Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Kızlaarr benim dün gece peçeteye gelecek kadar kanamam oldu, ama başka gelmedi, yok yani bugün... Anlayamadım ki yaa, duphaston um bitmemişdiki daha, daha 2 günlük ilaçım var... Niye böyle olduki, duphaston kullanıp, kullanırken ilaç bitmeden lekelenmesi olan varmı??

Canım hayırlısıyla git gel inşALLAH... Bizde eşimin memleketine gitcez, eş memleketleri dolanılıyor hep :)) ALLAH a emanet ol arkadaşım, görüşmek üzere...

Kizlaaaar, bugun kan tahlili yaptirdim. Pozitif cikti:) Yaklasik 5 haftalik dedi hemsire. Ama malesef ayin 27sinden once doktordan randevu alamadim. Ama asil takip etmesini istedigim proftan ancak 21 Eylul'e randevu alabildim. Gec mi olacak diye korkuyorum ama iki yerdeki hemsire de 8 haftadan once cok erken zaten ultrasonla bakmak icin dedi. Korkuyorum, ihmalkarlik olsun da istemiyorum yoksa sabretmek sorun degil. Preeklamsi vardi bende ama hafif demisti doktor. Sebebini bulamadilar ama doktorun biri aspirin kullan demisti, asil takip etmesini istedigim doktor hic gerek yok dedi. Ne yapacagimi sasirdim. Simdiden tuzu azaltmaya basladim. Elimden geleni yapayim da gerisi Allah'a kalmis. Allahim insallah hersey cok guzel olur.

Sagol canim guzel dileklerin icin. Insallah bebegime orguler orecegim gunleri de nasip eder Allah'im, ama agzim cok fena yandigi icin gecen hamileligimde hamileyken hicbir hazirlik yapmayacagim. Senin de masallah ilerlemis, hersey yolundaymis ne guzel.

Cok sagol canim. Daha dur, sizin desteginize cok ihtiyacim olacak. Olesiye istiyorum ama bir o kadar da korkuyorum bu surecten. Insallah hersey yolunda gider, Allah'im yuzumu guldurur.

Sana da iyi yolculuklar, iyi tatiller, iyoi bayramlar canim. Guzelce dinlen, gel:) Yolunuz acik olsun.

Cok sagol canim. Ramazanin bereketi dedigin gibi. Insallah hersey yolunda gider. Ilk hamileligimde havalara ucmustum, simdi agirdan aliyorum herseyi. Zaten cok baslari, daha ultrasona girmedim bile. Sen diyet yapiyormussun, ben de yapacagim herhalde ama umrumda degil. Tuzu azalttim mesela. Cok kilo almistim, o da tansiyon icin iyi degil, bu sefer kiloma da dikkat edecegim. Dedigin gibi hersey bebekler icin.

Mrb arkadaşlar.Ben doğum yapalı 5 hafta oldu.24+3 hafatalık bebeğimi kaybetmiştim.Nedeninin tesbit edilmesi için testler yapılmasını istiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi belemiyorum.İlk bebeğimdi o nedenle çok tecrübesizim bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

Kızlarrrr... Dün erkenden hastaneye gittik tahliller için.Son kontrolde 23 artı 4 ken bebeğim 815 gram çıkmıştı 2 hafta ileri. Şeker yoktur inşallah.Bebeğin kafasındaki koroid pleksus kisti de gitmiş çok şükür. şeker yüklemesi için ayrıyeten randevu lazımmış çarşambaya verdiler. Diğer şeker tahlilini yaptılar. Aç ve yemekten 2 saat sonra. ben farkı da bilmiyorum...

sonra koşuyoluna geçtik akşam da eltime iftara epey hareket ettim dün hamilelik boyunca geçirdiğim en hareketli gündü. hastanede de tekerlekli sandalyede değildim yürüdüm... İnşallah sorun olmamıştır...

Tebrik ederim arkadaşım. Ben de hala hazırlık yapmadım tek çöp bile. 25 haftada kaybetmiştim oğlumu. Şimdi almıyorum bir şey...
Allah sağlıkla doğumu nasip etsin hepimize. bahsettiğin prof kim?

Canım önce iyi bir perinatoloğa yani riskli gebeik dr sine randevu al. bence imkanın varsa özel sağlık sigortası da yaptır...

Maşallah bebişe...

Maşallah. Endolün suyu azaltma etkisi var bana da yasak bir ara suyum gelmişti diye....ben de cleksan 0.6 kullanıyorum...

