Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

çook teşekkür ederim premete.. beklenen doğum tarihi 28 mart 2013 inşallah.. melek anneleri başta olmak üzere her isteyene allah yavrusunu sağlıkla kavuştursun.

çok teşekkür ederim :) o kistleri sakın kafaya takma. koroid pleksus gibi bir adı var. benim oğlumda da vardı her iki tarafta da, üstelik 5 mm idiler her biri.... 27. hafta kontrolünde kaybolmuştu hepsi.
eğer 1 cm'den küçükse ve ayrıntılı ultrasonda ona eşlik eden başka bir anormallik yoksa doktorlar önemsemiyorlar.

İnşallah bu ay uğurlu gelir ( en azından 1 kişide olsa hamile haberi alırız bu ayda inşallah ).
Ben de hiç bir değişiklik yok. Bu ay memleketteydim. Evime yeni geldim. Haliyle eşimle görüşemedik. Yumurtlama gününü kaçırmış olabilirim. Bu aydan da ümidim yok ama gelecek aya inşallah :)

swetbaby çok sevindim canım, inşallah 2. bebişinide sağlıcakla kucağına alırsın. Süpriz hamilelik ne güzeldir aslında :)

Özlemisin kızına hem kardeş hem arkadaş geliyor ne güzel.Yaşları da yakın olacak. 20 haftalık olmuşsunuz ne güzel. Sağlıkla gelir minik prenses inşallah.

Horizon, çok mutlu oldum canım. Bebişin sağlıcakla gelecek inşallahhhh.

Littleangel, bebeğin erken gelmiş ama problem yokmuş çok şükür. İnşallah en kısa zamanda küvözden çıkar canım. Dualarım bebeğin ve seninle.

Minik kızım, Durum 2 yaş 3 aylık oldu.

Veeee çişini söylemeyi öğrendi :) Artık koca kız olduk :)

Eeeee kardeş zamanı geldide geçiyor artık. Hadi gel artık nazlı bebek. Valla çok oldu artık, nerdeyse Ocaktan beri bekliyoruz ama yok :)

Merhaba Arkadaşlar uzun bir süredir topiğe giremiyorum. Hayatım evden işe işten eve gidiyor.Vaktimin çoğunu da yaramaz kızım ZEYNEp alıyor. Zaman o kadar çabuk geçmiş ki kuzucum 1 yaşına girdi. Cuma günü doğum gününü kutladık. Meleklerimden sonra bugünleri görmek bana hayal gibi geliyordu ama şükürler olsun RABBİM yaşattı. Tüm Melek annelerine de yaşatsın. Meleklerinizin kardeşlerinin güzel günlerini. Çünkü onlarda seviniyor kardeşim annemin yüzünü güldürüyor diye. Bebeklerini yeni kucağına alan melek annelerine evlatları ile uzun bir ömür diliyorum. Hamile olan melek annelerine bir an önce kuzularına kavuştukları günleri göstersin Allah. Hamilelik için uğraşan arkadaşlara da Ramazan ayının bereketi ve feyzi üzerlerine olsun. Rabbim onların bayramlarını çifte bayram yapsın inşallah.

Delicezeytin, Defnoşum ne durumdasınız? Bize güzel haberiniz yok mu? Bir hamilelik haberi aldık kesin devamı gelecek :)

premete merhaba,

bende malesef birşey yok sanırım artık olacağı da yok,allah bebeklerini kaybeden arkadaşlarıma sabır versin

yeni hamilelerimize de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

horizon merhaba, aylardır girmemek için tutyorum ama sizleri de merak ediyorum am bugün dayanamadım belki sende güzel haberler vardır dedim ve :) şükürler olsun, allah sağlıkla kucağına almayı bu sefer dıya doya koklayıp sevmeyi nasip etsin inşallah.

