Canım gözün aydın çok sevindim. İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek yeter ki sen öyle olacağına inan. Olumsuz düşünce olumsuzlukları çağırıyor bu yüzzden bundan sonra bütün kötü düşünceleri kafandan kovuyorsun ve her bunaldığında o müthiş pıt pıtlarrı düşünüp mutlu oluyorsun anlaştık mı? Bu arada beklenen doğum tarihi ne?
amin, hepimize inşallahallah kucağınıza aldığınız günleride göstersin inş.
Ben de bugün 10 da randevuya gittim. Ayrıntılı ultrason için...
Muayene başladı. Her organını ayrıntılı incelediler parmak sayılarına kadar. Kilosu yine üst sınırda...: 559 gram
Çok hareketliydi parmaklarını zor saydılar... Rahim ağzı uzunluğum vajinal 2.5 cm. Çok iyi dedi. Benim 4 lü testimde trizomi 21 10 da 1 risk çıkmıştı...Muayenede testi tekrarlattığımı oranın 63 te 1 çıktığını söyledim. 2 limin 20200 de 1 çıktığı için bu oranı beklemiyordum Pgt yaptıran arkadaşımın bile 2 li de risk 10 000 de 1 çıkmışken
dedim.
Bebeğin görünüşte sorunu yok ama tıbbi olarak 10 da 1 değerden dolayı amniyo sentezi tıbbi olarak önermek durumundayım. Ama çok zor şeyler yaşadınız dedi.Bir de kafasında solda 3.8 mm kist görüldü yazılmış. Bunu eve gelince farkettim Arda Beyin hemşiresini aradım o da birçok bebekte olabiliyor bu haftalarda takip ediyoruz dedi. Ama downlu bebeklerde kalıcıymış( Ama Arda Bey önemli olsaydı kendi derdi di mi?
Horizon gözün aydın arkadaşım.
Premete eline sağlık tablo için...
BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]10.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]17[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25.02.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]11.08.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]13.08.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]15.08.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]20.08.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün 1 ağustos. Bismillah deyip yeni aya başlayalım. İnşallah bu ay uğurlu gelsin, bol bol hamilelik müjdesiyle, hamilelerimizin sağlık haberleriyle, bebeklerimizin tatlı yaramazlıklarıyla sevinelim.
Delicezeytin, Defnoşum ne durumdasınız? Bize güzel haberiniz yok mu? Bir hamilelik haberi aldık kesin devamı gelecek :)
sevgili melek anneleri, benim bugün regl günümdü ve test yaptım, çift çizgiyi gördüm. çok karışık duygular içindeyim.. ilk bebeğim plasentanın erken ayrılmasından 34 haftalık melek oldu, ikinci bebeğim rahim ağzına tutunduğu için sonlandırıldı.. çok acılar çektim, umarım bu sefer herşey yolunda gider. dualarınıza ihtiyacım var. allah ilk başta melek anneleri olmak üzere isteyen herkesin kucağını yavrularıyla doldursun. yarın kan vereceğim. kese görmeye de 31 temmuzda gideceğiz. çok korkuyorum, kese görmeye gitmekten bile korkuyorum çünkü 2. hamileliğimde kese yanlış yere tutunmuştu. korktuğum kadar da sevinçliyim, hiçbiri birbirinden ağır değil. korku ve sevinç içiçe.. bizlerin sınavı da bu işte.. ilk bebeğim, canım oğlum melek olalı 1 buçuk yıl oldu.. onu hergün her an özlüyorum. umarım bu sefer herşey yolunda gider...
çok teşekkür ederim :) o kistleri sakın kafaya takma. koroid pleksus gibi bir adı var. benim oğlumda da vardı her iki tarafta da, üstelik 5 mm idiler her biri.... 27. hafta kontrolünde kaybolmuştu hepsi.
eğer 1 cm'den küçükse ve ayrıntılı ultrasonda ona eşlik eden başka bir anormallik yoksa doktorlar önemsemiyorlar.
horizon merhaba, aylardır girmemek için tutyorum ama sizleri de merak ediyorum am bugün dayanamadım belki sende güzel haberler vardır dedim ve :) şükürler olsun, allah sağlıkla kucağına almayı bu sefer dıya doya koklayıp sevmeyi nasip etsin inşallah.