Hayırlı yolculuklar iyi bayramlar...

Kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum.Eşimin bile...

Canım eşler içine atıyor... Benim eşim bebeğimizi kendi eliyle hocayla yıkadı ve defnetti. Çok etkilendi 7 ay hiç istemedi yeniden hamile kalmamı... Yalnız hissediyor olman da çok normal...

canım ilk defa duydum ...inşallah normale dönerde bebeğin zamanında gelir...her kontrol telaşlı ve merak uyandıran bi süreç canım...inşallah hayırlı haberle geleceksin sonraki kontrolünde..

canım benımde damarda darlık tesbit edildi bu yüzden coraspine başladım,tuzu azalttım,tansıyon ölçümlerine dikkat etmeye başladım preeklemsi riskine karşı...sonra amniyon fazla olup bebek ilerden gidince diyeti daha da sıkılaştırdım ...kilo bile veriyorum şu an...çok şükür şeker çıkmadı ama dr. yine şeker ölçümü yapacak kaçıncı haftada bilmiyorum ama....sende dikkat et...beyaz ekmeği,tatlıyı meyveyi çok azalt...ben ilk zamanlar progestan da kullanmıştım kanama bölgesi vardı içerde...çarşamba git bakalım dr. a .inş. güzel haberlerle döneceksin...

canım inş. şekerin çıkmaz ...kafasındaki oluşumun azalması çok sevindirici...rabbim inş. kucağına sağlıkla aldığın günleri de gösterecek...

canlarımmm hepinizin bayramı mübarek olsun....allahım tekrarını nasip etsin.
bugün canım oğlumun mezarına gittim yine mahvoldum.insanın acısı günden güne artıyomuş hiç azalmıyomuş.kucağımdaki kızım,karnımdaki kızım için hep şükrediyorum ama insanın canının bir parçasını geride bırakmak zor geliyo...allahım sabrımızı bol eylesin...

bende 8 ağustosta ikizlerimi kaybettim 21 haftalık olmuşlardı mono mono ikizleriydiler 2 oğlum olacaktı ama olmadı meleklerimin acısı içimden çıkmıyor 1 hafta karnımda ölü kalmışlardı ilaçla normal doğum yaptım karnımda parça kaldığı için kürtajda oldum aşırı kan kaybından bayıldım bile uyandığımda meleklerim karnımda değildi üzüntümü anlatamam allaha şükrediyorum yinede ama ağlamamak elimde deil şimdi ultrasyon resimlerini koklayıp öpüyorum çok hayal kurmuştum onlarla ilgili olmadı beni yakıp gittiler allah kimseye göstermesin bu acıyı

canım allahım sanada sabırlar versin.acımız çok büyük inşallah rabbim en hayırlı zamanda meleklerinin kardeşini gönderir sanada ona sığınırsın ...allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Allah sabırlar versin.Aynı acıyı ben de yaşadım.Bana da ultrason görüntüleri kaldı.Seni o kadar iyi anlıyorum ki.Kaderlerimiz ortak.Derdi veren inşallah dermanınıda verir.Bir daha bu acıyı yaşatmaz.

Arkadaşlar merhaba beni de aranızaalın bilginize ihtiyacım var benım ikizlerim vardı 16 haftalık 1 tanesinin suyu geldi diğeri iyi şimdilik 4 haftadır hastanedeyiz enfeksiyon riskine karşı suyu gelen bebeğin kalbinin durmasını bekliyoruz daha önce böyle birşey başına gelmiş sağlıkla bebeğinin kucağına alan var mı acaba ?

çok geçmiş olsun çok üzüldüm bugünlerde de bu ikiz bekleyenlerin başına gelenler nedir anlamadım gitti allah kalan bebeğine sağlık versin

büyük geçmiş olsun, inşallah rabbim diğer bebeğini sana bağışlar. bende 23 haftalık ikizlerimi 2 buçuk ay önce kaybettim. acıları dün gibi hala yüreğimde. bebeklerimden birine 21 haftalıkken sonlandırma işlemi yaptırmak zorunda kaldım. fakat bu diğer bebeğimide aldı elimden. işlem sırasında enfeksiyon bulaşmış sanırım kii işlemden 4 gün sonra sancı ve kasılmalar başladı, suyum geldi ve kanımda yüksek oranda enfeksiyon cıktı, doktorum hemen doğurmam gerektiğini söyledi ve kızımada elveda demek zorunda kaldım. çünkü benim sağlığım tehlikeye girmişti. sonrasında 10 gün hastanede yattım,enfeksiyonumu cok zor düşürdüler. benden sana tavsiye sakın olaki eger mecbur değilsen suyu gelen bebeğine sakın bir işlem yaptırma. biliyorum çok acı fakat kendiliğinden kalbinin durmasını bekle.çünkü hastane enfeksiyonları çoooook tehlikeli. allahım inşallah diğer bebeğini kucağına almayı nasip eder...

