediyorum canım demek gizli saklı büyük işler peşindeydin ..kaydirigubbakcemile3,,,çok sevindim rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş.ve..
leylayaşar cım senide tebrik ediyorum canım inş. sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsiniz inş canlarım ,,bizleride dualrınızda unutmayın olurmu ,,
bende inş. birgün gelirde böyle bir süpriz yaparım :Saruboceq:
geçmişi okuyamadım herkes iidir inş. herkesi çok öpüyorum ,,
premetecim herşey yolundadır inş. canım..
herkese selamlar ,,en kısa zamnda tekrardan görüşmek dileğiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?