Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

prmetecim kız-erkek hiç fark etmiyor yeter ki sağlıkla zamanında gelsin bebişimiz
işle ilgili dediklerini yaşayacağım zorlukları yazmışsın tuvalet fikri iyi oldu gerçekten benim aklıma o panik üzüntü anında gelmeyebilirdi
kimsenin bana acımasını benim derdimi üzüntümü sohbet konusu yapmasını istemiyorum ama aynen böyle olacak
tek çözüm umursamamak ama o da benim karekterime uymuyor zaten başıma ne geldiyse bu hassaslığımdan kırılganlığımdan geldi.

canım benim
umutsuz yaşamak olmaz zaten.
inş. bir dahaki sefere kucagına alacaksın bebegini.

şuan belki erken ama bence
bir müddet sonra gene dene canım
hakkınd ahayırlısı

hadibakem ben tüp bebk tedavisi ile çok kolay gebe kalabiliyorum doktorlar bile şaşırıyor tetkiklerime göre tutma ihtimali çok azdı ama tutuyor rabbim veriyor ama kocaman olunca kaybediyorum bebeklerim hareketlerini hissettikten sonra kaybetmek.... acımın büyüklüğünü anlatmayacağım hepiniz biliyorsunuz bu acıyı melek anneleri.
ilk bebeğimi kaybettikten sonra çok umutluydum hatta daha doğumun ertesi günü bile eşime hemen tekrar deneyelim dedim 6 ay geçsin dediler toparlan biraz o bebeğimi normal doğumla almışlardı benden.
günleri satdım haftalar geçtikçe aylar geçtikçe seviniyordun daha bir umutlanıyordum az kaldı yeniden gebe olacağım diye meğer daha büyük acılara doğru yol alıyormuşum geçen zaman beni mutluluğa değil daha büyük acılara taşıyormuş da haberim yokmuş sonrasını biliyorsunuz 5 aylık ikizlerimi kaybettim ve o an perde kapandı benim için ilk bebeğimi kaybettikten sonraki o umutlu istekli kız gitti yerine bu defteri kapatmaya karar vermiş acı yüklü iflah olmayacak biri geldi
hayat bana çok kötü vurdu ama bir daha izin vermeyeceğim acı çekmek varsa kaderde elbet başka acılar da var ama evlat acısı bir daha aslaaaa...

mapcim seni çok iyi anlyorum. bizlerde umutlanıyoruz aam ne yaşıyacağımızı bilmiyoruz hepimiz aynı korkuları taşıyoruz ya başımıza yine aynı şey gelirse diye. yaşadıkalrımız çok zor çok acı ama Allahtan dilemekten istemektenve umud etmekten başka çaremiz yok. tabiki sen bzie göre daha acılısın.ama şöyle düşün betern beteri var tüp bebkle bile negatif sonuç alanalr var.ve hayatta mucizeler d e var.geçen okuyodum kkdaki mucizeleri kaç kez aşılama tüp bebk yaptırıp olumsuz sonuç alan ve sonunda normal yola beklemdiği anda bebğine kavuşan. bellimi olur canım.aahhhhh hepimizin korkuları ortak ama neyapalım anne olmak istiyoruz.

mrb yelizcim nasılsın .okul açılaca ve içimi korkular sarmay başaldı. nasıl aşıcam o zor günleri.acıyarak bakan gözler istemiyorum.kimseye ansıl olduğumu anlatmak istemiyorum doktora gittinmi neoldu diye merak dolu sorular istemiyorum. aslında insan görmek istemiyorum.

cnm iim bende.tatlım benim öyle düşünme kendini öyle görme.ne acımasıı allah aşkına herkesin başına gelebilir

canım benim evet haklısın yüce rabbim hayırlı evlat versin hakkında hayırlısı olur işallah
doktor konusuna gelince ne güzel doktor bulmuşsun doktora güvenmek tam anlamıyla kendini onun ellerine bırakmak önemli banada izmirde prof. olan sermet sağol u önerdiler canım ege üniversitesinde prof. muş bu doktor hakkında bir bilgin varmı aslında senin bu doktorlara bi gelmek lazım belki derdime derman olular yoksa ankara ya taşınmak kesinleşti hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim

Ravzacım , zaman çok çabuk geçiyor , bir bakmışız yaz gelmiş , sen de bize hamile haberini veriyorsun...Canım Ankaraya gelirsen hacettepe hastanesini kesinlikle öneriyorum , tabi lütfü beyi de ...