Horizon, çok mutlu oldum canım. Bebişin sağlıcakla gelecek inşallahhhh.
benim bat 20 ağustos....
listeye eklenebilirmiym acaba???:26:
bebeğimin cinsiyeti erkek şuan çok şükür herşey yolunda 2'li-3 'lü testlerimiz yapıldı ama 23.haftadan sonra haftada 1 veya 3 günde bir çağıracağını söyledi dr tedbir amaçlı
Ben de bugün 10 da randevuya gittim. Ayrıntılı ultrason için...
Muayene başladı. Her organını ayrıntılı incelediler parmak sayılarına kadar. Kilosu yine üst sınırda...: 559 gram
Çok hareketliydi parmaklarını zor saydılar... Rahim ağzı uzunluğum vajinal 2.5 cm. Çok iyi dedi. Benim 4 lü testimde trizomi 21 10 da 1 risk çıkmıştı...Muayenede testi tekrarlattığımı oranın 63 te 1 çıktığını söyledim. 2 limin 20200 de 1 çıktığı için bu oranı beklemiyordum Pgt yaptıran arkadaşımın bile 2 li de risk 10 000 de 1 çıkmışken
dedim.
Bebeğin görünüşte sorunu yok ama tıbbi olarak 10 da 1 değerden dolayı amniyo sentezi tıbbi olarak önermek durumundayım. Ama çok zor şeyler yaşadınız dedi.Bir de kafasında solda 3.8 mm kist görüldü yazılmış. Bunu eve gelince farkettim Arda Beyin hemşiresini aradım o da birçok bebekte olabiliyor bu haftalarda takip ediyoruz dedi. Ama downlu bebeklerde kalıcıymış( Ama Arda Bey önemli olsaydı kendi derdi di mi?
Horizon gözün aydın arkadaşım.
Premete eline sağlık tablo için...
Minik kızım, Durum 2 yaş 3 aylık oldu.
Veeee çişini söylemeyi öğrendi :) Artık koca kız olduk :)
Eeeee kardeş zamanı geldide geçiyor artık. Hadi gel artık nazlı bebek. Valla çok oldu artık, nerdeyse Ocaktan beri bekliyoruz ama yok :)
Merhaba Arkadaşlar uzun bir süredir topiğe giremiyorum. Hayatım evden işe işten eve gidiyor.Vaktimin çoğunu da yaramaz kızım ZEYNEp alıyor. Zaman o kadar çabuk geçmiş ki kuzucum 1 yaşına girdi.Cuma günü doğum gününü kutladık. Meleklerimden sonra bugünleri görmek bana hayal gibi geliyordu ama şükürler olsun RABBİM yaşattı. Tüm Melek annelerine de yaşatsın. Meleklerinizin kardeşlerinin güzel günlerini. Çünkü onlarda seviniyor kardeşim annemin yüzünü güldürüyor diye. Bebeklerini yeni kucağına alan melek annelerine evlatları ile uzun bir ömür diliyorum. Hamile olan melek annelerine bir an önce kuzularına kavuştukları günleri göstersin Allah. Hamilelik için uğraşan arkadaşlara da Ramazan ayının bereketi ve feyzi üzerlerine olsun. Rabbim onların bayramlarını çifte bayram yapsın inşallah.
premete merhaba,
bende malesef birşey yok sanırım artık olacağı da yok,allah bebeklerini kaybeden arkadaşlarıma sabır versin
yeni hamilelerimize de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
çok sağol canımTamam canım seni de listeye ekliyorum uğurlu gelir inşallah.
Tamam canım seni de listeye ekliyorum uğurlu gelir inşallah.
Demek bir oğluş daha geliyor. Sağlıkla gelsin inşallah. Doktorun sık çağırması senin için çok iyi olacak için daha rahat olur.
teşekkürler canım ne kadar önce sağlıklı olmasını dilesemde önceki erkek olduğu için içten içe hep bununda erkek olmasını istiyodum zaten sanki kaybettiğim oğlum geri gelecekmiş gibi...
kontrollerimiz sıklaşınca inş.benimde biraz tedirginliğim azalır.
Kizlar merhaba..umarim herkes iyidir...benim seker yukleme sonucum normal cikti..bu iyi haber cok cok sukur. Ama su neden fazla bilinmio yani sebebsiz fazlaymis. 14unde ultrasona girecegim eger yine faZlaysa 30.haftada suyu amniyosentezle aliriz dedi doktoor dua edin korkuyorum
selammmm....güzellll annelerrrr...
pzts kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda.dünde 4 boyutlu ultrasonumuz vardı herşey yolunda ne diyelim artık gel teskereeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?