Tamam canım seni de listeye ekliyorum uğurlu gelir inşallah
Ben tarama testlerine pek güvenmiyorum bence en önemlisi ayrıntılı ultrason bir sorun varsa muhakkak orada ortaya çıkıyor. Senin de ayrıntılı ultrason iyiymiş, kistin de önemli olduğunu sanmıyorum baksana doktor söylemeye bile gerek duymamış o nedenle başka ihtimaller düşünerek zaten yeterince stresli olan bünyeni daha çok strese sokma. İnşallah herşey yolunda gidecek canım.
Canım lütfen öyle söyleme umutsuzluk en büyük günah. Daha önce hamile kaldın niye tekrar hamile kalmayasın. Hem bu ay tatildeydin yapılan istatistiklere göre tatilde stresten uzak olduğu için daha rahat hamile kalınıyormuş. Hadi bakalım inşallah yavrun karnındadır şimdi.
Kızlar Litlleangel'ın bebeği küvezden çıkmış artık evindeymiş.
Kizlar merhaba..umarim herkes iyidir...benim seker yukleme sonucum normal cikti..bu iyi haber cok cok sukur. Ama su neden fazla bilinmio yani sebebsiz fazlaymis. 14unde ultrasona girecegim eger yine faZlaysa 30.haftada suyu amniyosentezle aliriz dedi doktoor dua edin korkuyorum
maşallah sağlıkla gelsin bebiş...selammmm....güzellll annelerrrr...
pzts kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda.dünde 4 boyutlu ultrasonumuz vardı herşey yolunda ne diyelim artık gel teskereeee....
Kizlar merhaba..umarim herkes iyidir...benim seker yukleme sonucum normal cikti..bu iyi haber cok cok sukur. Ama su neden fazla bilinmio yani sebebsiz fazlaymis. 14unde ultrasona girecegim eger yine faZlaysa 30.haftada suyu amniyosentezle aliriz dedi doktoor dua edin korkuyorum
Minik kızım, Durum 2 yaş 3 aylık oldu.
Veeee çişini söylemeyi öğrendi :) Artık koca kız olduk :)
Eeeee kardeş zamanı geldide geçiyor artık. Hadi gel artık nazlı bebek. Valla çok oldu artık, nerdeyse Ocaktan beri bekliyoruz ama yok :)
İnşallah canım :)melekcim inşallah seninde en yakın zamanda gelecek kızına kardeşşşş....evet benimde nasipse 2 yaş olacak araları onlar arkadaş olsunda belki bende biraz nefes alırım...
çok teşekkür ederim :) önce allaha sonra lütfü hocaya emanetim artık. sen de en yakın zamanda hamile kalacaksın inşallah, bakarsın muayenehanede tanışırız :)
Maşallah Duru'ya gerçekten koca kız oldu topiğimizin ilk göz ağrısı, ablası. İnşallah yakında kendi kardeşinin de ablası olacak hem de çok yakında :)
.
süper bi haber...Kızlar Litlleangel'ın bebeği küvezden çıkmış artık evindeymiş.
inş. bişey çıkmaz canım...Kizlar merhaba..umarim herkes iyidir...benim seker yukleme sonucum normal cikti..bu iyi haber cok cok sukur. Ama su neden fazla bilinmio yani sebebsiz fazlaymis. 14unde ultrasona girecegim eger yine faZlaysa 30.haftada suyu amniyosentezle aliriz dedi doktoor dua edin korkuyorum
Kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum.Eşimin bile...
uzun bi aradan sonra herkese selam...
100mg şekerimizide yüklettik şükür bi sorun çıkmadı...ama amniyon fazlalığından ve coraspinden dolayı diyete devam ediyorum
Erkekler bizim gibi duygularını ifade edemiyorlar. Biz ağlıyoruz, sızlıyoruz, konuşuyoruz bir şekilde içimizi döküyoruz onlarsa herşeyi içlerinde yaşıyorlar, dışarıya hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorlar. Bebeğini kaybettikten sonraki süreç eşler için çok hassas bir süreç yanlış anlaşılmalar olabiliyor, eşler kopma noktasına gelebiliyor ama aslında birbirinize en çok kenetlenmeniz gereken zaman. Siz bir meleğin anne ve babasısınız, aynı acıyla mühürlendiniz. Diğer insanlara gelince anlamalarını bekleme zaten, bu beklenti seni daha çok üzmekten başka bir şeye yaramaz. Damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlıyor bir melek annesini de sadece başka bir melek annesi anlayabilir.
Minik kuşum,meleğim,Zeynebim benden ayrılalı bir ay oldu.Şu mübarek Kadir Gecesinin yüzü suyu hürmetine ya Rabbi bana ve diğer melk annelerine bu acıyı bir daha yaşatma.Sağlıklı ve hayırlı evlatlar ver bize.Bu gün elini gök yüzüne kaldıracak olan kader arkadaşlarım bana da duanızı yollayın.Rabbim dualarınızı kabul,Kadir Gecenizi mübarek eylesin...