melekcim nasılsın uzun zamandır görmedim seni iyisin değilmi tatlım bebişimiz nasıl kaç haftalık oldum inşallah her şey yolundadır dediğin gibi canım zaman su gibi akıp gidiyor kızımı kaybedeli 4 ay oldu bile daha dün gibi geliyor bana ama bi bakmışım eylar geçmiş canım eğer izmirde umduğumu bulamazsam eylül gibi hayırlısıyla ankarada yım bende kesinlikle lütfü beyi düşünüyorum hatta yıllık iznimizde kesinlikle görüşmek istiyorum lütfü beyle dediğim gibi canım hakkımızda hayırlısı olsun çokkk öpüyorum canım seni

Canım ben internette gezerken pregnancy miracle diye bir kitaba rastladım yazarı Lisa Olson. Kitap Eski Çinlilerin gebe kalma ve sağlıklı çocuk doğurma yöntemi üzerine yazılmış ve 5 adımlı bir sistemi anlatıyor. Her türlü yöntemi deneyip yine de hamilelik elde edememiş çiftlere sorun kadın kökenli de olsa erkek kökenli de olsa 2 ay içinde doğal yoldan hamileliği, sağlıklı bir hamilelik sürecini, bunun yanı sıra yaşam kalitesinin artmasını da vaad ediyor. Yazar kendisi de bu yöntemle 43 yaşında hamile kalmış ve şu an 2 sağlıklı çocuk sahibi. Web sitesinde deneyip olumlu sonuçlar elde etmiş pek çok insanın deneyimlerine yer verilmiş, çoğu 40 yaşın üzerinde hamile kalmasına rağmen sorunsuz bir hamilelik süreci sonunda bebeklerine sahip olmuşlar. Bana çok ilginç gelmişti ama çok araştırdım Türkçe bir sitede kitapla ilgili bir bilgiye ya da uygulayan birinin deneyimine rastlayamadım.http://www.pregnancymiracle.com/. Bir incele istersen. Ne kadar umutsuz durumdaki insanların mucizelerine kavuştuğunu göreceksin. Umudunu hiç kaybetme arkadaşım.

Ravzacım ben hamileliğim 6. ayından sonra problem çıkınca Sermet Bey'e gittim. Gözü yaşlı, kapı kapı derdime derman olabilecek bir doktor araken onu önerdiler. Beni muayene etti ama beni hastası olarak kabul etmek ve ilgilenmek istemedi. Oysa benim durumum çok kötüydü ve muhakkak yenidoğan yoğunbakımı olan bir yerde doğum yapmam gerekiyordu. Neyse zar zor ikna ettik beni hastaneye yatırmayı kabul etti ama bir hafta hastanede yattım bir kere bile vizitlerde bana uğramadı. Gelen giden herkese bebeğimin hareketleri azaldı dedim kimse oralı olmadı. Üniversite hastanelerinde doktorun seni umursamazsa hiçkimse umursamıyor. Bir haftanın sonunda apar topar sezeryana alındım. Doğumdan sonra bir gece yoğun bakımda kalıyorsun ertesi gün doktorun gelip kontrol ediyor ve tamam derse odana çıkarıyorlar. Bil bakalım ne oldu Sermet Bey kontrole gelmedi, herkesi yoğun bakımdan çıkardılar ben onun yüzünden saatlerce orada beklemek zorunda kaldım. Onun yüzünden en zor dönemimizde ortada kaldık, hastanede perişan olduk üstelik eşim onun öğrencisi. Sermet Bey artık paraya da doymuş, hastaya da doymuş, mesleki bir tatmin alma ihtiyacı da kalmamış. Senin moralini bozmak istemezdim, belki ben baştan beri ona takip olmadığım için böyle davranmıştır, gidip de memnun olanlar da var. Bizim gibi insanlar zaten çok stresli bir gebelik geçiriyor, doktora gidince bir çift umut verici söz duymak, biraz güleryüz görmek istiyor. Sermet Bey mesleki bilgi ve deneyim olarak çok iyi olabilir ama bence insanlıktan pek nasibini almamış.

günaydın kızlar nasılsınız
buğün uyuyamadım hemen buraya geldim
dün akşam sabaha kadar
hayal kurdum hamileykern şöyle yaparım böyle yaparım diye

umutsuz olmamak lazım
ben diyorumki hayattaki sınavımız buymuş
ben yazmışımdır mutlaka benim eşim rahatsızdı
biz kötü bir hastalıktan şüphelendik ve ben ozamanlar hamileydim.
bir ay buz gibi gezdik testler hastaneler derken çok şükür eşimde birşey çıkmadı.
aradan bir ay sonra oğlumu kaybettim.