Cok tesekkur ederim canim. Senin de masallah iyi cikmis kontrolun. Bebeginin ilerden gitmesini takma kafana. Mutlaka seker var demek degil. Bir arkadasimin da bebegi ilerden gidiyordu seker cikmadi, masallah turp gibi simdi. Ben hep o arkadasim kadar rahat bir hamilelik gecireyim diye dua ediyorum. Sen de icini ferah tut. Masallah hersey yolunda.

Ben yurtdisindayim, gitmeyi dusundugum doktor da bir universite hastanesinde. Aslinda cok tanimiyorum ama guven verdi, cok ilgilendi benimle ve esimle. Ama buralarda sikinti, malesef erken zamana randevu alamiyorsun. Acil birseyde doktoruna ulasman pek mumkun degil. Benim gecen hamileligimde sevgili doktoruma ulasabilmek icin gunde 50 kere sekreterini arardim. Hastaneye kaldirildigimda, kendisi tatilde oldugu icin kimse ulasamamisti. Taa ben Turkiye'ye cenaze icin gittikten sonra lutfedip bassagligi dilemek icin aramisti. Yani malesef hastayi is gibi goruyorlar ve is saatleri disinda ilgilenmiyorlar Iyi taraflari da var ama bu acilardan yurdum doktorlarini ozluyorum:)

Olsun, yapmamiz gereken diyet olsun, sorun degil. Sen onlemini aliyorsun, iste ne guzel. Ben daha doktora gidemedim. Pazartesi gorecegim. Dusunmemeye calisiyorum ama hep aklimda. Hayirlisi olsun! Insallah hersey youndadir.

Basin sagolsun arkadasim. Allah sabir versin. Acin cok taze simdi, neler hissettigini cok iyi anliyorum. Bu aci hic gecmeyecek, hep yarali olacaksin ama zamanla icinin atesi dinecek. Allah en kisa, en hayirli zamanda meleklerinin kardesini gondersin sana. Allah sabir versin.

kardelen çok teşekkür ederim derdimiz ortak sanırım ben 4 haftadır hastanede yatıyorum 20 haftalık oldu diğer bebeğin kalbi hala atıyo doktorum müdahale etmeyecek bekliyoruz ama bugun enfeksiyonum biraz yüksek 12 çıkmış hiç bu kadar yükselmemişti bende korktum ama antibiyotik tedavisi alıyorum inşallah oğlumada birşey olmaz zaten çok zor geldik bu günlere dayanamam yani

Canım dr işi gerçekten zor dediğin gibi bazen tatilde oluyorlar bazen haftasonuna denk geliyor bazen sıkıntı gece oluyor. Dediğin gibi sıkıntılar oluyor. İnşallah bu prof iyidir. Benim de bugün belli olacak şeker sonucum...

Canım geçmiş olsun peki suyu azalan bebeğe su eklenemez mi? Benim de rahim ağzıma dikiş atıldı ve 1 hafta sonra suyum sızdı çok azaldı hastanede tedavi gördüm drm kesenin kendini tamir edebileceğini söyledi ama düşük ihtimaldi su dolmasaydı dr m su ekleyeceğiz demişti sor istersen...Benim tek gebelik...

Teşekkür ederim canım...

Canım ben başka şehirdeyim gidemedim. çok üzülüyor insan...

Geçmiş olsun başın sağ ol olsun...

chnb canım çok teşekkür ederim doktorum kendi kendine tamir edebilir dedi gözledi ama olmadı maalesef suyu tamamen bitmiş şimdi ultrasondan geldim suyu gelenin kalbi hala atıyo oğlum iyi allahtan sanada çok geçmiş olsun allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin

Doktor arayışı içindeyim. Kaybettiğim bebeğimde doktoruma çok güvenmiştim ama kanamam olup aradığımızda hastaneye bile gelmemişti.Kayseri'de bildiğiniz iyi bir perinatoloji uzmanı var mı? araştırıyorum ama pek bir sonuç elde edemedim.yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…