Canım suyunun fazla olmasında ne gibi bir risk görüyorlar, neden suyu azaltmaya çalışıyorlar rahime fazladan yük biniyor diye mi? İnşallah bir dahaki kontrole normal düzeye gelmiş olur. Yalnız gelmemiş olursa girişimsel bir işlem yaptırmadan önce bence başka doktorlarla da görüş.
Gözün aydın canım. Eee yolun yarısı da geçti zaten, teskereye şunun şurasında ne kaldı :)
çok sağ ol canım. İnşallah sağlıkla gelecek hepimizin bebişi...
maşallah...
Premetenin dediği gibi bence de başka dr ye danış canım... önemli işlemler bunlar. hayat ne garip benim de suyum sızdığında bana da su eklenecekti... Ama gerek kalmadı kese tamir etti kendini inşallah senin de kendiliğinden düzelir...
maşallah sağlıkla gelsin bebiş...
canım iyi düşünelim iyi şeyler olsun allahım inşallah sağlıkla verecek miniğini şekerinde normal çıkmış hayırlısı olsun canım...
melekcim inşallah seninde en yakın zamanda gelecek kızına kardeşşşş....evet benimde nasipse 2 yaş olacak araları onlar arkadaş olsunda belki bende biraz nefes alırım...
uzun bi aradan sonra herkese selam...
100mg şekerimizide yüklettik şükür bi sorun çıkmadı...ama amniyon fazlalığından ve coraspinden dolayı diyete devam ediyorum,,
horizon gözün aydın canım...hayırla bebeğini kucağına alırsın inşallah...
sweetbaby senınde gözun aydın canım...sağlıkla gelsın kuzucuklar..
bekleyen arkadaşlarım inş. rabbim en kısa zamnda çift çizgiyi göstersin devamı da gelsin inşallah...
süper bi haber...
premete canım benım sezeryan tarihim galiba 22 ekim olacak.....inş. kuzucuk erken gelmesin zamnında hayırla sağlıkla gelsin....
inş. bişey çıkmaz canım...
çok çok mu fazla suyun bendede biraz fazla dedi dr. ama alırız almayız bahsetmedı....inş. suyun normale döner canım...düşünme bunları düzelecek inşallah...diyete devam ediyormusun? coraspin içiyomusun?
Kizlar merhaba,
Gecen cuma gelmesi gereken adetim hala gelmedi. Cumartesiden beri tatildeydim, test de yapmadim bu sabaha kadar. Az once yaptim, 2. cizgi silik cikti ama vardi:) Cizgi silik oldugu icin emin olamiyorum ama bence hamileyim:) Yumurtlama tarihimi biliyorum, 18 gun oldu, o yuzden hamileyimdir gibi geliyor ama yine de emin olmak icin yarin sabah kan testi yaptiracagim. Hem heyecanlaniyorum hem de cok korkuyorum. Hersey yolunda mi acaba, nasil gececek, nasil olacak diye dusunup duruyorum. Gunde elli kere Allah'im hayirlisini ver diyip duruyorum. Cok yesillenmemeye calisiyorum ama pek basarili degilim sanirim. Hayirlisi olsun, ne diyelim:)
merhaba kızlar nasılsınız yaklaşık 2 aydır foruma giremiyordum sizleri habersiz bıraktım 23 haftalık olduk biz maşallah iyiyiz çok şükür
bi kızım olacak doktor herşey yolunda gidiyor dedi inşallah allahın izniyle sağ salim kucağıma alırım bebeğimi sizler nasılsınız
premete kızım olacağını listeye eklersen sevinirim canım hepinizi kocaman öpüyoruz cimcimemle
Herkese tekrar merhaba..dun kontrol vardı çok şükür hersey yolunda su düzene girmiş
SUDEM fazlaydı su ama rejim ve Endol suyu normale getirmiş şimdilik doktor endolun etkili olduğunu düşünüyor çünkü seker çıkmadı buarada 2 kilo vermisim...diyetten dolay... Dr 30. Haftada yine bakck bebekte gelişim geriliği olursa su alacak ... Çok şükür bu kontrolde bisi çıkmadı 1069gr olmuş boyuda 35.. Haftasiyla uyumlu dedi...şimdilik rahat bir nefes aldım..inşallah seninde düzene girer ki senin suyun benimki kadar fazla fiil bence çünkü bana ilaç verdi...ben coaraspin ve clexan kullanıyorum... Diyeti biraz hafifletirim :))) tatlı çok az yiyorum bide tam buğday ekmegi yiyorum hamur ısı filan yemiyorum
Kizlar merhaba,
Gecen cuma gelmesi gereken adetim hala gelmedi. Cumartesiden beri tatildeydim, test de yapmadim bu sabaha kadar. Az once yaptim, 2. cizgi silik cikti ama vardi:) Cizgi silik oldugu icin emin olamiyorum ama bence hamileyim:) Yumurtlama tarihimi biliyorum, 18 gun oldu, o yuzden hamileyimdir gibi geliyor ama yine de emin olmak icin yarin sabah kan testi yaptiracagim. Hem heyecanlaniyorum hem de cok korkuyorum. Hersey yolunda mi acaba, nasil gececek, nasil olacak diye dusunup duruyorum. Gunde elli kere Allah'im hayirlisini ver diyip duruyorum. Cok yesillenmemeye calisiyorum ama pek basarili degilim sanirim. Hayirlisi olsun, ne diyelim:)
bebeğim için katlanıyorum canım...diyette kaçamak yapma şansım vardı bunda kaçamakta yok...sağlıklı olsunlarda biz onlar için daha nelere katlanıcaz...şeker çıkmamasına sevindim canım. Diyet yapmaka sıkıcı ama sen irade sahibi bir insansın, hamile kalmadan önce o kadar kiloyu vermeyi başarmıştım o nedenle diyetin seni çok sıkıntıya sokacağını sanmıyorum.