çok şükür eşime bir şey olmadı birde o acıyı yaşatmadı Allahım bana
inş. biz sınabımızı veriyoruz
bundna sonra herşey güzel olacak
böyle düşünmek istiyorum.

Güzel arkadaşlarım bugün saat 6'da doktor kontolüm var, kontrolden sonra 8.30'da otobüse binip eşimin memleketine gideceğiz. 4 gün boyunca evde olamayacağım ve internete giremeyeceğim. Beni merak etmeyin gelince size gelişmeleri yazarım. Benim için dua edin de göreyim şu minişi bugün.

premetecim inşalalh güzel haberlerle dönersin.bu hamileler bizim umudumuz oluyoinşalalh sıra bziede gelicek.

hayırlı olsun premete kendine dikkat et inş.keseyide göreceksin Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin dualar karşılıklı olursa makbuldur.kendinize ii bakın.

merhaba arkadaşlar,, pc m elektrik kesintisi sebebiyle yandı ,,kafamçokkarıştı bu nedenle birkaç gündür yoktum ve şu an kızkardeşimin pc den yazıyorum ,, inş en kısa zamanda pc me kavuşurum,,..
geçmişi pek fazla okuyamadım ama şok oldum ,, angelhope tebrik ediyorum canım demek gizli saklı büyük işler peşindeydin ..kaydirigubbakcemile3,,,çok sevindim rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş.ve..
leylayaşar cım senide tebrik ediyorum canım inş. sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsiniz inş canlarım ,,bizleride dualrınızda unutmayın olurmu ,,
bende inş. birgün gelirde böyle bir süpriz yaparım :Saruboceq:
geçmişi okuyamadım herkes iidir inş. herkesi çok öpüyorum ,,
premetecim herşey yolundadır inş. canım..
herkese selamlar ,,en kısa zamnda tekrardan görüşmek dileğiyle....

Canım ben de facebook melek annelerine üyeyim. S. İnan benim. Sen hangisisin ekleyeyim seni.

bende f.kuşbazoglu onder

canım benim yaaa koskoca 1 sene bitti bile demek ne çabuk geçiyor zaman
banada aynı şeyi söylüyorlar ben içimden halley dagıtmak gelmişti bayramda dagıttım ..

inşallah güzel haberleri bizlerde vericez canım ben inanıyorum sende inançını kaybetme..

bende üste yazdım canım

mapcım allahım sana sabır versin güçünü tekrar versin inşallah
ümidini kaybetme yılma lütfen melek bebeklerin kardeşini göndersin sana :teselli:

dogru söylüyorsun ama insan elinde olmadan bazen çok sıkılıyor allahım bize sabır ve güç versin...

inşallah sıpanı görürsün canım dualarımız seninle sagsalim gidip gelirsin inşallah ama biz 4 gün merak ederiz ya bi fırsat bulup girersin inşallah...

geçmiş olsun güzelim inşallah iyileşip gelirkaydirigubbakcemile3 kendine iyi bak ben seni face kaydettim haberin olsun kocaman öpüldün merak ettirme bizi gel arada...olumunekankayizsmile

premete 4 gün çok uzun bu akşam hayırlı haberleri almışsındır inşallah kese görülmediyse de üzülme haftaya görünür sen kendini fazla yorma araba yolculuğu yapacaksın sanırım fazla uzun yolculuk değildir inş. bu soğukta
arada bir yerden bulursan internete girebilirsen görüşürüz değilse döner dönmez yaz seni merak ediyorum ikicanlı arkadaşım

mrb kızlar
premete iyi yolculuklar güzel haberlerini bekliyoruz.

ben facebook a üye değilim kızlar orda
sohbete dalıp bizi burda unutmayın
.

premete ii yolculuklar cnm.soğuk havalar aslında bide üstüne hamilesin umarım ii geçer yolcuşuğun dikkat et kendine lütfen.kesen görünür inşş cnm.merakta bırakma bizlerii lütfen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…