Evet canım adı da dediğinden dr söylemedi ben verdikleri kağıtta farkettim bu cevaba ihtiyacım vardı sağ olasın...

defnoşum, çok teşekkür ederim. darısı en yakın zamanda senin başına inşallah. sakın umutsuzluğa kapılma, bu topiğin en umutsuz konuşanı Map biliyorsun ki şuanda bebeğiyle birlikte. ben bu topiğin uğuruna inanıyorum. geç olsun ama güç olmasın. onlar kendi gelecekleri zamanları kendileri seçiyorlar öyle düşün. inşallah çok çok yakında senin de hamilelik müjdeni buradan alacağız ve baraber g
ün sayacağız.
ben çok korkular içindeyim. zamanında bana doktorum "seni kurtarmış olmamız bile çok önemli biraz daha gecikseydin seni kaybederdik" falan demişti. bu sefer ya ben de ölürsem gibi fobilerle boğuşuyorum. allah kimseyi bunlarla sınamasın. insanın en çok sevdiği ve istediği şeyle sınanması ne kadar zor!! bütün melek annelerinin yüzü gülsün inşallah.
ben çok iyi biliyorum ki senin de hamilelik haberin çoook yakın, artık beraber korkarız canım benim :)

Arkadaslar iyi dilekleriniz ve dualarınız için tesekkür ederim.bebegim gideli 15 gün oldu.zaman acımasız bir sekilde geçiyor.Ama ben daha iyiyim.hala ara ara aglama nöbetlerine giriyorum.burada yazdıkarınızı okuyunca çocuklarını seven yolunu gözleyenler oldugunu görunce umutlanıyorum.burada oldugunuz ve birbirinizi destekledıginiz için tekrar teşekkür ederim:)

benim bat 20 ağustos....
listeye eklenebilirmiym acaba???:26:

Tamam canım seni de listeye ekliyorum uğurlu gelir inşallah.

bebeğimin cinsiyeti erkek şuan çok şükür herşey yolunda 2'li-3 'lü testlerimiz yapıldı ama 23.haftadan sonra haftada 1 veya 3 günde bir çağıracağını söyledi dr tedbir amaçlı

Demek bir oğluş daha geliyor. Sağlıkla gelsin inşallah. Doktorun sık çağırması senin için çok iyi olacak için daha rahat olur.

Ben tarama testlerine pek güvenmiyorum bence en önemlisi ayrıntılı ultrason bir sorun varsa muhakkak orada ortaya çıkıyor. Senin de ayrıntılı ultrason iyiymiş, kistin de önemli olduğunu sanmıyorum baksana doktor söylemeye bile gerek duymamış o nedenle başka ihtimaller düşünerek zaten yeterince stresli olan bünyeni daha çok strese sokma. İnşallah herşey yolunda gidecek canım.

Maşallah Duru'ya gerçekten koca kız oldu topiğimizin ilk göz ağrısı, ablası. İnşallah yakında kendi kardeşinin de ablası olacak hem de çok yakında :)

Zeynep'in doğum günü kutlu olsun. İnşallah bütün ömrü doğum günündeki gibi mutluluk içinde geçer.

premete merhaba,

bende malesef birşey yok sanırım artık olacağı da yok,allah bebeklerini kaybeden arkadaşlarıma sabır versin

yeni hamilelerimize de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

Canım lütfen öyle söyleme umutsuzluk en büyük günah. Daha önce hamile kaldın niye tekrar hamile kalmayasın. Hem bu ay tatildeydin yapılan istatistiklere göre tatilde stresten uzak olduğu için daha rahat hamile kalınıyormuş. Hadi bakalım inşallah yavrun karnındadır şimdi.

Kizlar merhaba..umarim herkes iyidir...benim seker yukleme sonucum normal cikti..bu iyi haber cok cok sukur. Ama su neden fazla bilinmio yani sebebsiz fazlaymis. 14unde ultrasona girecegim eger yine faZlaysa 30.haftada suyu amniyosentezle aliriz dedi doktoor dua edin korkuyorum

selammmm....güzellll annelerrrr...

pzts kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda.dünde 4 boyutlu ultrasonumuz vardı herşey yolunda ne diyelim artık gel teskereeee....

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]10.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25.02.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28.03.2013[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]11.08.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnosum[/TD]
[TD]13.08.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]15.08.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]20.08.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]20.08.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Canım suyunun fazla olmasında ne gibi bir risk görüyorlar, neden suyu azaltmaya çalışıyorlar rahime fazladan yük biniyor diye mi? İnşallah bir dahaki kontrole normal düzeye gelmiş olur. Yalnız gelmemiş olursa girişimsel bir işlem yaptırmadan önce bence başka doktorlarla da görüş.

selammmm....güzellll annelerrrr...

pzts kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda.dünde 4 boyutlu ultrasonumuz vardı herşey yolunda ne diyelim artık gel teskereeee....

Gözün aydın canım. Eee yolun yarısı da geçti zaten, teskereye şunun şurasında ne kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…