çok sevındım canım...benımde 2 hafta sıonra kontrolum var inş. her şey yolunda gider...sona doğru yaklaşıyoruz...sezeryan tarihini verdi mi dr. sana?Herkese tekrar merhaba..dun kontrol vardı çok şükür hersey yolunda su düzene girmiş
SUDEM fazlaydı su ama rejim ve Endol suyu normale getirmiş şimdilik doktor endolun etkili olduğunu düşünüyor çünkü seker çıkmadı buarada 2 kilo vermisim...diyetten dolay... Dr 30. Haftada yine bakck bebekte gelişim geriliği olursa su alacak ... Çok şükür bu kontrolde bisi çıkmadı 1069gr olmuş boyuda 35.. Haftasiyla uyumlu dedi...şimdilik rahat bir nefes aldım..inşallah seninde düzene girer ki senin suyun benimki kadar fazla fiil bence çünkü bana ilaç verdi...ben coaraspin ve clexan kullanıyorum... Diyeti biraz hafifletirim :))) tatlı çok az yiyorum bide tam buğday ekmegi yiyorum hamur ısı filan yemiyorum
canım gözün aydın çok sevindim...siteyi açınca hep kötü haberler aramıza katılan yenı kader arkaşdaşlarına üzülüyordum elhamdüliillah ramazanın hürmeti ve bereketiyle güzel haberler alıyoruz ne mutlu...rabbim karnı kucağı dolanlarımızın sayılarını arttırsın...kimseyi evlat acıısyla sınamasın....Kizlar merhaba,
Kızlar biz yarın yola çıkıyoruz bayram için eşimin memleketine gideceğiz oradan da bir hafta tatile gidiyoruz yani iki hafta buralarda yokum. Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum. İnşallah döndüğümde güzel haberlerle buluşuruz. Müstakbel hamileler size söylüyorum döndüğümde hiçbirinizi orada görmek istemiyorum tamam mı. Hepinizi öpüyorum, yürekten kucaklıyorum.
sağol canım internet bağlantımı kapattırmıştım ondan giremedim foruma ama aklım hep buradaydı allaha şükür herşey yolunda gidiyor ama sadece plasenta da erken maturasyon varmış yani plasentanın kireçlenmesi ama doktorum endişe edecek bişey yok çok ilerleyen düzeyde değil sürekli takip edicez bunu ve sıkıntısız bir şekilde bebeğini kucağına alacaksın allahın izniyle dedi ama bunun bi tedavisi yokmuş 3. düzeye gelince bebeği almak zorunda kalıyorlarmış ben suan 1-2 arasındayım bi dahaki kontrolümde inşallah ilerlememiştir kafama da takmamaya çalışıyorum bebeğimi etkilememek için ama elimde değil inşallah bebeğimi sağ salim kucağıma alırımMerhaba işlerin yolunda gitmesine çok sevindim. Uzun zamandır ortada görünmeyince seni merak etmiştim. Kızını listeye büüyük bir sevinçle ekliyorum. Eee o kadar böceğin arasına bir çiçek istiyordu artık.
Kızlar biz yarın yola çıkıyoruz bayram için eşimin memleketine gideceğiz oradan da bir hafta tatile gidiyoruz yani iki hafta buralarda yokum. Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum. İnşallah döndüğümde güzel haberlerle buluşuruz. Müstakbel hamileler size söylüyorum döndüğümde hiçbirinizi orada görmek istemiyorum tamam mı. Hepinizi öpüyorum, yürekten kucaklıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?